Találatok a következő kifejezésre: Elképzelhető, hogy terhesség (19 db)

Foggalmam sincs mi lehet ez. Elképzelhető, hogy terhességi tünet? Volt valakinek ilyen a terhességi tünetei közt?

Hasmenésem van. Tudom, hogy a terhesség általában székrekedéssel jár, van már egy lányom, de biztos, hogy nem kaptam el semmit, mert ez nem olyan, hogy állandóan van. Ha eszek akkor kb 20 perc múlva mennem kell a wc-re. kb 3-4 napja. Ha nem eszek akkor nincs semmi gond. Volt már valakinek hasonló. 8. hónapja próbálkozunk.

Legjobb válasz: szia nekem tünetem közt ez szerepelt csak kicsit másképpen,elõször nehéz székletem volt mire kezet mostam mehettem vissza mert hasmenés jött és ez állandóan így volt :)

szia nekem tünetem közt ez szerepelt csak kicsit másképpen, elõször nehéz székletem volt mire kezet mostam mehettem vissza mert hasmenés jött és ez állandóan így volt :)
Nekem is 9 hónapig, szülésig ment a hasam. Nem jöttünk rá miért. Szülés után elmúlt.

Elképzelhető hogy valaki a terhesség alatt menstruáljon?

Nem pecsétel? vérzésre gondolok, hanem rendes menstuációra, ugyanazzal a fájdalommal, vérmennyiséggel, színnel stb... Csak azért kérdezem mert itt pár kommentben olvastam hogy lehetséges, szerntetek is, és ha igen akkor hogy?(amikor ez elvileg pont az ellenkez?jének a bizonyítéka)

Legjobb válasz: Aki azt mondja, hogy terhesség alatt lehet menstruálni, az férfi. Õk ugyanis a menstruációt vérzéssel azonosítják. Az a nõ, aki terhesség alatt fél évig menstruált, nem szült volna gyereket 3 hónappal késõbb. Vérzés elõfordulhat, de mint tudjuk, a menstruáció során a méhfal válik le. Ha ez akkor történne, amikor már egy megtermékenyített pete beágyazódott, elvetélne. Úgyhogy, az itt olvasott "valós" történetekre ne adj, azokat mind hozzá nem értõ és javarészt férfiak írják, mondván õk bizony hallottak errõl...

