Találatok a következő kifejezésre: Elkezdtem tanulmányozni Python programot. A (1 db)

Elkezdtem tanulmányozni a Python programot. A leirásban szerepel egy print parancs de amikor beirom "SyntaxError: invalid syntax ((stdin), line 1)" ad ki. Mit tehetek ilyenkor?

Legjobb válasz: bõvebben írd le. írd ide a forrást, és kapod a választ hol a hiba, és miért küld a picsába az idle.

bõvebben írd le. írd ide a forrást, és kapod a választ hol a hiba, és miért küld a picsába az idle.
nem írtad el az idézõjeleket, vagy a parancsot?
print("Így tudsz valamit kiíratni, ha ígyis szintaxis hiba, akkor a Pythonoddal van a baj.")


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

TURBO PASCAL Képernyővédő programot kell írni, ami így néz ki: egy négyszög, aminek a 4 csúcspontja mozog, a képernyőszéléről visszapattan és 10 lépésenként színt vált. Hogyan kell ezt megcsinálni?

Már majdnem megvan, már csak az hiányzik hogy 10 lépésenként színt váltson, a színek 1-16-ig legyenek, és minden 10. lépésnél visszaugorjon az 1.-re. A setcolor parancsot kell alkalmazni, de fogalmam sincs h hogy. HELP!!!!!! Valaki tudna segíteni?

3

2 dologra nagyon kíváncsi vagyok a visual studio-val kapcsolatban. Ha van egy tabcontrolom ami a menüsort leszámítva az egész ablakot eltakarja. A kérdés lent? (kell a kérdőjel hogy kiírhassam ezt)

1. hogyan kell megcsinálni hogy mikor egy gombbal megnyitok egy újat akkor a címe az olyan legyen hogy nem csak egy szöveg hanem mellette egy X szövegű gomb is jelenjen meg amivel azt a tabot bezárhatom.
2. Hogyan lehet hogy a tab fülekkel egy sorban legyen a tab hozzáadása gomb? (nem olyan fontos de ha lehet olyan legyen mint ha egy tab fül lenne)
köszönöm a válasokat.

2

Hogy lehet egy komolyabb projektet elkezdeni FPS Creatorban?

Az FPSC-t már jól ismerem és beleszeretnék kezdeni egy komoly projektbe és tudnátok olyan programokat,vagy tippeket mondani hogy hogy tudnám mondjuk a hangokat,animációkat csinálni?

9

A MySQL szöveges mezők hossza miért 2 a valahanyadikon?

Nézegetek egy MySQL adatbázist, az összes varchar mező hossza 32, 64 vagy 128.
Van ennek jelentősége? Ugye simán lehet 100 is?

5

Ez így jó?

23

Visual basicban hogyan tölthetek le temp mappába?

Csináltam egy programot, az lenne a kérdés, hogyan tölthetek le temp mappába? Amit letöltöttem azt meg is szeretném nyitni, de miután bezárom az alkalmazást törlődjön. Ez kivitelezhető? Ha igen, akkor kérnék szépen hozzá kódot is.
Köszönöm!

3

Aki a programozó szakmát választotta?

Meglepődve olvastam, hogy több fórumon is azt írják a programozók, hogy ha újra kezdhetnék az életüket totál más munkát választanának. Prózai kérdéssel mégis hol van a sz*r a palacsintában?

5

Hogy kell használni a programozásban a div-et és a mod-ot; egy példán keresztül?

2

Ilyet lehetne csinálni? Op

Sziasztok,érdekelne az alábbi kérdésre a válasz, hogy van egy Linux kernel es azt úgy testreszabni,hogy nekem van egy adott alaplapom adott vga adott CPU, és hogy csak ezekkel az eszközökkel legyen kompatibilis?
Tehát ha más hardvereket használsz akkor,nem lesz olyan erős a teljesítménye? Ilyen megoldható? Egy komolyabb programozó mennyi idő alatt tudna ilyet alkotni?

3

Hogyan, miféleképpen lehetne ezt "megprogramozni"?

http://www.youtube.com/watch?v=X4SCSGRVAQE
Tudom, tudom, hogy nagyon nehéz, de engem érdekelne, hogy hogyan lehetne megvalósítani

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!