Találatok a következő kifejezésre: Elment 2 a (104 db)

Van egy Renault Clio II-em. Elment benne a fűtés. Először csak a a 1, 2, 3, fokozat, állítólag előtét ellenállás. De most már 4-ben sem megy. Mi lehet a gond? Könnyen ki lehet cserélni ezeket a biztosítékokat?

Legjobb válasz: ajánlom azonnal szerelõhöz inni!Nekem seat ibizám van!ugyan e6z volt nem vette az 5.et aztán elment a fûtés:(Hát a fûtés a hûtõ miatt ment ki!Egy nagy kátyuba mentem bele aztán kilukadt!Nem menj vele sehova!Én a hûtõ sérülését nem vettem észre!Furcsáloottam,hogy nem fût és mire mefgálltam megsült a motor!Ez most 150-embe kerül:(uh vidd minél elõbb szerelõhöz!

ajánlom azonnal szerelõhöz inni!Nekem seat ibizám van!ugyan e6z volt nem vette az 5.et aztán elment a fûtés:(Hát a fûtés a hûtõ miatt ment ki!Egy nagy kátyuba mentem bele aztán kilukadt!Nem menj vele sehova!Én a hûtõ sérülését nem vettem észre!Furcsáloottam, hogy nem fût és mire mefgálltam megsült a motor!Ez most 150-embe kerül:(uh vidd minél elõbb szerelõhöz!
Elsõ: az más jellegû probléma volt. Vagy vidd szerelõhöz, vagy rendelj egy szerelési könyvet ha még nincs, és csináld meg magad. :) (egyébként az elõtét ellenállások nem biztosítékok, hanem ellenállások).
A 4-s fokozatnak nincs szüksége az elõtét ellenállásra, úgymond direktbe megy.A csináld magad mozgalmat felejtsd el.Keress egy megbízható szerelõt.

Elment bennem a pasim, rá 2 hétre megjött de csak barna volt a színe és 2 napig tartott. Lehetek terhes?

Egy éve màr elõfordult velem az,hogy igaz 3 hét késéssel,de megjött pedig terhes voltam. Most elment bennem a baràtom, rà 2 hétre megjött a menstruàciòm,de a szokàsos 4-5 nap helyett 2 napig tartott és nem piros volt,hanem barna. Ja és mielött megjött volna, azelötti nap csinàltam tesztet ami negativ volt, de azért aggòdom..Lehetséges,hogy terhes legyek?

Legjobb válasz: védekezni luxus?

védekezni luxus?
bizony lehetsz :)
Csinálj egy tesztet, mert mi csak tippelgetni tudunk. Egybkent van ra esély...
Igen. Szerintem ez az.
Felelõtlenség volt.
tudom, hogy elvileg nem ítélkezni járunk ide. de érdekelne, hogy túl vagy egy abortuszon és még így is ilyen felelõtéem vagy? vagy nevelgettek egy gyermeket, de még mindig nem ismered annyira a tested, hogy tisztában légy vele, ha gond van... egyébként ja, lehetsz terhes.. újfent...a korodat már meg sem merem kérdezni
a terhességi teszt se 100%os szal javasolt alár még egy, meg szerintem menj el vele orvoshoz..
:DDDD Milyen barát vagy te?
A kérdező hozzászólása: Egy kisbuszról van szó! 5000Kg azt ha leadom vasba 30ft/kiló áron 150, 000 ropogós forintot jelent annyiért megéri!
Miféle törvény? Lopás miatt lecsuknak. Ha találsz valamit aminek nem ismert a gazdája és nem lehet kinyomozni akkor lehet a tiéd a dolog.De be kell a rendõrségen jelenteni a megtalálást.
Én még nem hallottam ilyenrõl. De ha van is ilyen, én nem tolnék ki így egy barátommal sem. Egyébként meg most nem kapsz 30Ft-ot a vasért, csak jóval kevesebbet.
Csak tudnám, hogy honnan szedik az emberek ezeket a hülyeségeket.
könyörgöm... hat szerinted a fogamzasgatló mire való???
Egy gumi piszok erõs és nem is értem igazán, a diane 35 nem igazán fogamzásgátló azt mindenki sztem jól tudja inkább tesztoszteronnal összefüggõ bajokra van mint hajhullás és bõrbajok, pedig én ff vok :S még is tudom.
Nem leszel terhes, viszont sos cseréld le a Diane 35-t!!! Én szedtem, tudom mirõl beszélek! Pl.: a Harmonet bevált!
Ha figyeltetek volna 1 kicsit azokon a matek meg fizikaorákon akkor: 1 adott egységre felosztva 35cm et tesz meg 2 perc alatt a szinuszgörbe. :D:D:D XDDDD ( fu de vicces voltam)
amennyiben az elõírásnak megfelelõen szedted, nem lehetsz terhes, nehogymá' a fogamzásgátlóhoz keverj még plusz hormont az esemény utánival, pont arra való a fog-gátló, hogy egy tartós párkapcsolatban ne kelljen másképp védekezni

