Találatok a következő kifejezésre: Elmúltam 18 Meghatalmazással megcsináltathatja (1 db)

Elmúltam 18 éves. Meghatalmazással megcsináltathatja édesanyám az E-111-es kártyámat?

Bizonyos dolgok miatt nem tudok beutazni a közeli nagyvárosba nemzetközi egészségbiztosító kártyát (E-111) csináltatni. Édesanyám tudna intézkedni helyettem, ha err?l meghatalmazást írok? Vagy mindenképp nekem kell ottlennem?

Legjobb válasz: nem kell neked menni. én kint élek ßes nekem is meghatalmazással csinálta anyukám. a lényeg hogy otthon fizetve legyen a tb-d mert csak akkor csinálják meg. vagy is ha diákvagy még vagy dolgozol vagy magad fizeted a tb-t akkor megcsinálják amúgy nem jár .

nem kell neked menni. én kint élek ßes nekem is meghatalmazással csinálta anyukám. a lényeg hogy otthon fizetve legyen a tb-d mert csak akkor csinálják meg. vagy is ha diákvagy még vagy dolgozol vagy magad fizeted a tb-t akkor megcsinálják amúgy nem jár .
A kérdező hozzászólása: Köszi. Na most az én problémám az, hogy most szûnik meg a tanulói jogviszonyom, jövõ hónaptól fizetem a tb-t. viszont jövõ hónapban már el is utazom. hogyan igazolhatom a jogosultságomat addig a kártya igénylésére (hogy fizetem a tb-t)? Kb. mennyi idõ alatt készül el egy ilyen kártya?
Ha tanuló vagy akkor még most gyorsan csináltasd meg mert akkor csak iskolalátogatási kell, szóval valamilyen igazolás hogy tanuló vagy és ez alapján megcsinálják, mert ez alapján jogosult vagy egészségügyi ellátásra. Anyukád nyugodtan megcsináltathatja helyetted, csak arra figyelj hogy a meghatalmazás jó legyen, mert különben nem fogadják el, legyen rajta két tanú aláírással és címmel, és az hogy mire hatalmazod fel és az aláírásaitok meg néhány azonosító adat (szül. hely, idõ, anyja neve) Szerintem siess vele és a magyarorszag.hu-n néz utánna hogy az iskolalátogatási igazolás jó-e vagy más kell.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért a magasabb KGFB díjat fizetem?

http://www.biztositas.hu/Partner/Kotelezo-biztositas/Dijszam..
A posta biztosító kétszer szerepel.

2

Mi lehet ez a biztosítás, amit mostanság reklámoznak?

Van mostanában egy reklám, amit csak félfüllel hallottam már többször is, de sajnos elfelejtettem a nevét.Annyi rémlik, hogy talán valami casco, nagyon olcsó és életbiztosítás.Valami 1700 Ft körül van, ha jól emlékszem.Ha sejtitek, melyikre gondolok és tudnátok róla bővebb infót mondani, nagyon örülnék!

5

A lakásbiztosítás fizet haláleset esetén?

Vagy külön kell kérni,és akkor az arra a lakcímre bejelentettekre vonatkozik?

8

Aegon biztosító szép kilátás gyermekportfóliót ismeritek?

Érdemes ilyenbe fektetni? Vagy többre megyek ha egyszerűen berakom a postára a pénzt?

4

Mennyi lenne egy ilyen autó fenntartása?

http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen/passat_iv/volkswa..

Mindennel együtt.

2

Jogosult vagyok itthon TB ellátások igénybevételére?

Fél éve külföldön vagyok bejelentve dolgozóként itthoni lakcímmel.

1

Lakásbiztosítás fenntartási jutalékának mennyi az összege?

Nem Aegonos kollégáktól érdeklődnék a százalékáról, és annak feltételeiről, amennyiben publikus!

1

Ha ápolási díjban részesülök, akkor biztosított jogviszonyban állok?

A TB rendezve van, vagy akkor is saját magamnak kell fizetni.

1

Fundamenta lakáskassza vagy OTP lakástakarék? Melyik jobb?

11

Mi a teendő? (Generali)

A biztosító lezárta az ügyet, azzal az indokkal, hogy nem küldtük be a megfelelő papírokat és nem érdeklődtünk az ügy felől (viszont mikor érdeklődtünk utoljára akkor meg azt mondták, hogy ne zavarjuk őket). Értesítést nem kaptunk róla, hogy ők lezárták az ügyet. Most hétfőn tudtuk meg, mikor felhívtuk hogy már régen lezárták. Én minden papírt beküldtem ami rendelkezésemre állt édesanyám halálával kapcsolatba, de olyan papírt is kérnek, amit nekem nem adhatnak ki viszont ők hivatalból lekérhetnék.
Gondolom ez azért történt, mert a pénzösszeg amit ki kellene fizetni 550 000 ft körül van (2 kölcsönről beszélünk). Furcsa módon édesanyámnak több kölcsöne is volt és a többi biztosító nem csinálta ezt velünk, elegek voltak azok az íratok amiket eljuttattunk hozzájuk és fizettek is.
Kérem aki járt már ilyen cipőben az segítsen mi a teendő, mivel ezt a nagy összeget nem tudnám kifizetni,mert 27 000 ft a jövedelmem és testvérem sincs, aki segítsen. Ingatlant nem örököltem utána, ezért nincs miből rendeznem.

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!