Találatok a következő kifejezésre: Elmúlik a párkapcsolatok (7 db)

Elmúlik a sikertelen párkapcsolatok miatt érzett kudarcérzés valaha?

Már elég sokszor étejtettek a lányok megcsaltak othagytak (pedig azt mondják jól nézek ki aranyos vagyok a testem is jó :) ) és én már nem nagyon kezdeményezek nemtom miért gondolom félek a kudarctol de ez majd elmullik nem? kösz

Legjobb válasz: nyugi, biztos elmúlik, ez most egy ilyen idõszak. próbálj meg más érdeklõdésû ,kinézetû lányokat is megismerni. nem biztos hogy jó helyen keresgélsz. majd ha eljön az ideje, úgyis lesz neked megfelelõ lány de ne sürgesd, az nem jó. nyisd ki a szemed és ne csak a cicababákat vedd észre, mert a cuki pasikat azok a lányok általában átvágják. járj el szórakozni, ne fordulj be! sok szerencsét

nyugi, biztos elmúlik, ez most egy ilyen idõszak. próbálj meg más érdeklõdésû , kinézetû lányokat is megismerni. nem biztos hogy jó helyen keresgélsz. majd ha eljön az ideje, úgyis lesz neked megfelelõ lány de ne sürgesd, az nem jó. nyisd ki a szemed és ne csak a cicababákat vedd észre, mert a cuki pasikat azok a lányok általában átvágják. járj el szórakozni, ne fordulj be! sok szerencsét
Szia Én is azt javaslom, hogy ez semmiképp ne törje kedved. Lányként-és nemrég még párkeresõ lányként-nagyon lehangolt, hogy a fiúk annyira bátortalanok, hogy nem lépnek semmit. Nem szabad ennyire félni a visszautasítástól. Ami nem öl meg, az erõsáít-mondja a közmondás. És tapasztalatot is csak ezek útján szerzel, hogy majd az igazit értékelni tudd. Igen, kezdeményezz bátran, csak nem egy életre kalkulálj, állj úgy hozzá, hogy lesz ami lessz és akkor talán nem fáj annyira , ha vége lesz. Sok sikert
Szia! Én ugyan lány vagyok, de én is feltettem ezt a kérdést párszor magamnak...életem elsõ nagy szerelme a fél világgal megcsalt az orrom elõtt, de annyira szerettem h semmit sem tudtam észrevenni belõle. Aztán megkeményedtem, meg is változtam kicsit ez után a csalódás után. Azóta volt jópár pasim, de velük se jött össze. Volt, hogy én szakítottam, mert egyiktõl sem tudtam megkapni, amit szerettem volna - és bár nem engem dobtak, ez akkor is kudarc... Sz'al nem tudok mit javasolni, csak azért írtam végülis, h tudd, van aki egy cipõben jár veled. Ne keseredj, -nekem mindig ezt tanácsolják - , remélem neked bejön! :)
szia! Én lányként mondhatom, hogy nemrég szakítottam a pasimmal és frissen megvan bennem ez a dolog, pedig nem ez az elsõ szakításom, valahogy nekem sem jöttek össze a dolgok. Azt már tudom, hogy ez egy kínkeserves állapot és azért érezheted kudarcként, mert valószínûleg többet tehettél a kapcsolatba, mint a kedves ex. Lehet te többet adsz magadból, mint mások és jogosan érezheted azt, hogy kihasználnak. Egy biztos, amíg meg nem találod az igazit, addi számtalan kudarccal kell szembenézned. Ezekbõl is lehet építkezni, és olyan típusú lányokat is megismerhetsz, akikkel késõbb már nem is kezdenél kapcsolatot. Próbálj kimozdulni és ismerkedni. Nem feltétlenül kell egybõl párkapcsolatba belemeni, hagyd, hogy lazán menjenek a dolgok. Sok sikert!
nem, akkor lenne, ha az egyik 14 alatt lenne.
elnézést, ha megbántottalak, de annyi ostobaságot lehet olvasni a sok okostónitól ezen az oldalon, hogy néha elszakad az embernél a cérna. azért viszont, hogy -ha utólag is, de utánanéztél, és ráadásul volt benned annyi becsület, hogy vissza is gyere és belásd a tévedésed- nos, ezért nagyon nagy piros pont jár neked. kevesen vannak, akik képesek erre...
18:49- nek ezeket az okosságokat meg honnan szedted? a korkülönbségre nincs semmiféle szankció, amennyiben mindkét fél elmúlt már 14 éves. ha már válaszolsz, akkor legalább ne írj hülyeségeket!
Ha elmúlt 14 akkor, már nem fektetnek nagy hangsúlyt ebbe a kérdésbe, ha meg elmúlt 16, akkor a lány beleegyezésével akármi lehet. Egyébként az a 2, 5 év korkülönbség nem olyan borzasztó, hallottam én már olyanról, hogy 14 éves lány egy 25 éves férfival élt(!) együtt.
...ezesetben sem büntetendõ a párkapcsolat, csak a nemi érintkezés.
Most néztem meg a wikipédiában, és tényleg semmi nem büntetendõ, ha a fiatalabb fél is elmúlt 14 éves, de szerintem korábban így volt, vagy csak rosszul emlékeztem. Mindenesetre nem most találtam ki, hanem tényleg ezt hittem. Itt a teljes táblázat: https://secure.wikimedia.org/wikipedia/hu/wiki/Beleegyez%C3%.. Ennek ellenére komolyan nem értem, mivel érdemeltem ki a hangnemet.
Alapvetõen 2 eset büntetendõ, ha az egyik fél 14 alatti míg a másik 18 feletti (14 az ún. beleegyezési korhatár), ill. ha csak az egyik fél nagykorú, és a korkülönbség a 10 évet meghaladja.
gyámhatósági engedélyel men büntetendö!!! különleges esetekben még 14-éven alul is a házasság!!!
Nem.
A kérdező hozzászólása: Házasságról koránt sincs szó. :)
Jó hogy szóltál, mert így nem tévesztem meg a kérdezõt és ezentúl én is jól fogom tudni. Nem szégyellem, hogy tévedtem, természetesen megesik velem is. Köszönöm mégegyszer hogy szóltál.