Aki azt mondja, hogy terhesség alatt lehet menstruálni, az férfi. Õk ugyanis a menstruációt vérzéssel azonosítják. Az a nõ, aki terhesség alatt fél évig menstruált, nem szült volna gyereket 3 hónappal késõbb. Vérzés elõfordulhat, de mint tudjuk, a menstruáció során a méhfal válik le. Ha ez akkor történne, amikor már egy megtermékenyített pete beágyazódott, elvetélne. Úgyhogy, az itt olvasott "valós" történetekre ne adj, azokat mind hozzá nem értõ és javarészt férfiak írják, mondván õk bizony hallottak errõl...
A kérdező hozzászólása: Hát ezzel az esélylatolgatással kapcsolatban annyit, hogy szerintem, ha még csak 0, 0000001% is az esély valamire, az gyakorlatilag 50%-ot jelent, mert vagy igen, vagy nem
Akkor van gond, amikor a fogamzásgátló mellett esik az ember teherbe. Alapból akkor gyakoribb a vérzés a terhesség ellenére, és sokszor fel sem tûnik, hogy másmilyen / kevesebb, mert a fogamzásgátlótól alapból másmilyen, csak ún. megvonásos. Egyik volt osztálytársam is így járt és sajnos ennek köszönhetõen késõn vette észre, hogy terhes, a terhessége nagyrészében pedig szedte a fogamzásgátlót, ami miatt a kislány korán és betegen született. Én ezért szoktam 2-3 havonta terhességi tesztet csináltatni akkor is, ha semmi jele a dolognak. Mivel már 27 éves vagyok, így a terhesség gondolata annyira már nem para számomra, az viszont igen, hogy véletlenül árthatok a magzatomnak azért, mert nem is tudom, hogy útban van.
Igenis volt már rá eset, hogy valaki minden hónapban menstruált nem volt semmi jele annak hogy terhes, aztán 9 hónap után rosszul lett, kózházba került és kiderült hogy terhes és pár órán belül megszülte a gyereket! Szóval mondani lehet sok mindent az tény. De ilyen eset is volt már! AZ pedig biztos!
Amikor kismama írja le, akkor azt is biztos egy férfi teszi a megtévesztésért. Kicsit sok az összeesküvés elmélet nem ? :D
Elvileg létezik. 1. ling volt google-ben: “Menstruáció” a terhesség alatt többféle okból léphet fel: -a fogantatás viszonylag késõn történik, ezért a “szokásos” idõpontban leválik egy kis darabon a méhnyálkahártya -a szervezet “emlékszik” rá, mikor kéne megjönnie, ezért a menses idõpontjában a megszokott tünetek lépnek fel és minimális vérzés is jelentkezik -hormonális okokból lép fel vérzés, ami nem “igazi” menstruáció, és nem is teljesen abban az idõpontban jelentkezik, hanem az elsõ harmad folyamán bármikor http://www.kismamablog.hu/terhesseg/problemak-a-terhesseg-al..
Volt már rá eset, hogy valaki terhes volt miközben volt menstruációja is. De ez nagyon ritka eset, szerintem.
o, 1 a szazalekarany erre az irodalmi adatok szerint..
igen. egy ismerõsöm fél évig menstruált teherbe esés után, nem is vette észre hogy mi a helyzet...
A kérdező hozzászólása: bár nemvagyok orvos, de ebbõl azt veszem le hogy nagyon kevés vérrel jár... és gondolom, hogy ha akkor jön meg amikor kéne és/vagy ugyanannyi vérrel jár akkor az rendes menstru
dehogy 5o %, az rengeteg lenne, akkor nem próbálkoznának a párok honapokig meg évekig.. ha peteéréskor belédélveznek, akkor is csak 2o %..

Mensi elött egy héttel csinálok terhességi tesztet az elképzelhető hogy már mutat pozitivat?

vagy az még korai?....nem mertem még csinálni...el?re is köszönöm:)

Legjobb válasz: http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/terhes.. Korai. A teszt eredménye felesleges csalódás az ára pedig ablakon kidobott pénz.

http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/terhes.. Korai. A teszt eredménye felesleges csalódás az ára pedig ablakon kidobott pénz.
Nekem négy nappal elõtte lett pozitív. Ilyenkor azt kell mondani, hogy ne csinálj tesztet, várni kell vele...
korai meg! de nekem a mensi elott 5 nappal mar halvany csikocska ott volt! ha megis megjon hatalmas lesz a csalodas!
nekem kimutatta. attól függ mennyi hcg van a szervezetedben.
Na, teszteltél?

Terhességem 7. hetében múlt szombaton bevéreztem, tegnap missed. Ab-om volt.2 kutyát, és 1 macskát tartok. Elképzelhető, hogy toxoplazmózis okozta a vetélést? Az orvos annyit mondott csak, hogy nem volt életképes a petesejt.

Legjobb válasz: Szia! Nem tartom valószínûnek, szerintem ilyen korán inkább beágyazódási probléma az oka a vetélésnek, vagy sárgatest probléma okoz korai vetélést. Nekem a terhesség elõtt kórokozó szûrést is végzett a doki ami még okozhat korai vetélést.

