Találatok a következő kifejezésre: Elkezdtem a A 10. napon (18 db)

15 napja szedem az elevitet és kb 10 nap után elkezdtek fájni a melleim? /igaz peteérésem is akkor tájt volt, de azóta is fáj, feszül és megnőtt/Na meg gyomorégést is okoz?

Szerintetek a mellfájdalmat,mellfeszülést okozhatja e az elevit?

Legjobb válasz: Valószínûbbnek tartom,hogy meg fog jönni.Egy vitamintól nem fáj a melled.

Valószínûbbnek tartom, hogy meg fog jönni.Egy vitamintól nem fáj a melled.
Osztom az elsõ válaszoló véleményét. A mellfeszülés és a gyomorégés mástól lehet, mert az Elevit csak vitaminokból és ásványi nyomelemekbõl áll, szedése nem jár semmiféle mellékhatással.
A kérdező hozzászólása: 1 és 2.válaszadó is: több ember nyilatkozta, hogy gyomorégést okoz az elevit, úgyhogy a gyomorégés dolgában nem értek veletek egyet.Nekem egyébként sem okoz gyomorégést a menszesz és az elõtte lévõ idõszak sem, amikor következne.A megjövetelhez meg még túl korai a mellfeszülés, mellfájdalom, mert október 9-én kell megjönni és már szeptember 24-e óta fájnak a melleim.
A kérdező hozzászólása: ja még annyit, hogy nem tudom 1 és 2 válaszadó egyáltalán ti szedtek e elevitet vagy ismeritek e, mert rá bele van irva a betegtájékoztatójába, hogy okoz gyomorbántalmakat és nem egy vitamin t tartalmaz az elevit hanem több fajtát.

10 hetes kismama vagyok voltam rákszűrésen amitől elkezdtem erősen vérezni két nap után már csak barnázok a doki azt mondta normális. Tényleg normális? És meddig az?

Kicsit parázok miatta.

Legjobb válasz: Szia! Én majdnem minden vizsgálat után vérzek, még akkor is ha "csak" a méhszájamat vizsgálja a doki.Elõször nagyon megijedtem, azóta minden vizsgálat után napokig pihenek a biztonság kedvéért!Szerintem a nyálkahártyánk érzékenyebb az átlagnál, nekem pl. az orrom is napi szinten vérzik! Nyugalom, bár én is idegeskednék ám! Boldog babavárást!:-) 29 hetes kismama

Szia! Én majdnem minden vizsgálat után vérzek, még akkor is ha "csak" a méhszájamat vizsgálja a doki.Elõször nagyon megijedtem, azóta minden vizsgálat után napokig pihenek a biztonság kedvéért!Szerintem a nyálkahártyánk érzékenyebb az átlagnál, nekem pl. az orrom is napi szinten vérzik! Nyugalom, bár én is idegeskednék ám! Boldog babavárást!:-) 29 hetes kismama
Hát fura, nekem ilyen sose volt, szóval szerintem nem normális. De amíg nem vérzel, nincsenek görcseid, addig ne aggódj. 23 hetes kismama
Szia Mikor nekem vették le a rákszûrést 11 hetes voltam, én is barnáztam 2 napig, nekem is azt mondta a doki h elõfordul sokmindenkinél. Ne erölködj, nyugi de fõleg ne stresszelj az a babának árt. Biztos minden rendben a babód tudja hogy kell neked!!! :) Boldog babavárárst 23 hetes kismama ui: ha nem múlik azért szólj ismét a dokinak
Biztosan igaza van a dokidnak, de jól tennéd, ha most hétvégén sokat feküdnél, kerüld a szexet, mert az egy újabb erõfeszítés...és meglátod hétfõre elmúlik. Ha nem múlna el, esetleg görcseid vannak, akkor menj be egy ambulanciára és ott megnézik uh-n.
Én is véreztem rákszûrés után 2 napig, de elõtte szólt is a doki, hogy ne ijedjek majd meg. Ne izgulj, minden jót, 30 hetes kismami

Lombikosok! ET+10 napom elkezdtem vérezni, ami kb.3-4 napig tartott, a tesztek is negatívak voltak!? (A többi lent)

A vérzés elmúltával azonban visszajött a mellfeszülés, hasfájás és minden egyébb "tünet"! Járt már így valaki, szerintetek érdemes elmenni HCG vérvételre? Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Szerintem azért menj el vérvételre, de a dokid mit mond? Én biztosan mennék. Drukkolok.

