Találatok a következő kifejezésre: Elképzelhető, hogy vagyok, ha nem (14 db)

Ps2-re letöltöttem játékot, kiírtam, működik, de a játék fekete-fehér. Egy másiknál viszont már van szín. Elképzelhető hogy azért van, mert a gép úgy van chippelve hogy egy kártyát kell bedugnom? Vagy ha nem, akkor mi lehet a gond?

Legjobb válasz: valszeg szarul írtad ki.. semmilyen kártyát nem bedugnod sehova.. ha chipelve van akor kész.. ird be yoututbe.. ps2 játék ki írása imageburn-el..vagy how to burn a ps2 game..

valszeg szarul írtad ki.. semmilyen kártyát nem bedugnod sehova.. ha chipelve van akor kész.. ird be yoututbe.. ps2 játék ki írása imageburn-el..vagy how to burn a ps2 game..

Ha lejárt az útlevelem de holnap át kell mennem Szerbiába, elképzelhető hogy a határőrök nem veszik észre? Vagy át tudok valahogy jutni?

Legjobb válasz: A legjobb az lenne, ha felhívnád az átkelöet és megkérdeznéd hogy személyivel mehetsz-e. De ha nem akkor tuti észre veszik, a rosszabb az ha beengednek, de ki nem.

A legjobb az lenne, ha felhívnád az átkelöet és megkérdeznéd hogy személyivel mehetsz-e. De ha nem akkor tuti észre veszik, a rosszabb az ha beengednek, de ki nem.
Én is gyakran megyek át Szerbiába, és volt, hogy nem vettem észre, hogy lejárt.Észreveszik azok nyugi.Az a dolguk.
Az hülyeség h beengednek ki nem. esetleg pont fordítva, haza mindenképp útlevél nélkül is átengednek, ha kint vagy hónapokig és lejár az útleveled akkor is hazajöhetsz.Olyan nincs h nem engednek haza.
Elkepzelheto hogy nem veszik eszre, mert mondjuk meg sem nezik az utleveledet. Proba szerencse. De egy lejart utlevel olyan mintha utlevel nelkul mennel, ugyanaz. Szerbiaba nem jo az ujfajta szemelyi igazolvany?
Valószínû, hogy észre veszik. NE kockáztass! Inkább hosszabbítsd meg.
Szerintem se kockáztass. És mi van ha beengednek, de vissza már nem és ottragadsz jó pár hétre vagy akár 1-2 hónapra is, amíg a követségen keresztül nagy macerával kapsz egy új útlevelet?
Szerbiába nem tudsz személyivel menni, nem olyan rég voltam, és tuti, hogy észreveszik, nekünk még pecsételtek is bele, pedig ez manapság (az EU miatt) elég ritka már.
Mivel az útlevelet szkennelik, így nem a határõr szúrja ki, hanem a számítógép. Az "ebbõl a szempontból tévedhetetlen".
Utolsó.De van! Egyik rokonom is így járt.Kimentek Romániába és nem vették észre, hogy lejárt közbe az útlevelük. Több mint 2 hónapig tartott mire haza tudtak jönni.
mé rossz? nekem jó.
Miért kell foglalkozni mások véleményével?Különben is az a baj, hogy kevesen állnak ki magukért és az elveikért. Te is odaállnál, hogy "fogjátok be a pofátokat" akkor nem lenne gond.
Mert gyakorlatilag egy napba kerülne társat találni, de a méltóságos urak basszäk felemelni a hájas seggüket és elmenni kocogni, a kedves hölgyek pedig képtelenek kezdeményezni, holott papíron egyenlõség van. Minekutána ilyen egyszerû, nem csoda, hogy az ilyen játszi dolgokra képtelen embereket gyengének minõsítik. A másik kedvencem az a halmaz, aki méltóztatott elmenni ismerkedni, de nem sült el jól és egyetlen eset alapján általánosít utána.
Biológiai magyarázata van annak, hogy miért hiszik az emberek gyengének vagy éppen selejtesnek azokat, akik egy bizonyos kor után még mindig egyedül vannak. Gyakorlatilag a biológiai folyamatok alapján aki nem jutott párhoz, az "nem elég jó" egy párválasztó fajban. Most nem azt mondom, hogy ezzel egyetértek, csak próbálok válaszolni legalábbis a kérdésed utolsó részére. Mi több: bizonyos kor után mi magunk is selejtesnek érezzük/hisszük magunkat, ha nem kellettünk senkinek, nem találtunk társat magunknak. Tudom, mert jártam abban a cipõben.
Nem olvastam el az elõzõ válaszokat bocsi ha olyat írok ami már elhangzott. Én is magányos vagyok már 5éve. Se barát se senki. Felvállalom...nem tudok meglenni senkivel..vagyis inkább õk velem. pedig tudom h nem vok rossz ember... Egy barátnõre vágyok akivel 2en élünk...de csak várok!
Sajnos amit a 4-es írt, abban van sok igazság. Nekem sem sikerült még kapcsolat, és itt vagyok 22 évesen 0 tapasztalattal, szerintetek milyen érzés nekem, hogy olyan mintha senkinek nem kellenék ebben a világban, és csak tengõdnék?mert én így érzem magam sajnos. :/

Elképzelhetőnek tartjátok, hogy kevés a tejem de mégis nyugis a babám? Vagy ha nem lakna jól akkor sírna?

