Találatok a következő kifejezésre: Elkezdtem a 3 hete, de (9 db)

A ciklusom 21. napján elkezdtem barnázni. Ma is tart, ez a 3. nap. Nem tul sok de nem is pecsételés. Nem értem, hisz csak a 3. héten tartok. Ez lenne a mensim?

Ilyen koràn? Mi lehet ez? Ma reggeli höm 36,7. Egy kicsit izgulok. Nagyon köszönöm a válaszotokat!

Legjobb válasz: Helóka, mivel nem írtál semmi kozelebbit, tehát , hogy voltatok-e egyutt , van-e más tuneted stb., így nehéz megmondani...Akár babóca is lehet...

Helóka, mivel nem írtál semmi kozelebbit, tehát , hogy voltatok-e egyutt , van-e más tuneted stb., így nehéz megmondani...Akár babóca is lehet...
A kérdező hozzászólása: Szia!Igen voltunk eggyütt mert szeretnènk babàt de ami furcsa volt hogy fájtak a melleim.Bevallom nem merem már figyelni magam mert sokat csalodtam.Most ez a korai mensi vagy mi, ez tünt fel.Köszönöm hogy elolvastad a kèrdèsem!

Elkezdtem a hozzátáplálást 3 hete, de kb 2 napja nem akarja a kicsi elfogadni. Eddig olyan jókat kanalazott, de most nem kell neki. Hogy tudnám vele megszerettetni?

Pár kanállal eszik és utána nem kell neki, próbálom adni neki, de képes kihányni. Mit csináljak? Inni se iszik meg semmit. Csak cici kell neki. 5 hós lesz 2 hét múlva, az orvos javasolta a kajcsi elkezdését, átfolyt rajta a tejcsim, mindig éhes volt.

Legjobb válasz: Persze attól is. Szerinetm csak próbálkozz, lesz még ilyen késõbb is hogy nem kell a kaja.(1-2éves korukig gyakorlatilag fotoszintetizálnak szerinetm :O) Azokat add neki amiket már ismer, szivesen megevett, új ízekkel várj egy keveset! csecsemõkorban nem a változatos, hanem a fokozatos étrend a fontos!

Persze attól is. Szerinetm csak próbálkozz, lesz még ilyen késõbb is hogy nem kell a kaja.(1-2éves korukig gyakorlatilag fotoszintetizálnak szerinetm :O) Azokat add neki amiket már ismer, szivesen megevett, új ízekkel várj egy keveset! csecsemõkorban nem a változatos, hanem a fokozatos étrend a fontos!
Próbáld meg dugd le az ujjadat és jön egy köhej, ez normális dolog, túl mélyre ment
ingerli a torkod belsejét és ez váltja ki... túl mélyre nyomta..
Túl mélyre nyomta, de lehet gyakorolni. Dugd ki a nyelved a pénisze alatt. Meg lehet szokni.
Mondd meg a barátodnak, hogy szívesen gyakorolod rajta a mélytoroktechnikát, csak ne erõltesse, hanem szeretnél a saját tempódban haladni, és szépen, lassan egyre mélyebbre engedni, ahogy neked kényelmes! ;)
A barátod se normális.. De szétverném a fejét.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:)

Júliusban elkezdtem a diétát, de sajnos, szeptemberben 3 hétre fel kellett függesszem, szerintetek folytathatom onnan vagy inkább várjam meg a 3 hónapot?

1x már végig csináltam tavaly, de akkor sajnos visszajött, és nem tudom, hogy nem e "hülyítem" e meg így a szervezetem.

Legjobb válasz: szar 90 napos marhaság helyett egyél rendesen és egyél kevesebb szénhidrátot + lusta fenekedet emeld fel és menj sportolni ;)...

szar 90 napos marhaság helyett egyél rendesen és egyél kevesebb szénhidrátot + lusta fenekedet emeld fel és menj sportolni ;)...
10, 11 vagyok, azt kihagytam a szénhidrátzabálással kapcsolatban, hogy a sikeres fogyókúra alapja a szénhidrátbevitel csökkentése. (Nem megszüntetése, csökkentése!) Te meg 4 napból 3-ban csak azt eszel. Az egyetlen értékelhetõ és normális napod a fehérjenap.
Alakits egy olyan eletmodot, ami nem ideiglenes, hanem allando, ugyanis nem 90 napig fogunk elni pl.! Egyel egeszsegesen, hagyd el azokat az eteleket, amik Teged hizlalnak pl., es egyel kevesebbet, de rendszeresen mozogj, ami rendszeres legyen.
Persze, hogy visszajött. Hagyd abba ezt a baromságot, táplálkozz kiegyensúlyozottan és egészségesen, akkor majd nem jön vissza. Csak azt nem értem, de ezt komolyan nem értem... egyszer végigcsináltad. Nem mentél vele semmire, mert visszajött, pedig azt ígérték, nem fog. Miért hiszed el másodszor is? Van fogalmad róla, mit teszel a szervezeteddel? Kövérnek lenni nem egészséges. Ennél egy rosszabb van: lefogyni-visszahízni-lefogyni-visszahízni. Van fogalmad róla, a 90 napossal mit teszel? 4 napból 3-szor szénhidráttal tömöd magad (a keményítõ és a gyüm.cukor is szénhidrát). Sok embernek a 90 napos alatt derül ki a cukorbetegsége, nem véletlenül. Örülj neki, hogy eddig megúsztad, és táplálkozz normálian.

