Találatok a következő kifejezésre: Elment a 7 (36 db)

Ki lett a 7-es mezszámú a barcánál miután elment david villa?

Legjobb válasz: Vannak olyan hírek hogy Pedro kapja a 7-es mezet,Tello a 17-est,Neymar a 11-est.

Vannak olyan hírek hogy Pedro kapja a 7-es mezet, Tello a 17-est, Neymar a 11-est.
Cristiano Ronaldoé lesz, hamarosan aláír Katalóniában!!
Persze ez csak vicc volt :D :D
Tello-é a 7-es, Neymar - 11, Pedro marad 17. :)
Pedro a 7-es, Tello a 20-as
Pedro-7 Song-17 Tello-20 Dani Alves-22 Montoya-2 Sergi Roberto-24 Neymar-11 Ezek változtak

Mit jelenthet ha 7 hetesen váratlanul vérdarabok jöttek ki belőlem és azóta is van egy pici vérzésem hasfájás nélkül? Nagyon félek hogy elment a magzat.

Most 7 hetes terhes vagyok.Ma hajnalban felkeltem pisilni,és ahogy elindultam elkezdtem folyni.Mikor megnéztem mi az, megijedtem mert több nagyobb vérdarab jött ki bel?lem egy kis folyékony vérrel.Nincs hasfájásom,de azóta is van kis vérzésem.

Legjobb válasz: Szerintem azonnal menj dokihoz!

Szerintem azonnal menj dokihoz!
Azonnal dokihoz menj!!!!!darabos vérzés vetéléshez vezet, sajnos tapasztaltam!!!
Sajnos nekem is igy ment el, azonnal menj orvoshoz!
Én is 7 hetes vagyok! Az én doktornõm azt mondta, ha darabos vérzés van, azonnal hívjam és menjek be a kórházba!Ezt javaslom neked is, hátha tudnsk még segíteni rajta!
Azonnal menj orvoshoz, de még ne add fel a reményt! Próbálj megnyugodni, mert az idegeskedés árt a babának! Tudnod kell, hogy ez lehet vetélés is, de nem biztos! Van olyan ismerõsöm, aki 9 hónapig rendesen menstruált, és egészséges babája született.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Most jöttem haza az UH-ról és az orvostól, és megnyugtattak.A baba megvan, jól van és szépen fejlõdik.Mondta az orvos hogy vérzés elõfordulhat, ez még normális, csak nagyobb az esélye az elvetélésnek.Pihenni kell és bízni!!!Remélem nem lesz több ilyen...

SÜRGÕS! Elment a hang (Windows 7), mit tegyek?

Sziasztok! Az lenne a gondom hogy a win 7-emen elment a hang(újraindítottam, és nem volt hang). Sikerült kiderítenem, hogy a Windows audió szolgáltatás nem fut, ezt viszont nem birom elindítani. Vagy az 1068-as hibaüzenetet kapom(hogy nem sikerült elindítani), vagy a 193: 0xc1-es hibaüzit. Mit tegyek, hogy újra legyen hang? A hangkártya drivert már újraraktam, nem működött

Legjobb válasz: Nincs letiltva a hangkártyád ?

Nincs letiltva a hangkártyád ?
Nem tudom letölteni mert megszakadt a letöltés :( hangok és audioeszközök tulajdonságai mit ír ? ott látod a hangkártyádat?
bocs csak most szedi kb 1 óra és lent lesz
most telepitem maradj közelbe
A kérdező hozzászólása: http://eune.leagueoflegends.com/
Megtudod adni a játék linkjét kiakarom probálni hátha közelebb visz a hiba okához
A kérdező hozzászólása: Úgy történt, hogy letöröltem egy online játékot, aminek a telepítõje kérte, hogy indítsam újra a gépet, mikor kész volt az uninstall. Újraindítottam, és nem volt hang...
Magától ment el a hang ? telepítettél valami programot?
A kérdező hozzászólása: A Hang-eszközöknél egyik sincs letiltva, mindenhol azt írja, hogy az eszköz megfelelõen mûködik
biosba magától nem tiltódik rendszer-eszközkezelök nél kell megnézni
A kérdező hozzászólása: Elvileg nincs, bár a BIOS-ban nem találom a hangkártyát...
A kérdező hozzászólása: Írtam privit :)

Elment a babánk? 7 napos késés után felfázásos tünettel keresetem fel a nődokit, aki 3-4 hetes (5 mm-es petezsák)terhességet állapított meg. két hét mulva kontrollal.

