Találatok a következő kifejezésre: Elképzelhető hogy vagyok, de még (9 db)

Ma a ciklusom 21. napján vagyok, de még mindig nem mutatott a törpemikroszkóp páfrányleveleket. Elképzelhető hogy nincs is pé-sem, vagy nem lehet hinni a mikroszkópnak?

Általában 31 napos a ciklusom bár a múltkor 37-os volt.És már nagyon reménykedtem,de mégis megjött,ennyit még sose késett.

Legjobb válasz: hát még lehet pé-d. de az is lehet, hogy nem. inkább tesztet vegyél, lehet drágább, de megbízhatóbb.

hát még lehet pé-d. de az is lehet, hogy nem. inkább tesztet vegyél, lehet drágább, de megbízhatóbb.
Szia! Nekem nagyon sokáig nem mutatott semmit a mikroszkóp, de kiderült, hogy nem is volt pé-em. Kaptam Clostyt, amitõl lett. Viszont a mikroszkópon ekkor sem volt páfrány, pedig az LH tesztem pozitív volt és a hõm is megugrott. Szóval nekem nem vált be és a dokim is azt mondta, hogy õ nem tartja semmire. Inkább a teszt, igaz jóval drágább, de sokkal megbízhatóbb (elvileg 99%-os). Sok sikert!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget

Elképzelhető hogy terhes vagyok, de még nem 100%, attól még szeretkezhetek a párommal?

Nem ártok neki?Tegnap is fájt a hasam mintha meg akarna jönni...szex közben is kicsit fájt....de ezzel nem ártok?

Legjobb válasz: szia, Nem ártassz neki. Csak ne vaduljatok amíg nem biztos a dolog. :)) Utána az orvos megmondja, hogy lehete-e vagy sem. De, ha panaszmentes vagy és más sem indokolja, akkor nyugodtan együtt lehetsz a pároddal. Szorítok, hogy baba legyen.

szia, Nem ártassz neki. Csak ne vaduljatok amíg nem biztos a dolog. :) ) Utána az orvos megmondja, hogy lehete-e vagy sem. De, ha panaszmentes vagy és más sem indokolja, akkor nyugodtan együtt lehetsz a pároddal. Szorítok, hogy baba legyen.
Dehogy ártasz, sõt, problémamentes terhességnél végig lehet szeretkezni!
Szerintem orvoshoz menni korai, kb. 5-6 hetesen érdemes elõször elmenni. Szerintem csinálj tesztet. A pároddal meg óvatosan szeretkezz!
A terhesség legelején nagyon vigyázni kell. Nem egy olyan esetrõl hallottam, hogy a szeretkezés után vérezni kezdett a kismama. Szerintem menj el dokihoz, megvizsgál, és majd õ megmondja.
Még bõven felhúzódhat! Persze nem 100%, de még rengeteget fog mozogni!
Egyetértek az elõttem szólóval. Elsõ terhességemnél nekem is rálógott a méhszájra, bár nem borította. A végére feljebb húzódott ugyan, de még így is vészesen közel maradt. Bár akkor 34 hétre szültem egy makk egészséges fiacskát, császárral, de nem a lepény elhelyezkedése miatt volt szükség a mûtétre. Van olyan ismerõsöm, akinek végig rálógott. A lényeg, hogy terhessége válogatja. Remélhetõleg feljebb megy, de sajnos elõfordulhat, hogy marad nagyon közel.
A 13. héttõl elõfordult rózsaszín folyás, majd a 18. héten észrevette a dokim, hogy rálóg a lepény a méhszájra, ez okozza a "vérzést". A 20. héten éppenhogy elérte a méhszájat, még egy-egy rózsaszínem volt, most a 24. héten, meg már nem is látta az uh-on, anynira felkúszott a lepény.
Nem tudom sajnos hogy helyrejöhet-e de az 100% hogy nem a görnyedés miatt van. :(
Ha össze tudnád nyomni, akkor a babát is összenyomnád késõbb! A méhedben biztosnágban van az ilyen külsõ hatásoktól, úgyhogy biztos, hogy nem a görnyedés miatt van. Ezt a dokitól kell megkérdezni, hogy helyrejöhet-e még, nem akarlak elkeseríteni, de elég durva deformálódásod van!
Ha nagyon kell pisilned, mikor az UH van, akkor a hugyhólyag valamennyire lelapíthatja. Tudom, hogy nagyon rossz várakozni, én már ezen túl vagyok... :(

28-an kellene megjonnie a mensimnek, de az is elkepzelheto, hogy terhes vagyok, mert ugy fajtak par napja a melleim, mint meg soha. Most meg egy kicsit "barnas" lett a bugyim. Szerintetek ez mit jelent? Nalatok is elofordult ilyen?

Legjobb válasz: velem egyszer fordult ilyen elõ, a beágyazódáskor volt egy kis barna folt a tisztasági betéten. aztán nem jött meg, és csináltam egy tesztet ami pozitív lett végre! 12hkm

velem egyszer fordult ilyen elõ, a beágyazódáskor volt egy kis barna folt a tisztasági betéten. aztán nem jött meg, és csináltam egy tesztet ami pozitív lett végre! 12hkm
Én is vártam mikor fog megjönni, esélytelennek láttam a hónapot
Bocsi elõbb véletlenül elküldtem. Szóval csak vártam csak vártam, de csak pár nap barnázás volt majd elmúlt. Utána csak rászántam magam a tesztre és pozitív lett egy hét késés után esti vizeletbõl.
A kérdező hozzászólása: Na, meg egy par napig biztosan "tukon" ulok....
Drukkolok!Majd írd meg mi lett. Utolsó voltam.
A kérdező hozzászólása: Rendben!

Én egy 12/Lány vagyok. Ma úgy tűnt, hogy: megjött a menzeszem ( elsőnek ) és a bugyim is koszos ( de már napok óta ). De amúgy meg du. : 4 óta nem jött vér. Elképzelhető, hogy: akkor csak egyszeri kis vérzés?

Vagy barna folyás? Vagy mi ez? Vagy el is múlt? Vagy mi? Ha törlöm a punci. Ma* akkor nem véres a WC Papír. Mi van akkor? :O

Legjobb válasz: Nekem is így volt elõször. nyugi, hamarosan minden rendben lesz. és igen, nagylány lettél.

Nekem is így volt elõször. nyugi, hamarosan minden rendben lesz. és igen, nagylány lettél.
Szerintem normális, de azért szólj Anyukádnak!
Az elsõ az ilyen szokott lenni, majd jön rendesen is ne aggódj
Ilyenkor felmerül bennem, hogy hol van a bensõséges szülõi kapcsolat, a bizalom. Miért van az hogy egy kislány elõbb idegenektõl kér segítséget mint a sajár szüleitõl. Olyan helyen megértem ahol csak apa van..lehet itt is ez a helyzet de azért fura. Azért a kérdésre is válaszolok.:) Igen nagylány lettél..egyáltalán nem korai. Kezdj el kisnaptárat vezetni írd fel az elsõ napot mikor "koszos "lett a bugyidés jegyezd mennyi ideig tartott így megfigyelheted hogyan áll be rendszeresre ez a dolog. Kitartás...sokszor kényelmetlen a dolog de meg kell tanulni együtt élni vele.:)
A kérdező hozzászólása: ezt kihagytam: * de csak 2 napig tartott
Csinálj most egy tesztet, ha az vagy, már kimutatja!

Úgy néz ki nem fejlődik a babám, 6 hetes vagyok. Ez a múlt héten derült ki. Tegnap elkezdtem vérezni, de nem durván, éjszaka görcsöltem is. Ma már kevés vér kevés görcs. Azért még elképzelhető, hogy magától elmegy a babám?

Csak, mert a dokim azt mondta ne menjek sehová, szerinte várjunk még, hátha.

