Találatok a következő kifejezésre: Elképzelhető hogy babám (34 db)

4-én volt peteérésem, 3-án és 5-én voltunk együtt. Tegnap 1-2 csepp rózsaszínes pecsételést tapasztaltam, ma pedig kissé barnás. Elképzelhető, hogy babát várok? Eddig soha nem éreztem ilyet (belső megérzés) alig bírok magammal, hogy ne teszteljek.

Ciklusom 29 napos. Eddig ilyen időben nem volt pecsételésem, csak vérzés előtt 3 nappal.

Legjobb válasz: Vegyél tesztet,az adja meg a biztos választ.Bár én úgy jártam,hogy tavaly (az orvosi számítás szerint) jan.17-én estem teherbe,és februárban attól még ugyanúgy megjött.Volt ám meglepetés! :)

Vegyél tesztet, az adja meg a biztos választ.Bár én úgy jártam, hogy tavaly (az orvosi számítás szerint) jan.17-én estem teherbe, és februárban attól még ugyanúgy megjött.Volt ám meglepetés! :)

Volt egy nőgyógyászati műtétem, 4250 lett a babám, viszont se fájás, se tágulás nem volt. Szépen, megbeszélt időbe kivették a babám (túlhordtam 4 napot). Elképzelhető, hogy most érett lesz a méhszáj?

A doki azt mondja,az el?zmények miatt,meg most is nagynak saccolják valószín? császár,viszont bármi történhet.Különben 36 múltam.Mondjátok,hogy hülye vagyok,de úgy szeretném,mint az els?t.

Legjobb válasz: Szerintem minden nõnek, anyának, szíve joga, hogy õ döntsön a testérõl, persze orvosi beleegyezéssel. De már elõre vihogok itt magamban, miket fognak itt neked írni...!:) Múlt héten olyat hallottam a tvben, ahová meghívtak reggeli mûsorba egy dúlát, szülésznõt, hogy kisérletek bizonyítják, hogy a szülési fájdalmak olyan hormonokat szabadítanak fel az agyban, ami nagyban elõsegíti az anya-gyermek kötõdést, erõsíti a kapcsolatot. Persze erre megkérdezte a mûsorvezetõ, hogy na akkor most a császárosoknak meg akik epidurált kérnek,nem lesz olyan jó a kapcsolata a gyerekükkel???:) Szóval hihetetlen már miket kitalálnak, hogy úgymond reklámozzák a természetes, mindenféle beavatkozásmentes szülést. Szerintem mindenki tegye úgy, ahogy jónak látja. De aki direkt császárt akar, az jobb ha mélyen csöndben van, mert itt is és máshol is megkapja a vizes lepedõt az tuti!

Szerintem minden nõnek, anyának, szíve joga, hogy õ döntsön a testérõl, persze orvosi beleegyezéssel. De már elõre vihogok itt magamban, miket fognak itt neked írni...!:) Múlt héten olyat hallottam a tvben, ahová meghívtak reggeli mûsorba egy dúlát, szülésznõt, hogy kisérletek bizonyítják, hogy a szülési fájdalmak olyan hormonokat szabadítanak fel az agyban, ami nagyban elõsegíti az anya-gyermek kötõdést, erõsíti a kapcsolatot. Persze erre megkérdezte a mûsorvezetõ, hogy na akkor most a császárosoknak meg akik epidurált kérnek, nem lesz olyan jó a kapcsolata a gyerekükkel???:) Szóval hihetetlen már miket kitalálnak, hogy úgymond reklámozzák a természetes, mindenféle beavatkozásmentes szülést. Szerintem mindenki tegye úgy, ahogy jónak látja. De aki direkt császárt akar, az jobb ha mélyen csöndben van, mert itt is és máshol is megkapja a vizes lepedõt az tuti!
Szia! Az általános gyakorlat az, hogy ha az elsõ szülés császáros volt, akkor a 2. szinte automatikusan császár, különösen ha nem telik el 2 év a 2 szülés között. Úgyhogy az elõzmények ismeretében szerintem még ha beindulnának is a fájások és a tágulás, akkor is császár lenne belõle, akár kérnéd erre a dokit, akár nem.
Nekem az elsõ babám császárral született, szintén fájás nélkül. Nagyon vágytam rá, hogy a második is ilyen "egyszerû" legyen. A doki azt mondta, hogy 95% az esély a császárra. Na, nekem bejött az 5%! :) Tehát, bármi lehet még nálad is.
Kedves utolsó! 12 órás vajúdás után lett meg a második babám. Tényleg olyan volt mintha elöszõr szültem volna. Nem csalódtam, hogy másodjára sima szülésem volt, mert bár nagyon fájt, de mégis kellemes emlék maradt. Ami köszönhetõ az orvosomnak is, hisz nagyon jó fej ember, végig kedves volt, sokat viccelõdött. :)
az elõzõ válaszadótól kérdezném, hogy így milyen volt a 2. szülésed? olyan mintha elõször szültél volna, nem? és utólag is sajnálod, hogy nem úgy lett mint az elsõ? ha ciki írhatsz választ priviben is:) Csak azért kérdezem, mert én is így voltam elsõre, és nem tudom mi lesz majd legközelebb.

