Találatok a következő kifejezésre: Elment a Végre, végre (34 db)

Elment a nyákdugóm! Végre, végre. Most reggel vettem észre, ahogy pisiltem. Véres-nyálkás kocsonyás csomó. Mikor fogok szülni?

Olyan izgatott vagyok. Ma megyek 7.30-ra a dokimhoz, nagyon kíváncsi vagyok hogy mit fog mondani. Szorítsatok.

Legjobb válasz: Mennyi idõs vagy?

Mennyi idõs vagy?
A kérdező hozzászólása: 38 hét 2 nap :)
Nekem közvetlenül a szülés elõtt ment csak el! Nagyon drukkolok mindkettõtöknek, ügyesek legyetek! :)
9 nappal azután szültem, hogy elment a nyákdugó.
Még ma megszülsz :) ügyes légy, és hozd a jó hírt!!!

Mi volt tegnap a vámpírnaplók vége? Mert pont elment az áram!

Sziasztok! addig láttam, mikor Demon megöli azt a sz?ke hajú vámpírt!

Legjobb válasz: hát utána nemsok minden történt a vége fele volt :D de annyi hogy a stefan meg akarta ölni ezért a damont de elena lebeszélte róla! hazament és elkezdtek verekedni és beleszúrt a stefan egy fadarabot damon hasába és mondta hogy még nem öli meg vagy vmi ilyesmi aztán ugy lett vége hogy a bonnie rosszat álmodott és valahol az erdõben ébredt fel

hát utána nemsok minden történt a vége fele volt :D de annyi hogy a stefan meg akarta ölni ezért a damont de elena lebeszélte róla! hazament és elkezdtek verekedni és beleszúrt a stefan egy fadarabot damon hasába és mondta hogy még nem öli meg vagy vmi ilyesmi aztán ugy lett vége hogy a bonnie rosszat álmodott és valahol az erdõben ébredt fel
A kérdező hozzászólása: jajj de aranyos vagy hogy leírtad!! Köszönöm!
nincsmit:) ))

Tegnap elment a nyákdugóm és derék +hasi fájásaim is voltak rendesen, ma pedig csak levert vagyok, kemény a hasam, de nem fáj semmim. Mikor szülök végre? 39 hetes km

Legjobb válasz: Szia! Nekem az elsõ babánál aznap ment el a nyákdugó mikor szültem, a második babámnál, pedig két nappal elõtte. Én úgy tudom, hogy ilyenkor már csak 2-3 nap van vissza a szülésig, de olyat is hallottam, akinek egy héttel elõbb elment már, de az ritka. A derék, és hasi fájdalmak, keményedés már a szülést jelzi, én is éreztem a derekam mindgyik babámnál szülés elõtt. Hamarosan a kezedben tarthatod a picikédet, könnyü szülést kívánok, és nagyon jó egészséget! :)

Szia! Nekem az elsõ babánál aznap ment el a nyákdugó mikor szültem, a második babámnál, pedig két nappal elõtte. Én úgy tudom, hogy ilyenkor már csak 2-3 nap van vissza a szülésig, de olyat is hallottam, akinek egy héttel elõbb elment már, de az ritka. A derék, és hasi fájdalmak, keményedés már a szülést jelzi, én is éreztem a derekam mindgyik babámnál szülés elõtt. Hamarosan a kezedben tarthatod a picikédet, könnyü szülést kívánok, és nagyon jó egészséget! :)
Szia! Nekem 34 hetesen ment el a nyákdugóm, azóta elég sûrûn vannak keményedéseim, és derékfájás is. Én mondjuk még nem akarok szülni, de azóta már eltelt 2 hét és még egyben vagyok:)

Van egy ormányos márnám kb.2 és fél éves. Most úgy néz ki a végét járja, de semmi nem látszik rajta csak elment a színe. Nemrég adtam neki uborka héjat, de gondolom nem az ártott meg neki?

Legjobb válasz: Nekem volt olyan hogy kifakult valamelyik halam, fogalmam sincs miért, esetleg napi rutin az aksi körül változott, új hal, új berendezési tárgy, ha valami változott az is okozhatja, de lehet hõfok eltérés is, de étrend is, akármi. Ha eszik, aktív, akkor nem biztos hogy a végét járja. Lehet mire leírom ezt már normál színe van megint, de majd látod.

