Találatok a következő kifejezésre: Elmúltak a Tényleg (4 db)

Elmúltak a tüneteim? Tényleg egy betegség bujkált csak bennem?

Másfél hete volt pém. Rá 4 napra nagyon er?s petefészek görcseim voltak, már majdnem az ügyeletre mentem. Néha elkapott egy szédülés, h?hullám. Az elmúlt 2 napban hihetetlenül fel voltam puffadva, de mára szinte minden elmúlt vagy nagyon enyhült. Mi lehet/ett ez?

Legjobb válasz: ebböl még akármi lehet.ne kesereedj el.ha terhes vagy akkor sem egyfojtában vannak tüneteid.kitartás!!szoritok neked!

ebböl még akármi lehet.ne kesereedj el.ha terhes vagy akkor sem egyfojtában vannak tüneteid.kitartás!!szoritok neked!
Ez még sok mindentõl lehet. Várd meg, míg megjön a menses, és akkor lehet elkeseredni.

Van értelme 17 évesen várni egy normális fiúra aki tényleg szeretne? Vagy hagyjam és majd ha 20 elmúltam akkor próbálkozzam hátha abba a korba már értelmesebbek is vannak?

De tényleg létezik még ilyen aki 20 alatt van és tényleg komoly kapcsolatra vágyik vagy mindenki csak a szexre megy meg hogy villogjon a havernak hogy milyen jó csaja van?

Legjobb válasz: miért ne lehetne várni?? hülyeség.

miért ne lehetne várni?? hülyeség.
17 voltam, majdnem 18 amikor megismerkedtem a férjemmel. õ akkor 22 volt. boldogan élünk, tervezzük a kisbabát
merre laksz? ismerek egy ilyen lányt, lehet te vagy az :D
én ugyan így vagyok a lányokkal, vagy csúnya, vagy ribanc vagy is-is "lehet ez itt a probléma:O mert hogy a normális lányok akik kedvesek, hûségesek, megbízhatóak azok pont nem kellenek senkinek" ez amúgy [email protected] nagy hülyeség.... 16/f
Hát ez van. Így jártál. Én 22 vagyok és 17-nek nézek ki max külsõre, de ne kezdek éretlen kislányokkal.
Ha visszanézel egy csomó kérdésnél fiúk panaszkodnak arra hogy normális csajt akarnak.Nem hülyeség várni inkább legyél normális mint egy [email protected]
neked tényleg semmi dolgod csak h ilyeneken agyaljál?és akkor mi lenne ha lenne egy álompasid he?akkor meg szétparáznád magad h nem csal e meg stb stb.
Biztos van, csak te még nem tudsz róla.
Én 21 voltam, amikor megtaláltam életem párját, õ 24 volt akkor.
Nekem komoly kapcsolatom van szóval ne add fel ;) 18/f
igen létezik! Én meg normális lányt keresek, de hát nincs, vagy ha van az ország másik végében:D
Ha nem javasolt a HA-s tápszer vagy tejpép akkor lehet simát adni neki.
Nekünk is felírták! Beba HA2 Aktívot kaptunk. Nem is tudtam róla, hogy csak bizonyos korig lehet tápszert feliratni :S (1 éves baba)
HA-s tápszert felírják, de a simát csak 6 hónapos korig írják fel.
Beba ha start aktívot 1 éves korig felirják!2 napja kérdeztem és irattam 7, 5 hó-s babámnak
A HA-sat sem írják fel hat hónap után? Nekem azt mondta egy védõnõ ismerõsöm, hogy azt igen.
Nem értem miért nem írnak fel neked tápszert, mikor úgy olcsóbb! Az hogy elmúlt 6 hónapos, semmit sem jelent. Én vért izzadtam hogy legyen elég tej, de 7-8 hónapos korára elfogyott az energiám, meg besegítettek kívülrõl hogy jó ideges legyek (anyós), és egyszerre lett kevesebb a tejem. Gondolhatod hogy nem 8 hónaposan akartam elkezdeni a tápszert, ha addig volt anyatej, de nem akartam hogy éhezzen. A doki minden további nélkül felírta a tápszert, és külön kértem hogy HA legyen! Elvileg amúgy nem számít hogy HA-e, de ha érzékenyebb a baba, jobb lehet neki. Nekem sajnos semelyiket nem bírta, se HA, se semmi, úgyhogy leálltunk a tápszerrel. Szerencsére közben egy éves lett, és elfelejtettük az egészet. Most zabtejet kap, mert a tejet sem bírja.
Ha csak elõvigyázatosságból kapott HA-s tápszert, akkor nyugodtan adhatsz neki simát is.Különben lehet kapni HA-s tápszert a Tescoban, Corában, és az Auchanban is láttam.Volt ízesített is, azt hiszem Beba, Nestlé, és talán Humana.2 gyerekes anyuka
Nyugodtan nekiadhatod szerintem azt a fajtát is.
annyira nem számít. én sosem azt néztem, h Ha-s legyen, hanem, hogy probiotikus. persze ha HA-s az sem gond, sõõõõt. de ha nem volt beteg a családban, akkor szerintem adhatsz neki símát is
A kérdező hozzászólása: Tegnapelõtt akartam iratni. Mivel két nappal voltunk 6 hónapos kora elõtt, írtak fel, de csak 1-est. De azt is csak fél éves koráig, épp belecsúsztunk.
A kérdező hozzászólása: Ja, amúgy Keszthelyen hazamenetel elõtt nem Ha-st írtak fel, hanem a simát.Na nekem még az van meg:)
Szerintem válts orvost, mert köteles kiírni amíg te kéred! mi is iratjuk és még tejpépet is ír ki!
1 éves korig köteles felírni a doki a ha-s tápszert! A lányom 9 hónapos és még a doktornéni írja!

