Találatok a következő kifejezésre: Elképzelhető az, a (217 db)

Elképzelhetö az, hogy Lg Optimus 4X HD telefonomon a 3 elölapi gomb közül csak az egyiknek van hangja mikor megnyomom?

Tudom, hogy ez egy jelentéktelen dolog és senkit sem érdekel de engem mégis. :D Idegesìtö nagyon szòval ha valakinek van ilyen telefonja és ezt olvassa megtenné, hogy megnézi? Elöre is köszönöm

Aki kamu kérdést ír ki, miért csinálja? Amikor valaki azt a választ kapja, hogy kamu, komolyan elképzelhetőnek tartjátok, hogy csak szórakozik?

Legjobb válasz: Több oka is lehet...Azt hiszi,hogy vicces,humoros.Vagy unatkozik.Esetleg 'polgárpukkasztani' akar.

Több oka is lehet...Azt hiszi, hogy vicces, humoros.Vagy unatkozik.Esetleg 'polgárpukkasztani' akar.
A kérdező hozzászólása: De ez oylan fura.

A vonzalmat lehet titkolni, tagadni? Elképzelhető az, hogy vonzódik hozzám de nincs ennek tudatában és ezért utasított el?

Elutasított a lány,(szerintem a külsőm miatt mert amúgy szimpatikusnak tart+ én is hibás vagyok mert ajtóstól rontottam a házba) ezen túl is léptem volna viszont észrevettem azt,hogy mintha mégis vonzódna hozzám. Azért gondolom,hogy vonzódik mivel(hála a google-nak)rákerestem arra,hogy milyen tudatos és tudatalatti jelei vannak a vonzalomnak és ezeket viszont tapasztaltam a részéről.Azért folyamodtam ilyen "tudományos" mondjuk így:észrevételekhez mert tapasztalatlan vagyok ilyen téren. Viszont van egy valami ami ennek ellentmondhat miszerint ő egyáltalán nem keres bár tudni kell róla ,hogy nem az a nyomulós lány,én meg nem tudom,hogy keressem-e. szerintetek lehet az amit fent kérdeztem? 25f (igen tudom ilyen idősen ez ciki de ez van)

Legjobb válasz: el lehet titkolni, de mi van akkor, ha félreértettél valamit? elvégre õ nem keres