Rendesen alszik, csak én érzem olyan lötyinek a ciciket, és már két cicib?l szoptatok néha. 3,5 hós a babám.

Legjobb válasz: Hidd el, ha nyugodtan alszik, nem lehet gond :) Amikor majd több tej kell neki, jelezni fog. Sûrûbben kel és kéri majd a cicit.

Hidd el, ha nyugodtan alszik, nem lehet gond :) Amikor majd több tej kell neki, jelezni fog. Sûrûbben kel és kéri majd a cicit.
A mi gyerekorvosunk erre azt mondta, hogy õ már találkozott olyan babával, aki nyugodt volt, jól aludt, pedig nem fejlõdött rendesen, kevés volt neki a tej. A hízását nézd inkább, hetente egyszer mérd meg, mindig ugyanabban az idõben. Heti min. 100-120 gramm vagy havi min. 450 gramm hízás már jó, én így tudom legalábbis.
Elsõ vagyok, épp le akartam azt is írni, amit a második válaszoló :) Igaza van, heti egyszeri mérés, mi vasárnap fürdés elõtt szoktuk. A küldönbség annyi, hogy én heti 150-200 g közötti hízást tudok optimálisnak.
Az én lányom aludt mint a bunda, nem nyafogott, de nem is hízott! Az orvos közölte, hogy éppen csak annyit eszik amivel elvegetál, épphogy éhen nem hal. Pocsék érzés volt ezt hallani. Kapott tápszert, aztán hetente mértük az elején, 1 hónappal késõbb már csak havontaa voltam hajlandó. Sosem lett husis, duci, de legalább hízott valamennyit, bár a születési súlyát még most sem háromszorozta meg, pedig már 22 hónapos, de amúgy meg jó magas. (de már közel járunk) Én is azt tanácsolom, hogy hetente egyszer mérd le, ha hízik akkor nincs baj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.
nem
Szerintem sem elkepzelheto.
Biztos hogy nem!!!
Kizárt dolog, tuti nem vagy terhes.
johogy nem egy fiu kérdezi h terhes e
A kérdező hozzászólása: Eddig nem is híztam, 2 kg minuszba vagyok
Elõfordulhat. Én 16 hetes vagyok és mindenki felismeri, hogy terhes vagyok, mert akkora a pocim. De ez alkat kérdése.
Miért kell titkolnod?
Aki titkolni akarja, annak nem is lesz olyan nagy hasa, simán el tudja titkolni a szülés elõtti 2-3 hónapig. Volt ilyen a környezetemben! Ha valami gond van, inkább hívd fel õket=Gólyahír Alapítvány, mert nem jó ötlet a titokban tartást választani. A terhesgondozás is fontos!
A kérdező hozzászólása: Pont 20 hetesen megyek a szüleimhez és nekik még nem mondhatom meg.
Miért nem?:O
Jaj biztos nem olyan a kapcsolata a szüleivel mert 5 évente egyszer találkoznak akkor is muszájból ez rátartozik! :D Rajtam 22 hetes koromig nem látszott az elsõ terhességem és akkor voltam 63kg és 165 cm... 3, 5 kg-ot lányom született tehát nemvolt kicsi.. :D :)
Nekem 20 hetesen is csak akkora hasam volt, mint aki jól belakott. Kereken 20 hetes voltam amikor az esküvõnk volt, sokan azt se tudták hogy terhes vok, pedig nem titkoltuk, csak nem látszott Bezzeg utánna úgy megindult a növésben hogy csak na Alkat kérdése is sztem hogy elrejthetõ e a pocak vagy sem De miért akarod még titkolni.? Akkor már félidõnél fogsz járni...
Akkor nem vagy terhes.
Hát ez azért erõsen függ attól, hogy betartottad-e az alapvetõ szabályokat. Mondjuk ha tegnap szexeltél, és ma csináltál 4 tesztet, akkor nem kell csodálkozni, ha negatív. Szintén nem kell csodálkozni a negatív teszten akkor se, ha tesztelés elõtt megittál 5 liter folyadékot mondjuk...
A kérdező hozzászólása: Mindent ugy csináltam ahogy le volt irva. 3 fajta teszttel. Januárban kimaradt a menstruációm, s most is. Orvoshoz jovohéten megyek. A teszteket kb. 10 naponta csináltam. Az utolsót tegnap. Elõtte meg január 26.-án.
nem valószinû hoyg etrhes vagy, viszont mindneképp nézesd meg emrt sok midnen okozhatja, pl ciszta
iGEN :)
Relativisztikus sebességgel mozogtál. Csoda, hogy nem szakadtál szét.
