Találatok a következő kifejezésre: Elképzelhető hogy babám azért (3 db)

Elképzelhető, hogy azért fáj a babám hasa, mert összekeveredik benne a megemésztett és az új tej?

Legjobb válasz: Nem hiszem. Lehet, hogy sok elsõtejet szív, talán attól fájhat. Babák gyorsan emésztenek, ha akkor eteted mikor éhes, akkor valószínû már megemésztette az elõzõt. Ha van elég tejcid, akkor mielõtt etetnéd fejjél le egy kevés elsõtejet 10-20 ml,az utánna lévõ tejci laktató, zsíros.Mi így csináltuk és nálunk bevált.

Nem hiszem. Lehet, hogy sok elsõtejet szív, talán attól fájhat. Babák gyorsan emésztenek, ha akkor eteted mikor éhes, akkor valószínû már megemésztette az elõzõt. Ha van elég tejcid, akkor mielõtt etetnéd fejjél le egy kevés elsõtejet 10-20 ml, az utánna lévõ tejci laktató, zsíros.Mi így csináltuk és nálunk bevált.
Elképzelhetõ.Nálunk is elõfordult, de ha legalább másfél órát tudtunk hagyni két szopi között, akkor nem volt panasz.
A kérdező hozzászólása: Nálunk az a gond, hogy belealszik a szopiba. Utána max egy órát bír ilyenkor, ha teleeszi magát, 3-4 órákat alszik, de naponta 2 alkalommal nem tud ébren maradni már egy hete (délelõtt 10 és este 6 körüli szopinál). Ilyenkor eszik, elalszik, nem tudom felébreszteni, aztán leteszem és kb egy óra múlva éhesen ébred. HA ilyenkor szoptatom újra, akkor jön a hasfájás (?) és vagy 2 órán keresztül nem tud elaludni, megmaradni sem kézben, sem ágyban, sem ringatva. Próbáltam, hogy lefejt tejet adok neki ilyenkor, de az sem használ igazán. Csak a tápszer, de azt meg nem szeretném pótlásra használni, örülök, hogy a kórház után sikerült elhagynunk. Viszont annyit nem ér a szoptatás, hogy fájdalmai legyenek... És ha nem találom ki, mit lehetne tenni, nem nagyon lesz más megoldás. Mert ha elmúlna fél-egy óra alatt... de 3-4-5 órát szenvedjen... :(

Úgy néz ki nem fejlődik a babám, 6 hetes vagyok. Ez a múlt héten derült ki. Tegnap elkezdtem vérezni, de nem durván, éjszaka görcsöltem is. Ma már kevés vér kevés görcs. Azért még elképzelhető, hogy magától elmegy a babám?

Csak, mert a dokim azt mondta ne menjek sehová, szerinte várjunk még, hátha.

Legjobb válasz: nagyon sajnálom. nem tudom mit kell ilyenkor tenni. de ha egy magzat el akar menni, azt el kell engedni. Ez biztos nem véletlenül történik, nem lenne egészséges. Nagyon sajnálom tényleg

nagyon sajnálom. nem tudom mit kell ilyenkor tenni. de ha egy magzat el akar menni, azt el kell engedni. Ez biztos nem véletlenül történik, nem lenne egészséges. Nagyon sajnálom tényleg
Sajnos ilyen idõs terhességet nem tartanak meg gyógyszeresen!!Max csak magnéziumot adnak a görcsök ellen!!:( Tapasztalat!!
Fogadd meg a doki tanácsát hátha. Igazából nem tudnak mit tenni. Most, hogy kialakulnak növekedésnek indulnak a dolgok sok minden közbe szólhat. Az élet szelektál, de talán jobb is így. Nehéz ilyenkor, de inkább egy korai vetélés mint egy fogyatékos gyermek. Sajnos 2x vetéltem magam is.
Én szorítok neked, sajnos nekem is volt ilyen tavaly nyáron, és elment a baba, de azóta már a 19 hétben vagyok. Írd meg, hogy mi van veletek.
1. Honnan tudja, hogy nem fejlõdik? 6 hetesen még akármi lehet! Van akinek ilyenkor még szívhang sincs, ezt korai megállapítani, hogy nem fejlõdik, szerintem. 2. Ha vérzel, mire vár az orvos? Hogy elmenjen magától a baba? Nem kellene neki segíteni gyógyszeresen? Nem tudom, mit mondjak, mert csúnyát nem akarok, de keress másik orvost!
Sajnálom! Nekem is volt egy ilyen, tavaly nyáron, de nem szabad feladni. most 19 hetes terhes vagyok, és kimondhatatlanul boldog! Nekem azt mondták, lehet azért ment el az a baba, mert beteg lett volna, jobb így. Jó egészséget a továbbiakban. Kitartás
Nagyon sajnálom.
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem a nehezén túl vagyok. A gyenge görcsöket jóval erõsebbek követték. Nem annyira régen pedig azt vettem észre, hogy valami csobbant a wc-ben. :( Nos, az valószínüleg a babám volt. Nagyon szörnyû érzés. Viszont erõt kell venni magamon, nem szabad belebetegedni. Ennek sanos valamiért így kellett lennie. Most abban bízok, hogy kiürültem teljesen és nem lesz mûtét. Hétfõn megyek a dokihoz. Köszi mindenkinek, aki írt.
Az én legelsõ terhességem 5 hetesen ment el. A másodiknál szintén ötödik hétnél kezdtem vérezni, ugyanúgy, mint az elõzõnél. Azt hittem, ennek is vége. Minden jel arra mutatott. Nagy erõs, élénkpiros vérzés volt. Aztán másnap abbamaradt a vérzés, és az ügyeleten a doki szerint minden rendben volt. Múlt héten múlt 1 éves a kislányom. Szóval ne add fel, bármi történhet. A lényeg, hogy bízz, és próbálj sok pozitív energiát termelni. Nagyon fontos.
nagyon sajnálom. További erõt a próbálkozáshoz. Remélem mihamarabb összejön.

Elképzelhető hogy a babám azért sír a cicin, mert túl mohó és megterheli a gyomrát?

3 hetes a pici és pár napja sírva szopizunk. Kb 5-10 perc alatt megeszik 80-100-at és utána nagyon tekereg, sír, nyugtalan és alig tud elaludni...Tejem az van elég, fejl?dik rendesen. Lehet attól, hogy túl gyorsan eszik?

Legjobb válasz: Elképzelhetõ !Nekem is hasonló gondom volt ,én akkor hogy jó sok tejem legyen ittam a laktoherb teát,pedig nem lett volna rá szükség,szegénynek sok volt a tej,de itta mert jött utánna meg tekergett meg sírt.Próbáld meg 3 óránként szopiztatni,nálunk ez jött be.Hozzá kell tennem hogy a lányaimat szoptathattam igény szerint,õk nem ették tul magukat.

Elképzelhetõ !Nekem is hasonló gondom volt , én akkor hogy jó sok tejem legyen ittam a laktoherb teát, pedig nem lett volna rá szükség, szegénynek sok volt a tej, de itta mert jött utánna meg tekergett meg sírt.Próbáld meg 3 óránként szopiztatni, nálunk ez jött be.Hozzá kell tennem hogy a lányaimat szoptathattam igény szerint, õk nem ették tul magukat.
Valószínûleg a pocakja fáj.Okozhatja a mohóság. Nálunk is enyhülést hozott a 3 óránkénti evés.Illetve ami még bevált a hasonalvás.Imád hason aludni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!