el lehet titkolni, de mi van akkor, ha félreértettél valamit? elvégre õ nem keres
Sok embert vonzónak találok, van, akivel kölcsönös a dolog, mégsem járnék velük, mert egyáltalán nem vagyok szerelmes beléjük. 25L
Az elõzõ hozzászólónak tök igaza van! Én kiskoromtól kezdve inkább fiúkkal barátkoztam, ami egy idõ után már nehézzé vált...pont a fent említett dolgok miatt. Ha pusztán kedvességbõl rámosolygok egy srácra, már azt hiszi, hogy ez a vonzalom jele..pedig meg sem forul a fejemben semmi hasonló! Egyébként ezt nem egy srác is megerõsítette: tényleg vigyázni kell azzal, hogy hogyan viselkedsz egy sráccal, mikor megismered, mert hajlamos minden kis apróságba mindent belemagyarázni... és még a csajok kombinálnak :D Pont ezért szeretek a barátnõim párjaival dumálni, egyik sem próbálkozna! :) Jó tanács: a vonzalom biztos jele --> ha keres téged!!! (persze ez is lehet csak azért, mert barátkozni akar, de lényegesen biztatóbb, mint a sok kis apróság, ami valószínû nem jelent semmit)
Vonzalom alatt azt értem, hogy le tudnék vele feküdni, tehát szexuálisan vonz. A szimpátia pedig azt jelenti számomra, hogy jó vele összefutni néha, beszélni, kellemes ember, de semmi egyéb. Milyen jelekkel adom valaki tudtára, hogy vonzó? Mosoly, kacér nézés; esetleges pirulás; "olyan" hangsúly; szemébe nézek nagy szemekkel; mikor nem rám néz épp, de fél szemmel láthatja, végigpásztázom az arcát, száját és a nyakát; ha egy kis ideig egy helyen vagyunk, néha egymásra pillantunk és elfordulva finoman elmosolyodunk; ha olyan a szitu, finoman megérintjük egymás kezét, ha õ beszél, akkor enyhén nyitott ajkakkal nézek rá, stb. Aki szimpatikus, arra rámosolygok, mikor talizunk, de nem úgy, mint az imént; dumálunk normális dolgokról, de nem "olyan" hangon, tehát semmivel sem utalok arra, hogy vonzódnék hozzá. Aki pedig úgy vonz, hogy járnék is vele, annál is olyasmi jelek vannak, mint a vonzódásnál, csak annyi a különbség, hogy sokkal többször pirulok el, már csak attól is, ha meglátom; zavarba hoz a jelenléte, erõsen kalapál a szívem; a nézésemen nem az látszik, hogy "de jó lenne lefeküdni vele", hanem valami egészen más; vágyom arra, hogy minél jobban megismerjük egymást, arra hogy megérintsen, arra, hogy együtt aludjunk/ébredjünk, hogy közös programjaink legyenek, hogy boldogok legyünk együtt. Természetesen arra is, hogy szexeljünk, de nem csak ez tölti ki a gondolataimat vele kapcsolatban. Én ezt nevezném szerelemnek. Én így látom a dolgot. De mostmár az is érdekel, hogy te milyen jeleket kaptál a lánytól, amit úgy értelmeztél, hogy szabad a pálya?
a pasik ott is jeleket látnak ahol égegyadta világon semmi jel nincs :S annyi emberke volt, akivel csak egy jót akartam dumálni. nem túlzok, az összes pasi, aki szingli volt és többet beszélt velem egyszeri alkalomnál, mind próbálkozott. persze engem egyik se vonzott, aki tetszik azzal nem tudok kötetlenûl önamagam adva dumálni csak kb. görcsösen állok k.ussban nehogy fordított perisztaltikát végezzen a gyomrom. szóval ezek a haverok mindenbe jelet láttak pedig eskü, hogy én õket bottal se... szóval nem tudom én miket látnak mindig, miket képzelnek a semmibe. persze jól felerõsítették ezt a "dugnám" érzést magukban holott gyõztem szajkózni hogy nem kell kapcsolat. aztán úgy tettek mintha nem hallanák, próbálkoztak, nemet mondtam, sértõdtek és eltûntek. amelyik nõ nem keres, annak nem jössz be. szerelmileg nem. lehet hogy "á, a tesa rámírt, egyem azt az ökör fejét, hát visszaírok egy tõmondatot hadd örüljön" -gondolja de ez nem szerelem. szerelemben a nemnyomulós csaj is meggebed, annyira reszket érte hogy írjon a másik és nem bírja 1 hétnél tovább hogy ne keressen. nem kell ilyen-olyan képzelt jeleket kitalálni mert nem jelentenek semmit. aki szeret az nem akar elveszíteni és tesz is érte.
Ha nem rég szakított valakivel, lehet hogy most imponál neki az hogy tudja, vonzódsz hozzá. Jót tesz az egójának. Ezt most nem rossz értelemben gondolom, hanem hogy mindenkinek jól esik, ha tudja, hogy valakit érdekel, vonz.. gondolom most még inkább szüksége lehet megerõsítésre.. Aztán persze az is lehet, hogy még idõt akar, de flörtöl, hogy fenntartsa az érdeklõdésed akkorra, amikor már szeretne barátot... Igazából ezer féle lehetõség van :) és csak akkor lehetne mondani valami tényleg használhatót, ha ismernénk õt.
