Találatok a következő kifejezésre: Elkezdhetem a napos diétát, (11 db)

Én 13 éves vagyok kb.153cm és 64-65 kg elkezdhetem a 90 napos diétát?

Legjobb válasz: én is 13 éves vok, 157cm és 50kg (fiú). Akkor kezdj el fogyózni, ha eléggé meglátszik rajtad a súlyfelesleg, vagy ha már nagyon nem tettszel magadnak. (am az is lehet h "ki fogod nõni"ésnem fog látszani semmi) A 90 napos fogyókúrát (ha nagyon akarod) akkor elkezdheted, csak nem kell nagyon-nagyon szigorúnak lenned magaddal. Ilyenkor ez inkább csak egészséges táplálkozás, leginkább súlymegtartás és 1-2 kg leadás. De teérzed h van-e szükség erre v nem.

én is 13 éves vok, 157cm és 50kg (fiú). Akkor kezdj el fogyózni, ha eléggé meglátszik rajtad a súlyfelesleg, vagy ha már nagyon nem tettszel magadnak. (am az is lehet h "ki fogod nõni"ésnem fog látszani semmi) A 90 napos fogyókúrát (ha nagyon akarod) akkor elkezdheted, csak nem kell nagyon-nagyon szigorúnak lenned magaddal. Ilyenkor ez inkább csak egészséges táplálkozás, leginkább súlymegtartás és 1-2 kg leadás. De teérzed h van-e szükség erre v nem.
Elkezdheted ha akarod, de szerintem 13 évesen még ne diétázz! :D
13 évesen SZIGORÚAN TILOS FOGYÓZNI? FÕLEG VALAMELY DIVAT DIÉTÁT! Tudom szakember vagyok a témában. Ahogy írtad nem is igazán fogyni kéne csak mozognod alakot formálni. hidd el egészen másképp fogod magad érezni. Ha pedig nem vagy elégedett magaddal keress valamilyen olyan hobbit amivel sikerélményeid vannak és ha a lelked rendbe te is rendben leszel.
A kérdező hozzászólása: sorry 164 csak régen mértem magamat...és valszeg vagyok 65 kg is
próbálj egészséges és alacsony kalóriaértékû ételeket fogyasztani, naponta 5ször. Sok zöldség, mértékkel gyümölcs, napi 2-3liter cukormentes folyadék. Kerüld a cukrot, fehér kenyeret , tésztát. Válassz helyettük egészséges élelmiszereket. És mozogj naponta, vagy hetente 3-4 szer. A 90 napos diétát nem ajánlom.
köszi szépen mindenkinek

10 hónapos kisfiamat még mindig szoptatom, de már ritkábban, mert egyebet is eszik bőségesen. Elkezdhetem a 90 napos diétát? Már nagyon szeretném, ha lemenne néhány kiló rólam.

Legjobb válasz: Szerintem ha szoptatsz még,akkor ne 90 napos diétázz,hanem csökkentsd a kalória beviteled! Ne egyél lisztes és cukros dolgokat,vagyis minimalizáld õket! Hidd el,így is fogyni fogsz,és jobb mint a 90 napos...

Szerintem ha szoptatsz még, akkor ne 90 napos diétázz, hanem csökkentsd a kalória beviteled! Ne egyél lisztes és cukros dolgokat, vagyis minimalizáld õket! Hidd el, így is fogyni fogsz, és jobb mint a 90 napos...
Vagy szoptatsz, vagy diétázol. Válassz.
ha meg akarod mérgezni a gyereket, akkor mehet a 90 napos ha ésszel akarsz fogyni: akkor kezdj sportolni, elõször is rengeteg séta a gyerekkel, szép idõ van, keress egy környékbeli anyucit és menjetek sokat sétálni + igyál sok folyadékot és egyél 5-10 %-kal kevesebbet mint most + otthon tornázz, súlyzózz: 10 hónapos babó nagyon szereti, ha emelgetik ;) ha kezdesz fittebb lenni, akkor futás és/vagy bringa http://edzesonline.hu/edzesterv/5/elso_5_kilometerem
NEM DIÉTÁZHAT AKI SZOPTAT. AMÍG TELJESEN EL NEM MARAD A SZOPTATÁS. KI NE PRÓBÁLD A 90 NAPOST! VESZÉLYES!
a súlyzózás aztán marhára fogyaszt...:D
12:15 minekutána energiát használ fel, ezért igen fogyaszt

Milyen könyvet, vagy honlapot tudtok ajánlani, ami alapján elkezdhetem a 90 napos diétát?

Kíváncsi lennék, hogy Ti mit használtok, hol találtok menüsort, napi, heti étrendet, részletes leírást?

