Találatok a következő kifejezésre: Elment a Végre, végre. Most (5 db)

Elment a nyákdugóm! Végre, végre. Most reggel vettem észre, ahogy pisiltem. Véres-nyálkás kocsonyás csomó. Mikor fogok szülni?

Olyan izgatott vagyok. Ma megyek 7.30-ra a dokimhoz, nagyon kíváncsi vagyok hogy mit fog mondani. Szorítsatok.

Legjobb válasz: Mennyi idõs vagy?

Mennyi idõs vagy?
A kérdező hozzászólása: 38 hét 2 nap :)
Nekem közvetlenül a szülés elõtt ment csak el! Nagyon drukkolok mindkettõtöknek, ügyesek legyetek! :)
9 nappal azután szültem, hogy elment a nyákdugó.
Még ma megszülsz :) ügyes légy, és hozd a jó hírt!!!

Van egy ormányos márnám kb.2 és fél éves. Most úgy néz ki a végét járja, de semmi nem látszik rajta csak elment a színe. Nemrég adtam neki uborka héjat, de gondolom nem az ártott meg neki?

Legjobb válasz: Nekem volt olyan hogy kifakult valamelyik halam, fogalmam sincs miért, esetleg napi rutin az aksi körül változott, új hal, új berendezési tárgy, ha valami változott az is okozhatja, de lehet hõfok eltérés is, de étrend is, akármi. Ha eszik, aktív, akkor nem biztos hogy a végét járja. Lehet mire leírom ezt már normál színe van megint, de majd látod.

Nekem volt olyan hogy kifakult valamelyik halam, fogalmam sincs miért, esetleg napi rutin az aksi körül változott, új hal, új berendezési tárgy, ha valami változott az is okozhatja, de lehet hõfok eltérés is, de étrend is, akármi. Ha eszik, aktív, akkor nem biztos hogy a végét járja. Lehet mire leírom ezt már normál színe van megint, de majd látod.
A kérdező hozzászólása: erõtlen lett, felfordult a hasára.inkább szürkés színe lett.a víz felszínre is nehezen tudott felmenni.enni sem evett.délutánra kimúlt-azóta búskomor vagyok.van egy párja.remélem nem lesz depis!
Sajnálom, akkor tényleg nem zavaró körülmény volt, húú ezt a részét én se szeretem, de nincs mit tenni az elmúlás is az élet vele járója:(

22vok A Mennyasszonyommal 2éve vagyok! E suliba járok, ő meg most ment el dolgozni. Csak hétvégén jár haza aznap hogy elment, a szomszéd csaj 28éves családos bejelentette bejövök neki. csattant is egy csók a kert végében. Nem tudom merjem folytatni?

Legjobb válasz: Ellég nagy gerinctelenség mindkettõtök részérõl, neked a menyasszonyoddal, neki a családjával szemben. Miért nem tudsz egészséges, normális életet élni?! Miért kell neked a másé?! Miért nem elég a menyasszonyod?! Mindenesetre akárhogy is döntesz mindenképpen vess véget a mostani kapcsolatodnak, mert ha mellette ilyeneket csinálsz, akkor az nem rendes kapcsolat. Adj neki egy esélyt, hogy boldog legyen néküled!!! És gondolj arra, hogy idõvel neked is lesz családod, és lesz feleséged is...remélem vágod!