Volt már veletek olyan, hogy a párkapcsolatban minden a legnagyobb rendben ment, aztán hirtelen szakítás, olyan okkal, hogy elmúlt a szerelem?

még 1-2 héttel szakítás el?tt tombolt a szerelem, a t?z kett?tök közt és akkor hirtelen az egyik szakított. írjatok tapasztalatokat, történeteket, kíváncsi vagyok, mi történt szakítás után stb.:) 21/F vok exem 18/L és 1 hónapja szakított velem a fenti körülmények közt.

Legjobb válasz: nem irm re mitõl van a szerelem keres rá a neten tudományos oldalon lehet vele az történt:D

nem irm re mitõl van a szerelem keres rá a neten tudományos oldalon lehet vele az történt:D
Ilyen hirtelen nagyon ritkán történik - ennek jelei vannak elõtte is. Beszélgessetek többet, és fontosabb témákról is.
Az exem csinálta ezt.Így szeretlek-úgy szeretlek, aztán végülis pár hétre rá kinyögte hogy már nem.Nem tudom akkor minek hazudozott!?Szerintem csak megszokásból volt velem, lusta volt szakítani, és közben nõzött.Én raktam ki a szûrét mert elegem volt.Hála ég hogy szakítottunk, kár hogy nem vettem rá magam elõbb.Figyelj, ha ilyen van, az már jó sosem lesz.Ne sokat várj tõle, szerintem semmit.Szar ügy tudom, de túl kell lenni rajta, le kell zárni!Fel a fejjel!
Hali!A dolog összetett, de tuti nem azt láttad ami valójában volt ha ezt kérded.Nos vélemény: -A csaj kamuzott, csak átmenetileg kellettél neki. -Lejárt a pénz amivel a haverjaid elõfizették neked. -Hiba volt, nem osztotta meg veled hogy valami kevés neki. -A pénzesekre utazik és felbukkant egy millás. -A barátnõi teledumálták a fejét valami ökörséggel. -Az anya dumálta tele ökörséggel. Ooo de hagyjuk is.Ha szabad nála a pálya, vedd rá egy õszinte dumcsira, de ez akkor is megéri ha már nem akar tõled semmit, egy kibeszélõ õszinte dumcsi!Így sokminden felszínre kerülhet.A lényeg hogy ne menjen át vádaskodásba veszekedésbe a beszélgetés , hanem hallgasd meg a teljes véleményét. Sok sikert!
Na, akkor most elõadom az én sztorimat, mert ez tulajdonképpen a "házasság napján megcsalás" kategória fiatalosított, naivitástól tûzdelt változata. Tavaly, december 22-én (szinte karácsonyra jött a boldogság, én hülye barom), összejöttem életem akkori nagy szerelmével. A csaj totálisan megfogott, nem tudtam mit tenni ellene, beleestem mint dámvad az agyaggödörbe és nem tudtam kimászni belõle. 7 hónapig tartott a kapcsolat, rettentõ jó volt. Egyszer ugyan eljátszotta velem, hogy kiszeretett belõlem, de aztán egy próbaidõ meg pár jó kúrás után minden helyrebillent. Tartott a lámúr hegyen völgyön át (havivérzéstõl családi gondokon át érettségiig), én szerencsétlen csak tartottam a vállamat, üsse ha mérges, sírjon rajta ha szomorú. Sem pénzt, sem idõt, még a barátaimat sem sajnáltam. Mindig csak vele, mert hittem benne, hogy sokáig tart még, semmi jel sem mutatkozott meg, hogy bármi akadály volna közöttünk. A szüleivel nagyon jól kijöttem, a többi családtaggal, ismerõssel szintúgy. De ugye ember tervez, a sors meg [email protected] lapátol az arcába, mint minden nyáron, idén is elutazott Romániába a nagyszüleihez. 1 hónapra. Mivel nekem nem sok párkapcsolati tapasztalatom volt elõtte, naná hogy kiakadtam, nem bírtam ki nélküle. Az elsõ pár nap után mikor MSN-re feljött és közöltem vele, hogy hiányzik, már jött is az oltás, hogy ne kössek pórázt a nyakára, miért teszem tönkre a nyaralását. Ez ment 4 hétig. Hazajött. Kidobott. Kiszeretett belõlem, bele valaki másba, aki 3 hét alatt többet tett mint én 7 hónap alatt. Azóta egy ideje próbáltam megtudni most mi a rák volt az egész, de mindig csak azt hallottam vissza, hogy ne legyek ilyen bunkó, semmi közöm hozzá. Ha belegondolok... tényleg, vajmi kevés közöm van ahhoz, hogy a távollétemben ki turkál a csajom bugyijában, aki eladdig még "szeretett". Persze, hogy a lelkiismeretfurdalás megoldva legyen, legyünk barátok. Lettünk is, mint a fene, hagytam magamat palira venni újra. Aztán két hete kerek perec megmondtam neki, hogy többet nem kívánom látni az arcát. És most jobban vagyok. Neked is ezt kellene tenned. Vond kérdõre, aztán akármit is mond, dobd ki a fenébe, és akkor te lenyugszol õ meg megsértõdik. Ez a tuti megoldás, ugyan kissé fiatalabb vagyok mint te, és nem tudom azt sem, hogy mennyi ideig voltatok együtt, de ezt kell tenned, mentsd ami menthetõ. Most az eszedet használd és ne a szívedet! 19/F

Lehet hogy amit személyiségemnek, jellememnek tulajdonítottam idáig, valójában csak a Borderline tünetei? Van aki ilyen erkölcsi gátakkal küzd (ött) a párkapcsolatok terén, elmúlik? Ez tényleg Boderline vagy valami más? (20/f)

Legjobb válasz: Szia,nagyon köszi hogy írtál. Hát azt mondom legyen igazad!:). Tudod azért ezzel a "nem vagy elkésve" dologgal, vitatkoznék ,utólag belegondolva ebben a 4-5 évben mit hagytam ki az elveim vagy gátjaim miatt ,kicsit elszomorodom, fõleg mert az idõt nem lehet visszaforgatni, és persze irigy az ember hogy mások normálisak,"jól csinálják" és élvezik, ûzik ezeket a szaftos dolgokat (most épp az orrom elõtt), nekem meg már azon kell güriznem hogy legyen valami képzettségem, úgy hogy közben pótoljam az átaludt éveket, hogy tudjak a tanulásra koncentrálni (a történtek, meg az a "pozitív" jövõképem ellenére) , amire most nagyon szükségem lenne :S. Komoly kapcsolattól meg tartok, mert idõvel egyre több energiát forgat bele az ember, annál többet veszhet és mikor veszt,már nagyot veszt. Tartok tõle sajnos akkor már nem állok meg a verbális sértegetésnél, meg az orrlógatással sem érem be. Amúgy is gondot okozna nekem a lány tapasztaltsága. Tudod azért ismerem magam, könnyen sértõdöm, szótlan vagyok (nekem tetszik) amit a családtagok persze megszoktak, de amikor a leányzót kellene szórakoztatni, már gondban vagyok, nem a legtermészetesebb szituáció számomra, és hát egy idegennek nem kötelezettsége ehez idomulnia... elég visszafogott vagyok, de sajnos van amikor nagy ritkán rettenetesen kifordulok magamból (de tényleg nagyon), egy ilyen jelenettõl is óvnék egy csajt... Utólag úgyis okosabbak leszünk... :)