Legjobb válasz: Nem tudom mennyire vagy képbe, de arrol szól a 90 napos, hogy van protein(fehérje) nap, keményítö nap, szénhidrát nap, gyümölcs nap. én a mindmegette.hu -t ajánlom, vannak jó receptem, meg fogyózók tapasztalatai :)

Nem tudom mennyire vagy képbe, de arrol szól a 90 napos, hogy van protein(fehérje) nap, keményítö nap, szénhidrát nap, gyümölcs nap. én a mindmegette.hu -t ajánlom, vannak jó receptem, meg fogyózók tapasztalatai :)
Én ezt használom, nagyon sokat segített mert nem nagyon volt ötletem h miket tudnék enni, neten sem találtam olyan jó recepteket, ebben viszont nagyon sok jó van: Jámbor Mariann: 90 napos diéta

Elkezdhetem a 90 napos diétát, ha most kezdtem fogamzásgátlót szedni, ami súlynövekedést okoz? Sikeres lesz a fogyókúra így is?

Legjobb válasz: A 90 napos diétáról nem sokat tudok,de az biztos,hogy nem minden esetben okoz a fogamzásgátló hízást.van aki még jobban is érzi magát töle.Èn egy grammot sem híztam töle,pedig 7 évig szedtem.

A 90 napos diétáról nem sokat tudok, de az biztos, hogy nem minden esetben okoz a fogamzásgátló hízást.van aki még jobban is érzi magát töle.Èn egy grammot sem híztam töle, pedig 7 évig szedtem.
Ma már nagyon kevés fogamzásgátló okoz elhízást!Ne akarj ennek háta mögé bújni, nyugodtan kezd el a diétát és próbáld meg betartani.Ha igazán akarod akkor sikeres lesz! Üdv:G
Én 2 évig szedtem fogamzásgátlót, és cseppet sem híztam amiatt. Amikor férjhezmentem, akkor kezdtem el hízni, 55-rõl 65-re. Amikor abbahagytam, teherbe estem, és a szülés után rajtam maradt 10 kg. (75 voltam) Elkezdtem a 90 napos diétát, és 12 kg-t leadtam. Úgy, hogy néha azért vétkezetem is. Szerintem ne aggódj, le fognak menni a kilók a diétával. És nem is megerõltetõ.

Elkezdhetem a 90 napos diétát szoptatás mellett?

Legjobb válasz: ESZEDBE NE JUSSON!!!

ESZEDBE NE JUSSON!!!
Nem. Legalábbis ha a gyereked érdekei fontosak neked.
A kérdező hozzászólása: OK. És semmilyen mást nem kezdhetek el? Hol tudnék ennek utánanézni?
Szerintem idõszakos diétát nem szabad (és nem is érdemes) szoptatás mellett elkezdeni és folytatni. Inkább figyelj oda, mit eszel, az is elég, ha kevesebb kenyér, szénhidrát, elég fehérje, zöldség, gyümölcs, hogy minden tápanyagot bevigyél. A 90 napos diéta igen egyoldalú (bár én nem vagyok igazán nagy ellenzõje, mert nekem már bevált egyszer - de nem szoptatás alatt), mert csak minden 4. nap viszel be fehérjét, és sok a szénhidrát, ami nem igazán ideális a szoptatás szempontjából.
Olyasmit próbálj, mint a norbi udate.
Elkezdheted :) 90 napos nem zár ki egyetlen élelmiszercsoportot sem. A szénhidrát meg pont hogy növeli a tejtermelést. ;) Én is szoptattam még amikor elkezdtem, de én mondjuk amúgy sem eszem minden nap húst, alapállapotban is hetente max kétszer vagyok hajlandó megenni, mert nem szeretem. Fõzelékes vagyok, az jöhet minden nap. A 90 napos nekem anno nem vált be, mert hormonális ok miatt nem indult meg a súlycsökkenés, és a fehérje nap után fájt a gyomrom.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Én sem eszem húst. Max heti 1x.
szerintem is elkezdheted, de azért a helyedben vigyáznék arra, hogy a nahgsúly a szétválasztásra, ne pedig a napi bevitt ételmennyiségre essen. Úgy értem, egyél szétválasztva, de egyél többet. És ne tartsál gyümi- meg víznapot. Én azt nem terhesen sem bírtam, nemhogy szoptatás alatt, mikor nagyobb az energialeadásod. Hidd el, ha tudzs vele fogyni, akkor gyümi- és víznap nélkül is menni fog. Ha nem tudsz fogyni (mert pl. nem fekszik a testednek a diéta), akkor ezekkel sem fog menni.
A kérdező hozzászólása: Természetesen nem tartanék víznapot! Ez egyertelmû! És mint az utolsó válaszoló írta, a szétválasztáson lenne a lényeg. Amúgy elárulom, ha nem szoptatnék sem bírnék ki egy víz napot.