Szerintem azért menj el vérvételre, de a dokid mit mond? Én biztosan mennék. Drukkolok.
ha nagyon bizonytalan vagy csinálj tesztet inkább, de szerintem a tünetied csak a hormon pótlástól van. Gondolom kaptál progi pótlást is. Na meg amugyis a stimuláció alatti hormonok még utána nem ürülnek rögötön. Ismerek olyat aki petesejt adományozás miatt lett stimulálva a leszivás után hetekig voltak ilyen tünetei, pedig a terhességnek még csak az esélye sem volt meg. De sajnos az ember az utolsó szalmaszálba is kapaszkodik. Nem váletlenül van a mondás hogy a remény hal meg utoljra. Egyszerübb egy teszt csinálj egyet, hogy bitos legyél benne mi a helyzet. Mi a probléma nálatok? hányadik lombik volt? (Ha túl indiszkrét nem kell válaszolnod)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! 2. Lombik volt, a párommal van gond! Én is úgy gondolom, hogy csak a hormonok, de az elsõnél nem voltak a vérzés után ilyen fura tüneteim!
szerintem menj el vérvételre.
na?
A kérdező hozzászólása: Csináltam tesztet, ami negatív lett, így nem mentem el vérvételre! 4 teszt sajna nem téved szerintem
hát igen sajnos akkor tuti nincs terhesség, sajnos gyakori a hormonok hatásásra ezek a tünetek amiket irtál. Ne add fel a következõ sikerülni fog. Kitartás!!!

Norcolut-probléma! 10 napig szedtem, rá 2 napra észrevettem, hogy elkezdtem vérezgetni. Este el is kezdtem szedni a felírt fogamzásgátlót, de mára meg már megint nem vérzek. Ez mitől lehet?

Vérzésgondokra írta fel az orvos a norcolutot, mondta, hogy 10 napig szedjem, aztán vérzés fog jelentkezni, és elkezdhetem a felírt fogamzásgátló szedését. Meg is örültem, hogy végre megjött, erre másnap elmúlt. A fog.gátlóból meg már bevettem az els? szemet. Most mit csináljak?

Legjobb válasz: Szedd tovább a fog. gátlót és hívd fel a dokit, hogy az 1 napos vérzés elég volt-e.

Szedd tovább a fog. gátlót és hívd fel a dokit, hogy az 1 napos vérzés elég volt-e.
Viszont a baj az, hogy a fog. gátló nem oldja meg a problémát, csak elnapolja. Lesz vele egy 28 napos ciklusod vérzéssel, de ez MESTERSÉGES lesz. Amint abbahagyod a fog.gáltót, az eredeti probléma visszatér.
A Norcolut progeszteron szerû hatóanyagot tartalmaz, azaz úgy hat, hogy ameddig szeded, magasabb lesz a progeszteron szinted, és mikor abbahagyod, akkor leesik. A progeszteron megvonásra a szervezet vérzéssel reagál. A fogamzásgátló is pont így hat. Adagolja a progeszteront, majd a 7 napos szünetben, mikor nem szeded, leesik a szintje és vérezni kezdesz. Azért maradt abba a vérzés, mert elkezdted szedni a tablettát. De egyébként a fogamzásgátló csak tüneti kezelés. Attól, hogy szeded, a te ciklusod még nem lesz rendben.
A kérdező hozzászólása: Az orvos mondta, hogy amint jelentkezik a norcolut után fellépõ vérzés, kezdjem el szedni a fogamzásgátlót. Lehet, hogy csak az elsõ levél beszedése utáni 7 napos szünetben lesz normális (több napos) vérzésem?
A kérdező hozzászólása: Ja, és lehet-e kenni Aloe Géllel? A doki adott termékmintát, meg felírta a Cicaplast-ot, ami a hámképzõdést segíti.
Persze, el fog múlni, nekem mondjuk erre a "problémára" Neogranormon jött be (1-2 nap alatt rendbehozta a bõrömet), de a te általad írtakat nem próbáltam, biztosan azok is nagyon jók.

Menst.1 napján elkezdtem a Lindynette 20-at, már 10 napja de még mindig van min. Vérzésem ez normális?

Legjobb válasz: Semmi gond . Hozzá kell szokni a szervezetednek a hormontartalmú gyógyszerhez. Ha a 2-3. levél környékén sem áll be a ciklusod, akkor mindenképp érdemes visszamenni a dokihoz és másik gyógyszert kérni. Amikor (jó pár évvel ezelõtt az elsõ levél gyógyszeremet szedtem) ugyanígy voltam, szinte végig vérezgettem, hol csak pecsételve, hol egy kicsit jobban. Amikor már azt hittem elmúlt, két nap múlva újra volt valami. Úgy emlékszem mire a levél végéhez értem, elállt megtartottam a 7 nap szünetet, persze megjött rendesen és el is múlt. Mire a második levelet kezdtem szedni már nyoma nem volt ezeknek a problémáknak.