Három szívhangot hall, de csak 2 babát lát. Elképzelhető hogy baj van? 11hkm

Legjobb válasz: Lehet,hogy a harmadik baba takarásban van és ezért nem látni nyugodj meg :) Gratulálok a babákhoz 2 fiús 21 hetes kismama

Lehet, hogy a harmadik baba takarásban van és ezért nem látni nyugodj meg :) Gratulálok a babákhoz 2 fiús 21 hetes kismama
Hát valószínû, h csak takarja az egyik a másikat....Reménykedjünk semmi probléma....És komoly, 3 szívhangot hall? :)
3-as ikrek?Egyem meg a kis szívhangjukat!Gratulálok!!!
csak takarja a 3.at az egyik baba.
A kérdező hozzászólása: *a doki
#12 vok: drukkolok nektek!!
nagyon nagyon gratulálok.sok erõt és egészséget kívánok nektek és a babáknak is persze :) ))
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok, hogy érdeklõdtök:) Ma délelõtt voltunk dokinál, és megmutatta magát a 3. baba is, tehát minden teljesen rendben van és reméljük hogy ez így is marad!
Mi újság? Voltatok dokinál? Màr úgy izgulok mi van veletek :) . Írj, hogy mi újság :)
Juj de jó szívbõl gratulálok nektek :D Nagyon boldog babavárást nektek :D Azért majd írj néha, hogy mi újság veletek :) fõleg ha majd megtudjátok a nemüket :) . Azt még megkérdezhetem, hogy egy vagy több petéjûek??
A kérdező hozzászólása: Nem tudom olvasssa e még valaki, de mint kiderült gubancok voltak a hetekkel, így még csak ma töltöttem a 12.-et, és már délelõtt túl is estem a szûrõvizsgálatokon, midnen eredmény teljesen rendben van, szerencsére nem Down-kór gyanús egyik baba sem. Az A baba valószínûleg kislány, de ezt csak 70%ra mondta a doki, mert nem látja rendesen, a többi baba egyenlõre szégyenlõs. Nem tudni még hány petéjûek, hú de furán hangzik ez, de valami olyasmit motyogott a doki, hogy talán egy lepény van, mert egynek látja, de ettõl függetlenül lehetnek többpetéjûek is. :)
Jajj de jó:-)Szívbõl gratulálok!:) Idõnként jelentkezz, hogy mi van veletek
#12 vagyok: aztamindenit!!!De örülök neked, hogy megírtad! Már ilyen korán látni, h lány? Bár gondolom végülis nem a nemek aránya fontos, hanem hogy minden rendben legyen velük!! Ezt kívánom, és boldog babavárást nektek!!!2lányosAnyuka
Juj de jó :) ) mégegyszer gratulálok a babákhoz :) ) Ha lehet néha néha írj ide, hogy hogyan nõnek a picik ès mi újság veletek :) ) kiváncsi vagyok hogyan alakultok :) ) . Figyelni fogom mikor írsz :) ) Vigyázz magatokra és szép baba várást :) )
Szia. Hogy vagytok? Minden rendben van veletek? Tudjátok már a nemüket? Régen írtál màr :) . Remélem minden ok veled is ès a babákkal is :) .
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Azt hogy mennyire látni ilyen korán a nemüket nem tudom, de ilyenkor még könnyen lehet a kislányból kisfiú, jövõhéten szerdán megyünk megint dokihoz, uh-ra, legkésõbb a 16.hétre tervezünk egy 4Dset is, egyelõre minden rendben van, velem is, a babákkal is, bár már kezdem túl nagynak érezni magam:( de ezt leszámítva, meg azt hogy a derekam néha annyira fáj hogy alig birok megmozdulni, minden teljesen oké. Na majd írok, ha lesz valami fejlemény:) És aranyosak vagytok, hogy érdeklõdtök:)
12-es vagyok: örülök a döntésnek, olyan izgi!!! Tényleg írd meg ha voltatok dokinál, gondolok rátok, hogy rendben legyen minden! Addig is minden jót és szépet nektek!!
Hú de jó szívbõl gratulálok :D Szerdán írd meg mindenképpen mi volt a dokinál :) ) Vigyázz magatokra :) )
Szia!!!Elõször is gratulálok a babákhoz:-)Másodszor pedig valószínûleg tényleg takarásban van a 3.-dik baba, mivel megvan a 3.szívhang is.Akkor lenne okod aggodalomra, ha 3 babát látna, és csak 2 szívhangot találna.Bár nem tudom , a doki mit mondott??Mikorra rendelt vissza UH-ra?Ne idegeskedj, minden rendben lesz szerintem.Boldog babavárást, és majd írd meg, mi volt a következõ vizsgálaton!!!Üdv:2 kislány anyukája
akkor lenne baj ha 3 baba lenne de csak 2 szívhang :)
Próbálj meg elmenni másik rendelõbe, ahol jobb ultrahang gép van, hátha jobban látnák hányan is vannak odabent! Gratulálok, írígyellek:) ))
Várom, hogy ebbõl mi sül ki :) Már a kettõ is csodálatos , hát még a 3 :) Várom, hogy majd jelezz itt mi a helyzet?!
Én elmennék egy másik rendelõbe, ahol nagyon jó ultrahang van. Hogy biztos nem méhen kívül van e esetleg a 3. baba, és azért nem találja... 2-es ikreknél volt egy ismerõsnek így, az egyik baba a petevezetõben volt. Kórházban volt sokat, és a méhen kívüli terhesség felszívódott.
igen, lehet takarasban van a 3. baba :)
Csak azt tudnám mondani, amit az elõttem szólók, de ez úgy kikívánkozik belõlem: asztaaa, három baba!!!:) )
ÓÓÓÓ de nagyon irigy vagyok!!!Nekem egy lesz, de ÓÓÓ de irigy vagyok!!!Valószínûleg tényleg elbujt a kicsike, szóval nem hiszem hogy baj van, de ha nagyon szeretnéd mind a 3at egyszerre látni akkor menj el egy magánrendelõbe, ott megkeresik Neked mind a 3at.:) jajj de jóóó Neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, nagyon aranyosak vagytok, ha úgy döntünk hogy maradnak, akkor szerdán kell visszmenni a dokihoz, ha akor is csak 2 babát lát és 3 szívhangot hall akkor felkeresünk egy másik dokit is.
Mindenképpen írd meg hogy hogyan döntöttetek :)
A kérdező hozzászólása: A babák maradnak, úgyhogy remélem a szerdai uh-n mindent rendben talál majd a doki.
Szio! Minden rnedben veletek??? :)