Szia! Nem tartom valószínûnek, szerintem ilyen korán inkább beágyazódási probléma az oka a vetélésnek, vagy sárgatest probléma okoz korai vetélést. Nekem a terhesség elõtt kórokozó szûrést is végzett a doki ami még okozhat korai vetélést.
Szia! Elõször is sajnálom, én is átéltem már ezt az érzést. Valószínû nem volt életképes a sejt, vagy nem megfelelõen ágyazódott be, esetleg a kromoszómákkal lehetett gond.Ilyenkor csak találgatni lehet.A toxoplazma vizsgálatot megcsináltathatod, beszéld meg az orvosoddal, egy vérvétel az egész, és kiderül, hogy ez is közrejátszott e. Nagyon sok erõt kívánok a lábra álláshoz, és a folytatáshoz! 11 hetes km.
Nem tartom valószínûnek, annak megfázáshoz hasonló tünetei vannak, sztem észrevetted volna. Gondolom már régóta vannak háziállataid, lehet, hogy már évekkel ezelõtt átestél a toxoplazmózison, ebben az esetben már védett vagy, nem kaphatod el újra. Viszont az is igaz, hogy ha kint (is) tartod az állataid, bármikor megfertõzõdhetnek, és te is bármikor elkaphatod, ha eddig még nem történt meg. Néhány fontos higiéniai szabály betartásával kivédhetõ a fertõzés (simi után kézmosás, almot ne te takarítsd, ne aludj együtt velük, ne puszilgasd), illetve úgy tudom, terhesség alatt lehet kérni erre vizsgálatot, és talán még az állataidat is meg lehet vizsgáltatni. Nagyon sajnálom, ami veled történt, én is átestem ezen 9 hetesen :( Nálunk genetikai rendellenesség volt az ok, azzal vigasztaltak, hogy jobb ez, mint egy súlyosan beteg baba... Egyébként nekem is volt akkor egy öreg cicám, de õ nem tehetett semmirõl...
Mióta tartasz kutyát, macskát? Ha nem pár hónapja kezted akkor valószínübb hogy már rég túlestél rajta és védett vagy! Amúgy tényleg csak egy vérvétel az egész. Szerintem valószínübb a bágyazódási és/vagy kromoszóma rendellenesség. Nekem 2 egészséges gyerek után volt missed Ab.-m a 10. héten. Gyerek korom óta tartunk macskát.Most is van kettõ.Eszembe sem jutott hogy miattuk lehetett.
Szia! Sajnálom ami történt, nekem novemnerben volt missed abom.Sajnos aszövettanbol nem negyon fogsz megtudni semmit mert az orvosok ha nem genetikai okot látnak nem mondanak semmit. Én ugy tudtam meg a szövettan eredményét hogy egy ápolónö rokonommal leforditattam amiböl nekem kiderült hogy valami gyulladás okozta a vetélést.ezt persze az orvos nem mondta.az a gond hogy egy vetélésel nem nagyon foglalkoznak mivel azt mondják hogy egy bár kivel megeshet.sok sikert a következöhöz és próbálj türelmesnek lenni.tudom hogy nehéz
Nagyon sajnálom, sajnos mi is átestünk ezen. Nem hinném, hogy ez a kutya-macska dolog miatt lett volna, ilyenkor általában valamilyen genetikai eltérés miatt mennek el. Szívhangotok volt már? Ha nem, akkor szinte biztosan ez a gond, ha volt, akkor inkább a nyálkahártya, méh stb, vaamiért tökéletlen volt a beágyazódás vagy a sejtosztódás.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a gyors választ, kicsit jobb a lelkemnek, hogy talán nem a kedvenceim miatt történt. Jövõ pénteken talán a szövettanból többet tudok.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a választ! Évek óta megvannak a kedvenceim, van kertünk, de bejárnak a lakásba. Azért merült fel ez a gondolat, mert keresem az okokat.. 35 éves vagyok, és 1. babó lett volna..
A kérdező hozzászólása: A szívhangig el sem jutottunk, már a 6. héten elhalt, azon a héten épp nem voltam orvosnál. a 7.en kezdett kilökõdni.

Terhesség alatt elképzelhető, hogy valaki ne kivánja a szexet?

Eddig mindig kivántam az együtlétet a párommal,de mostanában nem nagyon.Azt még nem tudom,hogy terhes vagyok-e,de én úgy érzem.Nem szeretném azt ha megszülnék útána is ez legyen.Mi tév? lehetek?

Legjobb válasz: Szerintem ne ess kétségbe. terhesség alatt is vannak kedélyingadozások, de hidd el, el fog múlni. Azt azért nem mondom, hogy olyan lesz majd szülés után, mint régen, mert hát csak más emberek is lesztek, de hidd el, azért a szerelem megmarad, és idõvel visszanyered te is a régi önmagadat.

