Találatok a következő kifejezésre: Elmúltam már láttam már (2 db)

Elmúltam már 21, láttam már fütyit, vágyom is rá, úgy érzem; mégis félek tőle. Miért félek a szextől?

Ha már egy kicsit kezd jó lenni pl. ha ujjal izgat a srác, egyb?l menekülök. Mintha b?nnek érezném azt, hogy élvezem. Nem tudom, mi lehet a baj. Egyedül arra tudok gondolni, hogy mivel a szüleimmel mindig tabu volt a téma, valamiért b?nös dolognak tartom, hogy nekem jó lehet, ill. tisztátalannak, hogy megérintsenek. Már teljesen el vagyok keseredve. Hová fordulhatnék?

Legjobb válasz: Pszichológushoz. Masztiztál fiatalabb korodban? Vagy féltél akkor is, hogy a szülõk meglátnak vagy ilyesmi? Valószínûnek tartom, hogy történt valami kiskorodban, amitõl így reagálsz a közeledésre. Idõbe telik, míg ezeket az érzéseket elküzdöd, és ha egyedül nem megy, akkor kérd szakember segítségét. Ha már van egy komolyabb barátod, akkor õ is tud segíteni, ha nem adja fel a sok próbálkozást.

Pszichológushoz. Masztiztál fiatalabb korodban? Vagy féltél akkor is, hogy a szülõk meglátnak vagy ilyesmi? Valószínûnek tartom, hogy történt valami kiskorodban, amitõl így reagálsz a közeledésre. Idõbe telik, míg ezeket az érzéseket elküzdöd, és ha egyedül nem megy, akkor kérd szakember segítségét. Ha már van egy komolyabb barátod, akkor õ is tud segíteni, ha nem adja fel a sok próbálkozást.
Én is hasonló cipõben jártam, úgy23 éves koromig.Lehetõségem lett volna, de mindig bepánikoltam. Ekkor megismertem 1pasit és kölcsönösen rákattantunk 1másra.Innéttõl nem volt megállás, és azóta imádom a szexet.Úgy gondolom, hogy "fel kell nõni" hozzá, és kell egy partner, akit igazán kívánsz.
Na jó ezt felejtsd el miért lenne baj ha élveznéd a szexet?A szüleid is megcsináltak valahogy?! A szex nagyon jó tud lenni ha jól csinálják és neked még sokat kell tanulnod úh.ha lehet valami komolyabb kapcsolattal kezd és odafigyeléssel. Azt javaslom ha félsz járj utánna a dolgoknak pl.itt: http://www.noi-praktikak.com/?kat=Szex lényegében mindent megtalálsz. Én 15 éves voltam mikor elkezdtem a szexet és természetesen én is féltem, elõtte csak pettingeltünk, majd orálisan kényeztettük egymást és annyira belelendültem e miatt, hogy engedtem.Bár jónak nem volt mondható, semmit nem éreztem, nem is fájt, a pasim azt hitte nem is voltam szûz, õ pedig gyorsan elment.Utánna is voltak kétségeim, mert nem tudtam még mit hogyan kell, de nem nagy kunszt rá lehet érezni gyorsan mindenre. Azt javaslom, hogy a partnered elõbb azt tanulja meg , hogyan tud eljuttatni a csúcsra szex nélkül(kézzel, orálisan)és ha az megvolt, akkor engedd, hogy neki is jó legyen.Az lenne tisztátalan ha sok pasival csinálnád v.pénzért.Ezeket töröld ki a fejedbõl, mert lemaradsz v.mi nagyon jóról.
Csak lättadA fütyit vagy fogtad is mert nem mindegy De ha debreceni lennèl segitenèkEgyszerü az eset
Ó te szegény ! Ne félj, jó az nagyon is !!! Remélem azóta megoldódott a problémád és nem maradtál azóta is szûz. Tomi

Szerintetek ciki, ha nem láttam a Keresztapa egy részét sem? Harminc már elmúltam. És érdemes megnézni?

Legjobb válasz: Miért lenne ciki? Én 33 vagyok, és pl. nem láttam egyetlen Alkonyat-ot sem, de még A gyûrûk ura-it és a Harry Potter-eket sem, és ez így van jól :D Szerintem érdemes megnézni a Keresztapa-trilógiát, mert etalonnak számítanak a gengszterfilmek körében, ill. általában a filmtörténet részei, meg persze filmként is jók, fõleg az elsõ és második rész. Nézzed meg, aztán eldöntöd, tetszettek-e. Ha igen, annál jobb, ha nem, akkor sincs semmi gond. Aki szerint "ciki" nem látni egy filmet, az valami igen kistudású, szûklátókörû egyén lehet, akivel nem kell sokat törõdni.

Miért lenne ciki? Én 33 vagyok, és pl. nem láttam egyetlen Alkonyat-ot sem, de még A gyûrûk ura-it és a Harry Potter-eket sem, és ez így van jól :D Szerintem érdemes megnézni a Keresztapa-trilógiát, mert etalonnak számítanak a gengszterfilmek körében, ill. általában a filmtörténet részei, meg persze filmként is jók, fõleg az elsõ és második rész. Nézzed meg, aztán eldöntöd, tetszettek-e. Ha igen, annál jobb, ha nem, akkor sincs semmi gond. Aki szerint "ciki" nem látni egy filmet, az valami igen kistudású, szûklátókörû egyén lehet, akivel nem kell sokat törõdni.
A kritikusok szerint nem nagy alkotás, Al Pacino jóval késõbb kapott Oscart (Egy asszony illata) Véleményem szerint a legnagyobb film a világon. Egyszerûen óriásit alakít Al is, Brando is. Aki szerint ciki lenne, ha nem láttad, nézze csak tovább az õ értelmi szintjéhez kötött filmeket...
Nem ciki, senki sem kötheti meg mit nézzél meg

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!