Találatok a következő kifejezésre: Elméletileg hétfőn kedden (2 db)

Elméletileg hétfőn vagy kedden volt peteérésem. Ma is olyan folyásom van mint amilyen szokott lenni pé közben. Lehet még ma esély babára?

Legjobb válasz: lehet. ne aggodj. ha hõt nérsz többet meg tudsz,és az ingyen is van.én is hõt szoktam mérni ,és nekem bevállt. tényleg megmondja hogy mikor volt peteérés.

lehet. ne aggodj. ha hõt nérsz többet meg tudsz, és az ingyen is van.én is hõt szoktam mérni , és nekem bevállt. tényleg megmondja hogy mikor volt peteérés.
Megváltoztathatja, de nem fogja nyugi, nem szokás.
A tanárok listája szerint én is kedden fogok. Tavaly elõrehozottaztam, és akkor volt némi variálás, de nem az elnök miatt. Én távosra járok, felnõtt tagozatra, és a variálás oka az volt, hogy volt, akinek az egyik nap nem volt kire hagyni a gyerekét, szólt annak a tanárnak, aki összeállította a listát, az pedig megkérdezte telefonon, hogy ki cserélne vele, és így közös megegyezés alapján ment a csere-bere.
nem szokás, d eazért mindig akad pár kotnyeleskedõ okostojás ...
Nálunk volt változtatás.. Volt, aki szombatra volt kiírva, és a megnyitó napján, csütörtökön érettségizett..
Megteheti és ehhez még csak kotnyeleskedõ okostojások sem kellenek. Nálunk is volt variálás, nekem úgy szólt a tanár, hogy ha fél órán belül odaérek, akkor még letudnak aznap. Van ugyanis, hogy gyorsabban haladnak a feleletekkel, mint gondolják, olyankor a nap végén marad még idõ 1-2 olyan emberre, akinek kevesebb tárgya van, ezért azokat be szokták hívni. Megtudni pedig úgy fogod, hogy majd valaki ilyenben illetékes ember felhív, hogy ha tudsz, ugyan menj már be érettségizni.
A kérdező hozzászólása: hát nem is tudom.. kedden én vagyok az elsõ, de viszont másfél órára lakok a sulitól..:S Ha hétfõre beraknának még embert csaknem a keddi elsõt hanem az utolsót nem? hogy ne bontsák meg a keddi 'rendet'


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!