Találatok a következő kifejezésre: Elképzelhető hogy babám azért sír a (1 db)

Elképzelhető hogy a babám azért sír a cicin, mert túl mohó és megterheli a gyomrát?

3 hetes a pici és pár napja sírva szopizunk. Kb 5-10 perc alatt megeszik 80-100-at és utána nagyon tekereg, sír, nyugtalan és alig tud elaludni...Tejem az van elég, fejl?dik rendesen. Lehet attól, hogy túl gyorsan eszik?

Legjobb válasz: Elképzelhetõ !Nekem is hasonló gondom volt ,én akkor hogy jó sok tejem legyen ittam a laktoherb teát,pedig nem lett volna rá szükség,szegénynek sok volt a tej,de itta mert jött utánna meg tekergett meg sírt.Próbáld meg 3 óránként szopiztatni,nálunk ez jött be.Hozzá kell tennem hogy a lányaimat szoptathattam igény szerint,õk nem ették tul magukat.

Elképzelhetõ !Nekem is hasonló gondom volt , én akkor hogy jó sok tejem legyen ittam a laktoherb teát, pedig nem lett volna rá szükség, szegénynek sok volt a tej, de itta mert jött utánna meg tekergett meg sírt.Próbáld meg 3 óránként szopiztatni, nálunk ez jött be.Hozzá kell tennem hogy a lányaimat szoptathattam igény szerint, õk nem ették tul magukat.
Valószínûleg a pocakja fáj.Okozhatja a mohóság. Nálunk is enyhülést hozott a 3 óránkénti evés.Illetve ami még bevált a hasonalvás.Imád hason aludni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egy nőnek joga van eldönteni meddig s hányszos szoptasson. Nem?

Kiborit a férjem azt mondta betölti baba a 6 hot aztan etesem hogy ne szopizon. Nagyon felcseszte a9 agyam . elsö babát 3 hetig tudtam csak

7

Akiknek 1 hetes a babája, és mérni a súlyát, mennyi gr-ot eszik meg a pici egy alkalommal? Nekem 1 hetes a babám, és 40-70 gr közt fogyaszt.

4

Szopiztatás---formába hozás?

szoptatom a babát eszek iszok és jönnek rám a kilok ugy hogy többet nem is eszek mint régen.
sokáig szeretnék szoptatni de a feljött 10kg le akarom dobni végre. mit és hogyan csináljam?

6

8 hetes babam van, jarhatok mar flabelosra? Ha, nem szerintetek mikor?

3

Sztrapacskat foznek, juhturot ehetek szoptatas alatt, 2 hos babaval?

4

Aki igény szerint szoptattak éjjel együtt aludtak baba legalább 4 szer szopcsizik még mikor tennéd külön szobába?

Párom nagyon el van tévedve ha azt hiszi 6 honaposan átteszem a babát külön szobába ugy hogy többször szopcsizik még a lányom

10

Ha van elég anyatejem, attól még elkezdhetem kóstoltatni lassan 5 hónapos babámmal az almát? Csak hogy fokozatosan vezessem be az ízeket? Gondolom pár kiskanálnyi délelőttönként nem gond?

Tudom, hogy 6 hónapos korig, elegendő, nem kell még víz se mellé... sokat olvasni róla. de ha 6 hósan elkezdem hozzátáplálni, akkor legyen már egyfajta íz ismeretsége, és akkor tudom variálni, pl. alma, répa, krumpli, fokozatosan persze.

6

Ez már túl késő? Hogyan szoktassam le róla?

A kisfiam 2 éves lesz Szeptemberben , és még most is sokat cicizik . Hogyan szoktassam le róla ? Nincs szívem csak úgy elvenni tőle , hogy kisfiam most nincs cici többet ! Vannak itt mások is akik még mindig ciciztetnek ?

12

Vissza lehet hozni a tejet? Vagy ne erőlködjek, stresszeljek?

Sajnos egyéb okokból nem tudtam szoptatni 2 hónapos babámat egy hétig. Már előtte is kellett pótlás, mert bármit tettem, semmitől nem volt több. Most fejtem, de ma reggelre a két ciciből nem jött több mint 20 ml majd' 1 óra fejés után. Pedig éjjel alszom ( átalussza egy hónapja az éjjeleket).
Szedtem homeopátiát, teát, rengeteg folyadék, mentes sör, minden, de csak fogyott a tejem. És most még ez az egy hét...

Mit tegyek? Ja és hiába tettem óránként akár cicire, attól sem volt több a tej, annyit értem el hogy üvöltött folyton szegénykém, így jött a pótlás.

Visszahozható még a tej?

4

A fagyasztott felengedett anyatej jobb egy 9 honaposnak vagy sinlac vagy más?

Reggel szopik még, napközben gyümölcs, főzelék, gyümölcs. Estére csak 50 ml tej marad a mellemben, de megeszik 200 at. Van korábbról lefagyasztva tejem, elég sok. 4-5-6 honapos korából. Szerintetek mi a jobb neki? Ha azt kapja meg este pótlásnak vagy ha sinlacot kap? Mennyire változik a tej minősége a fagyasztástól?
Amúgy megeszi a fagyasztott tejet is!

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!