Elképzelhető, hogy azért fáj a babám hasa, mert összekeveredik benne a megemésztett és az új tej?

Legjobb válasz: Nem hiszem. Lehet, hogy sok elsõtejet szív, talán attól fájhat. Babák gyorsan emésztenek, ha akkor eteted mikor éhes, akkor valószínû már megemésztette az elõzõt. Ha van elég tejcid, akkor mielõtt etetnéd fejjél le egy kevés elsõtejet 10-20 ml,az utánna lévõ tejci laktató, zsíros.Mi így csináltuk és nálunk bevált.

Nem hiszem. Lehet, hogy sok elsõtejet szív, talán attól fájhat. Babák gyorsan emésztenek, ha akkor eteted mikor éhes, akkor valószínû már megemésztette az elõzõt. Ha van elég tejcid, akkor mielõtt etetnéd fejjél le egy kevés elsõtejet 10-20 ml, az utánna lévõ tejci laktató, zsíros.Mi így csináltuk és nálunk bevált.
Elképzelhetõ.Nálunk is elõfordult, de ha legalább másfél órát tudtunk hagyni két szopi között, akkor nem volt panasz.
A kérdező hozzászólása: Nálunk az a gond, hogy belealszik a szopiba. Utána max egy órát bír ilyenkor, ha teleeszi magát, 3-4 órákat alszik, de naponta 2 alkalommal nem tud ébren maradni már egy hete (délelõtt 10 és este 6 körüli szopinál). Ilyenkor eszik, elalszik, nem tudom felébreszteni, aztán leteszem és kb egy óra múlva éhesen ébred. HA ilyenkor szoptatom újra, akkor jön a hasfájás (?) és vagy 2 órán keresztül nem tud elaludni, megmaradni sem kézben, sem ágyban, sem ringatva. Próbáltam, hogy lefejt tejet adok neki ilyenkor, de az sem használ igazán. Csak a tápszer, de azt meg nem szeretném pótlásra használni, örülök, hogy a kórház után sikerült elhagynunk. Viszont annyit nem ér a szoptatás, hogy fájdalmai legyenek... És ha nem találom ki, mit lehetne tenni, nem nagyon lesz más megoldás. Mert ha elmúlna fél-egy óra alatt... de 3-4-5 órát szenvedjen... :(

Elképzelhető, hogy a babámnak a Hipp alma citromfű teától hasmenése van? Napi 2 deci 9 hónapos babának sok?

