Találatok a következő kifejezésre: Elmaradt a nem (114 db)

Akkor most elmaradt a világvége? Nem jönnek akkor a Reptoidok? Mert kiváncsi voltm hogyan néznek ki. :/

Legjobb válasz: Igen, ez a világvége is elmaradt. http://pvtud.blog.hu/2012/12/20/ismet_eljo_a_vilagvege

Igen, ez a világvége is elmaradt. http://pvtud.blog.hu/2012/12/20/ismet_eljo_a_vilagvege

Létezik hogy az 5hetes kislányom nem szereti a babakocsiját? Akár mikor indulnánk sétálni vagy bevásárolni oriási a sirás. Igy mindig elmarad a séta, meg a bevásárlás is. Mit csináljak? Vagy még tul kicsi?

Legjobb válasz: Mi ugyanígy voltunk, de már vagy 10 hetes is volt mikortól elmaradt a kocsiban. Amikor elkezdett nézalõdni, de addig ha beletettem csak ordított õ is. Most már teljesen le van ha tolom, igaz már 5 hónapos.

Mi ugyanígy voltunk, de már vagy 10 hetes is volt mikortól elmaradt a kocsiban. Amikor elkezdett nézalõdni, de addig ha beletettem csak ordított õ is. Most már teljesen le van ha tolom, igaz már 5 hónapos.
az én lányom is ordított, de hasrafektettem és úgy szerette:) Még most is néha így sétálunk, pedig már 7 hónapos
Bizony, az én lányom sem szerette/szereti a babakocsit... Egy éves múlt, de jobban kedveli, ha kerékpárral megyünk, hosszabb távon meg abszolút nem marad meg a kocsiban. Ha mennem kellett bevásárolni, akkor úgy idõzítettem, hogy akkor aludjon. Ha meg végképp nem maradt meg, akkor a kenguruba tettem, na azt nagyon csípte:)
Az én lányom most 6 hónapos, és pár hetesen ugyanez volt, ordított, amikor a kocsiba tettem, viszont, amint elindultunk és gurult egy pár métert megnyugodott, elringatta a kocsi, és legtöbbször el is aludt. Nem lehet, hogy ha elindulnátok mégis, a te picid is elszenderedne? Vagy próbáltad már, és végigsírja az utat?

Ha egy általam megfogadott mérkõzés elmarad, a tippmix-szelvényem addig kétes kimenetelû lesz? Netán azt nem számítják bele az oddsba?

Az összes többi meccs bejött, az utolsó pedig elmaradt. Ilyen még eddig nem történt, nem tudom, ilyenkor mi az eljárás.


Elmaradt a mensesem, úgy néz ki nem terhesség, akkor?

Egy héttel csináltam egy tesztet, és most megint, mindkett? negativ! Várjam meg a következ? ciklust, vagy menjek orvoshoz? Nem szeretnék most babát...lehet csak hormonzavar? Mert három hónapja kiköltöztem külföldre:S

Legjobb válasz: Én elmennék orvoshoz.

Én elmennék orvoshoz.
Mindenképpen doki. Lehet ez akár ciszta vagy csak ideg alapon a költözés miatt. De jobb ha hozzá értõ lát.

Van olyan, hogy akinek nem voltak soha menszesz előtt meg közben görcsei annak elmaradnak a jósló fájások?

39 hetes vagyok és fogalmam sincs volt-e már jósló fájásom vagy sem. Feszítést szoktam érezni, de az az érzésem, hogy azt inkább a Babócám csinálja azzal, hogy egy adott helyre kuporodik teljes súlyával.

Legjobb válasz: nekem sem voltak josló fájásaim. de igazából menszi görcseim sem szoktak lenni.

nekem sem voltak josló fájásaim. de igazából menszi görcseim sem szoktak lenni.
szia, Nekem sem volt a jóslóhoz mesis érzésem, csak akkor amikor már szülni mentünk. A feszítés viszont a méhösszehúzódás, ami bizony már kellemetlen is lehet, sõt mostmár érezned kell közben hogy nyom a fejecskéjével. Nem tud õ már egy helyre kuporodni, hiszen teljesen kitölti a méhedet. Én is 39 hetes vagyok most a 2. babóval, és már alig várom hogy rendszerezõdjenek a keményedések. Mert nekem a derekam szúr, de nagyon, biztos nyom valami ideget a kicsaj... Könnyû szülést kívánok neked... Pesten szülsz?
Én!!!!! Nekem semmi fájás nem volt, pedig az Nst már jelezte.... (menszesz elõtt sem voltak soha)Elment a magzatvíz, és rögtön 5 perces fájások voltak, 2 óra múlva pedig megszületett Levike! :)
A kérdező hozzászólása: A fejecskéjét mostanában érzem egy-egy mp-re egy kicsit élesebb nyilalást szoktam érezni. Na ott meglepõdök! Mintha fúrná le magát. A méhszájam már két hete 1111. doki kérdezte a nyákdugót. Azt sem vettem észre, hogy elment volna. Néha találkoztam kicsi kocsonyás valamivel, de annak nem volt rózsaszínes színe. Tényleg csak nagyon minimális volt, említésre se lehet méltatni. Kicsit vizesebb állagú folyásom van, doki azt mondta normális. Nálam úgy néz ki semmi se úgy megy, mint ahogy a "nagy könyvben" le van írva. Elsõ babás vagyok. Azért remélem felismerem, hogy menni kell. Mert így aztán 0 tünetekkel nagyon szépen állok :)
A kérdező hozzászólása: Ma pl. NST-n a gép mozgást jelzett, kicsi szívecskéje dobogott mint az õrült én meg nem éreztem az égvilágom semmit. Néha-néha egy kis böködés. ennyi volt. no de most bepótolja. Nagyon érdekes dolgok ezek. bár csodálkoznék ha nálam valami "normálisan" zajlana :)
Amíg meg nem szültem a fiamat, addig mindig voltak görcseim mensi elõtt. Szülés után ez teljesen elmúlt. Azóta született egy lányom is, de egyik szülésem elõtt sem voltak jóslóim.
Szia! Átérzem a helyzetet, mert én is így jártam. Betöltött 40 hetesen még semmi tünetem sem volt. :-( Sajnos késõbb sem lett jobb, így császároztak. Soik sikert kívánok Neked, és kitartás, azt mondják hortelen is beindulhat a szülés, minden elõjel nélkül.

Van hogy szopi közben úgy elalszik hogy még a büfi is elmarad. Az nem baj?

Legjobb válasz: Szerintem nem baj.Ha lerakod hasra úgy is büfizik.Ha nem majd ha felébred.Az enyém is elszokott közben aludni.De mikor magamra felemelem mindig büfizik.

Szerintem nem baj.Ha lerakod hasra úgy is büfizik.Ha nem majd ha felébred.Az enyém is elszokott közben aludni.De mikor magamra felemelem mindig büfizik.
Nálam is van olyan, hogy nagyon bealszik, hiába megyek vele pár kört a szobában, nem büfizik. Ilyenkor nincs mit tenni, visszateszem a kiságyába aludni, és alszik is szépen tovább. 3 hónapos.
Az éjszakai etetéseknél nekem sem mindig büfizik a lányom, általában várok egy kicsit, ha nem jön, akkor visszarakom a kiságyba. Olyankor nem is szokott olyan mohón enni, mint nappal.
Az én babóm naponta jó ha egyszer büfizik, de van hogy egyszer se... pedig van hogy egy órán át sétálgatok vele, de hiába. Így kénytelen vagyok enélkül letenni... Baj nincs belõle, legrosszabb esetben felébred mert bántja a pociját a bentragadt levegõ. Ha szép lassan eszik, nem mohón kapkodva, akkor nem nyel annyi levegõt, nem feltétlenül kell büfiznie.
Nem baj, nálunk is így volt sokáig, most 1O hónapos a fiam és minden ok.

