Találatok a következő kifejezésre: Elmúlt a mit (923 db)

Folyton rosszul vagyok. A védőnő szerint depresszió. Tudom mi a bajom, de egy pszichológus mit tud erre mondani? Csak úgy beszélgetünk és elmúlnak a testi tüneteim?

Két gyerekkel vagyok itthon. 2 éves és 10 hónapos. Néha sok a két gyerek. Besokalltam. Éjjelente nem alszom csak 3-4 órákat. Sokszor tör rám szédülés, er?s szivszoritás, zsibbadás, és elképeszt? h?hullám. Most a körzeti orvos is pszichológust javasolt. De nem értem, hogy ha tudom mi bajom van és tudom, h szimplán hosszú pihenésre lenne szükségem, miért kell pszichológus?

Legjobb válasz: Saját tapasztalatom: asztmás vagyok, pszichológus mondta, hogy depivel együtt az is elmúlik a terápia során. Kiröhögtem... Majd elmúlt az asztmám a depimmel együtt :) Igaz, én közben antidepit is kaptam, de lényeg, hogy igen, megeshet, hogy elmúlik. A beszélgetés az nem "csak úgy beszélgetünk". A beszélgetés technikájában, a kérdések összefüggéseiben, stb.-ben rejlik a titka. Ha jó a pszicho, jó a hatás, ha csak egy lelkes amatõr, az akkor tényleg a "csak úgy beszélgetünk" kategória.

Saját tapasztalatom: asztmás vagyok, pszichológus mondta, hogy depivel együtt az is elmúlik a terápia során. Kiröhögtem... Majd elmúlt az asztmám a depimmel együtt :) Igaz, én közben antidepit is kaptam, de lényeg, hogy igen, megeshet, hogy elmúlik. A beszélgetés az nem "csak úgy beszélgetünk". A beszélgetés technikájában, a kérdések összefüggéseiben, stb.-ben rejlik a titka. Ha jó a pszicho, jó a hatás, ha csak egy lelkes amatõr, az akkor tényleg a "csak úgy beszélgetünk" kategória.
Igen, okè, tudod mi a bajod, de akkor miért nem kezeled? Vidd el a gyerekeket a Mamihoz 1-2 napra, vagy heti 2 este hagyd õket a párodra, míg te elmész barátnõzni.
akkor a többi ötletbõúl meríts. szoptatás alatt is lehet homeós nyugibogyót szedni-sedatif
ezek pánikrohamok, nem a fáradtság teszi hanem a stressz. egy alvástól nem jön rendbe. kezdj el hova-tablettát, vagy sedatif pc-t szedni-ezek természetes nyugtatók, nem szoksz hozzá és nem leszel tompa-ha nem segítenek tényleg jól jöhet egy szakember
A kérdező hozzászólása: Hát azért mert ezen már túl vagyunk. és a kicsi még szopizik is. hiába megy el a nagyobb a mamához egy hétre is, nem oldódik meg még.
Találj magadnak örömteli, feltöltõ elfoglaltságot! például torna, futás itt a neten is vannak fent ötletek, edzéstervek, a mozgás nagyon-nagyon jó hatással van ezekre a problémákra, tapasztalatból írom!
Szia! Elõször egy nagyon alapos kivizsgálással kell kezdeni. Tapasztalatból mondom, hogy ez gyakran kimarad. A körzetid lelkiismeretes volt? Nézettet pajzsmirigyet, EKG-t? De még van egy csomó dolog, ami lehet, és kiküszöbölhetõ. (Inzulinrezisztencia, eddig nem felismert glutén-érzékenység, valamilyen allergia... mind-mind okozhat hasonló gondokat. A dokik lehet, hogy ezzel nem értenek egyet, de ne is törõdj velük, és ne hagyd magad, amíg nem néznek meg alaposan! Ja, ha már nem szoptatsz, és van ciklusod, nézess nõi hormonokat, ott is lehet a bajok oka.) Egyébként, ha tényleg pszichés, akkor az autogén tréninget javaslom. Pihentetõ relaxáció: segít, ha a gyerkõcök mellett nem marad idõd eleget aludni, és a segítségével meg fogod tnulni uralni a kellemetlen testi érzéseket. 3-4 hónap az egész, annyi idõ alatt elsajátítod. Tizenpár alkalommal kell elmenni az oktatóhoz, és persze otthon szorgosan gyakorolni :)
Pszichológus vagyok. Önmagában a kimerültség, kevés alvás is okozhatja a tüneteidet egy idõ után, sõt, extrém gondolatokhoz, kisebb hallucinációkhoz is vezethet egy idõ után a kevés alvás. 3-4 óra az pedig kevés. Ha az orvosi kivizsgálás nem mutatott semmi kórosat, próbálj családon belül több segítséget kérni, hogy többet pihenj, akár délutánonként is. Sajnos hallottam már olyat, hogy a kimerültség miatt végül pszichiáterhez került a kismama, holott sokszor felesleges a bogyószedés, és káros is, ez még simán kezelhetõ "házilag" is.

Mikor lép fel megszokás egy kapcsolatban és mikor van az ha elmúlik a szerelem?

A barátommal 3,5 éve vagyunk együtt. A szerelem átalakult szeretetté, ezt meg is beszéltük már, szerinte ez normális. Tudom ezt magamban kellene rendben raknom, de néha úgy érzem h az agyamra megy és már unok vele lenni. Már nem szeretgetjük egymást mint régen, a csókok is elmaradnak, a nemi életünkr?l nem is beszélve. 20 éves vagyok és úgy érzem hogy ebben a korban még nem kellene kih?lt szerelemnek lennie, és a szexnek is érdekesnek, izgatónak kellene lennie. A napunk úgy zajlik, hogy ? reggel elmegy melózni, én iskolába és este hazaér, lefürdik, olvas, vagy gépezik és aztán alszunk. nagyon keveset beszélgetünk és nagyon ritkán megyünk el valahova.

Legjobb válasz: Szia! Mi 2,5 éve vagyunk együtt,igaz az iskola miatt csak a hétvégét töltjük együtt.Nálunk is átalakult a szerelem mély szeretetté, ezt meg is beszéltük.Szerintem akkor vagy az igazival,ha már elmúlt a rózsaszín köd, látod a hibáit is és azok ellenére mély szeretetet érzel iránta.Tehát már a reális énjét látod,mégis õt választod és ez ugye kölcsönös.Tehát nem elmúlik a szerelem ,hanem átalakul.Mi sem szeretkezünk már annyit mint az elején,nincsenek azok a nagy bújások meg több órás nagy beszélgetések.Ismerem, tudom mire vágyik,mi esne neki jól, és mert szeretem ez meg is teszem, és tudom ,hogy ezt õ is megteszi irányomban,mert ismer,"megszokott",szóval ez nem is olyan rossz dolog:)Az elején azért bizseregtünk és kívántuk annyira a másikat mert az izgalom is benne volt,hogy új és ismeretlen,idõvel ezek az érzések tûnnek el és a mély szeretet marad helyette.Én is szoktam úgy érezni ,hogy mi lenne ,ha nem lenne velem, és ilyenkor mindig történik valami: hallok egy párról vagy látok egy szitut és rájövök mekkora kincs az én párom és milyen remek ember és mennyi mindent köszönhetek neki és újra belé szeretek és megkívánom és nem tudnék betelni vele,ahogy aranyosan rám néz vagy magához ölel és simogat, újra érzem a kis szikrákat,igaz nem a gyomromban lévõ pillangók teszik ezt a hatást,hanem a biztonság,hogy tudom õ az enyém én pedig az övé. 21 l

Szia! Mi 2, 5 éve vagyunk együtt, igaz az iskola miatt csak a hétvégét töltjük együtt.Nálunk is átalakult a szerelem mély szeretetté, ezt meg is beszéltük.Szerintem akkor vagy az igazival, ha már elmúlt a rózsaszín köd, látod a hibáit is és azok ellenére mély szeretetet érzel iránta.Tehát már a reális énjét látod, mégis õt választod és ez ugye kölcsönös.Tehát nem elmúlik a szerelem , hanem átalakul.Mi sem szeretkezünk már annyit mint az elején, nincsenek azok a nagy bújások meg több órás nagy beszélgetések.Ismerem, tudom mire vágyik, mi esne neki jól, és mert szeretem ez meg is teszem, és tudom , hogy ezt õ is megteszi irányomban, mert ismer, "megszokott", szóval ez nem is olyan rossz dolog:) Az elején azért bizseregtünk és kívántuk annyira a másikat mert az izgalom is benne volt, hogy új és ismeretlen, idõvel ezek az érzések tûnnek el és a mély szeretet marad helyette.Én is szoktam úgy érezni , hogy mi lenne , ha nem lenne velem, és ilyenkor mindig történik valami: hallok egy párról vagy látok egy szitut és rájövök mekkora kincs az én párom és milyen remek ember és mennyi mindent köszönhetek neki és újra belé szeretek és megkívánom és nem tudnék betelni vele, ahogy aranyosan rám néz vagy magához ölel és simogat, újra érzem a kis szikrákat, igaz nem a gyomromban lévõ pillangók teszik ezt a hatást, hanem a biztonság, hogy tudom õ az enyém én pedig az övé. 21 l
18:23 -as vagyok még annyit hozzátennék, ha te nem érzed , hogy kölcsönös lenne a dolog (nem készít neked reggelit, nem segít be semmibe, hanem csak elvárásai vannak)akkor õ megszokásból van veled, ha szeretne , akkor figyelne rád és tenne a boldogságodért, ha csak annyival is , hogy elmosogat.Szerintem a párod elkényelmesedhetett, neki ez teljesen jó, miniden vágya teljesül, fõznek rá és az ágyban sincs egyedül.Mond el neki, hogy tegyen értetek, mert kettõn áll a vásár.
Így kívülrõl könnyû mondani, de : FUTÁS! Szerintem csak egy házvezetõnõ kell a kedves párodnak, ez a szerep pedig egy húszévesnek nem túl nyerõ! Kívánom, hogy találd meg az igazi, izgi párodat, akinél csak 50 évesen vár rád hasonló szerep. Vagy akkor se... :)
Szerintem próbáld meg megbeszélni vele a dolgokat! nem hiába vagytok együtt ennyi ideje... Ha tényleg szeret téged és veled akar lenni képes lesz a kompromisszumra!!
Én három évet hallottam, de úgy képzeltem, hogy kb. 10 év házasság után normális.
Tudományosan bizonyított tény, hogy egy átlag ember élete során 7-8 évig lehet szerelmes.
Az még rendben van, hogy nem tombolnak a hormonok, de ettõl még nem kellene unnod õt.
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigieket!
Szerintem most kell abbahagyni, mert ez csak rosszabb lesz!! Hidd el tudom mit beszélek már én is megjártam a hadak útját! Én is ezekkel és hasonló problémákkal szembesültem.Egyszer aztán betelt a pohár és kiborítottam! Ma már nem bánom, minden amit elképzeltem álomba illõ és még néha magam sem hiszem el.Minden ami eddig ellaposodott az a helyére került és azóta is izzik!!!! Hát mondom neked, lépj ki ebbõl a rabságból és légy szabad!
Velem pont ugyan ilyen a helyzet, annyiban más, hogy számítógépezés helyett az én párom tv-t néz, és 6 éve vagyunk együtt. Azt tudom tanácsolni, hogy, ha úgy érzed, lépj le mielõbb, mert ahogy tellik az idõ, csak jobban fogod bánni, ha nem tetted. Jobban fogod sajnálni, és akkor pláne nem fogod elhagyni. Én pont ezen gondolkodtam vmelyik nap. Lehet hamarabb kellet volna lépni. 22/L

Mit tegyek, hogy elmúljanak a pattanások?

17 éves lány vagyok, és elég pattanásos a bőröm, és a hátam is. Nagyon zavar, mert a barátnőim közül mindenki gyönyörű bőrrel van megáldva... Mit csináljak, hogy elmúljon? Már minden kencét próbáltam, és kozmetikushoz is járok, de 1 hét után visszatérnek a pattik. Nagyon aggaszt már ez a dolog. :(

Legjobb válasz: Nyomd ki õket alaposan( h vér jöjjön ki belõle), aztán fertõtlenítsd le(pl. arcszesz), majd várj 5 percet és rakj rá fogkrémet(az ugyanis leszárítja) Ne várj azonnali javulást, nekem pl. 3 nap alatt szinte teljesen elmúlik, mondjuk ez bõrtõl is függ... Remélem segítettem:)

