Találatok a következő kifejezésre: Elkapartam egy nagyon (4 db)

Elkapartam egy pattanást és iszonyat nagy seb lett az arcomon. Hogy tudom eltüntetni a lehető legrövidebb idő alatt a sebet?

Legjobb válasz: A seb mindig akkor gyógyul ha szárad. Legyél napon... esetleg kend be fogkrémmel. :D Én mindig azt csináltam. :D Vagy körömvirágkrém vagy neogranormon... Bioptron lámpa. Ha kened késõbb szárad le picivel. Hagyni kell levegõzni. Ne piszkáld le,mert attól csak csúnyább lesz.

A seb mindig akkor gyógyul ha szárad. Legyél napon... esetleg kend be fogkrémmel. :D Én mindig azt csináltam. :D Vagy körömvirágkrém vagy neogranormon... Bioptron lámpa. Ha kened késõbb szárad le picivel. Hagyni kell levegõzni. Ne piszkáld le, mert attól csak csúnyább lesz.
ugyan így voltam én sudocrem-el kentem és 1 nap alatt eltûnt vagyis reggel bekentem este már lejött.

Elkapartam egy anyajegyet (nagyon vérzett). Lehet belőle bármi baj?

Legjobb válasz: Lehet!Menj el bõrgyógyászatra,ne húzd az idõt!!

Lehet!Menj el bõrgyógyászatra, ne húzd az idõt!!
Mindenképpen mutasd meg orvosnak. Nem akarlak ijesztegetni, de akár bõrrák kialakulásához is vezethet.
Orvoshoz MOST! Agyhártya gyulladásod lehet és van aki belehal vagy a rosszab eset örök életre lebénulsz.


Volt/van egy szemölcsöm . Nem vettem eddig észre mivel nagyon kicsi. Véletlenül mikor viszketett a vállam a körmömmel hát "elkapartam" vagy nemis tudom hogyan írjam le. Most barna/feket körülötte piros. MIT CSINÁLJAK?

nagyon baj?hagyam vagy mit csináljak vele?olyan mintha egy seb lenne ott ugye a szemölcs kilóg picit... Köszi el?reis

Legjobb válasz: Menj el a bõrgyógyászatra mert ezt sem szabad lekaparni, mint az anyajegyet! Nehogy baj legyen belõle!

Menj el a bõrgyógyászatra mert ezt sem szabad lekaparni, mint az anyajegyet! Nehogy baj legyen belõle!
A kérdező hozzászólása: és PONTOSAN..mi baj lehet ebbõl? mert eléggé kicsi...de félek egy picit?:/
Eleve nem jó hogy begyulladt, de nem lehet belehalni. Csak állítólag tilos ezeket elvakarni mert elrákosodhat. Azért mondom, menj el dokihoz!
Én véletlenül belevágtam a borotvával. A bõrgyógyász azt javasolta, vetessem le, mert ilyenkor -ugyan nem minden esetben-, de az irritáció következtében bõrrák alakulhat ki. És jobb megelõzni a bajt:)
Szia! Nekem is volt ilyen a nyakamon és én a fésûvel kapartam meg véletlenül. Elmentünk a bõrgyógyászhoz és azt javasolta, hogy vetessük le. Úgyhogy érdemes bõrgyógyászhoz fordulni.
a páromnak is volt a nyakán egy nagyon kicsi szemölcs ami kilógott, de egyszer csak elszáradt vagyis fekete lett és leesett, ez baj? most nincs ott semmi sima a bõre
Utolsó: jól írtad, az szemölcs volt és nem anyajegy. Ezért tûnhetett el.
A kérdező hozzászólása: 20:24..ugyanez nekemis...tuti szemölcs volt(mer hát tudom milyen...)de viszint pici...fekete lett és mára leesett:/..picit piros...remélem semmi nem lesz belõle


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!