Találatok a következő kifejezésre: Elképzelhető, hogy majd (17 db)

Rammstein-ról írtak (vagy elképzelhető hogy majd írnak) egy életrajzi könyvet?

Legjobb válasz: http://en.affenknecht.com/rammstein-books/

A kérdező hozzászólása: köszi

Elképzelhető hogy a pótfelvételire is lehet majd elektronikusan jelentkezni felvi.hu-n?

Hamarosan kiderülnek a ponthatárok és gondolom az azt követ? pár napban már meg is hirdetik a pótfelvételis szakokat, ahol helyek maradtak. Csupán érdekel, hogy hogyan készüljek. Olyat is mondtak hogy erre külön jelentkezési lap van amit az adott karnál lehet beszerezni.

Legjobb válasz: Nem! Erre csak papíros formában lehet jelentkezni. Ez egységesen 5000 forintba fog kerülni, arra az egyetemre be kell menned, ahol felvételizni akarsz, ott kérsz jelentkezési lapot, befizeted az 5000 forintot és majd értesítenek.

Nem! Erre csak papíros formában lehet jelentkezni. Ez egységesen 5000 forintba fog kerülni, arra az egyetemre be kell menned, ahol felvételizni akarsz, ott kérsz jelentkezési lapot, befizeted az 5000 forintot és majd értesítenek.

Elképzelhető, hogy bizonyos emberek azért jutnak majd a pokolba, mert Istennek szüksége van az emberáldozatra, a szenvedésük füstjére, mert szent és ezért bizonyos embereket előre elhatározottan feláldoz?

A pokol Isten "találmánya"? Amennyiben igen, amikor megalkotta, tudta, hogy oda él?-érz? emberi lények fognak kerülni, hiszen azért készítette. Vajon miért van arra szüksége Istennek, hogy örökkévalóan kínoztasson embereket, miért nem veszi el az életüket inkább? Mi értelme van fenntartani az életét akár egy állatnak is, azért, hogy szenvedjen? Õ azt igényli, hogy a gy?zelem örömével nézhesse azokat, akiket oly kegyetlenül megbüntet? Olyan válaszok nem érdekelnek, hogy azok akik odakerülnek majd, direkt oda akartak kerülni, mert el?re tudták, hogy ott milyen lesz (teljes szellemi látásban persze), és nem akartak a Mennybe kerülni, mert azt is tudták, hogy ott milyen, és utálták Istent is (mert vele is személyesen találkoztak) és megkérték, hogy hadd kerüljenek a pokolba...stb stb.

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy a pokol egy hely a halál után, ahol az embernek szenvednie kell. Isten maga a tökéletesség, ezért ha én, egy ilyen tökéletlen ember nem bírnám bírnám elviselni, hogy valaki(még ha borzalmasan menthetetlen) örökkön örökké kínlódjon, szerintem õ pláne nem:) Vagyis azt nem bírnám elviselni, hogy én kényszerítem szenvedésre. Ezért alakult ki bennem az a teória, hogy a pokol egy állapot, ahová az ember saját magát számûzi. És ez itt a földön történik, ha egy ember úgy él, hogy szembemegy a lelkiismeretével, és mintegy elnémítja azt. Például ha valaki csak az anyagiaknak él, és ezért bárkin hajlandó átgázolni. Vagy ha valakinek olyan súlyos problémái vannak, hogy végül a függõségben keres vigaszt, amelybõl aztán nem tud kimászni. Sok minden lehet. Szerintem ez az állapot maga a pokol. Viszont én hiszek a reinkarnációban is, miszerint addig születünk újjá és újjá, amíg be nem teljesítjük a karmánkat. Márpedig, ha belegondolunk ez szintén maga a pokol:) már csak azért sem stimmel az, hogy valaki teljesen elkárhozzon, mert ha Isten az egész mindenség, akkor mi is belõle vagyunk, mármint a lelkünk az belõle egy darab. Ha akár egy ilyen kis darabka, egy lélek teljesen elveszne, már nem lenne egy meg az egész. Mindenkinek vissza kell jutnia Istenhez végül. Én így látom. 18/L

