Találatok a következő kifejezésre: Elképzelhető hogy vagyok, de (27 db)

Eddig reménykedtem, hogy hátha terhes vagyok, de ma elkezdett fájdogálni a hasam. Ennek ellenére is elképzelhető-e, hogy terhes vagyok?

Utoljára nov. 24. -én volt meg, karácsonyi ajándéknak várható a következ? id?pont.

Legjobb válasz: Biztosan türelmetlen vagy, de hidd el, a korod még nem gátló tényezõ a terhességre (ezt te is tudod), bár ilyenkor már nehezebb a foganás. Arra figyelj, hogy az aggódások, türelmetlenségek is blokkolják érzelmileg a tested, hiszen a megemelkedett stresszhormonok nem engedik megtapadni a petesejtet. A hasfájás még nem biztos hogy mensi, de ne gondolj, ne koncentrálj rá, mert ha sikerült, úgyis kiderül hamar, ha meg nem, esetleg még csalódottabb leszel így az ünnepek elõtt. Élvezd ki a közelgõ Karácsonyt a már "meglévõ" családdal, legyetek boldogok, szeressétek egymást, és hidd el, ha lelki egynesúlyban éled a napjaid, szinte akaratlanul is ott terem a babóca.Tudom, szép ajándék lett volna (nekem is...), de a Clostyl sem csodaszer, nem lehet vele mindenkinek szerencséje...

Biztosan türelmetlen vagy, de hidd el, a korod még nem gátló tényezõ a terhességre (ezt te is tudod), bár ilyenkor már nehezebb a foganás. Arra figyelj, hogy az aggódások, türelmetlenségek is blokkolják érzelmileg a tested, hiszen a megemelkedett stresszhormonok nem engedik megtapadni a petesejtet. A hasfájás még nem biztos hogy mensi, de ne gondolj, ne koncentrálj rá, mert ha sikerült, úgyis kiderül hamar, ha meg nem, esetleg még csalódottabb leszel így az ünnepek elõtt. Élvezd ki a közelgõ Karácsonyt a már "meglévõ" családdal, legyetek boldogok, szeressétek egymást, és hidd el, ha lelki egynesúlyban éled a napjaid, szinte akaratlanul is ott terem a babóca.Tudom, szép ajándék lett volna (nekem is...), de a Clostyl sem csodaszer, nem lehet vele mindenkinek szerencséje...
Ne görcsölcs rajta. Én is jártam meddõdégi kezelésre kb. 1 évig, úgy hogy elõtte évekig próbálkoztunk sikertelenü. Abbahagytam a kezeléseket, mert anyagilag sem volt egyszerû, meg a hormonokkal sem akartam túlstimuláltatni magam. Tavaj novemberben megfogant a kicsi "szemünk fénye", aki már 4 hónapos tündéri csajszi. Párodat kivizsgálták? Sok sikert nektek is.
Szia, ne görcsölj rajta, mert az senkinek sem tesz jór. A korod pedig nem probléma, édesanyám engem 39 évesen válalt be. Foglald el magad a karácsonyi készülõdésel. Drukkolok.
Szerintem a hasfájástól még lehetsz terhes.Igaz nekem elsõ baba, de a terhesség elsõ 8 hetében olyan mensis görcs szerû fájásaim voltak mint még soha.Csillagokat láttam néha.Szerintem tesztelj újra egy hét múlva.ÉN 3 nappal azután csináltam, hogy meg kellett volna jönnie és így is nagyon halvány volt a csíkocska:) .Azt mondják akimaradás után 4-5 nappal már biztosan kimutatja.Én szurkolok.
Szia! Én azt hittem, hogy meg fog jönni közben meg azért görcsölt a hasam mert épp a beágyazódás ment végbe. Vannak nõk akiknél a beágyazódás és a magzat növekedése fájdalmas görcsökkel, szúrkálásokkal jár. Én most 8 hetes terhes vagyok és 10 hete bizony néha elég rendesen görcsölök és bele-bele szúr. Ha a ciklusod normális akkor ajánlom a http://www.naptarak.com-ot ahol megtudhatod a peteérésed pontos napját. Nekem is ezzel sikerült.
Nem tudom sajnos hogy helyrejöhet-e de az 100% hogy nem a görnyedés miatt van. :(
Ha össze tudnád nyomni, akkor a babát is összenyomnád késõbb! A méhedben biztosnágban van az ilyen külsõ hatásoktól, úgyhogy biztos, hogy nem a görnyedés miatt van. Ezt a dokitól kell megkérdezni, hogy helyrejöhet-e még, nem akarlak elkeseríteni, de elég durva deformálódásod van!
Ha nagyon kell pisilned, mikor az UH van, akkor a hugyhólyag valamennyire lelapíthatja. Tudom, hogy nagyon rossz várakozni, én már ezen túl vagyok... :(

Elképzelhető hogy terhes vagyok, de még nem 100%, attól még szeretkezhetek a párommal?

Nem ártok neki?Tegnap is fájt a hasam mintha meg akarna jönni...szex közben is kicsit fájt....de ezzel nem ártok?

Legjobb válasz: szia, Nem ártassz neki. Csak ne vaduljatok amíg nem biztos a dolog. :)) Utána az orvos megmondja, hogy lehete-e vagy sem. De, ha panaszmentes vagy és más sem indokolja, akkor nyugodtan együtt lehetsz a pároddal. Szorítok, hogy baba legyen.

szia, Nem ártassz neki. Csak ne vaduljatok amíg nem biztos a dolog. :) ) Utána az orvos megmondja, hogy lehete-e vagy sem. De, ha panaszmentes vagy és más sem indokolja, akkor nyugodtan együtt lehetsz a pároddal. Szorítok, hogy baba legyen.
Dehogy ártasz, sõt, problémamentes terhességnél végig lehet szeretkezni!
Szerintem orvoshoz menni korai, kb. 5-6 hetesen érdemes elõször elmenni. Szerintem csinálj tesztet. A pároddal meg óvatosan szeretkezz!
A terhesség legelején nagyon vigyázni kell. Nem egy olyan esetrõl hallottam, hogy a szeretkezés után vérezni kezdett a kismama. Szerintem menj el dokihoz, megvizsgál, és majd õ megmondja.

Menstruáció szerint nov5 re vagyok kiirva de az utolsó ultrahang szerint29re szept ez csak a méretet mutatja vagy elképzelhetö hogy hamarabb szülök?

Legjobb válasz: mármint okt.29-re? mert az elképzelhetõ,hogy 6-7 nappal most elõbbre értékelik a helyzetet.. de hogy szeptember 29-én szültél volna és nem tudnál róla, azt kizártnak tartom :)

mármint okt.29-re? mert az elképzelhetõ, hogy 6-7 nappal most elõbbre értékelik a helyzetet.. de hogy szeptember 29-én szültél volna és nem tudnál róla, azt kizártnak tartom :)
A kérdező hozzászólása: bocsi igen okt29re :-)
Nem jelent semmit. Ezt az átlagos babamérethez viszonyítják, de sok 4 kg feletti baba van. A családodban mekkora babák születtek? Mennyire vagytok magasak a pároddal? Nekem végig azt mondták, hogy a baba 2 héttel nagyobb a koránál, de mégis 1 héttel túlhordtam. Jó nagy is lett, 4, 17 kg. Most másfél éves, és 1 fejjel magasabb a kortársainál. A férjem is magas, meg én is. Szóval ez nem jelenti azt, hogy elõbb fogsz szülni.
A baba mérete szerinti kalkulációt mutatja a szeptember 29.

165cm vagyok, 70kg és 25 éves lány. Sosem voltam sovány típus, mindig volt mit fogni rajtam, de szeretnék mostmár vékonyabb lenni. Elképzelhető, hogy mozgással, életmódváltással én is vékony legyek?