Nyomd ki õket alaposan( h vér jöjjön ki belõle), aztán fertõtlenítsd le(pl. arcszesz), majd várj 5 percet és rakj rá fogkrémet(az ugyanis leszárítja) Ne várj azonnali javulást, nekem pl. 3 nap alatt szinte teljesen elmúlik, mondjuk ez bõrtõl is függ... Remélem segítettem:)
Próbálj meg kevesebb tejterméket és fûszeres ételt enni. Ez ugyanis kiválthatja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!:)
Elmúlik...
én szeretnék még vele egy közös dalt :)
Szerintem ha így folytatja, eltûnik, ha akik sztárt csináltak belõle és jól csinálják, még több ideig népszerû lehet. Egyébként tanulságos kis videók ezek: http://www.youtube.com/watch?v=AxVOjkrqJg4 http://indavideo.hu/video/Lady_Gaga_-_Alejandro_Klipelemzes Nézzétek meg a többi klipelemzést youtube-on és indavideón. Kiderül, hogy kik is mozgatják Lady Gagát és hogy kik használják fel õt propagandacélokra.
Lesz helyette másik! Õ meg megy a wc-be!
nem mindenki lehet Madonna... :) Én most sem szeretem , és 20 év múlva sem fogom.
Szerintem híres marad a botrányaival..
Engem mar most sem erdekel, nem hogy 20 ev mulva...
tényleg nem tudom kik azok xd de lady tatát szívesebben elfelejteném xD
Ki mondta, hogy jó ízlése van? Azt mondtam, bevállalós. A lényeg az, hogy beszéljenek róla. Felvett egy húsruhát hónapokkal ezelõtt és még most is felhozod. Így kell csinálni az ismertséget. Cecilia Bartoli vagy Marton Éva hiába énekel jobban, azt se tudjátok, ki az. Ismertté nem a tehetség teszi az embert, hanem a reklám. És Lady Gaga nagyon jól reklámozza magát.
17:10 esnek szolt
utolsó agy már a fûvedböl xD hús ruha az aztán k*va jól nézki xD még a kutyámnak is jó ízlése van elkezdett menni lady tata alejandro száma elkezdet tutolni xD
leereszt, el fogják felejteni nemsokára.
Ha ügyes, akkor sokáig sztár lehet. A hangja jó, énekelni tud, bevállalós. Ha mindig az aktuális trendnek megfelelõ számokat ír, akkor sokáig sztár maradhat.
Szerintem is elmúlik. Alapból azt sem tudom, hogy most miért ilyen nagy szenzáció. Ronda (és sok lány így akar kinézni -.-') és semmi egyénisége sincsen. Ha õ egyéniség, akkor az összes modell az, akiket beöltöztetnek a kifutóra. Nagyon gáz, irritáló feje van, és a zenéje is egyre [email protected]
1éven belül elmúlik..most se tudom mi jó a zenéjébe.szerintem egyik száma se jó...
Na tudtok még valamit errõl a csajról? Én már hónapok óta nem hallottam róla.

Mi ez? Nagyon megijedtem. Az történ, hogy úgy volt, hogy elmúlt a menstruációm. Aztán elmentem most WC-re és nem. Pedig egész nap nem volt meg. Most elmúlt vagy nem?

Legjobb válasz: nem ártana ha leírnád, hogy hanyadik nap, általában meddig szokott tartani, stb. mert így nem lehet erre válaszolni.

nem ártana ha leírnád, hogy hanyadik nap, általában meddig szokott tartani, stb. mert így nem lehet erre válaszolni.
A kérdező hozzászólása: Vagy ez most a vége?
Igen ez lehet a vége.Nekem is volt már így.
A kérdező hozzászólása: hát... nem tudok pontosat mondani, mert nagyon az elején vagyok, de ez az 5. nap.
Akkor az már a vége, nyugodj meg, semmi baj, velem is elõfordult már, hogy egész nap semmi, és ugye ezért nem raktam be betétet, aztán este meg szerencsésen átázott a bugyim, akkor jött ki a vége ennyi. Nincs baj. Csak hirtelen jön, és kellemetlen.
A kérdező hozzászólása: köszi! Megnyugtattál!
Ez ilyen. Nekem még most, 20 év után is tartogat néha egy kis meglepetést utolsó napra, egy-egy erõs szakasz formájában. Sajnos, ezzel együtt kell élni.