Nem hiszem, hogy a pokol egy hely a halál után, ahol az embernek szenvednie kell. Isten maga a tökéletesség, ezért ha én, egy ilyen tökéletlen ember nem bírnám bírnám elviselni, hogy valaki(még ha borzalmasan menthetetlen) örökkön örökké kínlódjon, szerintem õ pláne nem:) Vagyis azt nem bírnám elviselni, hogy én kényszerítem szenvedésre. Ezért alakult ki bennem az a teória, hogy a pokol egy állapot, ahová az ember saját magát számûzi. És ez itt a földön történik, ha egy ember úgy él, hogy szembemegy a lelkiismeretével, és mintegy elnémítja azt. Például ha valaki csak az anyagiaknak él, és ezért bárkin hajlandó átgázolni. Vagy ha valakinek olyan súlyos problémái vannak, hogy végül a függõségben keres vigaszt, amelybõl aztán nem tud kimászni. Sok minden lehet. Szerintem ez az állapot maga a pokol. Viszont én hiszek a reinkarnációban is, miszerint addig születünk újjá és újjá, amíg be nem teljesítjük a karmánkat. Márpedig, ha belegondolunk ez szintén maga a pokol:) már csak azért sem stimmel az, hogy valaki teljesen elkárhozzon, mert ha Isten az egész mindenség, akkor mi is belõle vagyunk, mármint a lelkünk az belõle egy darab. Ha akár egy ilyen kis darabka, egy lélek teljesen elveszne, már nem lenne egy meg az egész. Mindenkinek vissza kell jutnia Istenhez végül. Én így látom. 18/L
A pokol az ember találmánya, ugyanis csak annyit jelent, hogy Istentõl távol vagy, nem vagy vele kapcsolatban. Isten a szeretet és nem célja a büntetés. Te magad döntöd el hogy a pokolban-istentõl távol és tõle megfosztva- vagy a mennyekben -Istenhez közel- szeretnél élni. Akár most, akár halálod után.
Vannak, akik szó szerint elhiszik azt, ami a Bibliában szerepel. És mégis azt mondják, hogy Isten kegyelmes és jóságos... pedig nem egy helyen bosszúból megölt egy embert, ahol a következõkkel zárta le a Biblia a történteket: Istennek nem tetszett, ezért megölte õt. Háborúk és csapások követték egymást, Isten keményítette meg a fáraó szívét, hogy további csapásokat küldhessen rájuk... tehát Isten kegyetlen, bosszúálló Isten, aki nem tûr ellentmondást és szeret büntetni. Az pedig, hogy feláldozta a fiát, nem volt túl nagy áldozat részérõl, mivel õ mindig tudta, hogy életre fog kelni ismét... Így igen, elképzelhetõ, hogy neki erre is szüksége van a végtelen imádat mellett... (Természetesen abban az esetben áll ez fenn, ha elhisszük, ami a Bibliában van leírva. Én nem hiszem el.)
"A pokol Isten "találmánya"?" Nem. A poklot a sátán készítette, azért hogy az elkárhozott lelkeket kínozhassa. Isten a Gyehenát készítette el. Oda kerülnek ezen lelkek, ill. a sátán és angyalai az Ítélet kinyilatkoztatása után. A Gyehenát Isten nem az embernek szánta, hanem csak és kizárólag a sátánnak és a démonainak. "Amennyiben igen, amikor megalkotta, tudta, hogy oda élõ-érzõ emberi lények fognak kerülni, hiszen azért készítette." Tudta, hiszen mindent tud. De ez nem azt jelenti, hogy akarta is! "Vajon miért van arra szüksége Istennek, hogy örökkévalóan kínoztasson embereket, miért nem veszi el az életüket inkább?" Mert a lélek elpusztíthatatlan! A bûnös lelkek pedig nem kerülhetnek Isten közelébe. "Õ azt igényli, hogy a gyõzelem örömével nézhesse azokat, akiket oly kegyetlenül megbüntet?" Isten azt akarja, hogy minden ember térjen meg! Az emberek viszont nem akarnak, azaz ÕT nem akarják! