Találatok a következő kifejezésre: Elkezdhetem a napos diétát, ha (3 db)

Elkezdhetem a 90 napos diétát, ha most kezdtem fogamzásgátlót szedni, ami súlynövekedést okoz? Sikeres lesz a fogyókúra így is?

Legjobb válasz: A 90 napos diétáról nem sokat tudok,de az biztos,hogy nem minden esetben okoz a fogamzásgátló hízást.van aki még jobban is érzi magát töle.Èn egy grammot sem híztam töle,pedig 7 évig szedtem.

A 90 napos diétáról nem sokat tudok, de az biztos, hogy nem minden esetben okoz a fogamzásgátló hízást.van aki még jobban is érzi magát töle.Èn egy grammot sem híztam töle, pedig 7 évig szedtem.
Ma már nagyon kevés fogamzásgátló okoz elhízást!Ne akarj ennek háta mögé bújni, nyugodtan kezd el a diétát és próbáld meg betartani.Ha igazán akarod akkor sikeres lesz! Üdv:G
Én 2 évig szedtem fogamzásgátlót, és cseppet sem híztam amiatt. Amikor férjhezmentem, akkor kezdtem el hízni, 55-rõl 65-re. Amikor abbahagytam, teherbe estem, és a szülés után rajtam maradt 10 kg. (75 voltam) Elkezdtem a 90 napos diétát, és 12 kg-t leadtam. Úgy, hogy néha azért vétkezetem is. Szerintem ne aggódj, le fognak menni a kilók a diétával. És nem is megerõltetõ.

Szülés után - szoptatás alatt - elkezdhetem a 90 napos diétát, ha víznapokat nem tartok?

Legjobb válasz: Szerintem várd meg inkább a szoptatás végét nehogy elapadjon a tejcsi.

Szerintem várd meg inkább a szoptatás végét nehogy elapadjon a tejcsi.
Szoptatás alatt nem kellene diétáznod! Egy barátnõm is elkezdett fogyózni a szoptatás alatt, de teljesen megváltozott a tej állaga, szinte vízszerû lett. Inkább tornázz, azzal nem ártasz.
Szia! Ne diétázz szoptatás alatt! Az a legjobb, ha egészségesen táplálkozol, mivel a tejbe minden átmegy, fontos, hogy változatosan táplálkozz. A baba igényei a legfontosabbak, viszont tornázni, gyalogolni, szobabiciklizni lehet.
Én is azt mondom, hogy ne kezdj diétába. A szoptatás alatt kb. 500 kalóriával többet égetsz el naponta, tehát, ha egészségesen étkezel és ha van rá lehetõséged, mozogsz, akkor még az is lehetsz, hogy fogysz egy kicsit - de semmiképpen ne legyen ez sok, mert az a babára is káros lehet!

10 hónapos kisfiamat még mindig szoptatom, de már ritkábban, mert egyebet is eszik bőségesen. Elkezdhetem a 90 napos diétát? Már nagyon szeretném, ha lemenne néhány kiló rólam.

Legjobb válasz: Szerintem ha szoptatsz még,akkor ne 90 napos diétázz,hanem csökkentsd a kalória beviteled! Ne egyél lisztes és cukros dolgokat,vagyis minimalizáld õket! Hidd el,így is fogyni fogsz,és jobb mint a 90 napos...

Szerintem ha szoptatsz még, akkor ne 90 napos diétázz, hanem csökkentsd a kalória beviteled! Ne egyél lisztes és cukros dolgokat, vagyis minimalizáld õket! Hidd el, így is fogyni fogsz, és jobb mint a 90 napos...
Vagy szoptatsz, vagy diétázol. Válassz.
ha meg akarod mérgezni a gyereket, akkor mehet a 90 napos ha ésszel akarsz fogyni: akkor kezdj sportolni, elõször is rengeteg séta a gyerekkel, szép idõ van, keress egy környékbeli anyucit és menjetek sokat sétálni + igyál sok folyadékot és egyél 5-10 %-kal kevesebbet mint most + otthon tornázz, súlyzózz: 10 hónapos babó nagyon szereti, ha emelgetik ;) ha kezdesz fittebb lenni, akkor futás és/vagy bringa http://edzesonline.hu/edzesterv/5/elso_5_kilometerem
NEM DIÉTÁZHAT AKI SZOPTAT. AMÍG TELJESEN EL NEM MARAD A SZOPTATÁS. KI NE PRÓBÁLD A 90 NAPOST! VESZÉLYES!
a súlyzózás aztán marhára fogyaszt...:D
12:15 minekutána energiát használ fel, ezért igen fogyaszt

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!