A kérdező hozzászólása: Szia, nagyon köszi hogy írtál. Hát azt mondom legyen igazad!:) . Tudod azért ezzel a "nem vagy elkésve" dologgal, vitatkoznék , utólag belegondolva ebben a 4-5 évben mit hagytam ki az elveim vagy gátjaim miatt , kicsit elszomorodom, fõleg mert az idõt nem lehet visszaforgatni, és persze irigy az ember hogy mások normálisak, "jól csinálják" és élvezik, ûzik ezeket a szaftos dolgokat (most épp az orrom elõtt), nekem meg már azon kell güriznem hogy legyen valami képzettségem, úgy hogy közben pótoljam az átaludt éveket, hogy tudjak a tanulásra koncentrálni (a történtek, meg az a "pozitív" jövõképem ellenére) , amire most nagyon szükségem lenne :S. Komoly kapcsolattól meg tartok, mert idõvel egyre több energiát forgat bele az ember, annál többet veszhet és mikor veszt, már nagyot veszt. Tartok tõle sajnos akkor már nem állok meg a verbális sértegetésnél, meg az orrlógatással sem érem be. Amúgy is gondot okozna nekem a lány tapasztaltsága. Tudod azért ismerem magam, könnyen sértõdöm, szótlan vagyok (nekem tetszik) amit a családtagok persze megszoktak, de amikor a leányzót kellene szórakoztatni, már gondban vagyok, nem a legtermészetesebb szituáció számomra, és hát egy idegennek nem kötelezettsége ehez idomulnia... elég visszafogott vagyok, de sajnos van amikor nagy ritkán rettenetesen kifordulok magamból (de tényleg nagyon), egy ilyen jelenettõl is óvnék egy csajt... Utólag úgyis okosabbak leszünk... :)
Nem fogsz túl sok választ kapni...engem nagyon érdekelne, de nincs kedvem végigolvasni. "gyakori kérdések" Rövidítve nem lehetett volna? S:
Ha megtennéd, hogy pár szóban megismétled a kérdésed, szívesen válaszolnék rá.
Már ne haragudj, de ez valami írásgyakorlat?
Szia! Szerintem ne aggódj, ez nem borderline! Egyszerûen csak érzékenyebb vagy az átlagnál, ami nem baj, sõõõt...ha a megfelelõ lánnyal találkozol majd, és persze Te is rájössz, hogy megbízhatsz benne, akkor tuti életreszóló élmény maradsz neki! :) És persze nagyon tudnak fájni ezek a csalódások, de hidd el, nem szabad ilyen "lökött csitrik" (Úristen, én is mlyen voltam 16-18 évesen...pff) miatt messzemenõ következtetéseket levonni! Hatalmas szíved van, így fájni is jobban tud. De szeretni is ám!!! Az meg, hogy rossz helyen "kopogtattál" nem a Te hibád...de nem is késtél el semmivel, hidd el ;) Minden jót Neked!
tl;dr de az alapkérdéshez... a borderline egy személyiségzavar, a személyiségzavarok lényege, hogy az ember személyiségét érintik, az egészét, nem egy tõled független tünetegyüttes, amit el tudnál különíteni magadtól, tehát... ha neked borderline személyiségzavarod van (ami nem tudom, van-e, mivel ezt akkor sem lehetne így megállapítani, ha végigolvastam volna, amit írtál), akkor a jellemed, személyiséged épp olyan lenne, amilyennek hitted, csak épp van rá egy orvosi szakkifejezés is. pont ez a nehéz a személyiségzavarokban, nem elkülöníthetõ tõled, hanem te olyan vagy, úgy mûködsz. úgyhogy ne akarj személyiségzavaros lenni. jó persze nem akarsz, senkisem akar, de ez nem jó eszköz arra, hogy így magyarázz meg magadnak dolgokat. máshogy lehet esetleg. üdv, borderline-os lány
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm válaszod, és adok véleményedre. Lehet igazad van, akarom tudni mi a bajom, aztán olvasgatok vmit , passzol vmi és azt mondom ez az! Lehet csak úgy kéne tennem ahogy a normálisak és elõtte nyelni egy nagyot, hiszem csak " láncaimat veszíthetem" ...
A kérdező hozzászólása: a rövid kérdés itt nem szabály, hanem szokás szerintem :) 1 perc alatt el lehet olvasni, és azért részleteztem így hogy el tudjátok dönteni hogy az engem ért sérelmek arányban vannak-e az indulataimmal
A kérdező hozzászólása: Röviden úgy tudnám megfogalmazni hogy elkeserít hogy az emberek olyan lazán kezelik a párkapcsolatokat (olvastam hogy a bordeline-s azt gondolja hogy mindenki más fûvel fával kefél) és nagyjából csak a szexrõl szól csak az egész hogy minnél több emberrel legyen dolguk, azon akadtam ki legutóbb hogy volt egy lány aki tök visszafogottnak tûnt kavartam vele(mert elnyomtam magamban valahogy a fent említett érzéseket és 20 éves létemre kéne vmi tapasztalat) volt már hogy egyszer petting is volt, akkor úgy gondoltam hogy lehetne komoly kapcsolat közöttünk, örültem hogy valakinek tetszem , meg szûz volt a csaj is szóval gondoltam tök jó lesz együtt majd felavatni egymást, érted úgyis..., csak hát idõközben elutazott és mással is mûvelte azt amit velem, majd egy harmadikkal összejött, fájt: csalódni benne, hallgatni hogy milyen jó volt mással, hogy amit csináltunk kettesben az nem egy intim dolog volt csak vmi játék és hidegen hagyja hogy én lennék neki az elsõ. Fáj hogy 20 évesen jövök rá hogy egy elmebeteg vagyok és hogy a Földön egyedül vagyok szinte a gyerekes elveimmel és így meg sem lehet mondani mivel lehet ezen segíteni. Kb röviden ennyi

Az elmúlt 3 évben körülbelül 70 pasival feküdtem le. Jelenleg párkapcsolatban élek és nem tudom élvezni a szexet?

Pedig szeretem a párom, nagyon fontos nekem. Mióta együtt vagyunk 6 emberrel csaltam meg. Kb fele fele arányban volt jó a szex velük... de ezek nem jelentenek semmit. Még bűntudatot nem érzek miattuk...egyszerűen mindegyek. Volt közöttük nős ember, külföldi, pincér ... valahogy nem érzek semmit... 23 évesen mi lehet a bajom?

Legjobb válasz: Csodálkouzol?