Ellég nagy gerinctelenség mindkettõtök részérõl, neked a menyasszonyoddal, neki a családjával szemben. Miért nem tudsz egészséges, normális életet élni?! Miért kell neked a másé?! Miért nem elég a menyasszonyod?! Mindenesetre akárhogy is döntesz mindenképpen vess véget a mostani kapcsolatodnak, mert ha mellette ilyeneket csinálsz, akkor az nem rendes kapcsolat. Adj neki egy esélyt, hogy boldog legyen néküled!!! És gondolj arra, hogy idõvel neked is lesz családod, és lesz feleséged is...remélem vágod!
Mivel még véletlenül se tértél ki arra, Te hogy érzel az említett anyuka iránt (teszik-e, bejön-e, kedveled-e), ezért úgy kell értelmeznem, hogy Te csupán megpróbálsz megragadni minden kínálkozó lehetõséget. Ez esetben azt kell mondjam, hogy merd folytatni. De ne a menyasszonyod mellett, se az említett anya mellett. Ennek a két nõnek ugyanis egy felelõsségteljes, érett férfira van szüksége (még ha az anyuka gyenge is volt egy pillanatra), nem egy hormonoktól túlfûtött kamaszra. Nõj, fel, de addig is ne tervez komolyabban.
Éretlen vagy, ami természetes ebben a korban, és jobban érdekel, hogy a szomszédasszonykával kertvégi randikat szervezz, mintsem a saját esküvõdet. Azt gondolom, hogy amíg ilyenek megtörténhetnek, és te sem tudod, hogy minek mi a következménye ilyen esetekben, akkor jobb, ha még nem nõsülsz és errõl idõben tájékoztasd a menyasszonyodat is. Én 30 év alatt tiltanám férfiaknak a házasságot (afelett meg a válást!) Jól kivetette rád a hálóját ez a kis k, mindjárt az elsõ napon. Ettõl a csajtól egy jó kis kalandra számíthatsz, az tuti, de ez minden. Néhány lopott alkalom. A menyasszonyod, viszont lehet hogy szeret és egy életre kitartana melletted, de ha viszonyba kezdesz mással, elveszíted. Te tudod, hogy mennyire fontos õ neked. A folytatást csak abban az esetben javaslom, ha fel vagy rá készülve, hogy a csókon kívül 1-2 pofon is fog még rajtad csattanni. Feltételezem, hogy a "csaj" férje nem fog örülni, ha elkezdik szétk..ni a családját!
Ha a menyasszonyoddal akarsz maradni, akkor NE! Ha folytatni akarod, akkor elõbb szakíts a menyasszonyoddal, had éljen egy normális életet nélküled, de ne legyél görény!
Szánalmas!Ha neked mindegy hogy kivel fekszel le, miért nem mész el HIMRINGYÓ-nak, még pénzed is lenne!Remélem nem csak 1x csalt meg a menyasszonyod, megérdemled.Szerintem hamar lebuksz, mert ahogy kivettem, nem vagy elég rafkós, és ha kiderül remélem jól kidob a rákba!
Te suliba jársz, Õ meg dolgozni? Elmegy szerencsétlen nap mint nap melózni a munkahelyére távol tõled (pedig biztos nagyon hiányzol neki) õ az aki eltart titeket, azért dolgozik hogy legyen mit ennetek erre te megcsalnád? És még idegenektõl is kérsz tanácsot hogy megcsald e? Hát szégyeld magad! Ugyanolyan undorító ha fordított a helyzet és a nõ csalja meg a dolgozó párját. Egyáltalán miért akarod õt feleségednek? Mert még nem is vagytok házasok de te már csalnád.. Erre akarsz alapozni egy családi életet? Esetleg még gyereket is vállalnál vele? Éld ki magad, köszönj el tõle, vagy maradj vele, de felejtsd el a további kalandokat. Különben tényleg enm is értem miért is a menyasszonyod.. Ez is hirtelen döntés volt h megkérd a kezét? Vagy csak jópofának tûnt a helyzet?
Te mekkora egy segg vagy...
Suliba jársz? Ott nem tanítanak meg írni?
A kérdező hozzászólása: Hát az az igazság hogy 1x már õ is megcsalt az exével! Nem õ tart el mert nem vagyunk közös háztartásban csak 1ütt vagyunk! Szeretem nagyon de a szexet is! lehet hogy nagyon görénység...ez van amúgy nekem nem jön be a szomszéd csaj de arra éppen megtenné...meg hát nagyon bevan indulva
A válasz megírásának idõpontja: tegnap 14:50 Szerintem még annyi se. Mondd el a "menyasszonyodnak", és kíméld meg õt magadtól.


Veszekedtünk, megint! Õ felöltözött és indult kifelé! Azt mondtam neki ha most elmész, mire vissza jöszz nem leszek itt! Erre ő:kérdezd meg érdekel? Lesza. Om hogy mit csinálsz. és elment! Itt a vége ugye?