Mi a véleményetek a gépemről? Jó? Elmennek highon a jobb minőségü játékok? Pl. BF3, Skyrim, Black Ops 2?

Processzor: AMD Athlon II X4 640 3.00 GHz RAM: Kingmax 4 GB DDR3 1333 MHz Alaplap: Asrock 960GM-GS3 FX Videókártya: Asus GTX 650 1GB GDDR5 128bit

Legjobb válasz: Ok hagyd abba a trollkodást joker10, még valaki komolyan is veszi.... Egyábként ennyibõl egy Athlon 750k+7790(7770) jobban megérné.

Ok hagyd abba a trollkodást joker10, még valaki komolyan is veszi.... Egyábként ennyibõl egy Athlon 750k+7790(7770) jobban megérné.
Megvan már a gép? Annak a videókártyának az árából kijön egy HD 7790, ami sokkal jobb, és az Athlon II X4 750k-val sokkal jobban járnál.
Légyszi maradj csöndbe joker, mert tökönszúrom magam :D
1600x1024? Ez meg mi? Neked ez a full? A full azt jelenti, hogy min.(!) 1080p-s felbontás és minden feltolva maxra. Ez még legjobb esetben is csak közepes.
Talán mert van aki (elég sokan) full hd-n játsznának? Tuti nem tudod még akkora felbontáson se 4xAA és 16xAF mellet játszani Ultrán a crysis 3at.
fullon 1600-1024, nekem ennyit enged, ennél több már minek ?????
Joker, itt az egyedüli aki a népet hülyíti az te vagy... "a legtöbb game NVIDIA-ra van optimizálva" Hát ezt azért nem mondanám, mert már egy csomó játék AMD támogatással kerül a piacra, köztük a BF4 is. Lehet, hogy az Intel, Nvidia jobb, de ilyen árkategóriában akkor is az AMD az erõsebb. "nekem intel i5-2500k sandy bridge procim van, gtx 650 1GB ddr5 kari" Hát képzelem mennyire elégíti ki a VGA azt a procit :D
Már bocsánat, de gtx 650-el fullon te milyen felbontáson játszottál? Mert én egy olyan low-med grafikát és maximum 1024x760 felbontást képzelek el azzal a kártyával...
NV-nek vannak jó ár-érték arányú kártyái, de casak 60000 fölött. Hasonló ákjategóriákban 650ti < 7790 650ti boost < 7850 660 < 7870 660ti < 7870 xt 760 olcsóbb és hasonlóan erõs, mint egy 7950 770 kb megegyezik ár-értélban a 7970-nel
nekem intel i5-2500k sandy bridge procim van, gtx 650 1GB ddr5 kari, és 8 GB Kingston ram. a csysis 3-at fullon nyomtam vele, és meg se pisszent neki .
Az intel jobb tény, de megér neked egy proci+normális lap kombó 80 ezret, amibõl már egy komplett gép kijön? A feléért már kapsz egy normális amd procit normális lappal.
ne hülyítsd itt a népet !!!!!! a legtöbb game NVIDIA-ra van optimizálva, és fejlesztve, hagyjuk már ezt a HD õrületet, ez pont olyan mint az AMD INTEL vita ..... mindenki tudja, hogy az intel a jobb
"A válaszíró 15%-ban hasznos válaszokat ad." Annyit is érsz? És mi az, hogy csak Nvidiás kártyát vegyél ha játszani akarsz? Nvidia fanboy, akár tetszik akár nem, az AMD VGA-i ebben az árkategóriában messzirõl leverik az Nvidiát. El tudom képzelni hogy milyen jól futnak azon a gagyin a játékok, az egy nagyon rossz kártya az árkategóriájában már megbocsáss.
folyton ezzel a HD hülyeséggel jöttök, ne cseréld le a videókarid, csakis NVIDA-ás karit használj ha játszani akarsz. ha HD-t használsz keresheted havonta a különbözõ drivereket hogy játszani tudj. nekem is gtx 650-es van, és a legkomolyabb játékok is futnak vele.....
ezen elmennek a mai játékok
"a legtöbb game NVIDIA-ra van optimizálva, és fejlesztve" Pont, hogy 10/8 játék GCN-re van optimalizálva. "nekem intel i5-2500k sandy bridge procim van, gtx 650 1GB ddr5 kari, és 8 GB Kingston ram. a csysis 3-at fullon nyomtam vele, és meg se pisszent neki ." Egy GTX 770/HD7970 alig birkózik meg vele, de egy GTX 650 viszi fullon, igaz? Egyébként amit felbontást írtál azon se viszi fullon élsimítással :)

