Találatok a következő kifejezésre: Elméletileg ha lesz a peteérésem (3 db)

Elméletileg ha 12-én lesz a peteérésem akkor elötte 1 nappal kell szeretkezni hogy jo legyen?

Legjobb válasz: ellõte és utána is.sok sikert.ne gõrcsõlj rá

ellõte és utána is.sok sikert.ne gõrcsõlj rá

Ha teherbe estem akkor nem lesz többet peteérésem? Mert mostlett volna elméletileg és nem éreztem semmit, nem voltak fájdalmaim sem, és mintha a méhszájam mindig ugyan olyan lenne. Mi ez?

Legjobb válasz: Nyilván nincs peteérés ha már terhes vagy.Lehetséges, hogy baba van a dologban.De ez csak akkor derül ki ha már késik és tüneteket is produkálsz.

Nyilván nincs peteérés ha már terhes vagy.Lehetséges, hogy baba van a dologban.De ez csak akkor derül ki ha már késik és tüneteket is produkálsz.

Gond lehet-e, ha elméletileg a hét közepén lesz ovum, de a hőm nem emelkedett fel 36, 3-ról? Ez a legmagasabb hőm eddig. Lehet, hogy nincs peteérésem?

Már nagyon izgulok, mert szeretnénk már nagyon babát, és a h?mér?s dolgot még csak most kezdtem, de megijesztett.

Legjobb válasz: Sztem nagyon jó a görbéd, a hõd majd PÉ. elõtt lefog esni, és tüszõrepedés után újra emelkedni fog, majd a pete kiszabadulásást követõen az 5-10 nap között megint leeshet. ( de ez nem mindenkinél fordul elõ ) Nyugalom, eddig tökéletes a görbéd, ha vissza esik a hõd, akkor lesz tüszõrepedésed. :)

Sztem nagyon jó a görbéd, a hõd majd PÉ. elõtt lefog esni, és tüszõrepedés után újra emelkedni fog, majd a pete kiszabadulásást követõen az 5-10 nap között megint leeshet. ( de ez nem mindenkinél fordul elõ ) Nyugalom, eddig tökéletes a görbéd, ha vissza esik a hõd, akkor lesz tüszõrepedésed. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, kicsit nyugodtabb lettem. Remélem igazad lesz, és tényleg jó a görbém.
Ilyenkor még teljesen mindegy, milyen a görbéd, de tzényleg. :-) Bármi lehet, nem számít. A hõd csak a tüszõrepedés után fog felfelé kúszni és fenn maradni, elõtte ne is várd. A peteérést kiváltó hormonok viszonylag lent tartják a hõt, tüszõrepedés után azonban progeszteron kezd termelõdni a visszamaradt tüszõben, ez fogja majd felfelé vinni a hõdet és fent is tartani, amíg meg nem jön, vagy amíg meg nem szülsz. Kívánom az utóbbit! :-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyosak vagytok, megnyugtattatok! Már nagyon vágyunk egy babára!!!
Szerintem is szép a görbéd, innentõl bármikor felugorhat a hõd.Leesni nem minden esetbe fog, de a napokban biztos megreped, azt jelzi majd a megemelkedett hõ, de csak abban az ehttp://www.ciklus.hu/images/diagramok/b25f5b7f75d4ab39ba7280.. 3 napig szépen fent is marad.Az enyém ilyen.
még egyszer elküldöm
nekem látod 16. ciklusnapon 36, 5 aztán szépen felment 36.8-ra is ott is maradt.Na nekem akkor volt ovum.
A kérdező hozzászólása: De rendesek vagytok mindannyian!!!!!! Olyan jó ez az oldal, hogy ennyi segítséget, jótanácsot és bátorítást lehet kapni. Ezer köszönet Nektek!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!