A kérdező hozzászólása: Ezen is elgondolkodtam már és hát nem tudom, ha igen akkor baromi jól csinálja. Kicsit ismertük egymást mondjuk úgy hogy a klasszikus udvarlást kihagytam és egybõl rázúdítottam h tetszik és mi lenne ha.... Plusz talán még az exét sem heverte ki teljesen. Ami nekem fúrcsa az az hogy mielõtt a nyakába zúdítottam volna a fentieket, azelõtt távolságtartóbb volt, és pont ez amit nem nagyon értek. Elmondom neki amit leírtam->elutasít->majd úgy viselkedik ahogy leírtam és most azt nem tudom h erõltessem-e a dolgot vagy hagyjam.
Nem lehet, hogy csak játékból flörtölt? Mondjuk az is kérdés, hogy mit takar az, hogy ajtóstól rontottál a házba...
A kérdező hozzászólása: ugyan az amit te leírtál plusz pár dologgal kiegészítve. Ahogy nevet, ezt new tudom leírni ezt látni kell és ahogy csillog közben aszeme. Nem is tudom h mondjam nem baszogatás inkább szúrkálódásnak mondanám és közben az a huncut, kacér mosoly. Egy idõ után azon kaptam magam és ez fordítva is igaz, hogy tükrözni kezdtük egymás mozdulatait, ezen nagyon meglepõdtem mert máskor ilyet nem vettem észre. 1-2 kósza érintés a részérõl.
A kérdező hozzászólása: én szerintem a vonzalom és a szimpátia nem teljesen ugyan az.nekem is ha tetszik valaki attól még nem bíztos , hogy járnék vele viszont ha a vonzalom megvan akkor igen de ez én vagyok. Viszont arra kíváncsi vagyok ti mit értetek vonzalmi jelnek. Mint írtam is nem vagyok valami tapasztalt de egy baráti mosolygást egy kedves szót nem értemék félre.d ha velem máshogy viselkedik azt igen.
2. vagyok A kölcsönös vonzalmat jelekkel adjuk egymás tudtára. Tehát a jelek megvannak, de mégsem lép egyikõnk sem, mert nem vagyunk szerelmesek egymásba. Egyszerûen jó érzés mindkettõnknek, hogy tetszünk egymásnak :) Egyébként az is igaz, amit fentebb írtak, hogy lehet, hogy nem volt semmi jel, csak beleláttad. Rengeteg olyan fiú van manapság, akihez ha normális hangnemben szól egy lány, az már ok a reményre.
A kérdező hozzászólása: igen ezen én is elmélkedtem már hogy esetleg félreértettem pont amiatt h nem keres de annyi helyen, szinte mindenhol azt szajkózzák hogy ezek olyan jelek ami tuti vonzalmat jelentenek hogy hát nem tudom, direkt nem írok ilyen jeleket mert 1000 féle van
A kérdező hozzászólása: lehet h igazad van annyi kiegészítést h másfél-két éve szakítottak.
igen
ez elég mindennapos dolog szerintem..
ja mindennapos de ha egy társaságba ismerek meg egy modell külsejû csajt és látom rajta hogy nem harap akkor egye fene el akarom csábítani :D f18
régebben volt ilyen. most már nincs, szerencsére. öregszem úgy látszik - mégis van elõnye:) (na jó, azért mondjuk Claudia Schiffernél nem biztos, hogy elsõre megszólalnék:) ) - bocs, nekem még õ volt a tiniideálom koromból fakadóan:)
Valamikor volt valami ilyesmi. De manapság marhára nem érdekel az ilyen agyban meglévõ különbség. Ha tetszik a csaj odamegyek és beszélgetek vele ennyi...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Tegnap volt kinn egy kérdés, egy lány tette föl. Netes ismerkedés, sok-sok beszélgetés, majd képcsere. És a fiú azóta nem ír neki. A lányon érezni, hogy tisztában van a külsejével, tehát tudja magáról, hogy jó nõ. Erre persze mindenki leribancozta, meg azt mondták, hogy biztos nem tetszik a srácnak. Azért egy nõ általában tudja magáról, hogy milyenek az esélyei...és nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a srác megijedt tõle. Persze sokkal könnyebb valakit lek*rvázni, mint elismerni, hogy valóban szép. Szóval ideges lettem a válaszokat látva, azért is tettem föl a kérdést. :D
Igen. Egy nõ sosem jön össze olyan férfival, aki nem néz ki legalább olyan jól, mint õ nõben.
Igen
a legtöbb esetben ez a gond! hogy "ugysem kellenénk neki"
Erre ne is számíts! Nincs semmi szabály, egyszer többen egyszer kevesebben...
Általában évente ingadozik... ahol keveesen voltak, pláne ha a pontszám is esett, akkor sok marha bejelöli, szóval sokkal többen jelentkeznek, mert hátha lejjebb megy vagy még kevesebben jelölik. Szerintem 400 alá nem fog menni a következõ években, mert terv szerint csökkentik a helyek számát, bár ez még talán csak a rossz nyelvek szerint van.