Miután elment bennetek a barátotok, mit tesztek, hogy ne folyjon 2 napig belőletek a "trutyi"?

Legjobb válasz: én egy ideig még fekszem, és odateszek egy zsebkendõt, ami felfogja a nagy részét. utána meg amikor felülök, egy kicsit begörnyedek, és "nyomok", hogy a maradék is kijöjjön, aztán kidobom a zsepit, és egy nagyon pici kis tisztasági betétet teszek a bugyimba. de ez utóbbi többnyire már fölösleges, mert az elõzõ két dologgal már "kitisztítom" magam. remélem segítettem:)

én egy ideig még fekszem, és odateszek egy zsebkendõt, ami felfogja a nagy részét. utána meg amikor felülök, egy kicsit begörnyedek, és "nyomok", hogy a maradék is kijöjjön, aztán kidobom a zsepit, és egy nagyon pici kis tisztasági betétet teszek a bugyimba. de ez utóbbi többnyire már fölösleges, mert az elõzõ két dologgal már "kitisztítom" magam. remélem segítettem:)
öhmm, nem értem kérdezõ logikáját: ha egyszer benned megy el a barátod, akkor gondolom tabit szedsz-e akkor meg teljesen mindegy hogy kézen állsz-e vagy sem...:P
porszívóval kiszivatom
kézen állok
nem tudom, nekem még sose volt ilyen...elmegyek utána pisilni, azalatt kijön, max még éjszaka jön egy kicsi de másnapra már semmi 22/L
Azért gondolom, a 2 nap csak nem komoly.:) Sajnos nem sok mindent tudsz tenni, ha ekkora a mennyiség. Mosakodás többször is, betét stb. És figyeljetek rá, hogy ha mész valahova, akkor elõtte ne élvezzen beléd. Elég ciki, ha valakibõl árad az a szag. (Már bocs, de van ilyen tényleg.)
Isteneeeeem! A hüvely magától tisztul, épp ezért NEM szabad semmilyen módon vizzel tisztítani. Valahogy máshogyan kellene megoldani a folyási problémákat.
anyunak is azt mondták 15 évesen hogy meddõ....képzelheted, hogy meglepõdött, amikor kiderült, hogy jövök...:DD
:S
gratulálok elõre is a babucihoz, ha eddig nem mostad ki, akkor sanszos, hogy meg is van...mindemellett meg lehet oldani úgy is, hogy letekered a zuhanyfejet, és úgy, mert ugye azt tudjuk, hogy elég büdös tud lenni a hüvelyben maradt ondó.....
A kérdező hozzászólása: Meddõ vagyok. Nem lehet úton a baba...