Nekem volt olyan hogy kifakult valamelyik halam, fogalmam sincs miért, esetleg napi rutin az aksi körül változott, új hal, új berendezési tárgy, ha valami változott az is okozhatja, de lehet hõfok eltérés is, de étrend is, akármi. Ha eszik, aktív, akkor nem biztos hogy a végét járja. Lehet mire leírom ezt már normál színe van megint, de majd látod.
A kérdező hozzászólása: erõtlen lett, felfordult a hasára.inkább szürkés színe lett.a víz felszínre is nehezen tudott felmenni.enni sem evett.délutánra kimúlt-azóta búskomor vagyok.van egy párja.remélem nem lesz depis!
Sajnálom, akkor tényleg nem zavaró körülmény volt, húú ezt a részét én se szeretem, de nincs mit tenni az elmúlás is az élet vele járója:(
Ha iskolába jár, lehet, hogy ott nem szeret! Lehet, hogy nem jön ki túl jól az osztálytársaival.
A kérdező hozzászólása: mi is hasonlót gyanítunk, de nem mind semmi konkrétumot el arról, hogy mi miatt lehetne a gond.. :S

Mit szoltok a mai forma 1 -es idöméröröl? Többek közt Massa balesetéröl, meg hogy elment a kiiró tábla, és nem tudták a végén ki hanyadik lett .

http://www.f1csatorna.hu/lencsevegen/brutalis_ilyen_fejserul..

Legjobb válasz: Massa-drukker vagyok, nagyon szorítok Felipének, hogy mielõbb meggygógyuljon!! Azt, hogy mi történt a végén, már nem is figyletem. gyógyulj meg Felipe!!

