Találatok a következő kifejezésre: Elkezdtem a 3 hete, de kb (3 db)

Elkezdtem a hozzátáplálást 3 hete, de kb 2 napja nem akarja a kicsi elfogadni. Eddig olyan jókat kanalazott, de most nem kell neki. Hogy tudnám vele megszerettetni?

Pár kanállal eszik és utána nem kell neki, próbálom adni neki, de képes kihányni. Mit csináljak? Inni se iszik meg semmit. Csak cici kell neki. 5 hós lesz 2 hét múlva, az orvos javasolta a kajcsi elkezdését, átfolyt rajta a tejcsim, mindig éhes volt.

Legjobb válasz: Persze attól is. Szerinetm csak próbálkozz, lesz még ilyen késõbb is hogy nem kell a kaja.(1-2éves korukig gyakorlatilag fotoszintetizálnak szerinetm :O) Azokat add neki amiket már ismer, szivesen megevett, új ízekkel várj egy keveset! csecsemõkorban nem a változatos, hanem a fokozatos étrend a fontos!

Persze attól is. Szerinetm csak próbálkozz, lesz még ilyen késõbb is hogy nem kell a kaja.(1-2éves korukig gyakorlatilag fotoszintetizálnak szerinetm :O) Azokat add neki amiket már ismer, szivesen megevett, új ízekkel várj egy keveset! csecsemõkorban nem a változatos, hanem a fokozatos étrend a fontos!
Próbáld meg dugd le az ujjadat és jön egy köhej, ez normális dolog, túl mélyre ment
ingerli a torkod belsejét és ez váltja ki... túl mélyre nyomta..
Túl mélyre nyomta, de lehet gyakorolni. Dugd ki a nyelved a pénisze alatt. Meg lehet szokni.
Mondd meg a barátodnak, hogy szívesen gyakorolod rajta a mélytoroktechnikát, csak ne erõltesse, hanem szeretnél a saját tempódban haladni, és szépen, lassan egyre mélyebbre engedni, ahogy neked kényelmes! ;)
A barátod se normális.. De szétverném a fejét.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:)

5 hónapja szültem császárral. Most kb 3 hete megvan már. Szülés után 6 héttel elkezdtem fogamzásgátlót szedni, de abbahagytam. Hiztam is a szülés óta, lehet, hogy ezeket a gyógyszer okozta? Mit tanácsoltok? Félek egy kicsit.

Legjobb válasz: Én azt szoktam mondani,ha bizonytalan valaki, és megteheti, akkor menjen el,kérdezzen olyat,aki tudhatja. Meddig szedted a gyógyszert? Én minden képpen elmennék a helyedben nõgyógyászhoz!

Én azt szoktam mondani, ha bizonytalan valaki, és megteheti, akkor menjen el, kérdezzen olyat, aki tudhatja. Meddig szedted a gyógyszert? Én minden képpen elmennék a helyedben nõgyógyászhoz!
A kérdező hozzászólása: kb 3 hónapig szedtem.
az is lehet, h azért híztál, mert otthon vagy!nincs annyi mozgás így könnyebben rakódnak a kilók!nem szoptatsz, mert én amiatt is híztam, mert ettem, h legyen tejem, de sajna csak 7hónapig sikerült
A kérdező hozzászólása: Igen, az is lehet én is gondoltam rá hogy "téli" súly. Bár nem ettem többet mint elõtte. Nagyon kevés tejem van, lassan nem is lesz semmi, már jó ideje. Mindegy majd az orvos többet tud. Köszönöm.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!