Mit szívtál, mester? Adj belõle nekem is! :D
Fogadjunk, hogy nincs bérleted/jegyed, azért vagy ennyire gyors.
Leugrik megnezni valaki, hogy ott vagyok-e a kocsmaban? Mert nincs kedvem lemenni megnezni, mert akkor tuti ott leszek, ha eddig nem is voltam.
ha a fénysebességnél gyorsabban ugrasz le, akkor nem.
a kérdésedre igen a válasz ifjú padawan. az erõ veled van.
Velem mindig ez van.Ez termeszetes.Most is a konyhabol nezem ahogy a haloszobaban netezek.
Szerintem így újév környékén tégy fogadalmat, hogy leállsz a tudatmódosító szerekkel. retafdog
Tükörkép.Az ablakban látod magad. :)
hm...lehet, hogy egy elõzõ életedet látod, vagy kiszállsz a testedbõl.
szerintem laggolsz xDDDD
<strike>Delorean-ból</strike>
ha minden igaz, átláttál a tér-idõ kontinuumon, és láttad magad ahogy egy alternatív dimenzióban mégsem szálltál le a buszról. (ezért nem szabad kiugrani egy fluxus kondenzátorokkal felszerelt, idõgéppé átalakított [s]Delorean-ból[/s] buszból. :D)
XDXDXD
IGEN
Nem, ez természetes jelenség ha nemnormálitis betegségben szenvedsz. Ezt a betegséget tudatmódosítók és egyéb vegyszerek idézhetik elõ. Ilyen pl.: hasis, kokain, LSD, extazy, oldószerek, trombitavirág, stb...
elképzelhetõ h hülyevagy mer minek szállsz fel egy buszra ha utána gyorsan leszállsz?? Buszjegyet bezzeg nemveszel...mocsok bliccelõ :D
szerintem terhes vagy :P:P
amúgy fenn van ez a kérdés itt is http://aztadom.blog.hu/2011/04/08/ha_felszallok_a_buszra
Nem lehet hogy csak nagyobb mennyiségû folyás volt?Ha úgy érzed, menj dokihoz, vagy ha társul mellé más panasz is.
A kérdező hozzászólása: felhívtam a dokimat, elmondtam neki az esetet, és megnyugtatott:mondta az semmi.
Szia! Ne tudni mi lehet de mindenképp hívd fel a dokidat a biztonság kedvéért! Ok? És nyugi! Írj majd mi volt??
Én a helyedben már az ügyeleten lennék! Mindig jobb félni, mint megilyedni... Inkább állapítsa meg a doki, hogy semmi gond, mint hogy késõn menj orvoshoz!
MINDENKÉPEN RÖGTÖN MENJ ORVOSHOZ HA NEM MAGZATVIZ AKKOR JÓ ÉS MEG NYUGODSZ MAJD HA AZ VOLT AKKOR MÉG SEGITHETNEK NE AGGÓDJ MINDEN OK LESZ
Lszi írj majd, hogy minden rendben van-e? Amúgy egy barátnõmnek is volt hasonló igaz a végefelé, de õ bepisilt, csak nem érezte... Remélem Veled is csak ilyen kis "baleset" történt! Szorítok!!!
Utsó vagyok. Hú de jó! Azért látod igaza volt a többieknek, hogy el kell menni dokihoz, így legalább megnyugodtál! Kellemes Babavárást! :-)
Lehet. Mondjuk alap volna, hogy kancát nem engedünk csõdör közé, amíg nem akarunk csikót...
Mekkora idióta a barátod, kancát, fõleg ilyen fiatalt nem engedjük csõdörök közé
A kérdező hozzászólása: igen reménykedünk a vissza sárlásban de ha csak egyszer fedezte be de az sem biztos hogy befedezte akkor talán nem lesz csikó. Köszi a válaszokat az õ nevében.
Lóhoz nem nagyon értõ barátod lehet, már ne haragudj :S Ilyen fiatalon még elég veszélyesnek tartom a csikózást a kanca részérõl, képes-e kihordani a csikót, másrészt pedig szinte biztos vagyok benne hogy erõsen kihat a fejlõdésére is, hiszen most minden energiát és erõt a csikóba kell fektetnie amit növekedéssel, erõsödéssel tölthetne... Ha sárlott, akkor azt jelenti hogy már lehet csikója, úgyhogy ha csak nincs szerencsétek mert "elromlott" a csõdör hímzõszerve, akkor 11 hónap múlva várható a csöppség...
Figyelni kell a kancát. Ha visszasárlik, akkor szerencsétek van, ebben az esetben biztosan nem fogamzott meg.
beszéljetek az állatorvossal és kérdezd meg van-e elhajtó injekciója
Van erre egy injekció. Az állatorvossal beszéld meg

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!