Tisztességes nõ nem így él. És persze egy tisztességes férfi sem dug meg 3 év alatt 70 nõt!
Késõ bánat eb gondolat!
A kérdező hozzászólása: elég lesz gyerekek... nehogy már itt kezdjetek k.anyázni
Aladárkiss nem azért r*banc, mert lefeküdt 70 pasival, hanem mert úgy sem képes feladni ezt az életmódot, hogy "barátja" van nem tudom neked, hogy állna a szád, ha kiderülne, hogy a csajod 6 másik sráccal is megcsalt gondolom akkor is természetes, hiszen szereti a szexet, nemigaz?
Most számoltam meg. 350 ismerõsömbõl 25-öt dugnék. Ebbõl 20 foglalt. Na ennyit a statisztikáról...
Már hogyan lenne kamu, ha a legátlagosabb huszonéves nõnek is van kb 300 ismerõse a közösségi oldalakon. (nyilván nincs átfedés a két csoport között)
Én konkrétan nem is ismerek személyesen 70 olyan nõt, akit megdugnék, te 3 év alatt megismertél ennyi pasit. Ezért is kamu az egész kérdés.
A kérdező hozzászólása: Nem tehetek róla, hogy nem érzek bûntudatot. Hidd el én is jobban érezném magam, ha éreznék bármit is. és próbálom megoldani...
Értelmiségi mi? kezdjük már ott, hogy egy értelmiségi, le ül, és megbeszéli a problémáját a párjával, és EGYÜTT keresnek megoldást, nem nem félre kefél 6 pasival és még bûntudatot se érez. Mellesleg 70 pasi? nem ítélkezni akarok mert ez nem az én dolgom, de egyszerû erre a válasz "kiégtél", 70 pasi te Jézus agya Úr Isten.
Egy és ugyan az. Bár neked nem kívánom részletezni mert felesleges.
engem konkrétan kikosarazott kb. 3 éve egy hozzád hasonló r_ngyó, mert én komoly kapcsit akartam volna vele.. amíg csaptam neki a szelet, udvaroltam neki, addig azokon a hétvégéken, amikor nem tudtunk találkozni, mindig mással keféltette magát.. kb. két hónapig tartott a cécó, szerelmes voltam belé, de így utólag k_rvára örülök annak, hogy nem keféltem meg a csajt, megkíméltem magam néhány nyavalyától :D 23/f
"Ri.a.cnak azokat tartom akik pénzért kínálnak szexuális szolgáltatást." Azokat úgy hívják, hogy K.U.R.V.A., lúzerkém. Ez a csaj csak egy r.i.b.a.n.c., mert ingyen csinálja azt, amit más pénzért.
30 asnak üzenném én csak a véleményemet mondtam el. Általában csak azoknak írom meg a véleményem akik valóban segítséget kérnek, illetve várnak. Ha értelmesen elolvasod ez a lány nem azért kérdezte meg mert unatkozik. Persze gondolom számított rá, hogy veled egyetemben lesznek egy páran akik lehordják. Attól, hogy valaki szereti a szexet még nem az. Az emberek többsége röghöz köt mindent. Élik a monoton egyhangú életüket, bele vannak fásulva a mindennapokba és azt gondolják az a jó. El kell, hogy keserítselek NEM az a jó irány. Ha egyszer majd kinyitod a szemed és fogod látni, hogyan mûködnek a dolgok, akkor erre te is rá fogsz jönni. Ri.a.cnak azokat tartom akik pénzért kínálnak szexuális szolgáltatást. Hidd el nem csak az utca sarkon vannak ilyenek, egyetem például nem egy olyan lányt ismerek aki ebbõl finanszírozza a tandíját.
na hát meg van a probléma mondjuk eddig is nyilvánvaló volt, de most már hivatalosan kijelenthetõ te nem vagy szerelmes a párodba, ilyen egyszerû a képlet ha ugyanolyannak ítéled meg vele a szexet, mint 70 másik sráccal, akkor biztosan nem szereted barátilag lehet, hogy szereted, de ezt akkor sem érdemes folytatni, mert csak vele cseszel ki csak tudnám, hogy mi a farncért vagy még vele?
Nem vagyok se liberális se más. A lényeg egyeseknek ezekhez a dolgokhoz fel kell nõni. Ezzel én lezártam ezt a témát. Üdv.
[link]
"Nem tehetek róla, hogy nem érzek bûntudatot." Akkor mégis ki tehet? Szerinted párod ezt érdemli? Még ha bûntudatot nem is érzel, az még nem ürügy arra, hogy fûvel-fával megcsald. A bûntudatod mellett bizony a gerinced is hiányzik. Nem szokásom rosszindulatúnak lenni, de remélem, barátod megtudja. (Igen, minimális szintû hátgerinc megléténél már úgy alap lenne, hogy a legelsõ botlás után sírva esedezz "párod" elõtt, hogy ne dobjon ki. De nem, te fapofával ugyanúgy megjátszod a kedves, és szeretõ barátnõt, miközben elõzõ este más farkincája gëcizett beléd.) Ennél õ jobbat érdemel. Te meg egy kicsit kezdj el gondolkodni azon, amit tettél. Valószínûleg a lelkiismereted ekkor sem fog megjönni, de gerincesebb az még talán lehetsz.
ha igényt tartanál egy zsengébbre, nyugodtan írjál csak!Állok elébe!!:* :DD
TÉGED MÉG A R1BANCOK R1BANCA, DÓSA FANNI IS MEGIRIGYELNE!!:D:D
Ez kemény..... Látszik, hogy értelmiségi vagy, tudod, hogyan kell kezelni a logarlõcsöt. Ahogy Hofi is megmondta, huzigálni kell, aztán a végén kijön az eredmény......