Massa-drukker vagyok, nagyon szorítok Felipének, hogy mielõbb meggygógyuljon!! Azt, hogy mi történt a végén, már nem is figyletem. gyógyulj meg Felipe!!
Én Kimi drukker vagyok.De akkor is ez a Massás ügy nagyon megérintett meg bármi ilyen baleset, ha bárkivel történik az F1ben. Szerintem idén nem igen fog már futamra menni...emberek egy koponya sérülés nem annyi, hogy csókólóm és 2 hét múlva jobban vagyok... Vasárnap ébresztik fel az altatésból. Szegény felesége is terhesen..babának sem tesz jót, hogy idegeskedik. Bízzunk benne, hogy Massa teljesen felépül.Fiatal, edzésben van felfog épülni, felkell neki!! A számgép rendszerrõl meg tényleg annyit, amit az elõttem szóló írt...Tipikus magyar dolog volt ez...Nálunk soha nem megy semmi egyszerûen...sajnos:S GYÓGYULJ MEG FELIPE!!!
nagyon durva!!! de nézem az rtl-t, hát vicc amit ezek itt össze-vissza okoskodnak
Hát én elõször Massán majdnem sokkot kaptam.:S:S Szegény:( Gyógyulj meg Massa!:( Aztán a végén, hogy nem tudták, ki hányadik lett....:D:D:D azon röhögtem egyet:P:D
Én Kubica drukker vagyok úgyhogy idén teljesen érdektelenül nézhetem a futamokat.MASSA LEGALÁBB TULÉLTE AMIÉRT ÖSSZETEHETI A KÉT KEZÉT!
Massát nagyon sajnálom :( Remélem mihamarabb meggyógyul és újra láthatjuk õt hamarosan versenyezni. Ahhoz meg nem tudok mit hozzáfûzni, hogy elszállt a rendszer. Irtó ciki szerintem, de tipikus magyar dolog volt. Nekem nagyon tetszett a kommentátor beszólása: "Megbeszélték hogy ki milyen idõt látott a kormányán és elhelyezték egymást a rajtrácson" Az egész idõmérõ valahogy tipikus magyar volt, ugyanis itt semmi nem megy simán. Egy biztos, nem nagyon láttam mostanában ilyen eseménydús idõmérõt :( És szívbõl örülök hogy Massa "ennyivel" megúszta, ugyanis az életébe is kerülhetett volna!
A kérdező hozzászólása: Én is szoritok neki, állitolag már megmütötték, intenziven van megfigyelés alatt. Szegény! :( De ez hogy elment a pontkiirásos tábla? Ez meg plussz egy rossz .
A kiíró tábla nem "tipikus magyar hiba", ezzel külön emberek foglalkoznak, az összes versenyen ugyanaz a csapat..de egyébként röhejes volt :) Massa balesetérõl...:( szörnyû volt élõben látni...koponyatörés, csak centiken múlott h ne lett vna valamilyen súlyosabb következmény(mint ahogyan Sennánál is csak centiken múlott h túlélje:( ) nagyon sajnálom szegényt, nagyon szorítok neki, nagyon szimpatikus ember és jó versenyzõ :) elõzõ válaszolónak, már ne haragudj de mi az h Massa összeteheti a kezét h nem történt semmi, remélem semmi bunkóság, ez bárkivel elõfordulhatott volna!
utolsó vagyok.. mert ez az összeteheti a kezét úgy hangzik mintha azt mondtad volna h örüljön neki h túlélte.....
A kérdező hozzászólása: Igen , gyogyuljon meg, most már azért reménykedjünk, hogy a szemének nem marad utolagos károsodása, remélem NEM. Szoritok érte, egyre jobban sajnálom szegényt.
orvos mit mondott?
A kérdező hozzászólása: Azt mondta, hogy a méhben minden rendben, a vérzésnek meg kell szûnnie. Nem mondta mikor. Múlt hét kedden voltam hozzá utoljára.
Nekem 12 napja volt mûtétem és még vérzek, kórházban azt mondták, hogy ne lepõdjek meg ha 2 hétig vérezgetek, ha nem élénk piros és nem görcsölök akkor nincs gond.Orvos szerint mûtét után 3 héttel már a mensim is megjöhet, nem biztos, hogy új ciklusom lesz.
Én januárban jártam pont úgy, ahogy most te :( Nekem pontosan 2 hétig tartott a vérzés; illetve az elején 6 napig csak barnáztam, aztán meg nagyon híg és sok vér jött :/ Aztán egyik napról a másikra elállt, doki megnézte, hogy minden kiürült-e -szerencsére igen- és kész. Aztán megijedtem, mert a következõ ciklusom 44 napos lett és sem állagra, se idõre, se sehogy sem stimmelt... Az utána következõ meg 23 napos lett; bár nagyon korán jött meg; valahogy úgy éreztem, hogy addigra állt végre helyre a rend...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. Remélem, hogy végre megszûnik, és nem lesz semmi baj.
Nekem màrc. 9-èn kezdôdött vèrzès, ès 21-èn barnàztam utoljàra, azòta is nagyon bô krèmes folyàst tapasztalok, fertôzès jele nem tapasztalhatò, termèszetes tisztulàsi folyamat.
Nekem is pont ugyanez volt, elég sokáig eltartott szinte az egész ciklus ideje alatt kb( 20-25 nap) ahogy ürült a hcg a szervezetembõl mindig kicsit erõsõdött majd csökkent. A szervezet elintézi, ha az orvos azt mondja nem kell mûvi.

Kész végem elment a kedvem mindentől. Miért velem történik ilyen? !

1. Bn?m mondta hogy néhány fiúnak tetszem...ez nem baj de csak annyit mondanak h "Jó a segged" erre azt várják figyorogjak mint más csajok...engem zavar h csak 1 buta csajt látnak akinek tetszik h a seggéért bírják a pasik...

Legjobb válasz: Tehát, ha egy srác aki tetszik rád írja, hogy "jól nézel ki, szexi vagy" az olyannyira bunkó, hogy az életkedved is elmegy. Mindig tanul az ember. 26/F