Mikor megjön elmúlnak a pattanásaim, miután elmúlik pár napra rá visszatérnek. Normális ez 22 évesen? Mi lehet ez?

Régen nem voltak gondjaim ezzel. Eddig a stresszre fogtam de most már nagyon aggaszt. Még dokihoz nem tudtam menni, de idén szerintem már nem is megyek. Valakinek volt már hasonló? Mi volt a gond? Kb nyár elején kezd?dött, akkor aszt hittem a meleg, utána a sok idegeskedés. Miután megsz?nt a folytonos vizsgadrukk akkor el is múltak de csak visszajönnek. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Ha ez megnyugtat én 20 vagyok és ugyanez a helyzet nálam is. Talán ha kevesebb zsíros dolgot vagy nasit ennél. Ja meg a magvak... :s

Ha ez megnyugtat én 20 vagyok és ugyanez a helyzet nálam is. Talán ha kevesebb zsíros dolgot vagy nasit ennél. Ja meg a magvak... :s
Igen ez normális. Éltek szexuális életet?
A kérdező hozzászólása: Jelenleg nem. Én is gondoltam rá hogy sok szénhidrátot eszem. Nem eszem sok zsírosat vagy édességet. Valami olajos magvat is már jó régen ettem. Én valami hormonra gondoltam mert nekem ez régen nem volt problémám. Most se vészes, 2 hónapja sokkal durvább volt de azért rossz.

Milyen érzés, mikor elmúlik a szerelem egy kapcsolatban? Nem fullasztó úgy is együtt maradni?

Azért kérdezem, mert még soha nem tapasztaltam ilyet. Harmadszorra vagyok szerelmes, már tíz hónapja, de csak fél éve jöttünk össze a barátommal. A lényeg, hogy még mindig szerelmes vagyok. Előtte kétszer voltam szerelmes, de az elsőből soha nem lett kapcsolat, a másodiknál pedig szakítottak velem, és még sokáig szerettem utána a fiút. Egyik esetben sem érintett rosszul (sőt!), hogy már nem érzek szerelmet és közömbössé vált mind a két ember számomra. De egy kapcsolatban milyen, amikor elmúlik a szerelem? Hogy képesek együtt maradni utána is a felek? Nem szeretnek bele valaki másba? A fizikai vonzódás megmarad?

Legjobb válasz: ha enyhül vagy átalakul a szerelem (elmúlik a rózsaszín köd), de a kizárólagosság érzése megmarad, meg a nemi vágy is jó esetben, akkor a felek együtt maradnak vannak akik már nem szerelmesek egymásba csak barátilag , de olyan régóta házasok, vagy pl gyerek miatt, hogy így is együtt maradnak, van, hogy egyiknek sincs igénye szexre, vagy nyitott kapcsolatban maradnak. ha közöny van, akkor vagy élnek egymás mellett, mint a zombik (inkább több éve-évtizede házasok), vagy lépnek. ha közöny van, ott nincs értelme tovább maradni. ha csak elmúlik a rózsaszín köd, attól még a szerelem megmarad(hat) csak átalakul bensõségesebb érzéssé, amikor már 100%ismered a párod és a hibáit is, mégis szerelmes vagy belé - azaz nem tudnál mást elképzelni a helyében.