http://www.vagyaim.hu/17684-Aluminium-intim-zuhanyfej.html Vagy lehet venni olyat is ami nem zuhanyfejes, hanem mint egy kicsi zsákocska a végén hasonló csõ, feltolod és belenyomod a vizet. Elõzõ voltam
O.O OMFG :D:D:D:D:D:D:D Te nagyon buta vagy kérdezõ :D:D:D:D A baba már úton van! :D Már csak hetek kérdése és megfogan! Amúgy ha annyira ki akarod magadból pucolni, intim fürdõ. Lehet venni a zuhanycsõre ilyen fém rudat vagy mi a szart, azt feldugod, megnyitod a csapot és szépen ki tudod mosni. 21F
A kérdező hozzászólása: Nem szedek. Csak hébe-hóba megy el bennem.
*szedsz
A kérdező hozzászólása: Hát, ha teherbe akarsz esni, a legjobb a kézenállás szex után.
A kérdező hozzászólása: Olyan kellemetlen, mert amikor már azt hiszem, hogy nem fog több kijönni, akkor elõfordul, hogy pont olyan helyzetben jön még egy adag, amikor nem számítok rá, és izgulhatok, hogy foltos lett-e a nadrágom.
Folyik ki belõletek az ondó? Komolyan?
Elmegyek zuhanyozni és megmosom magam alaposan. Nekem utána már nem szokott folyni.
A kérdező hozzászólása: én is várom a csodát :(

Elment 2 órája a nyákdugóm, már orvosnál is voltam, 1 cm-re vagyok nyitva. Mikor fogok szülni?

Amikor elment, pont itt tettem volna fel a kérdésem, hogy ha két napja hányingerem van, lehet-e az a szülés el?jele, de akkor ezek szerint lehet. A két dolog így együtt, hányinger és nyákdugó, mikorra hozhatja meg a szülést? Semmiféle fájásom nincs és nem volt még. 36. hét 5. napos vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Nekem a nagyobbik gyerekemmel nem is ment el a nyákdugóm,csak a szülés közben,de azt észre sem vettem. A középsõvel a szülés elõtt 1 héttel távozott,de indítottak,tehát nem tudom mennyit várt volna még. Most pedig mára vagyunk kiírva,de megvan még sajna az a dugó:((( Tehát ebbõl nem mondható meg,hogy mennyire közeli a szülés.Meg gondolom a doki is bent tartott volna,ha úgy látja itt az idõtök. Van akinek pár óra múlva megindul,van akinek csak 8-10 nap múlva.De ha csak 1 cm-re vagy kinyílva,ez sem a szülés közeledtét jelzi.Persze megindulhat a tágulás is bármikor. Minden jót,könnyû szülést.