Elképzelhető az, hogy a gép 64 bites Windows és 64 bites processzor mellett többet fogyaszt, mint egy 32 bites Windows mellett?

Csak abból indulok ki, hogy a 64 bites Windows kihasználja mindkét magot, így több energiára van szükség, mint ha csak egy magot használna.

Legjobb válasz: 32-es is kihasználja, amúgy nem.

32-es is kihasználja, amúgy nem.
sajnos ezt megszívtad mert a 32 bites is kihasználja mindkét magot, a 64 bites csak az utasításkészletre utal...attól függetlenül lehet hogy a 64 bites windows más felépítése miatt más mûveleteket végez alapjáraton is emiatt kicsivel nõhet a fogyasztás...plussz a mai 2 magos processzorok már elég keveset fogyasztanak....(remélem a 64 bitet nem kombinálod össze a 2 maggal mert voltmár dolgom iennelis aki azt hitte hogy ha 64 bites akkor már kétmagos, pedig nem függ össze a kettõ)
A kérdező hozzászólása: Jó hát nem többezres villanyszámlát értettem a kérdés alatt, sokkal inkább a dolog elvi mûködése érdekelt... tehát szerintem nem szívtam meg semmit :-)
Akár többet is fogyaszthat, ha valami régi géped van, vagy régi alkatrészek is vannak benne, és a 64biteshez nincs olyan meghajtóprogram, ami támogatja az ilyen hardware-ek energiatakarékos módjait... amúgy ugyanannyit fogyaszt. :)

Elképzelhető az, hogy sok nőnek azért nem sikerül teherbe maradnia mert ugyan megtörténik a megtermékenyülés de soha nem sikerül beágyazódnia?

Így még a menstruációval távozik és mi ezt soha nem tudjuk h sikerült e vagy sem. és így lehet h csak a beágyazódással van a probléma? remélem érthet?en fogalmaztam???

Legjobb válasz: Igen, sok mindenkivel így van. Sajnos:(

Igen, sok mindenkivel így van. Sajnos:(
Szia! Az egyik ismerõsömnél is az a baj, hogy nem tapad meg.
Van ilyen sajnos. De! Ha minden kivizsgálás megvan és megfelelõ szakemberhez kerül az ember, akkor mindez kiküszöbölhetõ. Hallottam már olyat, hogy a méh nem megfelelõ PH-ja lökte ki folyton a sejtecskét, aztán rájöttek és ma egészséges kicsi baba van a kezükben.
Szia! Ez így van. Gyakran "annyi" csak a probléma , hogy nem vastagszik meg eléggé a méhnyálkahártya az elégtelen hormonmûködés miatt ; de ezt "rendbe tudják " tenni.De van olyan is, hogy oké minden , de a kis zigótával valami nem stimmel, ilyenkor "intézkedik" a szervezet és kilöki. Elég komoly dolgok ezek , de azért vannak már orvosi "cselek" , amikkel át lehet hidalni jópár rizikófaktort :)
Nagyon sok minden függ a nyálkahártya vastagságán. Tej(nem tartós), vegyes virágméz, víz, ez van akinek már segített, ezzel öblögetett, mondjuk minden héten egyszer, pár hónapon át!

Tisztelt doktor úr! Augusztus 3-án volt a menstruációm, azóta erős mellfeszülést érzek mindkét mellemben. 5 éve petevezetékelkötésem volt. Azt szeretném megtudni, elkepzelhető-e a terhesség? Köszönöm előre is válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Vérzéskimaradás esetén javaslom, hogy végezzen egy terhességi vizelettesztet. Amennyiben ez pozitív, forduljon nőgyógyászhoz. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Vérzéskimaradás esetén javaslom, hogy végezzen egy terhességi vizelettesztet. Amennyiben ez pozitív, forduljon nőgyógyászhoz. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! Augusztus 3-án volt a menstruációm, azóta erős mellfeszülést érzek mindkét mellemben. 5 éve petevezetékelkötésem volt. Azt szeretném megtudni, elkepzelhető-e a terhesség? Köszönöm előre is válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Vérzéskimaradás esetén javaslom, hogy végezzen egy terhességi vizelettesztet. Amennyiben ez pozitív, forduljon nőgyógyászhoz. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Vérzéskimaradás esetén javaslom, hogy végezzen egy terhességi vizelettesztet. Amennyiben ez pozitív, forduljon nőgyógyászhoz. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Elképzelhető, hogy a század végére India válik a legerősebb országgá, megelőzve Kínát és az USA-t?

Az biztos, hogy India lesz a legnépesebb, de van-e rá esélye, hogy gazdaságilag, katonailag is lehagyja Kínát és az Amerikai Egyesült Államokat? Jelenleg elég gyengének tűnik, a gazdaság teljesítménye Olaszország szintjén van és a fegyverek nagy részét külföldről veszik.

Legjobb válasz: Nem.

Nem.
India egyenlõre nem. Munkaerõ terén még nem annyira jók mint a kínaiak. De pár évtized múlva India megelõzi az USA-t de Kínát nem. A kínaiak elõbbre tartanak. Indiában is bevezetik majd a népességszabályozást.
Nem hiszem.
nem. az indiaiak nem olyan munkaero mint a kinai. nem lesz ebben a szazadban vilaghatalom. nagyon szettagolt, torzsi jellege van Indianak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!