Ha három elmaradt számlát nem tudok egyszerre befizetni jelen pillanatban, csak egyet, akkor is átadhatják az ügyet a behajtóknak?

Minden elözetes figyelmeztetés nélkül kikapcsolták a netet és a kábelt egy hete,mert 3 havi elmaradt számlám van.Ma kaptam egy levelet h egyösszegben fizessem ki 8 napon belül,fizut meg csak 3-án kapok,max egy elmaradt 8000 ft-os csekket tudok feladni addig,aztán a többit.

Legjobb válasz: elvileg nem, mert hajlandóságot mutatsz az elmaradás rendezésére, de viszont a szolgáltatást addig nem kapcsolják vissza míg az egészet nem rendezed.

elvileg nem, mert hajlandóságot mutatsz az elmaradás rendezésére, de viszont a szolgáltatást addig nem kapcsolják vissza míg az egészet nem rendezed.
Nem tehetik meg, 2 számlát már rendeztél, már csak egy van elmaradva, azon mit tudnának végrehajtatni?Nem fog a végrehajtó , különben pedig a végrehajtó sem büntet, ha látja hogy szándékodban áll fizetni, sem ilyen piti összegért ugrálni.Hülye volt az az ügyintézõ.Egyébként pedig úgy tudom, még õt büntethetik, ha 3.személynek kiadja az adataidat.
Ez melyik tetû szolgáltató?Én a digivel jártam hasonlóan!alig 2 hónapja voltam még csak elmaradva, mikor már akadozott a net.Bementem személyesen érdeklõdni és kiderült, hogy korlátozták, természetesen minden elõzetes figyelmeztetés nélkül.Aztán még fizethettem késõbb 4000Ft büntetõkamatot "visszakapcsolás" címen.A T-home-ról sem tudok sok jót mondani, de azok legalább elõre értesítenek, legalább is Tv, netnél. Mocsok az összes, de az igaz, hogy ha valahogyan biztosítod õket, hogy hajlandó vagy fizetni, akkor nem küldenek rád végrehajtót.A részletfizetés is megoldható szokott lenni.Tehát elfogadják, azt a 8000-fot ot is és nem lesz baj, de a visszakapcsolást is ki kell fizetni.
A kérdező hozzászólása: hát abszolút nem voltak megértöek.2 elmaradt szamlat tudtam rendezni, de azt mondta a kiscsaj tök flegmán h igy is átadják az ügyet, mert egy összegben kérik.megtehetik?mármint jogukban áll?
A kérdező hozzászólása: jó, oké, tényleg van rajta figyelmeztetés a 3 havi késésre vonatkozóan ami elkerülte a figyelmemet.viszont akkor sem tartom fair dolognak h hónap végén 8 napon belül kérjék a hátralék kifizetését.na mindegy, majd megoldom.a normális válaszadóknak nagyon köszi a segítséget!
Invitelnél ez áll a számlán: "Tájékoztatjuk, hogy a díjfizetés elmulasztása esetén az elektronikus hírközlésrõl szóló 2003. évi C. törvény 137.§ (1) bekezdés c) pontja szerint az ott meghatározott 30 napos határidõ elteltét követõen szolgáltatását korlátozhatjuk!" És ez nem tartozás miatt, hanem a sima, rendszeres számlalevélen van rajta. Gondolom máshol sincs ez másképp. Szóval a korlátozás abszolút jogos, nem is kell külön figyelmeztetniük elõtte.
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó!sztem egyértelmû h azért fogom lemondani, mert sok nekünk, a tartozást ki kell fizetni ha szeretném, ha nem.nem tudom te hol élsz.
" nem is szeretném ha visszakapcsolnák, majd keresek egy számomra megfizethetöbb szolgáltatót. " esze ágában sincs a kérdezõnek kifizetnie a 3 hónapot, simán leírja, hogy inkább keres egy új balek szolgáltatót,
A kérdező hozzászólása: az a gond h eléggé le vok égve felhivni se tudom öket, szóval ha befizetek egy csekket még mindig jobb mint a semmi nem?
A kérdező hozzászólása: nem vagyok kemény csak kicsit durva h hónap végén küldenek egy ilyen levelet.
"Minden elözetes figyelmeztetés nélkül kikapcsolták a netet és a kábelt egy hete, mert 3 havi elmaradt számlám van." Nem figyelmeztettek? Nézd át a számlákat már a másodiknál írták az elsõ elmaradást, a harmadiknál az elsõ kettõt. Mégis mit vártál? Gondolom nem passzióból nem fizetted, viszont ne postán ad fel, hanem menj be a szolgáltatóhoz a legrégebbit fizesd be és szólj, hogy a következõ kettõt hó elején tudod bevinni. Nem lesz gond belõle így, de ara számolj, hogy nem csak a két számlát fizeted hanem a visszakapcsolási díjat is és pár ezer ft késedelmi kamatot.
Ha ilyesmit olvasok, mindig elszomorít, remélem jól sül el a dolog!
A kérdező hozzászólása: rendezem amint tudom, csak igy egyszerre nem megy.nem is szeretném ha visszakapcsolnák, majd keresek egy számomra megfizethetöbb szolgáltatót.
ha bemennél hozzájuk, és emberi hangon elõadnád, hogy most gondod van, de kiakarod fizetni õket, -akkor még segítenének is neked, és tutira nem tolnak át a végrehajtásba, ha viszont kemény leszel velük (mint ahogy írod, hogy elõzetes figyú nélkül, stb), akkor õk is keményre veszik a figurát
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a válaszokat!nem hülye volt az ügyintézö, csak egy érzéketlen dög, semmi megértést nem tanusitott, nem értékelte h próbálom rendezni a dolgokat.egyébként lemondtam a szolgaltatast a tovabbiakban.