na ez mien igaz. szegenyt de sajnalom (parod v csak az egyik a sok kozul) h kivel is erintkezik az agyba. csoda h szegeny nemi fertozest meg nem kapott. ezek szerint higenikus vagy valamenyire :D
Szerintem kamu... de ha nem, akkor szégyelld magad. Az a fiú szeret téged, állandóan rádgondol oda-vissza van érted te meg megdugatod magad minden szutyok jött-menttel. Szegénnyel meg kinyalatod, vagy mi? Gusztustalan vagy, fujj! Ilyen ribiktõl mentsen meg a jó isten! Nevetséges, hogy mindig a férfiakat hibáztatják a nõk, pedig egy kalap mindkét nem, csak épp nõi részrõl még gusztustalanabb is... Remélem sosem fogsz rendes férfit találni, azt a szerencsétlent meg dobd ki, jobbat érdemel (lehet ennél rosszabb?) sokkal...
az ekezetekert bocs de az angol billentyu nem a legjobb a magyar szavak irasaban
En nem hibaztatlak erte, ki egyszer bele kostoltal a gyonyorbe es erezni akkartad ujra ujra meg ujra, de az mar sztem baj ha nem elvezed a s.xet, en azt javaslom hogy vagy probalj ki valami uj dolgot amit eddig nem csinaltal v piheny egy kicsit :D amugy meg a velemenyem az ijen lanyokrol bocs a kifejezesert de egy nagy budos rib..c es azt javaslom ha van v lesz lanyod akkor neveld meg es ne olyan legyen mint te. legyen sokkal erkolcsosebb es ne enged h csavozzon mar 12-15 eves korabba. egy lanynak az a dicsoseg ha meg szuz. nem azt mondom h majd 25-30 evesen de minimum 18-20 kozott legyen es ne dobja oda magat az elso jott mentnek 1-3 het alatt... legyen kb 4 5 honapos kapcsolat
Jó, azért egyeseknek már fogalmuk sincs mekkorát hazudjanak. 110 nõ, a következõ 500-at mond?
#53 vagyok. Elfelejtettem hozzá tenni, hogy nekem a legtöbb az évek alatt a fesztiválon szerzett nõk voltak, akikkel tényleg egy szót sem kell beszélgetni. Szóval ha a kérdezõ szeret bulizni akkor meg is van a válasz:)
Szerintem nem vészes, 3 év alatt 70ember még egész kellemes arány ahhoz képest hogy van aki egy év alatt szed össze ennyit. Én kb 15éves korom óta mióta nem vagyok szûz körülbelül 110-115 nõvel feküdtem le. (6 év alatt)
Nem foglalkoznék azzal, hogy most r****c vagy-e vagy sem. Viszont van egy dolog, ami nem teszi lehetõvé, hogy boldog párkapcsolatban legyél. És ezt meg kellene szüntetni. Ehhez egyértelmûen pszichológus kell. Ne félj megkeresni egyet.
Szia! Olvass kicsit utána akár itt a neten is a szexfüggésnek! Ez egy pszichés viselkedészavar. Ez állhat a háttérben.
Megpróbálom más oldalról megközelíteni a dolgot. Te a 70 alkalommal élvezted is a szexet? Volt orgazmusod? Pusztán arra akarok kilyukadni, hogy nem lehet, hogy nimfomániás vagy?
Teljesen kiégtél szexuálisan. Slussz!
A kérdező hozzászólása: Nagyon figyelmes és érzékeny és biztosan más nõk odáig meg vissza lennének tõle, de az a baj, hogy ugyanúgy ahogy mindenki mással vele is csak azt érzem, hogy olyan mindegy. persze azért csinálom, örüljön, legyen jó neki...
amúgy a barátoddal jó a szex vagy nem annyira?
ez tuti, h kamu.....nem jön ki a dolog, ha csak nem a homlokodra írtad ki azt, hogy ingyen +dughatsz, gyere itt a bokorba!
#12: egy évben 52 hét van. Az 52 szombati buli. Ha minden második-harmadik bulin összefekszik valakivel, simán meglehet a 70. Igen, az ilyen "értelmiségiek" kb. elsõ köszönés után már szopnak.
Dehogynem kamu. 70 embert meg sem lehet ismerni 3 év alatt. Hacsak nem egy köszönés után már szoptad is.
Azt hiszem, rád pontosan illik az a bizonyos R-betûs szó. Ja, és egy szép példa azoknak, akik itt méltatlankodnak, hogy ugyan már, miért baj az, ha valaki fûvel-fûval dug, mondván, hogy élvezi a szexet. Mert ez lesz belõle. Egyébként meg a gerincedet merre hagytad? Szereted, meg nagyon fontos neked, igaz? Gondolom, amikor épp egy másik kan ejakulál beléd, akkor is nagyon szereted õt.
A kérdező hozzászólása: úgy érzem kis magyarázatra szorul a dolog: nem ebbõl élek, nem volt nehéz gyerekkorom, értelmiséginek vallom magam, jó körökben mozgok és sajnos nem kamu...
Az Isten adja, hogy soha nem fussak össze ilyen telibevert ribikkel.
