Találatok a következő kifejezésre: Elmúltam 18 Meghatalmazással (1 db)

Elmúltam 18 éves. Meghatalmazással megcsináltathatja édesanyám az E-111-es kártyámat?

Bizonyos dolgok miatt nem tudok beutazni a közeli nagyvárosba nemzetközi egészségbiztosító kártyát (E-111) csináltatni. Édesanyám tudna intézkedni helyettem, ha err?l meghatalmazást írok? Vagy mindenképp nekem kell ottlennem?

Legjobb válasz: nem kell neked menni. én kint élek ßes nekem is meghatalmazással csinálta anyukám. a lényeg hogy otthon fizetve legyen a tb-d mert csak akkor csinálják meg. vagy is ha diákvagy még vagy dolgozol vagy magad fizeted a tb-t akkor megcsinálják amúgy nem jár .

nem kell neked menni. én kint élek ßes nekem is meghatalmazással csinálta anyukám. a lényeg hogy otthon fizetve legyen a tb-d mert csak akkor csinálják meg. vagy is ha diákvagy még vagy dolgozol vagy magad fizeted a tb-t akkor megcsinálják amúgy nem jár .
A kérdező hozzászólása: Köszi. Na most az én problémám az, hogy most szûnik meg a tanulói jogviszonyom, jövõ hónaptól fizetem a tb-t. viszont jövõ hónapban már el is utazom. hogyan igazolhatom a jogosultságomat addig a kártya igénylésére (hogy fizetem a tb-t)? Kb. mennyi idõ alatt készül el egy ilyen kártya?
Ha tanuló vagy akkor még most gyorsan csináltasd meg mert akkor csak iskolalátogatási kell, szóval valamilyen igazolás hogy tanuló vagy és ez alapján megcsinálják, mert ez alapján jogosult vagy egészségügyi ellátásra. Anyukád nyugodtan megcsináltathatja helyetted, csak arra figyelj hogy a meghatalmazás jó legyen, mert különben nem fogadják el, legyen rajta két tanú aláírással és címmel, és az hogy mire hatalmazod fel és az aláírásaitok meg néhány azonosító adat (szül. hely, idõ, anyja neve) Szerintem siess vele és a magyarorszag.hu-n néz utánna hogy az iskolalátogatási igazolás jó-e vagy más kell.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Augusztus 21. -én felmondtam a munkahelyemen. A TB-m mikor lesz "piros"?

2

Mennyi munkaviszony után válik jogosulttá valaki minimálnyugdíjra (28500, ill.22500)?

1

A Groupama biztosítótól csőtörés esetén minden esetben kijönnek?

8

Létezik olyan életbiztosítás ami legalább 10 millió ft-ot fizet halál esetén?

Most tapogatózom ebben a körben és olyan biztosításokat ajánlanak amik max 2-3 milliót fizetnek. Röhej. Kb mekkora havidíja lenne egy ilyennek? Tapasztalatok?

9

A munkaügyi hivatal lejelenti az apehnak, ha valakinek lejárt a tb-je?

A feleségem ápolásin volt, januárban járt le. Kérné az aktív korúak járadékát, de nincs bejelentkezve a munkaügyibe, emiatt nem kaphatja.

1

Karát tőkevédett portfólió. (Otp-Groupama termék) Tudtok róla valamit? Érdemes belekezdeni?

7

Nemrég meghalt kisfiam apja. Biztosítása volt, gyermekem a kedvezményezett. Halála előtt hónapokig beteg volt. Ilyenkor csak a halál esetén járó összeget kapja meg, vagy az egészségkárosodás esetén járót is?

8

Aegon-nál mi az a Sac díj?

Jött vissza pénz az Aegontól, és az van ráírva hogy Sac díj. Mi az?

2

Az ING Nyugdíjpénztár állítólag ezen a héten kezdi a pótlólagos reálhozam kifizetéseket. Lehet tudni valahonnan, hogy ez mekkora összeg lesz?

5

E106 nyomtatványt Ausztriában Villach környékén hol lehet beszerezni?

A neten nem találok semmit.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!