Találatok a következő kifejezésre: Elment a 7 napos (4 db)

Mekkora az eselye annak hogy teherbe eshetek a menstruacio elotti napokban a 7 napos szunetben ha a baratom elment belem?

A fogamzasgatlo tablettat rendszeresen szedem most fogom kezdeni a 3. honapot a szedeseben. Mekkora a vedelem a 7 napos szunetben? Elore is koszi a valaszokat

Legjobb válasz: Ugyan akkora, mint mikor szeded a tablettát, hiszen az megakadályozza a peteérést, így nincs mit megtermékenyíteni. a 2. levéltõl már 99,9999...%-ban biztos a védelem.

Ugyan akkora, mint mikor szeded a tablettát, hiszen az megakadályozza a peteérést, így nincs mit megtermékenyíteni. a 2. levéltõl már 99, 9999...%-ban biztos a védelem.

2 napig szedtem antibiotikumot, aztán 1 hétig óvszerrel voltunk együtt. De utána rögtön 7 napos szünet jött, és a szünet utolsó napján a párom elment bennem. Lehetek terhes ebben az esetben?

A gyógyszer akkor is véd a szünetben, ha el?tte két napig antibiotikumot szedtem, majd 1 hétig rendesen szedtem, és utána a szünet?

Legjobb válasz: ha egyszer sem hagytál ki egy szemet sem a gyógyszeredbõl, akkor a gyógyszermentes 7 napban is védett vagy a terhességgel szemben. Én is szedtem antibiotiukumot, úgy hogy fogamzásgátlót is szedek, és szexeltünk a barátommal közben ugyanúgy, és ma fog elmúlni a "vérnénim" :D

ha egyszer sem hagytál ki egy szemet sem a gyógyszeredbõl, akkor a gyógyszermentes 7 napban is védett vagy a terhességgel szemben. Én is szedtem antibiotiukumot, úgy hogy fogamzásgátlót is szedek, és szexeltünk a barátommal közben ugyanúgy, és ma fog elmúlni a "vérnénim" :D
lehetel, nincs lehetetlen...de azt nézve hogy mensi után kb 10 napig kicsi az esélye a teherbe esésnek akor megnyugodhatsz, de ajánlom 2 hét mulva a tesztet.20L

Elment a babánk? 7 napos késés után felfázásos tünettel keresetem fel a nődokit, aki 3-4 hetes (5 mm-es petezsák)terhességet állapított meg. két hét mulva kontrollal.

1 hét múlva a vizsgálat után görcsöléssel, barnázással visszamentem,14 mm-es petezsákot mutatott az uh. elüdött vérvételre,ami csak 0,1 %-os lett, azt mondta elhalt a baba korán.4napig utána barnázásom volt. de a testem mintha nem ezt jelezné,vagy csak bebeszélem?

Legjobb válasz: Mindenképpen nézesd meg magad több orvossal is!

Mindenképpen nézesd meg magad több orvossal is!
Szia! nem kell vissza menned a dokidhoz?
Több szem többet lát.Lehet, hogy igaza van a dokinak, de sajnos csúnya tévedéseket hallani az egészségügyben is.Menj el egy másik dokihoz, már a saját megnyugtatásod érdekében is.
sajnos nekem is így ment el a babám, de ahogy írták sokszor tévedtek már orvosok, szerintem is nézesd meg magad mással, és nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen.
A kérdező hozzászólása: Semmit sem mondott a doki, nem mondta h menjek vissza.Azt nem értem, h. lehet hogy 14 mm petezsákot látott és után meg azt mondta h. már rég elhalt a baba. Köszönöm a válaszokat!
Ajánlom Dr Ferenczi Miklóst 25 év tapasztalat van mögötte !!!Nekem azt mondták hogy valami baj van a terheséggel elmentem hozzá és csak össze húzta magát azért nem látták . Tel:0620 9549807 saját rendelõ, bejelentkezés:06303542613
Mindenképpen keress fel egy másik orvost!!! Szerintem neked mûtéttel kellene befejezni! Nálam is ez volt legutóbb. Szerintem menj el egy kórházba és kérdezd meg a lehetõségeidet! Én itt az egyik kérdés feltevõjével hosszasan válaszolgattunk egymásnak, hogy kivel mi van .Az sztk-ba azt mondták neki, hogy meghalt a baba, a kórházban pedig még a szíve is vert a kicsinek! Nem hitegetni akarlak ezzel, de egy próbálkozást egy másik orvosnál, másik helyen megér! Legalább tudd, hogy mire számíthatsz! A legjobbakat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!