Bakker leestem a székrõl úgy röhögtem az elsõn!lolXD+mindNNN válasz:Nem vagy apáca típus.Ne vonulj be apácának , de azért fetrengeni se kell ám avval a fiúval csak azért mert annyi telik ki az agyából(nem túl eredeti módon), hogy:Jó a segged.Majd jönnek még a tehetségesebb dumájúak is .Csak nyugi. Kiscsibe vagy még és mire nagy szirti sas leszel (aki csak lecsap és már annyi is a pasiknak:) sokszor kell még arcra esned fõleg ha még keresed is az arcra esésnek a válogatott módjait. ;)
Ha valóban jó a segged, ne várd azt hogy nem lesz róla szó. Jobban esne, ha azt mondanák, hogy tetszik az írásod? Most csak egy példát mondtam, ha netán facebookon cseteltek épp. Neked ilyenkor azt kellene kérdezni hogy "más nem tetszik bennem?" és jó sokat kell beszélgetni hogy alaposan megismerj valakit. Elsõre mindenki bunkónak tûnik. 26 ff
Az a kérdés, hogy az intelligenciádból, az érzéseidbõl, a humorodból stb. mit tudsz megmutatni. Vannak még olyan fiúk a világon, akik ezt is értékelik egy nõben. És akkor majd nem kell panaszkodnod, hogy csak egy buta csajt látnak benned, mert akkor olyanok is rád fognak nézni, akik nem csak annyit tudnak kinyögni, hogy "jó a s.gged". Mondjuk ehhez fel kell nõnötök, gondolom, tizenegynéhány évesek lehettek (ha jól tippelek).
Tehát, ha egy srác aki tetszik rád írja, hogy "jól nézel ki, szexi vagy" az olyannyira bunkó, hogy az életkedved is elmegy. Mindig tanul az ember. 26/F
Érzelemmentes anális szex, seggbe öklözés, utána paprikás krumpli, majd jó sok sóletbab, háziasan elkészítve, ahogy a nagyi csinálta! Ez a 4 dolog gyógyít mindent. 74/F
:)
Fag
Ilyenkor válaszolni is lehetne, hogy ezeket a beszólásokat sértõnek érzed. Ki tudja, lehet, hogy megértenék, könnyebben is, mint a néma duzzogást.
Rossz lehet Neked, én (szerencsére) nem vagyok olyan, mint a többi férfi: http://onlyyou.hu/tarskereso/Phylloscopus
Figyelj!:) Vannak normális pasik. Próbálj új fiúkkal ismerkedni (pl. velem) mert persze nekem is számít hogy néz ki egy lány de nem ez az ami alapján ítélek. Mert lehet állati dögös egy csaj, hogyha agyilag zokni. És ez fordítva is így van. Az ilyen bunkóknak bekell szólni egy jó nagyot hogy lássák mi az állás. Nem kell törõdni az ilyesmivel. Légy büszke a kinézetedre, de olyan pasit válassz aki nem csak azt nézi hogy kívülrõl mennyre látszik a szíved hanem hogy belülrõl milyen:) remélem segítettem:) írj ha gondolod

22vok A Mennyasszonyommal 2éve vagyok! E suliba járok, ő meg most ment el dolgozni. Csak hétvégén jár haza aznap hogy elment, a szomszéd csaj 28éves családos bejelentette bejövök neki. csattant is egy csók a kert végében. Nem tudom merjem folytatni?

Legjobb válasz: Ellég nagy gerinctelenség mindkettõtök részérõl, neked a menyasszonyoddal, neki a családjával szemben. Miért nem tudsz egészséges, normális életet élni?! Miért kell neked a másé?! Miért nem elég a menyasszonyod?! Mindenesetre akárhogy is döntesz mindenképpen vess véget a mostani kapcsolatodnak, mert ha mellette ilyeneket csinálsz, akkor az nem rendes kapcsolat. Adj neki egy esélyt, hogy boldog legyen néküled!!! És gondolj arra, hogy idõvel neked is lesz családod, és lesz feleséged is...remélem vágod!