ha enyhül vagy átalakul a szerelem (elmúlik a rózsaszín köd), de a kizárólagosság érzése megmarad, meg a nemi vágy is jó esetben, akkor a felek együtt maradnak vannak akik már nem szerelmesek egymásba csak barátilag , de olyan régóta házasok, vagy pl gyerek miatt, hogy így is együtt maradnak, van, hogy egyiknek sincs igénye szexre, vagy nyitott kapcsolatban maradnak. ha közöny van, akkor vagy élnek egymás mellett, mint a zombik (inkább több éve-évtizede házasok), vagy lépnek. ha közöny van, ott nincs értelme tovább maradni. ha csak elmúlik a rózsaszín köd, attól még a szerelem megmarad(hat) csak átalakul bensõségesebb érzéssé, amikor már 100%ismered a párod és a hibáit is, mégis szerelmes vagy belé - azaz nem tudnál mást elképzelni a helyében.
Érdekes a kérdés, mert a "rózsaszín köd" meg a "lángolás" és az "õrült, mindent megtennék érted szerelem" mindig elmúlik egy idõ után, de ezt felváltja a szeretet, és a fizikai vonzódás ezzel sem múlik el. Ha már évek óta együtt vagy valakivel, megvannak a rutinjaitok, elmúlik a randizós-ismerkedõs korszak, akkor a szerelmet is gyengébbnek érzed, DE! ha továbbra is jól érzed magad vele, megvan a fizikai vonzalom, és féltékeny vagy ha úgy érzed elveszítheted, akkor a szerelem megvan, csak megszoktad, és nem olyan erõsek az érzelmek. Ha nem vagy biztos magadban, akkor próbálj meg szakítani vele: Ha simán megy, akkor elmúlt a szerelem, és vége. Ha szeretnéd a szakítást, de úgy érzed nem megy, és fájna elveszíteni, és nem tudod mit kezdenél magaddal nélküle, akkor szereted még. Akik x éve házasok, azoknál is ez van. Ha simán ott tudnád hagyni másért, akkor elmúlt, viszont ha vágysz egy kis flörtre, lángolásra, mert már 10 éve csak azzal az emberrel vagy, õt csókoltad meg, vele feküdtél le, vele töltötted az idõd... de ezért a kis új kalandért, egy kis "másért" nem bántanád meg a párod, és nem lennél képes megcsalni, akkor nem múlt el a szerelem.
Helló. Én ha már nem szeretek valakit azzal nem maradok együtt. Hogya fizikai vonzódas megmarad azt nem tudom. Nálam nem.
A szerelem olyan mint az energia. Nem vész el, csak átalakul. Illetve ha elmúlik, akkor nem igazi szerelem. Természetes, h nem lehet az ember mindig ugyanúgy szerelmes. De vissza lehet hozni a tüzet. Vissza lehet hozni a rózsaszín ködöt. Egy erõs kapcsolat képes erre.
Én hosszú évekig éltem együtt valakivel, az elején szerelmes voltam, de nem az a lángoló szerelem volt. Aztán átalakult szeretetté. Sokminden összekötött, az, hogy régóta ismertük egymást, olyan volt mint egy barátság. Közös programok, érdeklõdési kör, közös célok. Csak a fizikai vonzalom szûnt meg. Aztán váratlanul jött valaki, akibe szerelmes lettem, mint egy tini. Akkor döbbentem rá, hogy a régit már nem szeretem és szakítottunk.
Még valami: Miután rájöttem, hogy már nem szeretem és másba vagyok szerelmes, akkor már rossz volt együtt lenni a régivel. Muszáj volt még pár hónapig, mert közös volt a lakás.

Már több mint 1 hónapja elmúlt a gyermekágyas vérzés/folyás, és most már 1 hete pecsételek. Mik lehetnek az okok?

Köszönöm a kioktatást mell?z?eknek a válaszokat!! (dokihoz egyenl?re nincs lehet?ségem elmenni)

Legjobb válasz: Mikor szültél? Nekem az elsõ 10 hét szülés után kész káosz volt! 4 hét után elmúlt a vérzés, majd rá két hétre barnáztam, majd megint véreztem. Mikor a 6 hetes kontrollon voltam, akkor mondta a doki, hogy ez nem mensi, hanem én lassabban tisztulok. Utána még 4 hétig volt erõsebb-gyengébb vérzésem/barnázásom. Tehát ha nem olyan rég szültél, akkor lehet az is, hogy te is lassabban tisztulsz, viszont a mensid is lehet már, vagyis annak elõjele.