5 hónapja szültem császárral. Most kb 3 hete megvan már. Szülés után 6 héttel elkezdtem fogamzásgátlót szedni, de abbahagytam. Hiztam is a szülés óta, lehet, hogy ezeket a gyógyszer okozta? Mit tanácsoltok? Félek egy kicsit.

Legjobb válasz: Én azt szoktam mondani,ha bizonytalan valaki, és megteheti, akkor menjen el,kérdezzen olyat,aki tudhatja. Meddig szedted a gyógyszert? Én minden képpen elmennék a helyedben nõgyógyászhoz!

Én azt szoktam mondani, ha bizonytalan valaki, és megteheti, akkor menjen el, kérdezzen olyat, aki tudhatja. Meddig szedted a gyógyszert? Én minden képpen elmennék a helyedben nõgyógyászhoz!
A kérdező hozzászólása: kb 3 hónapig szedtem.
az is lehet, h azért híztál, mert otthon vagy!nincs annyi mozgás így könnyebben rakódnak a kilók!nem szoptatsz, mert én amiatt is híztam, mert ettem, h legyen tejem, de sajna csak 7hónapig sikerült
A kérdező hozzászólása: Igen, az is lehet én is gondoltam rá hogy "téli" súly. Bár nem ettem többet mint elõtte. Nagyon kevés tejem van, lassan nem is lesz semmi, már jó ideje. Mindegy majd az orvos többet tud. Köszönöm.
Alkohol nélkül miért nem tudsz ünnepelni?
A kérdező hozzászólása: Nem ez volt a kérdés :)
A kérdező hozzászólása: slejmet kohogok fel
Hány éves vagy? Milyet szívsz?
Valószínûleg így 2 év után a lejutott égéstermékek / kátrány, korom/ megindult egy fokozott hörgõ váladék termelõdés. Ez a krónikus hörghurut kezdeti tünete, amibõl késõbb más is kialakulhat / olvass utána a Google-ban a COPD- nek/. Ha van valami léguti allergiád, ez a kettõ így együtt fokozza a váladék termelést, nem túl jó párosítás.
A kérdező hozzászólása: rovid kék L M .... 17 csak sajnos :/ de nemtudok leszokni mivel elég sok gondunk van es sokszor ideges vagyok cigi pedig megnyugtat..... 5 éve kb voltak léguti problémáim de kikezeték...sóbarlang stb... ez ugye nemannyira komoly? komoly bajom nemlesz tole ? maximum kohogni fogok nagyon sokat.... ha felére csokkenteném a cigi mennyiséget akkor valamennyit segítene? vagy esetleg kihagynák egykét napot néha?
Valamit segítene, próbálj pár napot kihagyni, de hosszú távon mindenképp lekellene raknod, stresszt pedig másképp kellene levezetned. F/29
A kérdező hozzászólása: Igen énis leszeretném rakni végleg majd :)

A következő hét lesz a 3. hogy elkezdtem a hozzátáplálást a kisfiamnál, de alig haladtunk valamit. Másnál is lassan ment?

6 hónapos koráig csak anyatejes baba -kivéve nyáron a nagyon nagy melegben kapott pici vizet is-. 10óraira, ebédre és uzsira próbálom kóstoltatni mindig szopi el?tt. A gyümölcsöket pár kanállal szívesen fogadja, de aztán többet nem. A f?zelékekb?l még ennyit sem akar enni. Éhes, mert ül az etet?székben és már sír, de "szilárdat" nem hajlandó enni. Én vagyok türelmetlen és ez így normális 2 és fél hét után, vagy valamit rosszil csinálok? Tapasztalatok??? Segítenétek?

Legjobb válasz: Ne siettesd. Az én lányom is nagyon lassan haladt, de hagytam, hogy a maga tempójában csinálja. Ha erõlteted, csak megutálja az ételt. Nem késtek le semmirõl, még elõttetek az élet!!!