Ellég nagy gerinctelenség mindkettõtök részérõl, neked a menyasszonyoddal, neki a családjával szemben. Miért nem tudsz egészséges, normális életet élni?! Miért kell neked a másé?! Miért nem elég a menyasszonyod?! Mindenesetre akárhogy is döntesz mindenképpen vess véget a mostani kapcsolatodnak, mert ha mellette ilyeneket csinálsz, akkor az nem rendes kapcsolat. Adj neki egy esélyt, hogy boldog legyen néküled!!! És gondolj arra, hogy idõvel neked is lesz családod, és lesz feleséged is...remélem vágod!
Mivel még véletlenül se tértél ki arra, Te hogy érzel az említett anyuka iránt (teszik-e, bejön-e, kedveled-e), ezért úgy kell értelmeznem, hogy Te csupán megpróbálsz megragadni minden kínálkozó lehetõséget. Ez esetben azt kell mondjam, hogy merd folytatni. De ne a menyasszonyod mellett, se az említett anya mellett. Ennek a két nõnek ugyanis egy felelõsségteljes, érett férfira van szüksége (még ha az anyuka gyenge is volt egy pillanatra), nem egy hormonoktól túlfûtött kamaszra. Nõj, fel, de addig is ne tervez komolyabban.
Éretlen vagy, ami természetes ebben a korban, és jobban érdekel, hogy a szomszédasszonykával kertvégi randikat szervezz, mintsem a saját esküvõdet. Azt gondolom, hogy amíg ilyenek megtörténhetnek, és te sem tudod, hogy minek mi a következménye ilyen esetekben, akkor jobb, ha még nem nõsülsz és errõl idõben tájékoztasd a menyasszonyodat is. Én 30 év alatt tiltanám férfiaknak a házasságot (afelett meg a válást!) Jól kivetette rád a hálóját ez a kis k, mindjárt az elsõ napon. Ettõl a csajtól egy jó kis kalandra számíthatsz, az tuti, de ez minden. Néhány lopott alkalom. A menyasszonyod, viszont lehet hogy szeret és egy életre kitartana melletted, de ha viszonyba kezdesz mással, elveszíted. Te tudod, hogy mennyire fontos õ neked. A folytatást csak abban az esetben javaslom, ha fel vagy rá készülve, hogy a csókon kívül 1-2 pofon is fog még rajtad csattanni. Feltételezem, hogy a "csaj" férje nem fog örülni, ha elkezdik szétk..ni a családját!
Ha a menyasszonyoddal akarsz maradni, akkor NE! Ha folytatni akarod, akkor elõbb szakíts a menyasszonyoddal, had éljen egy normális életet nélküled, de ne legyél görény!
Szánalmas!Ha neked mindegy hogy kivel fekszel le, miért nem mész el HIMRINGYÓ-nak, még pénzed is lenne!Remélem nem csak 1x csalt meg a menyasszonyod, megérdemled.Szerintem hamar lebuksz, mert ahogy kivettem, nem vagy elég rafkós, és ha kiderül remélem jól kidob a rákba!
Te suliba jársz, Õ meg dolgozni? Elmegy szerencsétlen nap mint nap melózni a munkahelyére távol tõled (pedig biztos nagyon hiányzol neki) õ az aki eltart titeket, azért dolgozik hogy legyen mit ennetek erre te megcsalnád? És még idegenektõl is kérsz tanácsot hogy megcsald e? Hát szégyeld magad! Ugyanolyan undorító ha fordított a helyzet és a nõ csalja meg a dolgozó párját. Egyáltalán miért akarod õt feleségednek? Mert még nem is vagytok házasok de te már csalnád.. Erre akarsz alapozni egy családi életet? Esetleg még gyereket is vállalnál vele? Éld ki magad, köszönj el tõle, vagy maradj vele, de felejtsd el a további kalandokat. Különben tényleg enm is értem miért is a menyasszonyod.. Ez is hirtelen döntés volt h megkérd a kezét? Vagy csak jópofának tûnt a helyzet?
Te mekkora egy segg vagy...
Suliba jársz? Ott nem tanítanak meg írni?
A kérdező hozzászólása: Hát az az igazság hogy 1x már õ is megcsalt az exével! Nem õ tart el mert nem vagyunk közös háztartásban csak 1ütt vagyunk! Szeretem nagyon de a szexet is! lehet hogy nagyon görénység...ez van amúgy nekem nem jön be a szomszéd csaj de arra éppen megtenné...meg hát nagyon bevan indulva
A válasz megírásának idõpontja: tegnap 14:50 Szerintem még annyi se. Mondd el a "menyasszonyodnak", és kíméld meg õt magadtól.

Család felháborodva, nálatok is barátok közt közben elment a kép és vége lett 21:09-kor?