Vagy hiába is dolgozom sosem leszek olyan modell alkat? A családom minden tagja ilyen típus. A vállam is szélesebb valamivel mint az átlag. Izmosodni nem szeretnék, csak ledobni a felesleget.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is ugyanezek a paramétereim, csak 21 éves vagyok... Én elkezdtem a napi fél óra tornát, délelõtt csak gyümölcsöt eszek és 6 után semmit. Eddig ennyire jutottam. Próbálom betartani a norbi update kódokat, de egyelõre még csak ismerkedem velük. Nagyon sok sikert kívánok, remélem lefogyunk! Nálam a cél az 53 kg. de már 57-tel is kiegyezem :) Ha gondolod írj e-mailt, megbeszélhetnénk a tapasztalatainkat és "húznánk" egymást. Együtt könnyebb fogyni! :)

Szia! Nekem is ugyanezek a paramétereim, csak 21 éves vagyok... Én elkezdtem a napi fél óra tornát, délelõtt csak gyümölcsöt eszek és 6 után semmit. Eddig ennyire jutottam. Próbálom betartani a norbi update kódokat, de egyelõre még csak ismerkedem velük. Nagyon sok sikert kívánok, remélem lefogyunk! Nálam a cél az 53 kg. de már 57-tel is kiegyezem :) Ha gondolod írj e-mailt, megbeszélhetnénk a tapasztalatainkat és "húznánk" egymást. Együtt könnyebb fogyni! :)
Életmódváltással biztos tudsz valamennyit fogyni, de saját tapasztalatom alapján azt tanácsolnám, hogy mindig figyelj, hogy ennél már ne menj feljebb. Én kb. ugyanilyen testalkattal folyton fogyóztam, aztán persze jojó. Nem volt addig gond, míg nem voltak gyerekek, mert mindig tudtam magamra annyi idõt szánni, és persze egyedül olyan lelkiállapotba kerülni, hogy elhatározzam magam, és be is tartsam. Ilyenkor aztán szinte minden nehézség nélkül ledobtam jó pár kg-t. Szóval így utólag az örökös elégedetlenség, fogyókúra helyett csak tartanom kellett volna a súlyomat, némi tornávál és egészségesebb étkezéssel.

Ma a ciklusom 21. napján vagyok, de még mindig nem mutatott a törpemikroszkóp páfrányleveleket. Elképzelhető hogy nincs is pé-sem, vagy nem lehet hinni a mikroszkópnak?

Általában 31 napos a ciklusom bár a múltkor 37-os volt.És már nagyon reménykedtem,de mégis megjött,ennyit még sose késett.

Legjobb válasz: hát még lehet pé-d. de az is lehet, hogy nem. inkább tesztet vegyél, lehet drágább, de megbízhatóbb.

hát még lehet pé-d. de az is lehet, hogy nem. inkább tesztet vegyél, lehet drágább, de megbízhatóbb.
Szia! Nekem nagyon sokáig nem mutatott semmit a mikroszkóp, de kiderült, hogy nem is volt pé-em. Kaptam Clostyt, amitõl lett. Viszont a mikroszkópon ekkor sem volt páfrány, pedig az LH tesztem pozitív volt és a hõm is megugrott. Szóval nekem nem vált be és a dokim is azt mondta, hogy õ nem tartja semmire. Inkább a teszt, igaz jóval drágább, de sokkal megbízhatóbb (elvileg 99%-os). Sok sikert!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget

Lányok! Veletek volt ilyen vagy elképzelhető, hogy valakibe nem vagytok szerelmesek, de szexelnétek vele?

Ha igen, mi az oka? Egyszerű szexhiány vagy más okból? Történt már veletek ilyesmi?