Szerintem önbizalomhiány lehet, vagy valamit így próbálsz magadnak kompenzálni, mert lássuk be, ez nem normális mennyiség. Egyébként inkább az a fura, hogy nincs bûntudatod. Nekem nagyjából fél éven keresztül volt egyszerre két pasival kapcsolatom, nem tudtam dönteni, gyakran volt olyan, hogy az egyikkel voltam, aztán egy óra múlva már a másikkal ... és sose volt bûntudatom nekem se. Nálam azért van ez, mert baromira csalódtam ebben az egész szerelem témában ( nem vertek át meg semmi, egyszerûen csak összeomlott a kis álomvilágom...), és nem tudok a szerelemre és a kapcsolatokra olyan igazi szent és sérthetetlen dologként gondolni. Azt viszont nem tudom, hogy ezen hogy lehetne változtatni... :( 22L
kiégtél
Ajjjaj...
Fogadjunk hogy pesti vagy. Ha nyertem kérek egy pucér képet. Ha vesztettem megkaphatsz egy estére...
Remélem kamu. :)
ezt nevezik kiégésnek
Brace yourself! Savazás is coming!
K**va vagy. Ügy lezárva.
Egy kefélésért cserébe válaszolok. 21F
3 év alatt 70 emberrel dugni az teljesen életszerû. Kéthetente 1 ember az nektek meredek egy ribitõl?
"Ja és ezért én nem tartalak ribinek." Akkor neked ki a ribi? :D Komolyan egyesek olyan nevetségesek. Azt hiszed, hogy emiatt most lefekszik veled, te gyökér?
#27 Félreértesz, én örülök annak, hogy nem voltam benne.
A kérdező hozzászólása: tudom én, hogy nem szép...ha büszke lennék rá, nem itt kérdeztem volna meg. Ennek a helynek a lényege az anonimitás... és nekem most pont erre vikt szükségem. Nem büszkeség az, amit esetleg annak értelmeztek, pusztán száraz tényközlés és objektív megfigyelése saját magamnak.
A srácok is csak azért tartják ribinek, mert nem voltak benne az elsõ 70-ben.
Te még nem állsz készen, egy komoly kapcsolatra. Fiatal is vagy szóval inkább most éld ki magad mint gyerek mellet. Ja és ezért én nem tartalak ribinek.
az igen, a keleti pályaudvaron nincs ekkora forgalom, mint a lábad között :D amúgy abba belegondoltál, hogy 70 srác elkönyvelt egy mocskos r*bancnak, mialatt komplett idiótát csináltál abból aki szeret? amúgy igaz, ebbõl mi férfiak csak profitálhatunk majd ha nem lesz csajom és kanos leszek, akkor majd megkereslek neked úgyis mindegy nem?
*Épp most ettem
Épp most és soha nem voltam az a rosszul lévõs fajta. Múltkor is kajálás közben egy szívmûtétrõl készült videót néztem, plusz itt sem érintenek rosszul durva, perverz, meleg "gec*nyelõs" kérdések de a kérdést elolvasva komolyan rám jött a hányinger kérdezõ. Tényleg remélem, hogy csak provokálsz mert ilyet még az én gyomrom sem vesz be ami nem kis szó. Hogy hordhat ennyi alja nõt a világ a hátán akik még büszkék is magukra és értelmiséginek mondják magukat, nem tudom. A válaszom pedig, nos nem tudok rá mit válaszolni. Nem tûnik úgy mintha te bármit is akarnál a szextõl, egyik farok olyan mint a másik, neked mindegy akkor dugsz egyet miért ne alapon így ne is csodálkozz. Eddig lehet jó volt, most pedig kiélt exqrva lettél akinek már semmi öröme a szexben. De legalább mi férfiak részben jól járunk.
Ilyenkor hol vannak azok a nõk, akik folyton bizonygatjak hogy minden probléma forrása a férfiak hülyesége?
Tekintetbe veve, hogy allitasod szerint semmilyen lelki folyamat nem kiseri a felrelepeseket, sem megkonnyebbules (akar fizikai ertelemben, akar lelkileg), sem pedig buntudat, csak uresseg, nagyon konnyen lehet, hogy itt mar valamilyen lelki/pszichologiai betegseg all a hatterben, akar kezdodo nimfomania sem kizarhato, esetleg keverve valamilyen szemelyisegzavarral. Szerintem indokolt lenne egy szakembert is megkerdezned, semmikepp sem tunik egeszsegesnek a helyzet, raadasul eleg komoly serulest okozhatsz a baratodnak is, ugyhogy ra is muszaj tekintettel lenned.
WÁÁÁÁÁH!!! Huh, vazze... Ne csodálkozz, ha rájön, hogy kitépi a gerincedet. Ha valakit IGAZÁN szeretsz, nem teszel vele ilyet, vagy ha meg akarod tenni, akkor elõbb szakítasz vele, utána azt csinálsz, amit akarsz. Különben meg elõbb-utóbb összeszedsz majd valami nadrágon keresztül is fertõzõ nemi betegséget, utána majd nézhetsz. Mi a bajod? Fehérmájú vagy. Tanulj önuralmat. Menj agykurkászhoz, vagy pornózzál kb. 10 évet.
70 pasi, 70 felekepp aztatta benned a lompost. Keress olyat magadmelle aki csak 1 pasi, de 70 felekepp donget. Egyebkent szerintem volt majdnem mindenben reszed. Csinaljatok valamit ami neked is új es csak azzal jo akit szeretsz. Szegeny balekot sajnalom, hogy igy kiba$ztal vele, de lehet õ a papírqöcs.
Az antiszocialis emberek sem ereznek tetteikert buntudatot. A sok partner is ezt tukrozi, dacara az antiszoc altalanos jellemzesenek. Komoly gondjaid vannak, onbecsules, serult onertekeles, rossz peldamutatas otthon, feldolgozatlan traumak. Varlak szeretettel priviben gondjaid megodasaban.
Csodálkouzol?