El?tte forma 1es hangok voltak és vége lett, utána 10 perc reklám, felháborito :(

Legjobb válasz: Nálunk is ez volt. Mekkora köcsögök h elkezdik a következõ mûsort és még azt se mondják hogy kapjátok be, ezt most beszoptátok -.-

Nálunk is ez volt. Mekkora köcsögök h elkezdik a következõ mûsort és még azt se mondják hogy kapjátok be, ezt most beszoptátok -.-
:DDDDDD Az élet nagy tragédiái, nálunk pont senkit nem érdekel, pedig nézik minden este.
csak bele ne szakadjatok
a barátok közt az valami sorozat? És ettõl úgy felháborodtál, hogy ide beírtál? Kinek mi a fontos az életben....
Én felvételrõl szoktam nézni, úgyhogy nem tudom. De jó, hogy eszembe juttattátok, a UPC-nek is vannak ilyen dolgai, úgyhogy megnézem, felvette-e egyáltalán... No, a tévén megvan, de most nem érek rá megnézni. :D Ezek szerint nem is baj. Pedig mostanában kaptam rá, hogy elalvás elõtt megnézem, és békében alszom. :D Nagyon dühös leszek, ha nálunk sem lesz meg a teljes rész. Nem ironikusan mondom :)
Engem nem érdekel, de hallod, anyám ebbõl akkora balhét csinált szegény:D Jött ide hogy írjak neten panaszlevelet az rtlnek:D
Hát szerintem ez is van akkora probléma mint sokmás hülyeség amit itt feltesznek. Az Origó oldalán van róla egy cikk, azt mondják majd ott leírják mi lesz :)
Ez most teljesen olyan, mint anno, amikor még gyerek voltam, és Antall József halála miatt félbeszakították a Kacsameséket... Akkor is hónapokig álmatlan éjszakáim voltak... Most újra feltépték bennem a régi sebeket! Mehetek újra pszichológushoz!!! Brühühû!!!
Lehet, hogy Magdi anyus feltámadt és vámpírként mindenkit megharapott a bisztróban -.-
kispista nem nézhette az Anyátok köztet jaj meghalok mennyit kacagtam áááááá
Ha rámásolta a kazettára a Forma1-et, akkor elveszett, nincs. Az RTLMoston se lesz. Egyébként az elsõ része is fura volt, Berényi Miklós tegnap UGYANEZT mondta a Bartha Zsoltnak. Technikusak vagy drogoztak vagy beittak az RTL Klubnál ma este.
A világ legnagyobb tragédiája, hogy a sok Kispista nem nézhette ma az Anyátok köztet... Inkább menjetek ki a gátakra homokzsákokat pakolni!
http://www.rtlmost.hu ajánlom figyelmébe a fanatikusoknak. gyógyír mindenre:) )
Debrecenben nálunk is volt :(
Komolyan szeretlek benneteket, és örülök, hogy ez a legnagyobb gondotok, de ezt most nem irónikusan értem, hanem komolyan. Ennél nagyobb bajotok soha soha ne legyen! I love you!
A kérdező hozzászólása: dee komolyan ez volt ott is? vagy csak itt debrecenben?
ez volt :( én még túlélem, de elõre rettegek ha hazaér a bátyám, milyen hisztit fog kivágni :S
Érdekes lesz mikor adják le az elmaradt részt.Anélkül kicsit furi lesz a köv.rész.
A kérdező hozzászólása: ó igen a nagymamám is hisztizett.
Igen nallunk is ez volt, es en is fel vagyok haborodva. 19/L
be sz a r ássss
Valaki az RTL Klub technikusai közül a Barátok közt mai második részére rámásolta Palik dumájával a Forma1 valamelyik futamát! Nagyszerû rend lehet ezeknél, mondhatom! Kiváncsi leszek, mikor fogják leadni Magdi anyus szellemét (az lett volna benne). GÁZ, AMIT EZ A KERESKEDELMI SZAR MÛVEL.
A kérdező hozzászólása: most nézhetem az rtlmoston
Íme: "június 7-én kimarad a Fókusz, helyette leadja a csatorna a június 4-i két Barátok közt-részt, majd utána rögtön a hétfõi adagokat is."

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!