Semmi gond . Hozzá kell szokni a szervezetednek a hormontartalmú gyógyszerhez. Ha a 2-3. levél környékén sem áll be a ciklusod, akkor mindenképp érdemes visszamenni a dokihoz és másik gyógyszert kérni. Amikor (jó pár évvel ezelõtt az elsõ levél gyógyszeremet szedtem) ugyanígy voltam, szinte végig vérezgettem, hol csak pecsételve, hol egy kicsit jobban. Amikor már azt hittem elmúlt, két nap múlva újra volt valami. Úgy emlékszem mire a levél végéhez értem, elállt megtartottam a 7 nap szünetet, persze megjött rendesen és el is múlt. Mire a második levelet kezdtem szedni már nyoma nem volt ezeknek a problémáknak.
A kérdező hozzászólása: kõszike

Ma vagyok a 27. napon, 29 napos ciklus.3 napja elkezdtem LH teszteket csinálni jóstesztként, kicsit erõsödik a tesztcsík. A hcg teszt viszont ma reggel negatív lett.9-10. dpo-ne vagyok kb. Ez még lehet sikeres hónap?

Már nagyon szeretnénk babát a férjemmel,10 éve nem jön össze. :- ( A létezõ összes kivizsgáláson túl vagyok, minden negatív, illetve rendben van, mégsem jön össze. A ciklusom teljesen pontos, mindig érzem a pé-t is. Ha valaki hasonló cipõben jár, esetleg van tippje, tanácsa, szívesen venném, ha leírná.

Legjobb válasz: sajnos az LH teszt mensihez közeledve is erõsödik :( sõt igazából az a kritérium, hogy 12. dpo-n már kontrollcsík erõsségûnek kell lenni, de még ez is sokszor 'fals pozitív', kb az esetek ötödében olyankor is felerõsödik a tesztcsík mikor nincs is baba. A hcg teszt viszont tapasztalatom szerint nem is lesz pozitív 12. dpo-nál korábban, vagyis nagyon nem jellemzõ. Annyi a tanácsom, hogy sétálj és legyél a friss levegõn sokat! :) nekem ez vált be :D

sajnos az LH teszt mensihez közeledve is erõsödik :( sõt igazából az a kritérium, hogy 12. dpo-n már kontrollcsík erõsségûnek kell lenni, de még ez is sokszor 'fals pozitív', kb az esetek ötödében olyankor is felerõsödik a tesztcsík mikor nincs is baba. A hcg teszt viszont tapasztalatom szerint nem is lesz pozitív 12. dpo-nál korábban, vagyis nagyon nem jellemzõ. Annyi a tanácsom, hogy sétálj és legyél a friss levegõn sokat! :) nekem ez vált be :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Próbálok sétálni. :-)
A kérdező hozzászólása: Ma is sétáltam. ;-)
Szia igaz eltelt pár év végül is mi lett az eredmény?
A kérdező hozzászólása: Csak két hét telt el! :-D De sajnos nem sikerült a múlt hónapban sem. :-(

Elkezdtem a clostit. A 10. napon kéne visszamennem, de csak a 12. napon tudok visszamenni. Ez baj? Az ultrahangon mit fognak nézni? Azt tudom hogy a petesejt érését, de mást is néznek?

Legjobb válasz: A peteérést nézi, amirõl esetleg legkéshet, ha csak késõbb tudsz menni (de nem törvényszerû), meg esetleg kialakult cisztát (de ez nagyon ritka), ez nem idõ függvénye.

A peteérést nézi, amirõl esetleg legkéshet, ha csak késõbb tudsz menni (de nem törvényszerû), meg esetleg kialakult cisztát (de ez nagyon ritka), ez nem idõ függvénye.
Bizony ez a lekésett dolog vacak érzés. Nekem papírom volt róla, hogy nincs tüszõérés. Már megvolt az idõpontom klinikai kivizsgálásra. Aztán a mensi helyett a gólya jött :D

Elkezdtem szedni a clostylbegytet. A ciklusaim átlag 34 naposak voltak eddig. A 11. napon voltam UH-n, és 5 db. 10 mm átmérőjű petét talált. Az lehet, hogy-bár szedem a clostyt-mégsem lesz 28 napos a cikusom, így kitolódik az ovum is?

