Találatok a következő kifejezésre: Elkezdhetem-e a tabletta szedését (2 db)

Elkezdhetem e a tabletta szedését a menstruáció 3. napján?

Szombaton jött meg a menszeszem de a gyógyszerem csak hétf?n jön meg a gyógyszertárba. most kezdek bogyót szedni. a n?gyógyászom azt mondta hogy ha a 2.napon veszem be a tablettát is jó, de a harmadik nap nincs e túl kés?n?Bevehetem-e vagy várjak a következ? ciklusig?

Legjobb válasz: beveheted de így még nem fog védeni az elsõ hónapban viszont ha már el akarod kezdeni akkor inkább az 5. napon vedd be és elkerülheted úgy a köztivérzéseket, mert arra számíthatsz akár hónapokig is hogyha az elsõ nap kezded. egyébként szerintem ha elsõ nap kezdenéd sem mernél még a hónapban gumi nélkül szexelni, úgyhogy kezdd csak el az 5. napon, legalább a pecsételéseket megúszhatod.

beveheted de így még nem fog védeni az elsõ hónapban viszont ha már el akarod kezdeni akkor inkább az 5. napon vedd be és elkerülheted úgy a köztivérzéseket, mert arra számíthatsz akár hónapokig is hogyha az elsõ nap kezded. egyébként szerintem ha elsõ nap kezdenéd sem mernél még a hónapban gumi nélkül szexelni, úgyhogy kezdd csak el az 5. napon, legalább a pecsételéseket megúszhatod.
a betegtájékoztatón olvasd el. ott levan írva h mikor lehet elkezdeni szedni a gyógyszert. van amit nem ajánlanak már h az 5. napon vedd be, de ha a tied ajánlja, akkor télleg inkább az 5. napon vedd be a 3. helyett, mert az segít a köztivérzések meggátlásában. de az elsõ hónapban még nemleszel védett, csak a 2. levéltõl.
Szija. Figyelj Én is 3. napon vettem be. De az elsõ 5 napban akármikor beveheted. Csak arra figyelj hogy kell akkor abban a hónapban kiegészitõ védekezést használni. a betegtájékoztató 7 napot ir általában én megvártam az 1 hónapot. Szóval Szerdáig legkésõbb beveheted:) 19/L

Elkezdhetem-e a Clostilbegyil tabletta szedését?

Clostilbegyit tablettát írt fel a doki tavaly decemberben (akkor minden vizsgálat rendben volt), de szerettem volna tabletta nélkül teherbe esni, sajnos nem sikerült. Most szeretném elkezdeni a tabletta szedését, nem tudom, hogy el?tte elmenjek- e orvoshoz vagy elkezdhetem?

Legjobb válasz: Tudod, hogyan kell szedni? Mert az nem mindegy. Egyébként lehet jó lenne, ha elmennél megint dokihoz, mert elméletileg vissza kell félidõben hívjon uh vizsgálatra.

Tudod, hogyan kell szedni? Mert az nem mindegy. Egyébként lehet jó lenne, ha elmennél megint dokihoz, mert elméletileg vissza kell félidõben hívjon uh vizsgálatra.
nem értem. a closti az nem a pé-t segíti elõ? Ha viszont nálad minden rendben volt, mert azt írtad, akkor miért kell elkezdeni szedni?
Nem.Csak orvos felügyelete mellett szedd.Uh-ra is menni kell.Na meg nem mindegy mennyit veszel be, mert ez mindenkinél más(hormonfüggõ).Na meg ha minden rendben akkor miért szednéd.Ez a gyógyszer annak jó akinek nincs peteérése.
A kérdező hozzászólása: Egészségügyileg rendben vagyok, már 10 hónapja próbálkozunk. 35 éves vagyok. Az orvos nem mondta, hogy menjek vissza félidõben csak ha nem jön össze abban a hónapban.
SZIA, SZERINTEM KEZDD EL SZEDNI. BIZTOS NEM BRAHIBÓL ÍRTA FEL A DOKID. HA TUDOD HOGYAN KELL AKKOR MEG FÕLEG, MIELÕBBI BABÁSODÁST. ÉN IS AZT SZEDEM, EZ VOLT AZ ELSÕ HÓNAP, MOST VÁROM AZ EREDMÉNY, MA VAGYOK A 19 NAPOMON. JA, ÉS NEKEM SE KELLETT VISSZA MENJEK UH-RA...
Szia nekem sem mondta a doki hogy menjek vissza csak akkor ha nem jön össze én most vagyok a 21. napon és már alig várom hogy teszteljek csak nem tudom mikor?!Mi már 3 éve próbálkozunk!Sok sikert mindenkienek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!