Találatok a következő kifejezésre: Elkezdtem szedni fogamzásátlót az 1ik (1 db)

Elkezdtem szedni a fogamzásátlót az 1ik mellem megnőtt de a másik nem beteg lettem sok belső szervem májam vesém stb. nem a megfelelően működött szurkált mindenem. Van miért aggodnom? Vagy ez teljesen norális?

elmentem természetgyógyászhoz (relexológushoz)aki azt mondta azét szurkált a mellem is mert nem tudott dolgozni kaptam homeopátiás szereket elmúlt nagyjából a szurkálás de most a másik mellem is megn?tt van miért aggódnom?miel?tt elkezdtem szedni a gyógyszert 1ütt voltunk a barátommal lehetek terhes?azóta rendesen megjött mindig!

Legjobb válasz: A gyógyszer miatt lettek betegek a belsõ szerveid? mielõtt elkezdted szedni a gyógyszert megvizsgált a dokid? Kért vérvételt?

A gyógyszer miatt lettek betegek a belsõ szerveid? mielõtt elkezdted szedni a gyógyszert megvizsgált a dokid? Kért vérvételt?
A kérdező hozzászólása: nem a fogamzásgátlotól voltak ezek problémáim, mugy termézetes hmegvizsgált a nõgyogyász, de vérvétel nem volt!
ha megjött rendesen akkor szeritnemnem lehetsz terhes.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lehet ilyen hamar peteeres? 20. -án hagytam abba a fogamzasgatlot, ma pedig érzem a peteeres tüneteit. Tapasztalat? Valaki volt így?

2

Hogy bírom megnézni, hogy nyitott-e a méhszáj?

Ciklus. hu-n van egy ilyen kérdés is!

13

Szerintetek jókor voltunk együtt? Lehet sikeres a hónap? Sajnos keveset találkozunk a párommal. úgy örülnék ha össze jönne a baba!

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/2ea5382e86aa1aef9d2869..

Elég ritkán tudunk együtt lenni a párom és az én munkám miatt, és azt néztem, lehet hogy pont nem jókor voltunk együtt? Vagy van esély azért???

6

Biztos, hogy nem vagyok terhes?

3 napja késik, de máskor is szokott és már 3 napja 36,4 a hőm, és negativ a teszt ma csináltam.

5

Szerintetek volt már ovum? Nem értem a görbém.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/ff9fd19d696780964fdc19..

Szombaton nem tudtam ovutesztelni, lehet, hogy pont aznap lett volna pozitív? De nem esett le a hőm, csak elkezdett felfelé menni...

4

Elküldenétek a hőgörbéiteket?

7

Mensi napján első vizeletből. Ugye pozitívak a tesztek? Az első expert a második facelle.

http://kepfeltoltes.hu/view/131028/K_p0518_www.kepfeltoltes.... Jpg

12

Aggódjak, ha nem erősödnek a pozi tesztjeim?

Kb,18-19 dpon vagyok. Elmaradt menstruáció napja óta tesztelek halvány pozikat. Nagyon aggódom, mert nem erősödnek a tesztek. Orvoshoz csak szerdán tudok menni. X-EPIL-el tesztelek és mindig ugyanolyan halvány. :( Csináltam egy Clearblue digitálisat, ami 1-2 hetes pozitívat mutatott, ez volt pénteken. Azóta több x-epil is nagyon halvány és nem erősödik. Nagyon aggódom, mert volt már egy rosszul végződött terhességem. Kérlek osszátok meg velem a halvány nem erősödő tesztekkel való tapasztalatokat! Előre is köszönöm!

22

Ugye erősödik szépen?

Az első 2 mensi elött 4 ill 3 nappal délutàni, az alsó 2 mensi elött 1 és mensi napja.


14

Átjárhatóságit megcsinálják a ciklus 15. napján délután? Szerintem akkorra már meglesz az ovum, előző ciklusom 27napos volt. Ez nem gond?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!