1 hét múlva a vizsgálat után görcsöléssel, barnázással visszamentem,14 mm-es petezsákot mutatott az uh. elüdött vérvételre,ami csak 0,1 %-os lett, azt mondta elhalt a baba korán.4napig utána barnázásom volt. de a testem mintha nem ezt jelezné,vagy csak bebeszélem?

Legjobb válasz: Mindenképpen nézesd meg magad több orvossal is!

Mindenképpen nézesd meg magad több orvossal is!
Szia! nem kell vissza menned a dokidhoz?
Több szem többet lát.Lehet, hogy igaza van a dokinak, de sajnos csúnya tévedéseket hallani az egészségügyben is.Menj el egy másik dokihoz, már a saját megnyugtatásod érdekében is.
sajnos nekem is így ment el a babám, de ahogy írták sokszor tévedtek már orvosok, szerintem is nézesd meg magad mással, és nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen.
A kérdező hozzászólása: Semmit sem mondott a doki, nem mondta h menjek vissza.Azt nem értem, h. lehet hogy 14 mm petezsákot látott és után meg azt mondta h. már rég elhalt a baba. Köszönöm a válaszokat!
Ajánlom Dr Ferenczi Miklóst 25 év tapasztalat van mögötte !!!Nekem azt mondták hogy valami baj van a terheséggel elmentem hozzá és csak össze húzta magát azért nem látták . Tel:0620 9549807 saját rendelõ, bejelentkezés:06303542613
Mindenképpen keress fel egy másik orvost!!! Szerintem neked mûtéttel kellene befejezni! Nálam is ez volt legutóbb. Szerintem menj el egy kórházba és kérdezd meg a lehetõségeidet! Én itt az egyik kérdés feltevõjével hosszasan válaszolgattunk egymásnak, hogy kivel mi van .Az sztk-ba azt mondták neki, hogy meghalt a baba, a kórházban pedig még a szíve is vert a kicsinek! Nem hitegetni akarlak ezzel, de egy próbálkozást egy másik orvosnál, másik helyen megér! Legalább tudd, hogy mire számíthatsz! A legjobbakat!

7 hetes terhes vagyok és eddig minden rendben volt.Mára délelőtt egyszer csak elkezdtem vérezni és görcsöl a hasam. Elment a baba?

Legjobb válasz: Állítólag nem feltétlenül jelenti azt. Elõfordulnak vérezgetések. Menj orvoshoz, ne késlekedj!

Állítólag nem feltétlenül jelenti azt. Elõfordulnak vérezgetések. Menj orvoshoz, ne késlekedj!
Lehet spontán vetélés jele, úgyhogy gyorsan menj orvoshoz!
szia, Nem értem, hogy miért ide írsz, és miért nem az orvosodat hívod azonnal!!!! A vérzés és a görcs együtt nem túl bíztató. Szorítok, hogy ne legyen semmi baj.
Mindenképpen doki!!!Mert a szimpla görcs az normális, de a vérezgetés nem annyira.Meg ha elment a baba, akkor te is veszélyben lehetsz!

7 hetes terhes vagyok. Félelmeim vannak a vetélés miatt. Milyen tünetei vannak? Mindig észreveszi az ember ha elment a baba?