Legjobb válasz: Az orvosod több felvilágosítást ad. Ha talált petéket akkor nincs gond. De itt csak mindenki azt mondja amit tudd. Néha rosszul tudja. -ezért inkább az orvostól kérj választ. Én is mgkérdeztem mindenrõl az orvosom és teljesen mást mondott mint itt mindenki. A peteérés a menszi ELÕTT van 14 nappal. Nem utána. Sokan mondták itt az ellenkezõjét és én inkább megkérdeztem egy meddõség szakértõtt. Sok sikert.

Az orvosod több felvilágosítást ad. Ha talált petéket akkor nincs gond. De itt csak mindenki azt mondja amit tudd. Néha rosszul tudja. -ezért inkább az orvostól kérj választ. Én is mgkérdeztem mindenrõl az orvosom és teljesen mást mondott mint itt mindenki. A peteérés a menszi ELÕTT van 14 nappal. Nem utána. Sokan mondták itt az ellenkezõjét és én inkább megkérdeztem egy meddõség szakértõtt. Sok sikert.
Én is szedtem closti-t, 28 napos ciklusnál 14.napon kellett mennem mindig uh-ra.Apetezsáknak el kell érnie kb 20-21mm-t, hogy meg tudjon érni, addig kellett szednem a closti-utrogestan kombináciot-természetesen más ütemben-, amig a 11-14 mm-es petezsákok el nem érték a kivánatos méretet.Nekem 5 hónap kellett hozzá, meg reggeli hõmérõzés, és ovulácios tesztek.Most 7.hónapban vagyunk, vagyis bevált.
Szerintem talán hosszabb lesz a ciklusod, de ha tudni fogod a peteérést az a legbiztosabb! Sok sikert! Bocsi, de ...Mindenhol azt olvastam, hogy a peteérést a menstruáció 1. napjával kezdeni számolni, így a 14. napon van peteéerés, majd (azaz 1 hét múlva ) 21. napon vagy menstruáció követi vagy terhesség.
Menj el persze, hisz ha baba van a dologban, és vérzel, el is mehet! De akár meg is maradhat, ha írnak fel gyógyszert! Mindenképp menj orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: és a mai negatív teszt?az nem azt jelenti hogy nincs baba :(
Talán nem kéne ennyit projektelgetni ezen az egészen akkor lenne baba... 27 évesen meg még bõven ráérsz szülni.
Szia! Szerintem minden kép menny el.
A kérdező hozzászólása: van egy kis probléma a mellemmel és kaptam 1 évet hogy terhes legyek és ha nem akkor megmûtenek....
menj el dokihoz, méhen kívüli is lehet az egyszer + egyszer - teszt
szerintem sajnos korai vetélésed volt. Nekem ugyanez volt a múlt hónapban, késett egy hetet, de már a mensi elõtt pozitív tesztem volt, bár nagyon halvány. elmentem a dokihoz, elküldött bhcg vérvizsgálatokra, ott is egyértelmûen ezt mutatta. Mi is hónapok óta szeretnénk, nagyon megviselt hogy elment a "baba", de a doki azt mondta, ez a jobbik eset: meg tud foganni, képesek vagyunk beavatkozás nélkül összehozni. Hogy miért nem maradt meg annak számos oka lehet. Én úgy döntöttem próbálkozunk még egy félévig, hátha összejön ismét, ha nem akkor vizsgálódás. Nem akarok rágörcsölni, ez mint látszott, ugy sem rajtam múlik...
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a választ! neked, hogyan sikerül nem rágörcsölni? én azt hiszem nekem megy, de akkor amikor meg kellene jönnie tiszta gáz leszek....(belõlem élnek a terhességi teszt gyárak...)és ha már én észreveszem magamon akkor mit élhet át a párom...szegény próbálja pozitívan felfogni....de nekem minden hónapban egyre rosszabb....
nagyon nehezen megy, de új melóhelyem van , eltereli a figyelmem napközben. Este pedig tényleg arra gondolok, hogyha a Jóisten is úgy akarja, babás leszek majd. Persze összebújunk két naponta, nem csak ugy várom a csodát, de nálunk egyébként is ilyen sûrûnek számitó volt az együttlét, még a próbálkozás elõtt is. Amit viszont másképp csinálok; nem kávézom, nem nagyon iszok alkoholt, ha igen csak vörösbort, most nem járok kondiba. De ezek nélkül is lehet bárki terhes, az én lelkemnek ez kell! Remélem nektek is hamar sikerül!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!