Ne siettesd. Az én lányom is nagyon lassan haladt, de hagytam, hogy a maga tempójában csinálja. Ha erõlteted, csak megutálja az ételt. Nem késtek le semmirõl, még elõttetek az élet!!!
Mi 5 hósan kezdtük, de tudatosan nagyon lassan haladtam. Próbáld inkább úgy, hogy 1 nap csak 1 étkezéshez adsz, egyre növekvõ mennyiséget, és így 5-6 hét alatt ki tudsz váltani 1 étkezést. Mi május közepén kezdtük, június végére váltottuk ki az ebédet (harmadik étkezés), aug. közepére az uzsit, és szeptember végére a tízórait. Most 1 éves, reggelire tápszer + kalács, vajas kenyér, ebédre fõzelék, uzsonnára gyümölcs, vacsorára zsömle feltéttel kefírrel, vagy tejpép, és lefekvéskor ismét tápszer.
Tényleg nem érdemes siettetned. Amire esetleg érdemes odafigyelni, hogy pl jobban higítsd a pépeket, hogy folyékonyabb legyen, lehet, hogy akkor szívesebben fogadja. Amit szívesen eszik, keverd mással. A fiam imádja a sütõtököt, jelenleg a sütõtök-banán idõszakát éli. Vagy vedd ki az etetõszékbõl. Eddig veled szoros testközelségben evett, lehet, hogy most nem érti, miért nem így van.
Én 6, 5 hósan kezdtem. Az elején ugyanezt csinálta, aztán jó 1 hónap múlva ráérzett a dologra, na onnantól... 8 hónapos korára már minden étkezést kiváltottunk, csak a késõ esti és hajnali tej maradt, szóval 7-szer evett. :-) Engem is piszkáltak, hogy sokára kezdtem, most meg irigykednek, mert 13 hónapos, mindent megeszik, imádja a fõzelékeket, gyümölcsöt, rögtön elfogadta a kanalat.
A kérdező hozzászólása: Ja meg azt elfelejtettem írni, hogy a környezetem kissé stresszel, hogy miért nem eszik már, hisztem már 6 hónapos elmúlt.... meg hogy nem kellett volna 6 hónapos koráig csak szoptatni.... kicsit most ismétz megnyugodtam :)
A kérdező hozzászólása: Kösziiii kösziiii :)
Semmi gond. Én is hat hós koráig kizárólag szoptattam, utána meg stresszeltem - iit a GYK-en is -, amiért nehezen kezdtük a kanalazást. Nem kellett volna parázni. :-) Gyorsan belejött. Most 8 hónapos, ott tartunk, hogy vannak kedvenc ételei (fõzelékek, zöldségek), amikre nyitogatja a száját, hogy rakjam már, és van, amire fintorog (gyümölcsök). Zöldségbõl most fél üvegnyit eszik meg naponta, úgyhogy lassan érdemes lesz már fõzni rá.
Én 5 hónaposan kedtem és 1 hét alatt kiváltottam a tízórait, már harmadik nap megevett 100 grammnál több almát.

A menszim előtt 1 héttel elkezdtem pecsételni. 14-én kellett volna megjönnie, de nem jött meg. Ccsináltam 3 tesztet, 2 medi-labot, és 1 pregimaxot. A 2 medi hajszál vékonyan 2 csíkos, a pregi egyértelműen negatív. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: sziasztok.nagyon szeretnénk már kisbabát,és olyat türelmetlen vagyok.vannak émelygéseim,pláne a kávétól,de a teszt nagyon elkeserített! válaszaitokat köszönöm.

A kérdező hozzászólása: sziasztok.nagyon szeretnénk már kisbabát, és olyat türelmetlen vagyok.vannak émelygéseim, pláne a kávétól, de a teszt nagyon elkeserített! válaszaitokat köszönöm.
Lehetsz terhes, hiszen még mindig nem jött meg:) Viszont a csalódás elkerülése érdekében, csinálj még egy tesztet, és ha az negatív (5 nap késés után kimutatja a teszt, ha van vmi), akkor sajnos nem valószínû, hogy babát vársz:( Na add föl, és ne keseredj el:) egy sorstárs
Szia En is azt javasolnam, h csinalj egy uj tesztet, es a halvany csik is csik am. Nagyon drukkolok, h babas legyel!!! 11 hetes kismama
eccel azt akarod mondani hogy kettõ teszt pozitiv, és egy negatív. vagy csak én értettem félre?
A kérdező hozzászólása: szia, nem értetted félre!2pozitív és egy negatív lett!gondolhatod, mennyire izgulok!!!
sziaaaaa!!!!! én is igy jártam..ne aggodj..bár bennem is van félsz.vettem 2 teszt csikot tartalmazo medilabot.kimutatta mind a kettö baromi halványan a terhességet aztán vettem pár nap mulva pipettásat hogy megismételjem és neg lett..elmentem dokihoz aki babát érzett6-7 heteset, max most vagyok 4 amugy.és nem látott semmit azt mondta várnom kell..valoszinü te is nagyon az elején vagy.aztán elkeseredtem és megjött.2 napra.bár a lányommal is menziztem.ma ismét medilab délután most apa látja a halvány 2 csikot..én csak erös fényben lehet rossz a szemem.reggel megismétlem és ha pozitiv akkor spuri a doki, ., .a mellem fáj nekem ..ne aggodj 2 csik az 2 csik.-.sipircelj a doki bácsihoz:) ha akarsz irj priovibe
bocs mármint másnap uh -n nem látott semmit, .:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!