Legjobb válasz: Nem,nem vettem észre. Mentem ultrahangra és nem dobogott a szíve. 11 hetesen volt uh. És 8 hetesen halt el. 3 hétig halott baba volt bennem:(

Nem, nem vettem észre. Mentem ultrahangra és nem dobogott a szíve. 11 hetesen volt uh. És 8 hetesen halt el. 3 hétig halott baba volt bennem:(
Miért gondolkodol ilyenen???Persze anno nekem is átfutott az agyamon , de nem szabad mindig ezen gondolkodni.Inkább simogasd a pocakodat, beszélj hozzá és érezni fogja, hogy várod õt.Ha egészségesek vagytok te is és a párod is, ha rendesen eszel, szedesz vitamin és pihensz akkor hidd el semmi baj nem lesz és egészséges pici babád lesz.DE csak akkor ha érzi, hogy várod és kellessz neki, különben õ is mindent érez a félelmeidben!1éves baba mamája
sajnos nem minden esetben veszed eszre, velem ez sajnos 2* fordult elo az elso 11 hetesen vereztem a masodik 6 hetesen nem volt szivhang es nem volt semmi tunet baj verzes.Most ismet babas vagyok 17 hetes de most is felek mert 2 napja barna folyasom volt es remegek nehogy baj legyen.Pozitivan gondolkodjunk beszelj neki, higy benne hogy veled marad es a karodban tarthatod nemsokara!

Mennyi tápszert adjak vacsorára 7 kg-os kislányomnak? Elment a tejem! :- (

Legjobb válasz: Egyik napról a másikra nincs tejed? Ez fura... Egyébként általában tápszerbõl 150mlxkg/nap az adag. De a tápszeren is rajat van az adagolás. Mibõl gondolod, hogy nincs tejed? Semmi sincs vagy éhes maradt szoi után a baba?

Egyik napról a másikra nincs tejed? Ez fura... Egyébként általában tápszerbõl 150mlxkg/nap az adag. De a tápszeren is rajat van az adagolás. Mibõl gondolod, hogy nincs tejed? Semmi sincs vagy éhes maradt szoi után a baba?
Sajnos van olyan, hogy egyik napról a másikra nincs tej! Egy hétig (!!!!) szoptattam, majd reggel felkeltem és emúlt a feszülés, minden. Egy csepp sem jött... aztán csinálhattam én bármit... Ha még sosem kapott tápszert, csinálj vagy 180 ml-t és meglátod, mennyit hagy. Túlzabálni nem fog, az felnõtt szokás :D
Az tuti, hogy nem a korától függ, hogy mennyit adj neki. Az én lányom ma 10 hónapos és 6800 gramm. A táblázat alapján, ami a dobozon van 300 ml tápszert kéne innia. Jönne is ki belõle sugárban ha annyit itatnék vele. Az én lányom 160-200 ml-t szokott inni.
Nem a súlyától függ, hogy mennyi tápszert adsz Neki, hanem hogy mennyi idõs.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Miért ilyen kicsi a babád?
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! Adtam neki tejberizspépet, meg kap 120 ml tápszert! Ha felkel, akkor még kap!
A mi tápszerünkön az van hogy 7 hónaptól 210ml.naponta 3szor + egyéb táplálék 2szer. De nem tudod kb mennyit szopizott?Mert akkor adhatsz kb annyit neki szerintem. Én csinálnék 150 és ha kevés adhatsz még neki 30-at vagy 60-at.
Amennyit anyatejbõl evett szerintem. Az én fiam 7, 5 kg, még csak 4 hós, de kevés neki a 150 estére, 180-at kap. Adhatsz neki nyugodtan többet, nem fog enni, ha már nem kéri. Legalábbis az enyém már nem issza, ha jóllakott. Meg az se mindegy, milyen tápszer.
A kérdező hozzászólása: 9 hónapos a lányom, már csak este szoptattam! Vagy mit adjak neki vacsorára? Mindenki mást mond! 6 hónapos koráig csak anyatejet kapott! Szóval, nem egyik napról a másikra ment el a tejem! Hipp tápszeren nincs adagolás, csak az elkészítése!
Utolsó vagyok. Azért ilyen kicsi Manókám, mert 1850 grammal született. Az étvágya különben jó, kiegyensúlyozott, boldog baba. :) Egy kis örökmozgó, úgyhogy soha nem is lesz nagy súlyú.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!