Találatok a következő kifejezésre: Elköltözünk. Megszokja cicánk (1 db)

Elköltözünk. Megszokja a cicánk?

Mekkora az esélye, hogy ha egy pár házzal arrébb költözünk, velünk jön 5 éves cicánk is? Kertes házas övezet, sokáig kijárós benti cica volt, de fél éve, babánk születése óta nem engedjük be. Ezt már megszokta. Vagy mondjunk le róla?

Legjobb válasz: Meg lehet próbálni úgy szoktatni, hogy egy darabig nem engeditek el, hogy szokja a terepet. A macska oda megy vissza, ahol enni kap :)

Meg lehet próbálni úgy szoktatni, hogy egy darabig nem engeditek el, hogy szokja a terepet. A macska oda megy vissza, ahol enni kap :)
Volt nekünk is egy cicánk, szintén kijáról benti cica. Vele már költöztünk egyik településrõl a másikba is. Akkor mikor megérkeztünk a költöztetésnél a cica azonnal elrohant otthonról, azt hittük többet nem is talál vissza. Néhány nap után viszont megjelent. Azután a településen belül is még kétszer költöztünk vele, és mindig ottmaradt, ahol mi voltunk. Jó, ha be van engedve legalább néhányszor az új lakásba is, hogy jobban megszokja, de ha szeretik és etetik, akkor biztos megmarad az új háznál is, mert az nem igaz, hogy a macska a házhoz ragaszkodik.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Macskanév kerestetik? !

Nem szokványos macskaneveket keresek (tehát Folti, Maszat és társaik kizárva). Tudtok ilyeneket? A ti cicátokat hogy hívják?

9

Ti felengeditek a cicáitokat a konyhapultra és az ebédlőasztalra?

16

Ti hogy vagytok vele? Kinti vagy benti macskát tartanátok és miért?

6

Milyen fajta, a képen látható cica? 7-8 hetes

http://kepfeltoltes.hu/view/130915/DSC_0390_www.kepfeltoltes..


3

A fiú cica megvédi a saját "területét"? Vagy a macskáknál nincs ilyen?

Mindig itt kolbászolnak a macskák a kertünkben, és arra gondoltam hogy ha lenne egy saját cicánk akkor az elzavarná-e a többi macskák a kertből hiszen az végül is a saját területe lenne.
Nem szeretném hogy a többi macska megegye majd az ő kajáját is. Megtudná védeni?

4

Perzsacicákról fontos tudnivalók, hasznos tanácsok? ( a szőrének az ápolásával kapcsolatban is )

már nagyon sokféle állatom volt, illetve van is de a cicákat főképp imádom :) kiskorom óta szeretnék perzsacicát és most lenne is lehetőségem rá. csak szeretném ha mident megkapna ami neki szükséges.válaszokat előre is köszönöm :)

1

A nagy alom kérdés! Ki-be?

Van egy perzsa cicám amit most vettem. Szerintetek kijárjon vécézni vagy inkább tegyek neki almot.(?) Kertesházban lakom. Kiengedhetném ugy ,hogy én nem felügyelem.(?)

7

Mitcsináljak ha a 3 hetes kiscicának begyúladt a szeme?

olvastam hogy szemcsepp j rá nekem van itthon tobrex szemcseppem ami nem fáradtságra van szerintetek jó?

4

Mennyi a minimum kor egy macskánál amitől el lehet választani az anyukájától?

5

Valaki segítsen?

A tesóm most adta el a macskánkat az apródon, szegény nagyon részeg, hogy lehet visszavonni a vásárlást ?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!