Legjobb válasz: elõfordul hogy valaki vonzza az embert szexuálisan és történik is valami pedig nincs érzelem. Nem hiszem hogy szexhiány a legfõbb ok de biztos hogy van ilyen eset is. nem egy embert ismerek aki lefeküdt olyannal akibe nem volt szerelmes.

elõfordul hogy valaki vonzza az embert szexuálisan és történik is valami pedig nincs érzelem. Nem hiszem hogy szexhiány a legfõbb ok de biztos hogy van ilyen eset is. nem egy embert ismerek aki lefeküdt olyannal akibe nem volt szerelmes.
Volt, igen, egy olyan férfi, aki iránt eleinte éreztem valamit, de teljesen kiábrándultam belõle , viszont a vonzalom megmaradt, szóval megbeszélés után szexeltünk egy "jót" :D kicsit bénázott, de aztán jó volt.:D
Majd ha Gagarin visszatér az ûrbõl egy nap...akkor szexelek valakivel érzelem nélkül :)
Elég érdekesek a mai nõk...
A kérdező hozzászólása: Hát ez érdekes... És lehet erre építeni? Csak mert van egy lány akit én szeretek, de õ nem szerelmes viszont mindenáron szexelni akar velem o.O Aztán furcsálltam a dolgot.
Nem egyszer elõfordult velem is. A fõ ok nálam az volt, hogy nem vagyok egy szerelmes típus, viszont a szexért meg élek-halok. Tehát megoldottam a dolgot úgy, hogy jártam ugyan ezekkel a srácokkal, jól ki is jöttem mindegyikkel, de lényegében a szexen alapult a kapcsolat. 28/N
Vannak olyan férfiak, akiknek eszméletlen a szexuális kisugárzásuk, de egyéb személyiségbeli jegyek miatt azt gondolom, hogy hosszú távú kapcsolatot nem kezdenék velük. Amikor nagyon ki voltam éhezve, volt már ilyennel szexkalandom.
Persze, volt ilyen. Szexeltünk egy jót és ennyi :)
Volt rá példa. Nem a szexhiány miatt, hanem nagyon vonzott az illetõ, elég erõs szexuális kisugárzása volt. Pár hónapja ismertük egymást, de abszolút felszínes volt a viszony. Úgy érzem a vonzalmon kívül szerepet játszott a kíváncsiság is. Ezt a két okot tudnám megjelölni. 23/l
Kérdezõ: Nem tudom, hogy ez a lány milyen indíttatásból akar veled szexelni, az is elképzelhetõ, hogy szexuálisan vonzódik hozzád, de egyébként valami (pl. a természeted) miatt nem érdekelnéd. Hallottam már ilyenrõl. Ha te így nem akarsz szexelni, akkor ne menj bele. GeGeL: Tudod, úgy tûnik, hogy ebbõl a pár válaszból leírtad a mai nõket. Nem hiszem, hogy messzemenõ következtetéseket lehet ebbõl levonni. Az, hogy némelyikünkkel ilyesmi elõfordult, még nem jelenti azt, hogy mindig csak szerelem nélkül fekszünk le valakivel. Velem pl. ez már hosszú évekkel ezelõtt történt, és több, mint 2 éve már, hogy szerelmen alapuló kapcsolatban vagyok egy sráccal, akivel együtt is lakunk már egy éve. Szóval csak azt akartam mondani, hogy ne ítélj elsõre... 28/N

Elképzelhető hogy laktóz vagy glutén érzékeny vagyok? Az utóbbi 2 hónap alatt 6 kg-ot fogytam. Hasmenésem volt, kiütéseim jöttek ki rajtam amik ugyan nem viszketnek, de voltak fejbőrön, háton, karon.

Mellkasi, hasi fájdalom is el?jön ha kenyeret, zsemlét stb. vagy tejterméket eszek. Tudni kell rólam hogy pánikbeteg vagyok, és lehet hogy túlreagálom az egészet. De azért lehetséges, hogy most az egyszer igazam van?

Legjobb válasz: Ezt csak orvos tudja megmondani,de elképzelhetõ...