Legjobb válasz: nagyon sajnálom. nem tudom mit kell ilyenkor tenni. de ha egy magzat el akar menni, azt el kell engedni. Ez biztos nem véletlenül történik, nem lenne egészséges. Nagyon sajnálom tényleg

nagyon sajnálom. nem tudom mit kell ilyenkor tenni. de ha egy magzat el akar menni, azt el kell engedni. Ez biztos nem véletlenül történik, nem lenne egészséges. Nagyon sajnálom tényleg
Sajnos ilyen idõs terhességet nem tartanak meg gyógyszeresen!!Max csak magnéziumot adnak a görcsök ellen!!:( Tapasztalat!!
Fogadd meg a doki tanácsát hátha. Igazából nem tudnak mit tenni. Most, hogy kialakulnak növekedésnek indulnak a dolgok sok minden közbe szólhat. Az élet szelektál, de talán jobb is így. Nehéz ilyenkor, de inkább egy korai vetélés mint egy fogyatékos gyermek. Sajnos 2x vetéltem magam is.
Én szorítok neked, sajnos nekem is volt ilyen tavaly nyáron, és elment a baba, de azóta már a 19 hétben vagyok. Írd meg, hogy mi van veletek.
1. Honnan tudja, hogy nem fejlõdik? 6 hetesen még akármi lehet! Van akinek ilyenkor még szívhang sincs, ezt korai megállapítani, hogy nem fejlõdik, szerintem. 2. Ha vérzel, mire vár az orvos? Hogy elmenjen magától a baba? Nem kellene neki segíteni gyógyszeresen? Nem tudom, mit mondjak, mert csúnyát nem akarok, de keress másik orvost!
Sajnálom! Nekem is volt egy ilyen, tavaly nyáron, de nem szabad feladni. most 19 hetes terhes vagyok, és kimondhatatlanul boldog! Nekem azt mondták, lehet azért ment el az a baba, mert beteg lett volna, jobb így. Jó egészséget a továbbiakban. Kitartás
Nagyon sajnálom.
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem a nehezén túl vagyok. A gyenge görcsöket jóval erõsebbek követték. Nem annyira régen pedig azt vettem észre, hogy valami csobbant a wc-ben. :( Nos, az valószínüleg a babám volt. Nagyon szörnyû érzés. Viszont erõt kell venni magamon, nem szabad belebetegedni. Ennek sanos valamiért így kellett lennie. Most abban bízok, hogy kiürültem teljesen és nem lesz mûtét. Hétfõn megyek a dokihoz. Köszi mindenkinek, aki írt.
Az én legelsõ terhességem 5 hetesen ment el. A másodiknál szintén ötödik hétnél kezdtem vérezni, ugyanúgy, mint az elõzõnél. Azt hittem, ennek is vége. Minden jel arra mutatott. Nagy erõs, élénkpiros vérzés volt. Aztán másnap abbamaradt a vérzés, és az ügyeleten a doki szerint minden rendben volt. Múlt héten múlt 1 éves a kislányom. Szóval ne add fel, bármi történhet. A lényeg, hogy bízz, és próbálj sok pozitív energiát termelni. Nagyon fontos.
nagyon sajnálom. További erõt a próbálkozáshoz. Remélem mihamarabb összejön.

Elképzelhető, hogy terhes vagyok, de a teszt még nem mutatta ki?

Ma (nem) kéne megjönnie és eddig még nincs is semmi. Csináltam egy tesztet, de nega lett.

Legjobb válasz: nekem az elsõ teszt neg. volt. egy hét múlva a következõ poz. másnap doki 4hetes terhességet állapított. 8hetes kisfiú anyukája

nekem az elsõ teszt neg. volt. egy hét múlva a következõ poz. másnap doki 4hetes terhességet állapított. 8hetes kisfiú anyukája
Milyen tesztet csináltál? Ha tudsz csinálj qupidoval, vagy clearblueval azok elég érzékenyek. Lehetsz terhes, csak még kicsi a hcg tartalom a szervezetedben.
Én már a teszt elõtt tudtam, hogy terhes vagyok.Egyszerûen éreztem, ezért nem is lepõdtem meg amikor egy nagyon halvány csík jelent meg a második ablakban, még a nem várt mensi elõtt 3 nappal.Lehet, hogy csak kevés hormon van a szervezetedben.Ha nem jön meg, pár nap múlva tesztelj az már bizti, hogy pozitív lesz.31 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: 20-as érzékenységû coraxot használtam. Köszi.
A coraxxal nekem is negatív lett, mondjuk én menszi elõtt két nappal csináltam, próbáld ki holnap a clearbluet hátha pozitív lesz!Drukkolok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!