Találatok a következő kifejezésre: Ellopták a de a kártyát (3 db)

Ellopták a telefonom és t-mobile-os voltam, de szeretném visszakapni a régi számom. Ha viszek rendőrségi papírt az esetről akkor kapok új kártyát ingyen?

Most nincs kedvem több mint 4 ezret kiadni erre, viszont szükségem lenne a régi számra.

Legjobb válasz: Ez van a Tmobile honlapján: Milyen felmerülõ költségek fordulhatnak elõ SIM kártyája felfüggesztése esetén? A felfüggesztés díja alkalmanként bruttó 2540 Ft. Amennyiben a SIM kártya nem kerül elõ, azt a megszokott hívószám megtartásával pótoltathatja. A kártyapótlás díja bruttó 4500 Ft. Amennyiben lopás, vagy elvesztés miatt történõ szüneteltetést és a SIM kártya pótlását még aznap kéri, a felfüggesztés díját a kártyacsere végrehajtásakor törlik, csak a kártyacsere díját kell fizetnie. A felfüggesztés és a kártyapótlás díját utólag, havi számlájával egyenlítheti ki.

Ez van a Tmobile honlapján: Milyen felmerülõ költségek fordulhatnak elõ SIM kártyája felfüggesztése esetén? A felfüggesztés díja alkalmanként bruttó 2540 Ft. Amennyiben a SIM kártya nem kerül elõ, azt a megszokott hívószám megtartásával pótoltathatja. A kártyapótlás díja bruttó 4500 Ft. Amennyiben lopás, vagy elvesztés miatt történõ szüneteltetést és a SIM kártya pótlását még aznap kéri, a felfüggesztés díját a kártyacsere végrehajtásakor törlik, csak a kártyacsere díját kell fizetnie. A felfüggesztés és a kártyapótlás díját utólag, havi számlájával egyenlítheti ki.
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor muszáj. Köszi.

Ellopták a telefonom, de a kártyát másnap megtalálták (ki volt dobva). Mivel számlás előfizető vagyok, letiltattam azonnal, de most újra akarom igényelni. Hogy kell?

Pannonos vagyok, a 1220-at hívtam, ?k azonnal letiltották, most újra öket kell hívni hogy visszaállítsák?

Legjobb válasz: Be kell menni az ügyfélszolgálatra és ott adnak egy újat.

Be kell menni az ügyfélszolgálatra és ott adnak egy újat.
A letiltott kártya már nem aktiválható újra. Az ügyfélszolgálaton a megfelelõ szolgáltatási díjért cserébe kapsz új kártyát (a számod természetesen megmarad). Azonban cselekdned kell, mert a letiltást követõen ha jól emlékszem 5 napod van az új kártya pótlását kérni, hogy szerzõdésben maradj.
Szerintem elõször az irataidat kellene megcsináltatnod, anélkül nehezen fog menni akármilyen meló is...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!