Találatok a következő kifejezésre: Elmúltam 18 Meghatalmazással megcsináltathatja édesanyám (1 db)

Elmúltam 18 éves. Meghatalmazással megcsináltathatja édesanyám az E-111-es kártyámat?

Bizonyos dolgok miatt nem tudok beutazni a közeli nagyvárosba nemzetközi egészségbiztosító kártyát (E-111) csináltatni. Édesanyám tudna intézkedni helyettem, ha err?l meghatalmazást írok? Vagy mindenképp nekem kell ottlennem?

Legjobb válasz: nem kell neked menni. én kint élek ßes nekem is meghatalmazással csinálta anyukám. a lényeg hogy otthon fizetve legyen a tb-d mert csak akkor csinálják meg. vagy is ha diákvagy még vagy dolgozol vagy magad fizeted a tb-t akkor megcsinálják amúgy nem jár .

nem kell neked menni. én kint élek ßes nekem is meghatalmazással csinálta anyukám. a lényeg hogy otthon fizetve legyen a tb-d mert csak akkor csinálják meg. vagy is ha diákvagy még vagy dolgozol vagy magad fizeted a tb-t akkor megcsinálják amúgy nem jár .
A kérdező hozzászólása: Köszi. Na most az én problémám az, hogy most szûnik meg a tanulói jogviszonyom, jövõ hónaptól fizetem a tb-t. viszont jövõ hónapban már el is utazom. hogyan igazolhatom a jogosultságomat addig a kártya igénylésére (hogy fizetem a tb-t)? Kb. mennyi idõ alatt készül el egy ilyen kártya?
Ha tanuló vagy akkor még most gyorsan csináltasd meg mert akkor csak iskolalátogatási kell, szóval valamilyen igazolás hogy tanuló vagy és ez alapján megcsinálják, mert ez alapján jogosult vagy egészségügyi ellátásra. Anyukád nyugodtan megcsináltathatja helyetted, csak arra figyelj hogy a meghatalmazás jó legyen, mert különben nem fogadják el, legyen rajta két tanú aláírással és címmel, és az hogy mire hatalmazod fel és az aláírásaitok meg néhány azonosító adat (szül. hely, idõ, anyja neve) Szerintem siess vele és a magyarorszag.hu-n néz utánna hogy az iskolalátogatási igazolás jó-e vagy más kell.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Posta életbiztosító halál esetén mennyit fizet?

Fontos lenne

3

Fizet az Aegon biztosító ilyen esteben?

2008-ban kötöttünk életbiztositást és most 2012-ben kórházba kerültem 4 napra. A terhességemmel volt gond.Fizet ilyen esetben Az Aegon?

3

Elhunyt házastárs esetén, honnan lehet megtudni, hogy volt-e életbiztosítása? Ilyenkor kutakodni kell otthon a papírok után? Vagy a biztosító értesül valahonnan a dologról? Nem tudom hogy működik.

2

Mennyibe kerül a Generali egészségbiztosítása?

Ha megfeszülök sem találok árat az oldalon. Van lehetőség arra, hogy megadjam az adataimat, és ők megkeresnek, viszont azt írják, hogy akkor felhasználják marketing célokra. Nekem meg ez pont nem hiányzik.

3

Miert kaptam a Tb. -tol csekkeket, ha be voltam regisztralva a rendszerben es meg tanultam? Ha nem fizetem be, le tudnak foglalni valamit az otthonunkbol? Semmi nincs a nevemen.

3

Megbüntet a rendőr, ha nem tudom felmutatni az autó kötelező biztosítási díjbefizetési csekkét?

Márc 1 a fordulónapunk,azóta már többször kerestem a biztosítót,de még most sem küldött csekket a következő negyedévre. Így csak azt tudom bemutatni,ami dec1-márc-1ig érvényes.

Megbüntethet,vagy nyaggassam őket??

4

Beázott lakásnál a kárfelmérés meddig tart?

Megvan az időpont, mennyi ideig lesz itt az ügyintéző? Csinál pár fotót és majd megküldi az ajánlatát? Azért kérdezem, mert utána sürgősen elintéznivalóm van, szintén időpontra, és nem akarom az ügyintézőt megkérdezni erről, nehogy azt gondolja hogy le akarom rázni...

2

Nem fizet a lakás biztositom de tudom hogy nekem van igazam mit tegyek?

14

Életbiztosítás megkötése?

Életbiztosítás megkötése előtt állok,de nem tudom merre induljak el.Motorozom leginkább emiatt kötném meg.Hallottam oyan lehetösegröl amiben Xösszeget befizetve havonta,X idö után ki lehet venni a felhalmozodott papirdarabokat.Erről akinek van valami +os tapasztalata,szivesen meghallgatom.
Kik veszik a fáradságot a kérdés megválaszolására,azoknak előre köszönöm.

2

Fizet a biztosito?

1 éve fizetek az Uniqa med help biztositonak ,most voltam kórházba 4napot. Kapok erre valami pénzt? Vagy be kell jelenteni valahova?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!