Találatok a következő kifejezésre: Elmehetek a ha (115 db)

Ha egy kicsit hányingerem van, elmehetek a kondiba?

Mert,ma reggel egy kicsit hányingerem volt és nem mentem el a kondiba.EGy időn belül elmúlt,de nem mentem el,mert hátha az erőlküödéstől visszajön.De most bűntudatom van,hogy nem mentem el.

Legjobb válasz: Figy, ha már jól érzed magad akkor menj el. Ha ott újra rosszul leszel, akkor abbahagyod. Ennyi. Próbáld meg.

Figy, ha már jól érzed magad akkor menj el. Ha ott újra rosszul leszel, akkor abbahagyod. Ennyi. Próbáld meg.
TAJ kártya, és személyi igazolvány, lakcímkártya.
A kérdező hozzászólása: Ezt gondoltam :) de kell csináltatni ideiglenes lakcímet, vagy nem számít hova valósi vagyok?

Ha óvszerben szexelek, akkor elmehetek a lányban?

Legjobb válasz: igen elmehetsz benne

igen elmehetsz benne
Szerinted minek találták fel?
Ha óvszerben szexelsz, akkor az óvszerben is mész el. Az, hogy az óvszeres farkad épp hol van, az mindegy. Lehet akár a lányban is.
"Ha a fejedre húzod, akkor nem. Ezt a választ te írtad. Ez a válasz 87%-ban hasznosnak tûnik." Tehát van, aki szerint fejre húzott óvszerrel bele lehet élvezni a terhesség kockázata nélkül. Gratulálok! :D
Öööö... Elnézést... Ez komolyan kérdés? Vagy vicc?
Ha a fejedre húzod, akkor nem.
Te hülye vagy? NEM 18 év alatt nem mehet el benne!!!
Még egy értelmes kérdés... BRÁVÓÓÓÓ
csak óvszer nélkül mehetsz el benne óvszerrel kine próbáld
Ha ennyire hülye vagy, akkor te inkább még csak lufinak használd a kotont.
Na szerinted?
írjon meghatalmazást neked
Így van! Meghatalmazás és vidd a TAJ kártyáját is :)

Elmehetek a párommal egy gyógyfürdőbe fürdeni ha 28 hetes terhes vagyok? Nem lesz baj?

Legjobb válasz: Nem ajánlatos terhesen semmilyen nyilvános fürdõbe fürödni.Fõleg termál vízben nem.Könnyen kaphatsz bármilyen hüvelyfertõzést gombát.

Nem ajánlatos terhesen semmilyen nyilvános fürdõbe fürödni.Fõleg termál vízben nem.Könnyen kaphatsz bármilyen hüvelyfertõzést gombát.
Én úgy tudom, nem ajánlott forró fürdõben fürdõzni, de van olyan ismerõsöm, aki a terhesség végéig meleg vízben fürdött otthon kádban.
A forró fürdõvel nem igen lehet baj(próbáltam vele beindítania szülést, mikor már túlhordtam és be akartak fektetni, semmit sem ért), sokkal inkább azzal, h ilyenkor fogékonyabbak vagyunk a fertõzésekre, és bizony a gyógyfürdõk melegágyai a mindenféle baktériumoknak.Kb. egy évvel ezelõtt felkapott téma volt ez a bulvár TV magazinoknál, és többen is csináltak teszteket a vízminõségére nézve.A végeredmény lesújtó volt.Az uszodák vize viszont megbízható tisztaságú volt.
Most 31 hetes vagyok és járok fürdõbe. 1-2 hete olvastam, hogy a meleg víz árthat, na nekem nem ártott. A fertõzések ellen úgy védekezek, hogy a strandolás elõtti és utáni este 1-1 Génia'92 kúpot felteszek, nem is kaptam el semmit. Pedig a terhességem legelején életemben elõször volt gombám, és akkor strandra sem jártam, nem tudom honnan jött. 1 hét alatt kikezelték és azóta is azzal ijesztgetnek, hogy a terhesség alatt biztosan visszatér még. Lekopogom, de eddig nem.

