Találatok a következő kifejezésre: Elmúltam 18 Meghatalmazással megcsináltathatja édesanyám (1 db)

Elmúltam 18 éves. Meghatalmazással megcsináltathatja édesanyám az E-111-es kártyámat?

Bizonyos dolgok miatt nem tudok beutazni a közeli nagyvárosba nemzetközi egészségbiztosító kártyát (E-111) csináltatni. Édesanyám tudna intézkedni helyettem, ha err?l meghatalmazást írok? Vagy mindenképp nekem kell ottlennem?

Legjobb válasz: nem kell neked menni. én kint élek ßes nekem is meghatalmazással csinálta anyukám. a lényeg hogy otthon fizetve legyen a tb-d mert csak akkor csinálják meg. vagy is ha diákvagy még vagy dolgozol vagy magad fizeted a tb-t akkor megcsinálják amúgy nem jár .

nem kell neked menni. én kint élek ßes nekem is meghatalmazással csinálta anyukám. a lényeg hogy otthon fizetve legyen a tb-d mert csak akkor csinálják meg. vagy is ha diákvagy még vagy dolgozol vagy magad fizeted a tb-t akkor megcsinálják amúgy nem jár .
A kérdező hozzászólása: Köszi. Na most az én problémám az, hogy most szûnik meg a tanulói jogviszonyom, jövõ hónaptól fizetem a tb-t. viszont jövõ hónapban már el is utazom. hogyan igazolhatom a jogosultságomat addig a kártya igénylésére (hogy fizetem a tb-t)? Kb. mennyi idõ alatt készül el egy ilyen kártya?
Ha tanuló vagy akkor még most gyorsan csináltasd meg mert akkor csak iskolalátogatási kell, szóval valamilyen igazolás hogy tanuló vagy és ez alapján megcsinálják, mert ez alapján jogosult vagy egészségügyi ellátásra. Anyukád nyugodtan megcsináltathatja helyetted, csak arra figyelj hogy a meghatalmazás jó legyen, mert különben nem fogadják el, legyen rajta két tanú aláírással és címmel, és az hogy mire hatalmazod fel és az aláírásaitok meg néhány azonosító adat (szül. hely, idõ, anyja neve) Szerintem siess vele és a magyarorszag.hu-n néz utánna hogy az iskolalátogatási igazolás jó-e vagy más kell.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Árvízkárosultak, valakinek fizetett már a groupama garancia biztosító?

Mi még egy forintot sem láttunk !

1

Hány napon belül kell küldeni a z allianz biztosítónak a kárszakértő által megállapított összeget?

2

Ha a biztosító felmondta a szerződést ki kell fizetni a tartozást?

12

Ha online jelentek be kárt a generalinál, kb mikor láthatok belőle pénzt?

képekkel egészítettem ki a bejelentést,így aztmondták gyorsabb lesz ,és kényelmesebb a kár bejelentés.

1

Melyik önkéntes nyugdíjpénztárat válasszam? A cégem adna hozzá 3 % ot így be kéne lassan lépni valamelyikbe, próbáltam összehasonlító táblázatot keresni de eléggé elavultakat találtam csak. Így vélemények/ tapasztalatok érdekelnének.

3

Ha villámkáros lett a gépem és vettem egy másikat de a számlát a testvérem nevére kértem aki máshová van bejelentve az baj?

faxolhatom nyugodtan azt a számlát a biztsoítónak?

6

A magánynyugdíjpénztárba alkalmi munkával is kötelező belépnem? Hogy megy ez?

Pályakezd? vagyok és a múlt héten felhívott egy hölgy, hogy lépjek be a magánynyugdíjpénztárba. Mondtam, hogy alkalmi munkám van csak, nem bejelentett, szerz?déses munkám. Kiküldte a regisztrációs csomagot és van egy olyan rész, amit a munkaadó tölt ki. Elmentem a munkaügyibe és azt mondták ott, hogy alkalmi munkával nem kötelez? belépnem, és mivel nincs meg a 200 munkanapom, így munkanélküli segélyt sem kapok és azt a részt a munkaügyiben sem tölthetik ki.

3

Ha valaki nincs bejelentve a munkahelyén saját maga után hol fizessen az sztk-ban, vagy az apeh-nál, hogy jogosult legyen az orvosi ellátásra? Havonta kell befizetni x összeget? Mi XVIII. ker-i lakosok vagyunk, hová forduljunk ezügyben?

2

A biztosító egyszerre háromszor vont le tőlem 7 ezret, ez hogy lehet?

tudtommal minden hónapban vont le, jött az sms, nem volt elmaradásom sem

4

Uniqa Biztosítótól benneteket kerestek már meg kockázatelemző menedzser, fogalmam nincs mit akarhat tőlünk?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!