Revalid kapszula mennyi idő múlva hatásos? Beszedtem 2 doboz 90 szemest, ennek már több mint 2 hónapja, de változást még nem tapasztaltam. Vagy nálam elmarad a várt hajnövekedés és erősödés?

Legjobb válasz: Semennyi. :) Vitaminok vannak benne, nem okoz hajnövekedést. Én is a hajamra vettem, semmi változás nem volt. De az amúgy is erõs körmöm még erõsebb lett.

Semennyi. :) Vitaminok vannak benne, nem okoz hajnövekedést. Én is a hajamra vettem, semmi változás nem volt. De az amúgy is erõs körmöm még erõsebb lett.
Tesóm is szedte, semmit nem ért. De a Béres Szépségvitaminja hát valami csoda! Kevésbé törékeny a haja, és sokkal-sokkal gyorsabban nõ.

Elmaradt a magömlésem vagy nem vettem észre? :D

20/F vagyok, és ?szintén, nem emlékszem, hogy lett volna valamikor is magömlésem, spermám van orgazmuskor elég rendes mennyiség és nem hiszem, hogy gond lenne. De létezik, hogy nem, volt magömlésem vagy csak nem vettem észre? :D

Legjobb válasz: Olyan nincs,hogy nem vetted észre,mivel azért csak észreveszed,ha olyan lesz a nacid,vagy az alsó gatyád. Szóval lehet,hogy nem volt.

Olyan nincs, hogy nem vetted észre, mivel azért csak észreveszed, ha olyan lesz a nacid, vagy az alsó gatyád. Szóval lehet, hogy nem volt.
Mármint magömlésed csak úgy? Az nem is szokott lenni, miért lett volna? Szerettél volna, vagy mi? :D Ne szexelj/maszturbálj sokáig, állítólag akkor szokott lenni.
szex közben nekem se volt magömlésem, de mikor hétvégén rakodtuk a kukoricát és kidõlt egy zsák, na akkor volt xD
Tehát lefordítva: "20/F vagyok, (mi az a 20/F, csak nem Férfi? Nem is hittem volna...) ...nem emlékszem, hogy lett volna valamikor is magömlésem. Spermám van." Szerinted spermaömlés és magömlés között mi a különbség? (Most abba ne menjünk bele, hogy mibõl áll össze az ejakulátum.)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!