Ha folyamatos a munkaviszonyom, de július 5-től másnál dolgozom aki nem ragaszkodik próbaidőhöz 1hónap után elmehetek táppénzre ha nem bírom a tempót?

Ma vagyok 15+2hetes babás!

Legjobb válasz: Szia! Nem szeretnék butaságot mondani,biztos kijavítanak majd,akik jobban értenek hozzá,de én úgy tudom,hogy annyi ideig mehetsz táppénzre egy adott munkáltatónál,amennyit ott dolgoztál.Tehát ha egy hónap után mész táppénzre,akkor egy hónapig lehetsz táppénzen. De gondolom vannak kiskapuk,illetve majd kijavítanak engem is,csak én így tudom :) Én is táppénzen vagyok,de mondjuk én nem leszek annyit,mint amennyit dolgoztam,szóval egész pontosan ezért nem tudom,hogy van. 26+4 hkm

Szia! Nem szeretnék butaságot mondani, biztos kijavítanak majd, akik jobban értenek hozzá, de én úgy tudom, hogy annyi ideig mehetsz táppénzre egy adott munkáltatónál, amennyit ott dolgoztál.Tehát ha egy hónap után mész táppénzre, akkor egy hónapig lehetsz táppénzen. De gondolom vannak kiskapuk, illetve majd kijavítanak engem is, csak én így tudom :) Én is táppénzen vagyok, de mondjuk én nem leszek annyit, mint amennyit dolgoztam, szóval egész pontosan ezért nem tudom, hogy van. 26+4 hkm

Ha nem veszem fel a hallgatási pénzt, elmehetek a konkurenciához dolgozni?

Legjobb válasz: Ha az aláírt munkaszerzõdésedben volt kitétel erre, akkor mindegy, hogy felvetted e vagy sem.

Ha az aláírt munkaszerzõdésedben volt kitétel erre, akkor mindegy, hogy felvetted e vagy sem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Ha úgy érzem, itt az idő, bármikor elmehetek a szülészetre?

Nincs fogadott dokim.37hetes

Legjobb válasz: Szia.Persze,hogy mehetsz ha érzed,hogy itt az idõ!Nem törvényszerû,hogy valakinek legyen fogadott orvosa.Aki épp ügyeletben van annál fogsz szülni!Nekem például volt fogadott orvosom,aki másfél napi vajúdás után méltoztatott bejönni a kórházba :-( Gyors és fájdalom mentes szülést kívánok!

Szia.Persze, hogy mehetsz ha érzed, hogy itt az idõ!Nem törvényszerû, hogy valakinek legyen fogadott orvosa.Aki épp ügyeletben van annál fogsz szülni!Nekem például volt fogadott orvosom, aki másfél napi vajúdás után méltoztatott bejönni a kórházba :-( Gyors és fájdalom mentes szülést kívánok!
Most ezt a kérdést nem értem. Az, hogy "úgy érzem, itt az idõ" azt úgy érted, hogy elkezded érezni a fájásokat/elfolyik a magzatvíz? Mert akkor persze. Hogy ne mehetnél be akkor, hiszen akkor már nem lehet azt mondani, hogy majd fáradjon be holnap. Vagy úgy érted, hogy még nincs semmi, csak van egy olyan megérzésed, hogy hamarosan megszületik? Mert akkor fölösleges bemenni, ha nem vagy kitágulva, nincsenek fájások és nem folyik a magzatvíz, akkor a fogadott doki is hazaküld.
Igen. Akár elõtte is intézheted az internet elõfizetést.
Neten át is intézheted.
Ja, nem kell bemenni a boltba, habár ott is elintézik neked. Elég ha bejelntkezel a telekom.hu-n a telefonszámoddal. Ha még nincs belépési jelszavad kérhetsz egy ideigleneset SMS-ben. Onnantól tudod állítani magadnak mindig a net csomagot.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!