Találatok a következő kifejezésre: Elméletileg ha lesz a (7 db)

Elméletileg ha 12-én lesz a peteérésem akkor elötte 1 nappal kell szeretkezni hogy jo legyen?

Legjobb válasz: ellõte és utána is.sok sikert.ne gõrcsõlj rá

ellõte és utána is.sok sikert.ne gõrcsõlj rá

Gyerekláthatás. Tavaszi szünet elméletileg április 21-26. -ig lesz. Ezt hogy osszam meg az apukával? Mivel az ünnepek 2. napja az övé, és a szünetek 2. fele. De ha elfelezzük a szünetet, akkor, nálam nem is lesz húsvétkor! Hogy kell megoldani?

Legjobb válasz: Úgy oldható meg,hogy szépen megkérdezed aput,hogy feltétlen akarja-e,hogy húsvétkor nála legyen.Tudom nehéz szépen kommunikálni,de ez a legjobb a gyerkõcnek. Nézd munkatársaim mindketten több mûszakban dolgoznak(mentõs,ápoló).Náluk csak papírforma ami le lett a bíróságon írva.Kulturáltan kommunikálnak egymással,így a lányuk csak a szóbani megegyezésük alapján van "elosztva".(a kötelezõ láthatáson felül is) Mindenkinek így a legjobb.Ha elválnék,nekem ez példa lenne.....

Úgy oldható meg, hogy szépen megkérdezed aput, hogy feltétlen akarja-e, hogy húsvétkor nála legyen.Tudom nehéz szépen kommunikálni, de ez a legjobb a gyerkõcnek. Nézd munkatársaim mindketten több mûszakban dolgoznak(mentõs, ápoló).Náluk csak papírforma ami le lett a bíróságon írva.Kulturáltan kommunikálnak egymással, így a lányuk csak a szóbani megegyezésük alapján van "elosztva".(a kötelezõ láthatáson felül is) Mindenkinek így a legjobb.Ha elválnék, nekem ez példa lenne.....
A kérdező hozzászólása: tudom elõre, azt fogja mondani, kell neki persze, nehogy 1 nappal is kevesebbet legyen ott, mert akkor itt 4-et lenne, ott csak 2!bár a hétvége az enyém lenne egyébként is..a szüneti napokba beleszámít a hétvége is??
Összedõlne a világ, ha apa most többet lehetne a gyerekkel? Ja! kérdezzétek meg a gyereket, hogy miként szeretné? Apával többet lenni, vagy anyával többet lenni a szünetben? Mi tök normálisan meg tudjuk ezt mindig oldani, se engem, se a férjemet nem érdekli a papírforma. Ha fáradt vagyok, és olyan jó lenne henyélni egész hétvégén, akkor megkérdezem tõle, hogy mehetnek e a gyerekek, soron kívül? Sosem mondott még nemet. De volt már olyan, hogy õ kérte, hogy most hagyjuk ki a "Láthatást", mert dolga akadt. Én azt tanácsolnám, hogy kérdezzétek meg a gyereket, kivel szeretne több idõt tölteni a tavaszi szünetben.
A kérdező hozzászólása: A gyerek még elég kicsi.El akarta venni a gyereket tõlem, hazudott össze-vissza, minden szavam, tettem ellenem fordította és én legyek rendes?!Tudom õ se adná ide, 1 órára se pluszba, anno volt rá eset!
Valakinek csak kell kezdeményezni a viszonyotok rendezését.... Olyan nagy áldozat lenne csak 1x megpróbálnod a gyermeked egészséges lelki fejlõdéséért?
A kérdező hozzászólása: persze, nem lenne az...igaz még a gyerektartást se sikerült kifizesse ebbe a hónapba..

Könnyebb lesz (legalább valamivel) a szülés, ha most a 37. hétben nagyon elkezdett fájni a medencém, a belső combomnál valami, és hátul a farcsontom körül, amik elméletileg a tágulás jelei?

Vagy nincs összefüggés, és hiába tágulnak a csontjaim, attól még a szülés lehet nehéz? Els? babámat várom.

Legjobb válasz: Ezt nem lehet megjósolni :)) Ismerek olyat, aki minden elõjel nélkül csinálta végig a terhességet, még jóslói se voltak, végig zárt volt, aztán néhány óra alatt simán megszülte az elsõ babáját... visszatekintve nagyon könnyen. A másik meg ár a 30. héten nyitva volt, jóslói is voltak, aztán elég nehezen lett meg a babája .. Az elsõ én voltam, a 2. a barátnõm. Igazán nem ezen múlik, hanem azon, hogy mekkora mennyiségû oxitocin tud felszabadulni a vajúdás alatt a szervezetedbõl, hogy akkor hogyan tágulsz, te hogy állsz a fájdalomhoz, szüléshez és hogy a babád mennyire tud segíteni, hogy hagynak-e az orvosok, szülésznõ természetesen vajúdni... Kívánom, hogy könnyû szülésed legyen!!!!

Ezt nem lehet megjósolni :) ) Ismerek olyat, aki minden elõjel nélkül csinálta végig a terhességet, még jóslói se voltak, végig zárt volt, aztán néhány óra alatt simán megszülte az elsõ babáját... visszatekintve nagyon könnyen. A másik meg ár a 30. héten nyitva volt, jóslói is voltak, aztán elég nehezen lett meg a babája .. Az elsõ én voltam, a 2. a barátnõm. Igazán nem ezen múlik, hanem azon, hogy mekkora mennyiségû oxitocin tud felszabadulni a vajúdás alatt a szervezetedbõl, hogy akkor hogyan tágulsz, te hogy állsz a fájdalomhoz, szüléshez és hogy a babád mennyire tud segíteni, hogy hagynak-e az orvosok, szülésznõ természetesen vajúdni... Kívánom, hogy könnyû szülésed legyen!!!!
Nem biztos, de ha ez a fajdalom a medence tagulasa miatt van, akkor arra felkeszulhetsz, hogy a csipod szelesebb lesz es marad is. Sajnos. Tapasztalat: elso babat varva semmi ilyesmit nem ereztem, konyyen szultem (3 orat vajudtam, negy kilos baba gatvedelemmel). Amint lementek a plusz kilok a csipom ugyanolyan volt, mint lanykoromban, egy centivel sem szelesebb. Masodik babat varva keveset hiztam, viszony az utolso hetekben sokat fajt a medencem es a belso combom, a doki azt mondta, hogy csusznak szet a csontok, tagul a medence. Ismet konnyen szultem, viszont szelesebb lett a csipom. Ennek 5 honapja, sulyra mar szules utan a regi voltam, de a csipom par centivel szelesebb, ok, nem sokkal, nem lathato, csak a nsragokon erzem es a centi mutatja.
csáo:D
Nem, akkor beszárad, mint a töltõtoll és lehelgetned kell , de ha az se segít, a doki egy dróttal kipiszkálja abetúrósodott genyát.
nem. majd egyszer beindul, de ez nem befolyásolható így.
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt. de egyébként ez nem lehetséges.... nem ettõl függ... nekem már viszonylag korán magömlésem volt (11-12 évesen)
Az a kategória nem neked készült kisfiam.
nevet-gél xD ez deszarrrr .....egyébként nem. csá
kritikán aluli oltások..
PfffxDD
A kérdező hozzászólása: Kac-kac, bekented magad Nevet-Géllel???
13 fiu vagy egyben?:D:D
óóó gecc, ezt most elképzeltem
szal most úgy vered, h a végén nem jön belõle semmi?? az a durva
A kérdező hozzászólása: Jajjb.sszátok meg "a kisfiam, nem neked való" szöveget!!!szentem ezt a kategóriát 60%ban 18 alattiak nézik!!nevetséges

Gond lehet-e, ha elméletileg a hét közepén lesz ovum, de a hőm nem emelkedett fel 36, 3-ról? Ez a legmagasabb hőm eddig. Lehet, hogy nincs peteérésem?

Már nagyon izgulok, mert szeretnénk már nagyon babát, és a h?mér?s dolgot még csak most kezdtem, de megijesztett.

Legjobb válasz: Sztem nagyon jó a görbéd, a hõd majd PÉ. elõtt lefog esni, és tüszõrepedés után újra emelkedni fog, majd a pete kiszabadulásást követõen az 5-10 nap között megint leeshet. ( de ez nem mindenkinél fordul elõ ) Nyugalom, eddig tökéletes a görbéd, ha vissza esik a hõd, akkor lesz tüszõrepedésed. :)