Ezt csak orvos tudja megmondani, de elképzelhetõ...
Kérj gasztroenterológushoz beutalót a háziorvosodtól, ott majd kivizsgálnak. A laktózról tudok nyilatkozni, mert én is érzékeny vagyok rá. Tünetek: hasmenés, hasi görcsök, puffadás. Ezek a legjellemzõbbek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Utána fogok nézni majd.
Lehetséges. A gluténérzékenységet ismerem, mert a hugom is az. Tünetei: hasmenés, hasfájás, nagyon nagy fáradtság érzet, és esetleg kiütések. Szerintem menj el orvoshoz!
Még bõven felhúzódhat! Persze nem 100%, de még rengeteget fog mozogni!
Egyetértek az elõttem szólóval. Elsõ terhességemnél nekem is rálógott a méhszájra, bár nem borította. A végére feljebb húzódott ugyan, de még így is vészesen közel maradt. Bár akkor 34 hétre szültem egy makk egészséges fiacskát, császárral, de nem a lepény elhelyezkedése miatt volt szükség a mûtétre. Van olyan ismerõsöm, akinek végig rálógott. A lényeg, hogy terhessége válogatja. Remélhetõleg feljebb megy, de sajnos elõfordulhat, hogy marad nagyon közel.
A 13. héttõl elõfordult rózsaszín folyás, majd a 18. héten észrevette a dokim, hogy rálóg a lepény a méhszájra, ez okozza a "vérzést". A 20. héten éppenhogy elérte a méhszájat, még egy-egy rózsaszínem volt, most a 24. héten, meg már nem is látta az uh-on, anynira felkúszott a lepény.

Ha lejárt az útlevelem de holnap át kell mennem Szerbiába, elképzelhető hogy a határőrök nem veszik észre? Vagy át tudok valahogy jutni?

Legjobb válasz: A legjobb az lenne, ha felhívnád az átkelöet és megkérdeznéd hogy személyivel mehetsz-e. De ha nem akkor tuti észre veszik, a rosszabb az ha beengednek, de ki nem.

A legjobb az lenne, ha felhívnád az átkelöet és megkérdeznéd hogy személyivel mehetsz-e. De ha nem akkor tuti észre veszik, a rosszabb az ha beengednek, de ki nem.
Én is gyakran megyek át Szerbiába, és volt, hogy nem vettem észre, hogy lejárt.Észreveszik azok nyugi.Az a dolguk.
Az hülyeség h beengednek ki nem. esetleg pont fordítva, haza mindenképp útlevél nélkül is átengednek, ha kint vagy hónapokig és lejár az útleveled akkor is hazajöhetsz.Olyan nincs h nem engednek haza.
Elkepzelheto hogy nem veszik eszre, mert mondjuk meg sem nezik az utleveledet. Proba szerencse. De egy lejart utlevel olyan mintha utlevel nelkul mennel, ugyanaz. Szerbiaba nem jo az ujfajta szemelyi igazolvany?
Valószínû, hogy észre veszik. NE kockáztass! Inkább hosszabbítsd meg.
Szerintem se kockáztass. És mi van ha beengednek, de vissza már nem és ottragadsz jó pár hétre vagy akár 1-2 hónapra is, amíg a követségen keresztül nagy macerával kapsz egy új útlevelet?
Szerbiába nem tudsz személyivel menni, nem olyan rég voltam, és tuti, hogy észreveszik, nekünk még pecsételtek is bele, pedig ez manapság (az EU miatt) elég ritka már.
Mivel az útlevelet szkennelik, így nem a határõr szúrja ki, hanem a számítógép. Az "ebbõl a szempontból tévedhetetlen".
Utolsó.De van! Egyik rokonom is így járt.Kimentek Romániába és nem vették észre, hogy lejárt közbe az útlevelük. Több mint 2 hónapig tartott mire haza tudtak jönni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!