Akinek nagyon sokáig egyáltalán nem volt párkapcsolata (elmúlt akár bõven is 20 éves), végül mikor és hogyan tört meg a jég? Mennyire volt nehéz addig egyedül?

Legjobb válasz: 2-3 évig nem volt, egyszer csak megtetszett a munkatársam, ennyi nem volt nehéz, nekem mindegy, hogy van-e valakim

2-3 évig nem volt, egyszer csak megtetszett a munkatársam, ennyi nem volt nehéz, nekem mindegy, hogy van-e valakim
Á, gondolod, hogy ilyen öregen, akár bõven húszévesen, még emlékezni fognak valamire? AZ kizárt. Ilyen aggastyánok már nem tudnak semmit. Mert megette a cuc az agyukat!! ☺ ☻ ☺
Utolsó ezzel én is ugyanígy vagyok de ezt úgysem fogják azok megérteni akik nem ilyen típusú emberek, hiába magyarázod nekik.
"Utolsó, ha tudod mit kellene tenned miért nem tudod megtenni??" Ez egy belsõ gát, amit nem tudtam még leküzdeni. Ráadásul teljesen indokolatlan gát, de mégis létezik és mégsem tudom lebontani. Nehéz eset. :)
23 éves korom óta, 3, 5 éve vagyok "egyedül" Egyszerûen imádom, visszagondolva, hogy lehettem olyan hülye, hogy összejöttem bárkivel is! Soha többet!
A kérdező hozzászólása: Utolsó, ha tudod mit kellene tenned miért nem tudod megtenni??
Még nem tört meg a jég itt sem. Beletörõdni nyilván sosem fogok, de eléggé nehéz kibírni. Sporttal sokat lehet segíteni a hiányérzeten, egy kicsit elnyomni. Lelki oldalról a legnagyobb megpróbáltatás, és mondhatni fokozatos lelki csapás amikor rágondol az ember, hogy neki nincs senkije. Ráadásul az a legnehezebb pont, hogy én például tisztában vagyok vele, hogy mit kellene tennem, de mégsem tudom megtenni. A tettek hiánya pedig az elszalasztott lehetõségek utáni bánkódást szüli meg, ami szintén újabb csapás. Mondhatni egy folyamatos belsõ õrlõdés ez, amely nap mint nap súlyt. Vagy olyan, mint egy mély veremben lenni, amibõl úgy érzi sosem szabadul az ember, mert még a kaparáshoz sincs lelki ereje. Mindenkinek, akinek könnyen megy a párkapcsolat kialakítása, szerencsésnek mondhatja magát. Õk természetszerûleg sosem fogják megérteni azt, hogy mekkora belsõ küzdelem, teher és fájdalom ez azok részére, akiknek nem megy. "Hisz' nincs ebben semmi nehézség, legyen laza az ember és majd jön." De nem jön. :) 28/F
Sajnos még nem tört meg ez a "jég", és nem is tudom meg fog változni vagy sem... hogy mennyire nehéz?iszonyatosan, nem lehet szavakban leírni igazából, mert ezt aki nem tudja milyen érzések és gondolatok kavarognak a fejben... 22/F
exem volt ilyen. 20 éves koráig senki, csak ábrándozott és álmodozott. végül neten ismert meg egy csajt, aki szintén szûz volt, és alacsony volt az önbecsülése (tényleg a béka segge alatt volt). onnantól kezdve exembõl elmúlt a félelem, hogy szûz és még nem volt nõje, magabiztosabb lett.
kismillió öngyilkossági kísérlet, gyógyszerezés, depresszió..ááá...inkább nem is írom tovább. és, hogy tört meg a jég?? jött valaki, jött 1 lány és életet adott nekem..... végül megölt.
18 évesen jottem ossze az elso barátnommel. De mellettem mindig volt másvalakije is. Nem volt koztuk nemi kapcsolat, még csók sem. Az a tipikus internetes kapcsolat volt. Naponta órákat cseteltek, udvarolgattak egymásnak. Tudtam a baratnom kódját és így mindig tudtam mindenrol. Cirkuszoltam, de ilyenkor mindig én voltam a legfontosabb. Aztán a netes kapcsolatok után, már a hátam mogott csinálta ezt. Elmegyunk bulizni, és más pasikkal flortolget. Tele lett a hócipo. Kefélni soha nem volt kedve. Pedig kedves voltam vele, mindene megvolt mellettem. Szakítottam vele. 1, 5 éves kapcsolat volt, de megbántam, csak a fájdalom az ami megmaradt.

31 éves férfi vagyok, sosem volt még párkapcsolatom, bármennyire is próbálkoztam az elmúlt számos év során. Lehetséges, hogy emberileg (morálisan) teljesen alkalmatlan vagyok a kapcsolatra és ezt így jelezték nekem vissza?

Az ismerkedésen, beszélgetésen túl sosem jutottam tovább (a dumálás, a kiszemelt partnerre való figyelés és törődés megy rendesen), a később megbeszélt randik előtt viszont sorban valamilyen ürüggyel kikosaraztak a hölgyek.

Legjobb válasz: "morálisan" ? minek használsz olyan szavakat, amiket nem értesz ?:D betippelem, hogy nem csak az a baj, hogy nem elõnyös a külsõd, de a stílusod se lehet nyerõ... Kapcsolatra pedig senki sem alkalmatlan, csak megfelelõ partner kell.

"morálisan" ? minek használsz olyan szavakat, amiket nem értesz ?:D betippelem, hogy nem csak az a baj, hogy nem elõnyös a külsõd, de a stílusod se lehet nyerõ... Kapcsolatra pedig senki sem alkalmatlan, csak megfelelõ partner kell.
Nem feltétlen veled van a hiba. Korcs egy társadalomban élünk, sokan csak azért kosaraznak ki másokat, mert megtehetik. De nem feltétlen van hiba benned. Eddig nem volt szerencséd, de azért elgondolkodtató az is, hogy 31 évesen még nem volt senkid.
31 évig senki? Ez már valóban furcsa.
Lehet, ezt itt senki sem tudhatja, elvégre nem ismerünk és nem is randiztunk veled...Ok nélkül nyilván nem kosaraztak volna ki.
Ha ronda vagy, akkor teljesen érthetõ, nekem sem volt még senkim, de én rémségesen ronda vagyok.
Kérdezõ, hogy nézel ki?A magát rondának mondó válaszoló, mi olyan csúnya rajtad?
ezek szerint ronda vagy és még pénzed sincsen....van ez így.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!