Sztem nagyon jó a görbéd, a hõd majd PÉ. elõtt lefog esni, és tüszõrepedés után újra emelkedni fog, majd a pete kiszabadulásást követõen az 5-10 nap között megint leeshet. ( de ez nem mindenkinél fordul elõ ) Nyugalom, eddig tökéletes a görbéd, ha vissza esik a hõd, akkor lesz tüszõrepedésed. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, kicsit nyugodtabb lettem. Remélem igazad lesz, és tényleg jó a görbém.
Ilyenkor még teljesen mindegy, milyen a görbéd, de tzényleg. :-) Bármi lehet, nem számít. A hõd csak a tüszõrepedés után fog felfelé kúszni és fenn maradni, elõtte ne is várd. A peteérést kiváltó hormonok viszonylag lent tartják a hõt, tüszõrepedés után azonban progeszteron kezd termelõdni a visszamaradt tüszõben, ez fogja majd felfelé vinni a hõdet és fent is tartani, amíg meg nem jön, vagy amíg meg nem szülsz. Kívánom az utóbbit! :-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyosak vagytok, megnyugtattatok! Már nagyon vágyunk egy babára!!!
Szerintem is szép a görbéd, innentõl bármikor felugorhat a hõd.Leesni nem minden esetbe fog, de a napokban biztos megreped, azt jelzi majd a megemelkedett hõ, de csak abban az ehttp://www.ciklus.hu/images/diagramok/b25f5b7f75d4ab39ba7280.. 3 napig szépen fent is marad.Az enyém ilyen.
még egyszer elküldöm
nekem látod 16. ciklusnapon 36, 5 aztán szépen felment 36.8-ra is ott is maradt.Na nekem akkor volt ovum.
A kérdező hozzászólása: De rendesek vagytok mindannyian!!!!!! Olyan jó ez az oldal, hogy ennyi segítséget, jótanácsot és bátorítást lehet kapni. Ezer köszönet Nektek!!!

Ha teherbe estem akkor nem lesz többet peteérésem? Mert mostlett volna elméletileg és nem éreztem semmit, nem voltak fájdalmaim sem, és mintha a méhszájam mindig ugyan olyan lenne. Mi ez?

Legjobb válasz: Nyilván nincs peteérés ha már terhes vagy.Lehetséges, hogy baba van a dologban.De ez csak akkor derül ki ha már késik és tüneteket is produkálsz.

Nyilván nincs peteérés ha már terhes vagy.Lehetséges, hogy baba van a dologban.De ez csak akkor derül ki ha már késik és tüneteket is produkálsz.

Ha most összejön a baba esetleg (elméletileg 08. 03 körül lesz PÉ-m), akkor a szeptemberi nyaralást le kell mondanunk, ugye?

Jelenleg még megszakításosan védekezünk (ami ugye köztudott, hogy nem 100%) és a nyaralás után látnánk neki "élesben" a babaprojektnek :) Londonba megyünk, busszal, szeptember közepén, ami elég sok utazást és rázkódást jelent. Szerintetek abban a hipotetikus esetben ha mégis sikerülne a picit összehozni a nyaralás el?tt, akkor le kell mondanunk az utat és buktuk a pénzt? Párom szerint ha esetleg teherbe esek nem lesz baj ilyen korán még az ilyen hosszú útból de én nem tudom :(

Legjobb válasz: Ha csak nincsenek súlyos tüneteid(vérzés,erõs görcsölés,nem tudsz enni egyáltalán a hányingertõl,folyamatosan kihánysz mindent),akkor boldogan és nyugodtan elmehettek!

Ha csak nincsenek súlyos tüneteid(vérzés, erõs görcsölés, nem tudsz enni egyáltalán a hányingertõl, folyamatosan kihánysz mindent), akkor boldogan és nyugodtan elmehettek!
Dehogy kell!!! Kicsit divat mostanában túllihegni a terhességet!:) ) Barátnõm pl. területi képviselõ, 10 hetes terhes és minden nap több 100 kilométert vezet ezeken a fantasztikus magyar utakon. Ha nem vérzel, ergo nincs semmi gond a terhességeddel, akkor nem kell lemondani!
Egy normális terhesség nem akadálya annak, hogy éld tovább a megszokott életedet! Ha jól beágyazódott a babád és egészséges, akkor onnan szinte kirobbantani se lehet :) . 180 fokos fordulat nem kell az életedben! A terhesség nem betegség, hogy az töltse ki majd minden percedet, hogy mi baja lehet a babának. Ha egy terhesség megszakad mondjuk egy utazás, nyaralás vagy épp egy kisebb megterhelés után, az inkább azt bizonyítja, hogy a baba beteg volt. Ilyenkor még a mindent vagy semmit elv érvényesül. Szóval, ha minden rendben lesz, nem görcsölsz, nem vérezgetsz, nyugodtan menjetek akár Londonba is :) Jó utat és szorítok, hogy összejöjjön a baba :)
Ezt hol hallottad? 14 hetesen Horvátországban nyaraltam, kocsival mentünk. 24 hetesen repülõvel utaztam. Ha rendben van a terhességed, akkor nincs ok az aggodalomra.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!