Találatok a következő kifejezésre: Elkészített tápszert hagyhatom állni (1 db)

Elkészített tápszert meddig hagyhatom állni? Ujra lehet melegiteni?

Legjobb válasz: Ha nem issza meg a pici mindet akkor ki kell önteni és nem lehet tárolgatni.Amúgy a használati utasításban benne van én is onnan tudom.

Ha nem issza meg a pici mindet akkor ki kell önteni és nem lehet tárolgatni.Amúgy a használati utasításban benne van én is onnan tudom.
Gondolom arra gondolsz, hogy ha kész van, de még nem kéri, akkor meddig tárolható. Egy-két órát lehet szobahõmérsékleten tartani, utána már nem jó (megsavanyodik). Ilyenkor persze újra is kell melegíteni, mert nyilván kihül. Hûtõszekrényben egész éjszaka benne lehet, ha pl. este megcsinálod, mert nem hajnalban akarod összekotyvasztani. Akkor be lehet tenni a hûtõbe és reggel csak melegíteni kell.
A kérdező hozzászólása: Igen arra gondoltam.Köszönöm a válaszaitokat


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egy ismerős - akinek több gyereke is van - azt kérdezte, hogy az 5 hónapos gyerekem a nappal nagy részében még alszik, ugye?

Nagyon meglepődtem, szerintem igen ritka lehet, ha egy ekkora gyerek még a nappal nagy részét végigalussza. Tapasztalatok?

10

Mikor látszik már egy kisbaba szemén, hogy barna lesz e?

Azt tudom,hogy nagyjából 6 hónapos-1 éves korra alakul ki a végleges szemszín,de mégis melyik az a hónap amikor már nagy valószínűséggel látszik a szemszín.3 hónaposan kék a babám szeme.Előfordulhat még hogy sötétbarna lesz?

2

Miért vágatják le a nők szülés után/babás anyukaként a hajukat? Ezt sosem értettem!

17

Pár kérdés 10hónap körüli babákról?

-miket eszik?

5

A fp tanuló kutyát hogyan tisztítjátok?

1

Adhatok már neki almát?

Kislányom csak tápszeres, csütörtökön lesz 4 hónapos.

5

Briski vezetéknévhez milyen lánynevek passzolnak?

Sziasztok!

12

Mennyire beszél másfél év körüli babátok?

13

Mikor vegyek cipőt a babámnak?

1 éves a kislányom, és 1 hete tette meg az első önálló lépéseit. Azóta már megtesz 10-15-20 lépést is, de ha lehuppan, akkor mászva közlekedik tovább. Majd újra feláll és lépeget. Mikor kell a lábára cipő?

6

11 hetes babátok miket csinál már?

Az én kislányom már emelgeti hason a fejét és forgatja, pár másodpercig meg is tartja, de nem tudja még kinyomni magát. A játékait már nagyon nézegeti, felfigyel mindenre maga körül, visszamosolyog, gagyog, gügyög, nézelődik. Felfedezte a kezét, és a szájába tömködi az öklét, van hogy egyszerre a kettőt. Ugye nem gond, hogy még nem fordul át, nem tudja kinyomni magát a kezével és nem nyúl a játékok után? Persze minden baba másképp fejlődik, de ugye nincs elmaradva?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!