Tapasztalt már valaki ilyet?

Legjobb válasz: Csak erre tudok gondolni. Most, hogy másfél napja nem adok neki, hasmenése sincs.

A kérdező hozzászólása: Csak erre tudok gondolni. Most, hogy másfél napja nem adok neki, hasmenése sincs.
Lányom is issza, de nem volt hasmenése tõle.
Az én kislányom is azt issza, 6 hónapos. De ilyet még én sem tapasztaltam. Nem lehet valami mástól?

Elképzelhető hogy a babámnak rólam csak a szopizás jut az eszébe, akkor is ha nem éhes?

Mostanában egyre gyakrabban fordul el? a 8 hetes kisfiamnál, ha például az apukája mondókázik neki, játszik vele és én odamegyek melléjük, egyb?l elkezd cuppogni és sírva fakad.

Legjobb válasz: Elképzelhetõ, hogy feltételes refelex alakult ki nála, és te vagy a kulcsinger, magyarul a jelneléted összekötötte a kajával. Ilyenkor viszont hiba megszoptatni, mert csak erõsíted ezt a reflexet, méghozzá nem is kicsit, hiszen az étel a babának jelenleg a lehetõ legnagyobb jutalom.

Elképzelhetõ, hogy feltételes refelex alakult ki nála, és te vagy a kulcsinger, magyarul a jelneléted összekötötte a kajával. Ilyenkor viszont hiba megszoptatni, mert csak erõsíted ezt a reflexet, méghozzá nem is kicsit, hiszen az étel a babának jelenleg a lehetõ legnagyobb jutalom.
Én is tapasztaltam, csak nálam nem cuppog és sir, hanem vigyorog, és a melleimet bámulja :D Jófej, mi?...
Nálunk is így volt. Amíg pár hetes volt, én nem tudtam ölbe venni, mert ha az én kezemben volt, rögtön izgatottá vált és enni akart, bezzeg másnál szépen elnézelõdött. De nyugodj meg, pár hét és kinövi!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a segítséget!
Én is vagyok így, 6 hetes a babám. ha a nagy ágyra teszem, én jóformán nem tudok melléfeküdni, mert rögtön csücsörög :)

Elképzelhető, hogy az AR-s tápszerből a sűrűsége miatt nem eszik annyit a babám, vagy nem ízlik neki?

Egyszer?en nem eszi meg azt a mennyiséget,max 60 ml egyszerre,aztán jó ideig pihi,pedig a régib?l 150-170 is lement.

Legjobb válasz: Valószinü,hogy táplálobb,mert nekünk is most tanácsolták az AR-es tápszert,mert nagyon sokat bukik a babám.Remélem nekünk is beválik majd:)

Valószinü, hogy táplálobb, mert nekünk is most tanácsolták az AR-es tápszert, mert nagyon sokat bukik a babám.Remélem nekünk is beválik majd:)
A kérdező hozzászólása: Szorítok nektek.Nekünk még mindig lassan megy , mintha ízlene neki, de hirtelen jóllakik, majd fél óra múlva megint kér... Boldog babázást!

Úgy néz ki nem fejlődik a babám, 6 hetes vagyok. Ez a múlt héten derült ki. Tegnap elkezdtem vérezni, de nem durván, éjszaka görcsöltem is. Ma már kevés vér kevés görcs. Azért még elképzelhető, hogy magától elmegy a babám?

Csak, mert a dokim azt mondta ne menjek sehová, szerinte várjunk még, hátha.

Legjobb válasz: nagyon sajnálom. nem tudom mit kell ilyenkor tenni. de ha egy magzat el akar menni, azt el kell engedni. Ez biztos nem véletlenül történik, nem lenne egészséges. Nagyon sajnálom tényleg