Tényleg nem jöhetnek el velem anyámék a tárgyalásra? Már elmúltam tizennyolc, így anyám szerint nem jöhetnek.

Ez tényleg így van? Volt egy balesetem, amiben nem én voltam a hibás. Nem hiszem, hogy egyedül szembe tudnék nézni azzal, aki a baleset okozója volt.

Legjobb válasz: A szüleid vagy a barátod (vagy rokonod) biztosan elkísérhet, nem hiszem, hogy van olyan törvény, hogy nem kísérhet el senki! Lehet, hogy a tárgyalóterembe nem mehetnek be (ez attól függ, hogy "nyílt" vagy "zárt" tárgyalás lesz, ezt az ügyvédedtõl lehetne megtudni). De ha legrosszabb esetben a folyosón megvárnak, már az is elegendõ támogatás lenne! Amúgy azt sem ártana megbeszélned az ügyvédeddel, hogy számodra sokkoló lenne a találkozás a baleset okozójával, ezt bizonyára figyelembe fogják venni és esetleg eltekintenek attól, hogy személyesen részt vegyél egy ilyen tárgyaláson! (Mindenki tisztában van vele, hogy egy balesetnél nem csak fizikailag sérül az áldozat, hanem lelkileg is.)

A szüleid vagy a barátod (vagy rokonod) biztosan elkísérhet, nem hiszem, hogy van olyan törvény, hogy nem kísérhet el senki! Lehet, hogy a tárgyalóterembe nem mehetnek be (ez attól függ, hogy "nyílt" vagy "zárt" tárgyalás lesz, ezt az ügyvédedtõl lehetne megtudni). De ha legrosszabb esetben a folyosón megvárnak, már az is elegendõ támogatás lenne! Amúgy azt sem ártana megbeszélned az ügyvédeddel, hogy számodra sokkoló lenne a találkozás a baleset okozójával, ezt bizonyára figyelembe fogják venni és esetleg eltekintenek attól, hogy személyesen részt vegyél egy ilyen tárgyaláson! (Mindenki tisztában van vele, hogy egy balesetnél nem csak fizikailag sérül az áldozat, hanem lelkileg is.)
Szerintem nem kell aggódnod ezen. Nem olyan a tárgyalás mint a tévében.
A tárgyaláspk fõszabály szerint nyilvánosak, akár én is bemehetnék a tárgyalásodra, persze csöndben kell maradniuk, de ott ülhetnek hallgatóságként.
Elmehetnek veled a tárgyalásra csak nem valószínû hogy be fogják õket hívni a tárgyaló szobába ha nem érintettek az ügyben! Elkisérni bárki elkisérhet akár az egész család is!
A kérdező hozzászólása: Értem! Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam. Annyira nem akarok találkozni azzal a nõvel :S Egyszer találkoztam vele, balesetet számolva kétszer és az több, mint elég volt :S Ügyvédemhez még jövõ héten bemegyünk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!