Szerintem ne ess kétségbe. terhesség alatt is vannak kedélyingadozások, de hidd el, el fog múlni. Azt azért nem mondom, hogy olyan lesz majd szülés után, mint régen, mert hát csak más emberek is lesztek, de hidd el, azért a szerelem megmarad, és idõvel visszanyered te is a régi önmagadat.
Igen.Van, aki egyfolytában szexelne, van, aki egyáltalán nem kívánja.Van, aki csak az elején nem...Változó.Én néha majd megveszek egy szeretkezésért, néha meg olyan fáradt vagyok, hogy örülök, hogy fekhetek, nemho még ugraburálni legyen kedvem. Idõvel minden helyre áll.Sokan vagyunk, hogy a kedvenc ételünkre rá sem bírunk nézni terhesség alatt, de utána minden rendbe jön.Ilyenkor felborul a hormonháztartás, és a szervezetednek mindenben a baba az elsõ, és ha éppen nem kellene, hogy szexelj, akkor nem is fogod kívánni.Mindennel így lesz, csak hallgass a megérzéseidre.
Ne aggódj...bármi elõfordulhat terhesség alatt. Sõt a terhesség elõrehaladtával még változhat is. Nyugi, és a baba érdekeit nézd.
Szia én az elején teljesen oda voltam a sexért aztán olyn 8hetesen mikor már a tüneteim kezdtem erõsödni egyszerûen nem bírtam rá gondolni sem:(sajnos ez az állapot még mindig meg van, bár az utóbbi hetekben már egyszer egyszer kacérkodtam a dologgal-párom persze félt, mert szte oka van, hogy nem kívánom, de sokáig nem szabd parlagon hagyni õt sem, mert elkóborol-na jó ez csak vicc..aztán meg tényleg, szval nem kell erõltetni, de nem biztos , hogy mindig közösülés kell ahhoz, h.örömet okozz a párodnak, csak rá kell hangolódj!Egy 18hetes kismama

Elképzelhető, hogy a terhesség következtében elmúlik a PCO?

Pár éve diagnosztizáltak nálam PCO-t. A menstruációm nagyon kiszámíthatatlan volt: volt, amikor 3-4 hónapig se jött meg. Ennek ellenére sikerült spontán teherbe esnem, decemberben szültem. Azóta beállt a ciklusom, általában 30-31 napra jön meg.

Legjobb válasz: Elképzelhetõ. A terhesség alatt és után eléggé megváltozik a hormonháztartás, akár normalizálhat is :)

Elképzelhetõ. A terhesség alatt és után eléggé megváltozik a hormonháztartás, akár normalizálhat is :)

Elképzelhető hogy egy szopizós baba megérzi a terhességet?

Legjobb válasz: Egy barátnõm kisfia rögtön nem kérte a "cicistejet"... õ hamarabb kiszagolta a terhességet, mint az anyukája.

Egy barátnõm kisfia rögtön nem kérte a "cicistejet"... õ hamarabb kiszagolta a terhességet, mint az anyukája.
Álítólag megváltozik a tej íze. De nálunk nem volt semmi gond. Egyik fiam sem érezte meg, amikor jött a kistesó. Ugyanúgy kérték mint addig.
Nálunk majdnem szülésig szopizott a lányom.szerintem nem függ össze.

Elképzelhető, hogy valakinek a 12. hét után erősödnek a terhességgel járó tünetei/rosszullétei?

A tünetek alatt nem a pocaknövekedésre gondoltam...;) Eddig volt néha hányingerem, de sosem hánytam, étvágyam is volt! Pénteken töltöttük be a 12. hetet és a péntekr?l szombatra éjaszakát végig hánytam.... azóta iszonyú hányingerem + fejfájásom tud lenni és étvágyam sincs! Csak azért eszek, mert tudom, h most nem szabad koplalni! Lehet ez a terhességt?l, vagy valami vírus okozhatja?

