Találatok a következő kifejezésre: Elkezdtem szedni Belara fogamzásgátlót a menstruációm (3 db)

Elkezdtem szedni a Belara fogamzásgátlót a menstruációm első napjától! 2hete menstruálok (közepes mennyiségű barnabeütéssel)! Mitől lehet ez?

Amugy csal 4-5 napig szoktam.

Legjobb válasz: Fogamzásgátló nélkül is elõfordulhat, hogy nagymennyiségû barnás váladék távozik, akár 10 napon keresztül is...Egyépként ha az ember elkezdi gyakran bekever a menstruációnál, de legjobb, ha egy orvost is megkérdezel...

Fogamzásgátló nélkül is elõfordulhat, hogy nagymennyiségû barnás váladék távozik, akár 10 napon keresztül is...Egyépként ha az ember elkezdi gyakran bekever a menstruációnál, de legjobb, ha egy orvost is megkérdezel...
Elsõ ciklusnál ez bizony elõfordul. Ekkor szokik hozzá a szervezeted a hormonális változáshoz. Mindenesetre ha a következõ ciklusnál is elõfordulna, akkor irány a doki, mert valószínûleg nem a megfelelõ tablettát írta fel neked.
Szia! Én is ezt a gyógyszert kezdtem el szedni és nekem is megvolt 2hétig az elsõ levélnél! Most kezdtem a második levelet és 7napja van meg.. no commment :S Még nem gond az elsõ levélnél csak nem tudom h velem is mi lesz ha nem múéik el 1-2 napm belül...
Nem hiszem, azt irja a betegtájékoztató, hogy az elsõ naptól véd ha a menszesz elsõ napján kezded el szedni.
A kérdező hozzászólása: azt irta, ezért mertem kockáztatni... de most hatalmas kõ esett le a szívemrõl

2 nappal a menstruációm elött együtt voltam a barátommal nem védekeztünk de nem belém élvezett! 2napra rá megjött. Elkezdtem szedni a fogamzásgátlót (elöször) és most kellene megjönni a héten és még nem jött meg! Lehetek terhes?

Vagy ez csak azért van mert most kezdtem el szedni a gyogyszert és befolyásolja valamilyen szinten????

Legjobb válasz: Mikor hagytad abba? Szóval, mikor vetted be a 21. tablettát? Mert az 1 hét szünetben bármikor megjöhet! Nekem mindig a 6. napon szokott, délelõtt 9-kor. :-)

Mikor hagytad abba? Szóval, mikor vetted be a 21. tablettát? Mert az 1 hét szünetben bármikor megjöhet! Nekem mindig a 6. napon szokott, délelõtt 9-kor. :-)
igen lehetsz terhes, ... Gratulálok. Erre korábban kell gondolni. A fogamzásgátló csak akkor hat amikor már a 2. levelet kezded el szedni általában, és mivel elég alacsony hormontartalmúak ezért még folyamatos szedésnél is elõfordul a terhesség. De amikor felírta a doki erre rá kellet volna kérdezz. Annyira buták vagytok. Remélem ha babás vagy szeretni fogod, vagy mielõbb intézkedj.
Ja igen az egyhetes szünetben kb a 4. nap után jön meg . úgyhogy lehet megúszod. 2. válaszoló-kiegészítés.
A kérdező hozzászólása: Vasárnap vettem be az utólsó tablettát, szóval még van 3napom!!!
Hááát...nem mondanám iztosra, hogy nincs baba, de mivel megjött gyanítom a tabi az oka a dolognak.Amikor még én tabit szedtem, nekem is vasárnap fogyott el mindig a levél, és csütörtök hajnalban jött.Igaz én azon szerencsések közé tartozom, akiknek tabi nélkül is ugyanúgy percre pontosan 28 napos ciklusai voltak. Szóval, kicsi az esélye, hogy babás vagy.Vannak olyanok, akik az elsõ hónap után nem is menstruálnak, hanem csak a másodikban.Hogy megnyugodj csinálj egytesztet, mert akkor már több mint 3 hete babásnak kellene lenned, ezt már minden teszt kimutatja. Illetve csak az anyai dorgálás, amit mindig oda kell írnom az ilyen kérdések végére: HA NEM AKARSZ BABÁT, AKKOR MIÉRT NEM VAGY KÉPES ÓVSZERT HASZNÁLNI!?!?!?!
Még van 3 napod, igaz, akkor addig még simán megjöhet! Ne stresszelj! Ha megjött, akkor nincs baba! (1. válaszoló)
Ha a "baleset" után megjött, akkor a baleset nem okozhatott babát. Inkább tényleg az a veszély áll fenn, hogy a tabletta még nem fejti ki a hatását, ha az elsõ hónapban szeded (az elsõ hónapra még szoktak ajánlani + védekezést) Úgyhogy mindenképpen csinálj most egy tesztet, ha negatív, megnyugodhatsz, ha pozitív, akkor fordulj orvoshoz! Drukkolok, hogy ne legyen gond!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!