Legjobb válasz: Jól meggondoltad a mondatodat, amikor kimondtad? Mert ha nem, akkor egy idõ után hiteltelenné válsz, és nyugodtan jöhet-mehet az életedbe, mert úgyis várni fogod. És akkor már csak a kérdés marad. Ott leszel ezek után, amikor visszjön?

Jól meggondoltad a mondatodat, amikor kimondtad? Mert ha nem, akkor egy idõ után hiteltelenné válsz, és nyugodtan jöhet-mehet az életedbe, mert úgyis várni fogod. És akkor már csak a kérdés marad. Ott leszel ezek után, amikor visszjön?
Én ugyanezt mondtam kb féléve a férjemnek, és nem csak a levegõbe, tényleg el is mentem a kisbabánkkal együtt. Azóta se mentem vissza, de csak 2 hónapja jött rá, hogy igen csak komolyan gondoltam, hogy elválok. Azt se hitte el, hogy elhagyom. Nehéz volt, de megtettem. Most kuncsorog, hogy menjek vissza és éljünk boldogan, szeret minket és nem akar elveszíteni. Állandóan itt van, a kedvemben jár. Viszont nem tudom, hogy ennyi idõ után akarom-e õt még, mert nagyon sokáig nem is voltunk neki fontosak annyira, hogy hazavigyen és most egyszeriben... Tehát ezek nagy szavak, de ha nem csak a levegõben dobálózol, akkor tényleg el is mész. Én se gondolta komolyan, azt hittem majd így nem megy bulizni, de tévedtem. Így miután kimondtam, véghez is vittem, hogy ne higgye csak úgy mondtam. Tanácsom nincs, a te döntésed, csak leírtam az én esetemet, mert tök ugyanezt mondtam én is neki.
Min veszekedtetek? Attól is függ. Ha hülyeség, akkor csillapodjatok le, és beszéljétek meg, hogy mi az alapbaj. Te meg ne akarj zsarolni, fontold meg, mit mondasz, hogy legyen súlya. Lehet, hoyg vége van, de ismerek olyanokat, akik minden héten szakítottak, és most boldog házasok. rajtatok, rajtad áll a folytatás.
Nem feltétlenül van vége, de ne legyél ott - valóban - mikor hazajön, h lássa h nem csak úgy vagdalkozol a levegõbe.
Hányszor vágtunk mi is hasonló dolgokat egymás fejéhez. És mégis együtt vagyunk. Dühében sok mindent mond az ember.
Mi lenne, ha nem lenne normális része egy kapcsolatnak a vissza-visszatérõ veszekedés? Ha gyerek születik egy ilyen kapcsolatba, szerinted kinek a legrosszabb? A gyereknek. Gondolkodjatok már! Én is egy ilyen házasságba születtem bele, és pocsék volt így felnõni, és nehéz ezt a törést feldolgozni, amit okozott ez a háttér. Ne magadra gondolj elsõsorban, tessék arra gondolni, miért veszekedtek, meg tudjátok-e oldani, és ha nem, akkor ne sajnáljatok neki véget vetni, mert ha komolyabbra fordul, és gyerek is lesz, neki lesz a legrosszabb, mert nem tehet semmit sokáig.
Zsarolásodra ez egy kb. legális válasz. Nem foglalok állást egyikõtök mellett sem, tanácsot sem adok, pusztán azt mondom, az ilyen módszert az én gyomrom sem venné be.
Nem tudom hány évesek vagytok, mióta vagytok együtt, milyen a kapcsolatotok, stb?!De azt gondolom, hogy ha most fogod magad és elmész pár napra, akkor meglátod, hogy keres-e?Mert az ember dühbõl is mond sok minden olyan dolgot, amit nem gondol komolyan.Talán ez egy jó próba lesz, és kiderül, hogy mit akar valójában, és persze te is letisztázhatod magadban, hogy kell e neked.
Elsõ vagyok.Egy szóval nem mondtam, hogy zsarolja meg!Csak annyit, hogy menjen el és tiszta fejjel gondolja át mind a kettõ, hogy mit akarnak!Ne magyarázza ebbe bele senki a zsarolást!Köszi!
A kérdező hozzászólása: ki pontozza le a jó válaszokat? Különben köszi mindenkinek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!