Mikor szültél? Nekem az elsõ 10 hét szülés után kész káosz volt! 4 hét után elmúlt a vérzés, majd rá két hétre barnáztam, majd megint véreztem. Mikor a 6 hetes kontrollon voltam, akkor mondta a doki, hogy ez nem mensi, hanem én lassabban tisztulok. Utána még 4 hétig volt erõsebb-gyengébb vérzésem/barnázásom. Tehát ha nem olyan rég szültél, akkor lehet az is, hogy te is lassabban tisztulsz, viszont a mensid is lehet már, vagyis annak elõjele.
A kérdező hozzászólása: 4 hetes volt a kicsi, mikor elmúlt, ennek több mint 1 hónapja már. Ma 1 hete volt "meg fog jönni" érzésem, másnap is volt "meg fog jönni" érzés, majd elkezdtem pecsételni/barnázni. Azóta minden nap.
A kérdező hozzászólása: Ja, érdekesség képen megszámoltam: 29 napos ciklusaim voltak szülés elõtt, és a szüléstõl számolva elvileg akkor jött volna meg másodjára, amikor kezdõdött a pecsételés... gondoltam rá, hogy ez lehet a menstruáció, de már 7 napja tart, így nem hinném.
De lehet mensi is, az elsõ pár mensi ugyanis nem mindig normális szülés után. Valakinek hormonálisan visszarendezõdni több ideig tart! Az én elsõ két mensim tök furcsa volt szülés után. Egyik 12 napig tartott, de nem volt erõs, másik meg 10 napig tartott és ömlött belõlem a vér. Csak utána rendezõdött a dolog, a harmadik, negyedik mensim már kezdett átlagos lenni.
Nekem szülés után 3 héttel elmúlt a gyermekágyas vérzés, aztán 2 hét múlva megjön érzés és 2 nap vérzés. Aztán ez hetente, 3 hétig. Az orvos szerint készülõdött a menstruáció, számíthatok rá, hogy rendesen meg fog jönni, pedig szoptatok!
A kérdező hozzászólása: Hát, elég frusztráló egy dolog ez!! Köszönöm a válaszokat!!!

Jártatok már úgy epilálás után, hogy elmúlt a pirosság, de másnapra tele lett a szőrtelenített rész kidudorodó, fehér váladékkal teli puklikkal? Én így jártam, múltkor. Mi lehet ez? Ti mit tettek rá, amitől elmúlt? 14/L

Legjobb válasz: Nekem borotválás után volt ilyen a bõröm, gondolom begyulladtak a szõrtüszõk. kenegsed bõrnyugtató krémmel, nekem az segített, max 2 nap múlva eltûnik.

Nekem borotválás után volt ilyen a bõröm, gondolom begyulladtak a szõrtüszõk. kenegsed bõrnyugtató krémmel, nekem az segített, max 2 nap múlva eltûnik.

Mikogal hüvelykúpot kaptam hüvelygombára (6db) ma este kezdem el használni. Csak az a gond, hogy csütörtökön fog megjönni. És így 3db-ot tudok elhasználni csak. Az úgy megoldható, hogy elhasználom most ezt a 3at, aztán mikor majd elmúlik a másik 3at?

Legjobb válasz: Nem, mivel direkt vannak így csomagolva, mert így hat. ( Bár nekem 3 darabos volt. Szerintem akkor már várd meg mig elmúlik mensesed. Nem fog 1.5 héten múlni a kezelés.

Nem, mivel direkt vannak így csomagolva, mert így hat. ( Bár nekem 3 darabos volt. Szerintem akkor már várd meg mig elmúlik mensesed. Nem fog 1.5 héten múlni a kezelés.
A kérdező hozzászólása: De azért kellene mindenképp elkezdenem ma, mert fel vagyok fázva és antibiotikumot is kaptam, és a doki azt mondta mindenképp egyzserre használjam a kettõt. Csak akkor hirtelen nem volt eszembe hogy nekem most fog megjönni.
Én is kaptam mindkettõt. Kérdzte is mikor jön meg, és még belefért és felírta. De ha meglett volna, meg kellett volna várnom a végét. A mensivel amúgy is tisztul a szervezet. Nem tudom mennyire vagy felfázva, és mennyiszer szedsz ilyeneket, de az se jó ha mindig így van vki kúrálva. Én megvárnám míg elmúlik..
Én se bontanám ketté.
ennek a gyógyszernek a betegtájékoztatójában benne van h messze kell elhasználni a menstruációtól...vagy sokkal elötte vagy közvetlenül utána...tudom mert én is ezt használtam a héten...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!