Szia! Nekem a nagyobbik gyerekemmel nem is ment el a nyákdugóm, csak a szülés közben, de azt észre sem vettem. A középsõvel a szülés elõtt 1 héttel távozott, de indítottak, tehát nem tudom mennyit várt volna még. Most pedig mára vagyunk kiírva, de megvan még sajna az a dugó:((( Tehát ebbõl nem mondható meg, hogy mennyire közeli a szülés.Meg gondolom a doki is bent tartott volna, ha úgy látja itt az idõtök. Van akinek pár óra múlva megindul, van akinek csak 8-10 nap múlva.De ha csak 1 cm-re vagy kinyílva, ez sem a szülés közeledtét jelzi.Persze megindulhat a tágulás is bármikor. Minden jót, könnyû szülést.
Szia!Kb 3 hete nha van hányingerem és rendszeresen járok nagywc-re.A nyákdugóra 2 hete azt hittem, hogy távozott, de azóta sem vagyok benne biztos, mert nem volt véres vagy rózsaszín.4 hete szintén 2111-es volt a méhszájam.Egy hete még mindig annyi volt, ma viszont már 2222.6 napja hordom túl, sokat keményedek napok óta, de elötte is szinte minden nap voltak jóslóim.Engem pénteken indítanak ha addig nem indul meg, de a doki szerint elöbb megyek magamtól.Szóval sajnos nem lehet ezt kiszámolni.Lehet napok, de akár még hetek is lehetnek vissza.
Szia!Igen lehetséges, hogy hamarosan beindul a szülés.Készülj fel.Sok sikert!
nem akarom ennél jobban cifrázni az elõttem szólo válaszát!
Szia!Én voltm az elõtted lévõ válaszadó.Mi a problémád valami sértõt írtam?
Szia Nekem 48 óra múlva lett meg a bébim
Sziasztok! Aki cifrázni akar õ szült már tudja mi az?Én sajnos így jártam 36, 5hónapósan elment a hyákdugóm és nem sokkal megszültem hállistennek egésséges lett a babám.

Adott egy Logitech Z-2300 as 2.1 es hangrendszer.2 évig hibátlanul működött, de aztán elment az eggyik magas hangsugárzó, pár hónappal rá a másik is befuccsolt. Semmi kábeltörés vagy ilyesmi, kíméltem. Mi lehet a baja?

Olvastam amerikai fórumokon, és mással is el?fordult ez, írtak külömböz? megoldásokat, de eggyik sem oldotta meg a problémám. Esetleg aki találkozott már ilyen problémával, az segítene?

Legjobb válasz: Egyik ismerõsömnek is ilyenje van. Kicsivel több mint 1 évig mûködött neki hibátlanul, aztán jöttek vele a gondok. Neki is elment a magas hangsugárzója de aztán megjavult, de õ elég bátor volt és szétszedte hogy kitakaríts plusz befújta kontakt sprével Ez így ideig így jó volt kb fél évig de aztán teljesen elszállt neki. Õ is olvasta a cikkeket errõl hogy ezek hajlamosak megadni magukat, õ elvitte egy mûszerészhez õs teljesen újrakábelezte neki, na akkor jó lett, de már kidobta lomtalanításkor mert vett egy komolyabbat ennél. Én meg bánom hogy nem tudtam akkor elhozni.

Egyik ismerõsömnek is ilyenje van. Kicsivel több mint 1 évig mûködött neki hibátlanul, aztán jöttek vele a gondok. Neki is elment a magas hangsugárzója de aztán megjavult, de õ elég bátor volt és szétszedte hogy kitakaríts plusz befújta kontakt sprével Ez így ideig így jó volt kb fél évig de aztán teljesen elszállt neki. Õ is olvasta a cikkeket errõl hogy ezek hajlamosak megadni magukat, õ elvitte egy mûszerészhez õs teljesen újrakábelezte neki, na akkor jó lett, de már kidobta lomtalanításkor mert vett egy komolyabbat ennél. Én meg bánom hogy nem tudtam akkor elhozni.
A kérdező hozzászólása: szétszedem énis, azzal nincs gond, de nemtudom mi lehet a baja. a magas sugárzók teljesen jók, nincs megtörve a kábel. a jack kábele sincs törve, leejtve soha nemvolt. a hangerõszabályzót is szétszedtem, ott sem találtam gondot.kitakarítom a belsejét, ha nemmegy, akkor elviszem mûszerészhez. azért logitech, anno 60 000 ért vettem, kissé felbasz -.-

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!