Cukorbetegek elkezdhetik a 90 napos diétát?

Legjobb válasz: Szerintem elég veszélyse lenne! Inkább kérdezz emg egy diabetológust. Nyilván nem kell elmagyaráznom neked, hogy milyen kövtekezményekkel jár, ha leesik a cukrod, vagy ha naygon felmegy! inkább sportolj!

Szerintem elég veszélyse lenne! Inkább kérdezz emg egy diabetológust. Nyilván nem kell elmagyaráznom neked, hogy milyen kövtekezményekkel jár, ha leesik a cukrod, vagy ha naygon felmegy! inkább sportolj!
NEM! A párom cukorbeteg és tudom mi mivel jár. A víznapon mit csinálsz? Ha jól tudom a napi 5x-i étkezés minden cukorbetegre vonatkozik. Tehát a víznap már alapból kilõve.
Szerintem a víznap nem lehet kizáró ok..a rendes 90 naposban 1 havi víznap van, ha cukorbeteg, akkor azt kihagyja, attól függetlenül ugyanúgy fog fogyni, a gyümölcsökben pedig van cukor, de tényleg orvostól kell megkérdezni, hisz ez függ attól is, mennyire súlyos már a betegség.
Szerintem egyértelmûen nem a válasz. Ha jól tudom, a cukorbetegeknek szigorúan meg van szabva, hogy hányszor és mit ehetnek. A 90naposban szintén szigorúan meg van szabva, hogy melyik nap milyen típusú ételt ehetsz, de nem hiszem, hogy a kettõ fedné egymást. Úgy gondolom, hogy káraosíthatod az egészségedet ha belekezdesz. Például ami egy egészséges szervezetnek meg sem kottyan -hogy mondjuk gyümölcsnapot kell tartani - lehet, hogy a cukorbetegség miatt veszélyes. Igaz, hogy a gyümölcs tartalmaz cukrot, de szerintem abból sem mindegy, hogy mennyit eszel, meg hogy milyet (pl. ha egész nap dinnyán mag almán élsz könnyen leeshet a vércukorszinted.. ha meg mondjuk csak banánt eszel, lehet hogy több cukrot veszel magadhoz mint amennyit szabadna...)Biztos van viszont olyan diéta, végezhetnek cukorbetegek, szerintem kérdezd meg az orvosodat. Azt javaslom, hogy enélkül semmilyen fogyókúrába ne fogj bele!!
én cukros vagyok, mégis egyszer végig csináltam már, a víznapot tényleg el kell hagyni, de a többi szerintem nem gond.. A gyümölcsökbõl nem a banánt edd kilószámra hanem inkább az almát meg ilyeneket.. De ez attól is függ hogy inzulinos vagy, vagy gyógyszeres... HA lefogysz még lehet az is hogy tünetmentes lehetsz, Apu 3 év inzulin után lefogyott és azóta sem szúrja magát.. Szóval szerintem ha vigyázol akkor csinálhatod. Ez az én véleményem nekem semmi bajom nem lett tõle.
eszedbe ne jusson! kb. háromnegyed éve vagyok cukorbeteg, elõtte csináltam a 90 naposat. ma már önmagában is egészségtelennek tartom, de cukorbetegeknek teljesen káros. a cukorbetegeknek a bevitt szénhidrátmennyiségre oda kell figyelni, illetve arra is, hogy az adott táplálék milyen mértékben emeli meg a vércukrot. Pl. gyümölcsnapon valószínûleg csupa olyan ételt enne, ami nagyon megdobja a vércukrát, a fehérje napon alig vinne be szénhidrátot, a keményítõnapon meg csupa hízlaló, szénhidrátdús kaját fogyasztana. én sokat szenvedtem a kilóimtól, mielõtt diagnosztizálták a betegséget. utána viszont, hogy a doki által elõírt kúrát csináltam, három hónap alatt magától lement rólam 25 kiló, utána pedig szép lassan még 3-5 kiló. elkezdtem mozogni is, és a karfiolos fenekem egész kifeszült. szóval, én inkább a cukorbetegek részére elõírt diétát és a testmozgást ajánlom.
Ha diétázni szeretnél, olyan étrendkiegészítõbe vagy élelmiszerbe gondolkodj, amiben van inulin. Illetve amiben csak inulin van. Az inulin ugyanis édes, és nem kell beleszámolni a napi szánhidrátba. Többet itt: http://cukor-nelkul.hu/inulin

Terhes kismamák elkezdhetik a 90 napos diétát?

