Találatok a következő kifejezésre: Elkezdtem tanulmányozni Python programot (1 db)

Elkezdtem tanulmányozni a Python programot. A leirásban szerepel egy print parancs de amikor beirom "SyntaxError: invalid syntax ((stdin), line 1)" ad ki. Mit tehetek ilyenkor?

Legjobb válasz: bõvebben írd le. írd ide a forrást, és kapod a választ hol a hiba, és miért küld a picsába az idle.

bõvebben írd le. írd ide a forrást, és kapod a választ hol a hiba, és miért küld a picsába az idle.
nem írtad el az idézõjeleket, vagy a parancsot?
print("Így tudsz valamit kiíratni, ha ígyis szintaxis hiba, akkor a Pythonoddal van a baj.")


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Rendezési algoritmusok használata, de hogyan?

fura a kérdés tudom, az érdekelne hogy hol találhatnék olyan leírást, ami összehasonlítja a rendezési algoritmusokat, hogy melyik milyen esetben teljesít jobban, rosszabbul, vagy ha valaki le tudná írni azt is megköszönném

3

Miben programozzak? C++ c#?

Sziasztok!
Korábban programoztam c-ben és c++-ba. c+-at jobban szerettem megvallva az őszintét. codeblockssal dolgoztam de abban sajnos nagyon csúnya hibák fordultak elő, volt akinél lefutott egy program és ugyan az a sor nem. Érettségizek májusba aztán most nagyon kéne valami alternatíva. c++-t próbáltam visual studióba de minden alkalommal hibákkal találtam magam szemben. Érdemes-e c#-ba belekezdeni. 7 hónapom van magamba szívni a tudást. Tanárom nincs mivel én már egyszer érettségiztem csak nem lettek jók az eredmények. Akik programozásban jártasak mit mondanak?

3

Írjon programot, mely kiírja a képernyőre 2 hatványait 2^0-tól 2^15-ig egy 4x4-es mátrixba!?

Ezt a feladatot hogy kell megoldani? C-ben kellene ezt a programot megírni. És nem szabad négy printf-et használni..
Kérlek, segítsen valaki!

14

Turbo pascal 7?

Felmérő - A
1. Készíts programot, mely egy 7 elemű és egy 10 elemű halmaznak az elemeit kiírja, majd meghatározza a két halmaz metszetét és a két halmaz unióját!
2.Készíts programot, mely egy 12 elemű rendezetlen halmazt egyszerű cserés rendezhéssel sorba rendez! irasd ki az eredeti sorozatot, illetve a rendezést is!

3

PHP --> Excel, miért nincs cellarács?

Van egy PHP program, nem én írtam. Szerintem ezekkel a sorokkal adja át a táblázatot az Excelnek:
header("Content-Description: File Transfer");
session_cache_limiter("must-revalidate");
header("Content-type: application/vnd.ms-excel");
header("Content-Disposition: attachment; filename="aaaa.xls"");
print "<table>".$tartalom;

Ez mindig sima fehér háttérrel jelenik meg, be kell menni a beállításokhoz, és visszakapcsolni a cellarácsokat, hogy normálisan nézzen ki. Hol a hiba?

4

Nem indul be a program amit írtam, mi lehet a gond? (kép, curl, c++)

Itt a kép:
Amint látni rendesen lefordította, tutorialbó lnéztem a CURL "feltelepítését".
Rendszergazdaként se indul, és ha Release-be nyomom, akkor sem.

4

A programozó szakmát érdemes otthonról üzni lehet e munkát kapni és hasonlóan keresni mint 1 cégnél vagy talán még jobban is?

3

Primkeresés - Hatékony megoldást tud' valaki?

Van egy olyan feladatom, hogy nagyon hatékonyan írassam ki a prímszámokat millióig...
Prímkeresésre van egy szokott megoldásom ami annyiból áll, hogy végignézegetem az osztókat a szám gyökéig és ha egyik sem osztotta akkor a szám prím, így egy sima "eldöntés tétele" az egész (amit ugye beleágyazok egy sima számlálós ciklusba azt ha valamelyik prím volt akkor kiíratom.)

Nos ennél hatékonyabb megoldásra lenne szükség, úgyhogy elkezdtem felírogatni a számokat 0-9 10-19 20-29.. szépen egymás alá és azt vettem észre, hogy néhány sor kiesik, ill. néhány sor majdnem teljesen kiesik, ha az első sort leszámítjuk. A prímes sorokban nem tudom, hogy van e valami rendszer ami alapján követik egymást a prímek, mert ez alapján talán ki lehetne építeni egy hatékonyabb módszert a keresgélésre.

A válaszokért előre is köszi és ha lehet akkor a c++ nyelvet/ a mondatszerű leírást (esetleg Java-t) preferálnám, mert legjobban azokhoz értek és tudok hozzászólni ilyen téren.

Más megoldást is szívesen elfogadok, nem muszáj az enyémet folytatni, csak ha olyasmit írtok, felőlem lehet bármennyire bonyolult csak azért vezessétek le, hogy mi miből következik, hogy én is értsem köszönöm(:

8

C++ fordító vagy IDE?

Tudnátok berakni linket ahonnan le tudok tölteni valamilyen fordítót vagy IDE-t C++-hoz?

6

Hogyan lehet megcsinálni, hogy az oldalamon bizonyos szövegeket csak az oldalt like-olk láthassák?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!