Legjobb válasz: Lehet a terhességtõl, van aki végig rosszul van. Ha nagyon erõsen hánysz vagy hasmenésed van, keress fel orvost, mert tényleg kozhatja vírus, nehogy szövõdmények is legyenek!

Lehet a terhességtõl, van aki végig rosszul van. Ha nagyon erõsen hánysz vagy hasmenésed van, keress fel orvost, mert tényleg kozhatja vírus, nehogy szövõdmények is legyenek!
Igen, van akinél így jön elõ, azonban akik sokat hánynak azoknak infúziót szoktak adni, hogy nehogy kiszáradjanak, tehát érdemes felkeresni a dokid.

Elképzelhető hogy méhen kívüli terhesség mellett nem vették észre hogy méhen belüli baba is van?

Megm?töttek 2 hete.Vérzés nincs csak enyhén barnázgatok.A melleim még mindig fájnak és a h?m sem akar leesni.Elképzelhet? hogy van baba jó helyen is csak nem látták?Csináljak egy tesztet?Vagy még mutatkozhat a véremben a hcg a méhen kívüli terhesség miatt is?A méhen kívüli a petevezetékben akadt el és altatásban laparoszkópiával távolították el.Mit gondoltok?Ez ma fordult meg a fejemben.Én már hallottam ilyenr?l de tényleg lehetséges ez?

Legjobb válasz: sztem menj el orvoshoz és nézesd meg magadat feltétlenül!1éves baba mamája

sztem menj el orvoshoz és nézesd meg magadat feltétlenül!1éves baba mamája

6 napja késik a mensim, hasam fel van puffadva, mint egy lufi, ma volt pici barna folyásom. Most este voltam dokinál, megvizsgált kézzel és UH-on, nem látott terhességet! Elképzelhető, hogy ilyenkor az még nem látszik?

Azt mondta, legyek türelmes, ha nem jön meg a mensim 2-3 hétig, akkor ad rá hormon tartalmú gyógyszert. Addig várjak. Hétf?n este (nem várt mensi utáni 4. nap)negatív lett az itthoni tesztem, viszont nagyon feszít a hasam alul és ugye nincs mensi, pedig el?tte rendszeres 30-31 napos ciklusaim voltak. Kissé fáradékonyabb és ingerlékenyebb vagyok. Elképzelhet?, hogy mégis babánk lesz? Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia! Elképzelhetõ, hogy babóca van a dologban. Szerintem vegyél Clearblue tesztet, a nem várt mensi elõtt már 4 nappal reggeli vizeletbõl kimutatja. Nekem pénteken kellett volna megjönnie, szombat délelõtt ilyen tesztel pozitívat teszteltem:)

Szia! Elképzelhetõ, hogy babóca van a dologban. Szerintem vegyél Clearblue tesztet, a nem várt mensi elõtt már 4 nappal reggeli vizeletbõl kimutatja. Nekem pénteken kellett volna megjönnie, szombat délelõtt ilyen tesztel pozitívat teszteltem:)
A kérdező hozzászólása: Szia! Várok még pár napot és utána tesztelek Clearblue-val. Neked pedig gratulálok a pozitív teszthez!!! :-)
Szerintem várj 2-3 napot, és ha még mindig nem jött meg, reggel tesztelj újra, ha baba van, pozitívnak kell lennie! A doki ilyenkor még nem biztos, hogy látja a babát... Majd írd meg légyszi mi történt!!!
A kérdező hozzászólása: Hello! Hát sajnos megjött (a 7. napon), úgyhogy még nem lett babó a dologból :-( De sebaj, talán majd ez a hónap meghozza a csöppségünket! Nem vagyok elkenõdve, csak már kezdtem magam beleélni, mert sosem késett a mensim! De ez még csak a 2. hónap, hogy próbálkozunk! Mindenkinek jó egészséget és mielöbbi babavárást kívánok! Puszi
Szia az utolsó válaszoló vagyok! Sajnálom, hogy így alakult! De jó, hogy így gondolkodsz! csak így tovább, és hamarosan tényleg babó miatt nem jön meg!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!