nagyon sajnálom. nem tudom mit kell ilyenkor tenni. de ha egy magzat el akar menni, azt el kell engedni. Ez biztos nem véletlenül történik, nem lenne egészséges. Nagyon sajnálom tényleg
Sajnos ilyen idõs terhességet nem tartanak meg gyógyszeresen!!Max csak magnéziumot adnak a görcsök ellen!!:( Tapasztalat!!
Fogadd meg a doki tanácsát hátha. Igazából nem tudnak mit tenni. Most, hogy kialakulnak növekedésnek indulnak a dolgok sok minden közbe szólhat. Az élet szelektál, de talán jobb is így. Nehéz ilyenkor, de inkább egy korai vetélés mint egy fogyatékos gyermek. Sajnos 2x vetéltem magam is.
Én szorítok neked, sajnos nekem is volt ilyen tavaly nyáron, és elment a baba, de azóta már a 19 hétben vagyok. Írd meg, hogy mi van veletek.
1. Honnan tudja, hogy nem fejlõdik? 6 hetesen még akármi lehet! Van akinek ilyenkor még szívhang sincs, ezt korai megállapítani, hogy nem fejlõdik, szerintem. 2. Ha vérzel, mire vár az orvos? Hogy elmenjen magától a baba? Nem kellene neki segíteni gyógyszeresen? Nem tudom, mit mondjak, mert csúnyát nem akarok, de keress másik orvost!
Sajnálom! Nekem is volt egy ilyen, tavaly nyáron, de nem szabad feladni. most 19 hetes terhes vagyok, és kimondhatatlanul boldog! Nekem azt mondták, lehet azért ment el az a baba, mert beteg lett volna, jobb így. Jó egészséget a továbbiakban. Kitartás
Nagyon sajnálom.
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem a nehezén túl vagyok. A gyenge görcsöket jóval erõsebbek követték. Nem annyira régen pedig azt vettem észre, hogy valami csobbant a wc-ben. :( Nos, az valószínüleg a babám volt. Nagyon szörnyû érzés. Viszont erõt kell venni magamon, nem szabad belebetegedni. Ennek sanos valamiért így kellett lennie. Most abban bízok, hogy kiürültem teljesen és nem lesz mûtét. Hétfõn megyek a dokihoz. Köszi mindenkinek, aki írt.
Az én legelsõ terhességem 5 hetesen ment el. A másodiknál szintén ötödik hétnél kezdtem vérezni, ugyanúgy, mint az elõzõnél. Azt hittem, ennek is vége. Minden jel arra mutatott. Nagy erõs, élénkpiros vérzés volt. Aztán másnap abbamaradt a vérzés, és az ügyeleten a doki szerint minden rendben volt. Múlt héten múlt 1 éves a kislányom. Szóval ne add fel, bármi történhet. A lényeg, hogy bízz, és próbálj sok pozitív energiát termelni. Nagyon fontos.
nagyon sajnálom. További erõt a próbálkozáshoz. Remélem mihamarabb összejön.

Első terhességnél 18 hetesen elképzelhető, hogy tényleg a babámat érzem már? Meg sem áll egész nap.

Szinte egész nap, folyamatosan, kisebb-nagyobb szünetekkel olyasmit érzek, mintha a "hasamban korogna a gyomrom". Talán így lehet a legjobban leírni. Id?nként pedig valami furcsa kaparászásszer? dolgot érzek. Ez már Õ?

Legjobb válasz: Az a baba, tutira. :) Én az elsõ babámat 15 hetesen éreztem.

Az a baba, tutira. :) Én az elsõ babámat 15 hetesen éreztem.
Igen, már õ :-)
A kérdező hozzászólása: :-) :-) :-) :-)
Valóban õt érzed..gratulálok:) 26 hetes pocakos
Én 16 hetesen éreztem meg, mintha belülrõl csikiznének.
Szerintem is a babádat érzed:) )). Nekem már piciket rugdalt ilyenkor, semmivel nem lehetett összetéveszteni. Pár hét és úgy beindul, hogy hajjajj!:D 36 hetes kismami:)
Kb 15 hetes korban már érezhetõ, ugy-hogy tuti az....:) ))
Szerintem igen, az függ a hasfaladtól is mennyire érzed milyen vastag.Gratula.

Elképzelhető, hogy a barack (amit én ettem) zavarhatja a pocakját a babának?

múltkor őszilevet ittam-tegnap meg baracklekvárt.mindkétszer szörnyű éjszakánk volt.lehet,hogy a szél,vagy a fog miatt-nem tudom eldönteni-de csikarhatja a pocakját?4hónapos.

Legjobb válasz: Mivel belemegy a tejbe minden amit eszel, iszol, lehetett ettõl. Biztos akkor lehetsz, hogy attól fáj neki, ha elsõkézbõl, "original“ adod neki a hamit.

Mivel belemegy a tejbe minden amit eszel, iszol, lehetett ettõl. Biztos akkor lehetsz, hogy attól fáj neki, ha elsõkézbõl, "original“ adod neki a hamit.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!