Legjobb válasz: Szerintem inkább ne! Nem ez az idõszak a legalkalmasabb az ilyesfajta fogyókórák elkezdéséhez. Inkább próbálj meg mindenbõl kicsit kevesebbet enni, és édesség-stoppot tartani.

Szerintem inkább ne! Nem ez az idõszak a legalkalmasabb az ilyesfajta fogyókórák elkezdéséhez. Inkább próbálj meg mindenbõl kicsit kevesebbet enni, és édesség-stoppot tartani.
Jézusom semmiféleképpen se kezdj bele semmiféle diétába fogyokúrába amig terhes vagy és szoptatsz!!! Nagyon veszélyes a kicsire nézve!!!
Eszedbe se jusson! Annyit egyél, amennyire úgy érzed, hogy szükséged van. A legfontosabb, hogy egészségesen táplálkozz. Mindenféle táplálékra szükségetek van, a 90 napos pedig ezt nem teljesíti. A többi diétát is felejtsd el! Örülj, hogy nõ a pocid!

Szoptatásra milyen hatással van a 90 napos diéta? Elkezdhetem mellette csinálni?

Legjobb válasz: Dehogy csináld.Oo Kezdj el egy normális fogyókúrát,ami nem olyan,hogy csak ez csak az,hanem a lisztet,cukrot,édességeket,kenyeret lecsökkented a minimálisra.Sok zöldség gyümölcs fehérje.

Dehogy csináld.Oo Kezdj el egy normális fogyókúrát, ami nem olyan, hogy csak ez csak az, hanem a lisztet, cukrot, édességeket, kenyeret lecsökkented a minimálisra.Sok zöldség gyümölcs fehérje.
Egyél normálisan. A szoptatás meglehetõsen kalóriaigényes dolog. Normálisan, nem pedig zabálva.
Szoptatás alatt tilos fogyózni, mert a méreganyagok a tejbe is belekerülnek, így a baba is kap belõle. Próbálj inkább egészségesebben étkezni. Az én lányom 19 hós és még szopik. Sajnos vagy 15 kiló jött fel rám szoptatás alatt, de egy párhónapja figyelek arra, hogy mit eszem és lement 5 kg. Egyébként amíg az ember szoptat, a szervezete tartalékol (a rosszabb idõkre) és sokaknál csak a szoptatás abbamaradása után peregnek le a kilók minden gond nélkül. Ne feledd, a baba az elsõ, a többiek le vannak tojva!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat.egyáltalán nem abálok, sõt normálisan eszek reggeli, ebéd, vacsi-6-ig.sokat iszom, nincs nasi, mégsem fogytam egy dekát sem mióta szültem.De mindegy, majd ha már nem szopizik lesz valami, nem akarok neki ártani.Valószínûleg hormonális háttere is van ennek a stabil helyzetnek.gondolom

Szülés után - szoptatás alatt - elkezdhetem a 90 napos diétát, ha víznapokat nem tartok?

Legjobb válasz: Szerintem várd meg inkább a szoptatás végét nehogy elapadjon a tejcsi.

Szerintem várd meg inkább a szoptatás végét nehogy elapadjon a tejcsi.
Szoptatás alatt nem kellene diétáznod! Egy barátnõm is elkezdett fogyózni a szoptatás alatt, de teljesen megváltozott a tej állaga, szinte vízszerû lett. Inkább tornázz, azzal nem ártasz.
Szia! Ne diétázz szoptatás alatt! Az a legjobb, ha egészségesen táplálkozol, mivel a tejbe minden átmegy, fontos, hogy változatosan táplálkozz. A baba igényei a legfontosabbak, viszont tornázni, gyalogolni, szobabiciklizni lehet.
Én is azt mondom, hogy ne kezdj diétába. A szoptatás alatt kb. 500 kalóriával többet égetsz el naponta, tehát, ha egészségesen étkezel és ha van rá lehetõséged, mozogsz, akkor még az is lehetsz, hogy fogysz egy kicsit - de semmiképpen ne legyen ez sok, mert az a babára is káros lehet!

Szoptatás alatt elkezdhető-e a 90 napos diéta?

Legjobb válasz: Nem szabad,mert így a babához nem jutnak el azok a táplálékok,amelyekre szüksége van!

Nem szabad, mert így a babához nem jutnak el azok a táplálékok, amelyekre szüksége van!
Nem! Szoptatás alatt nem ajánlott diétázni, a vitaminhiány miatt! Diéta helyett tornázz!!
A diéta alatt felszabadulnak az eddig elraktározott méreganyagok, amik árhatnak a picinek. Nyugi szoptatás után sokkal könnyebben meg lehet szabadulni a felesleges kilóktól, én minden erõfeszítés nélkül 2 hónap alatt 7 kg-t ledobtam, persze min. 1, 5-2 órát sétálunk naponta.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!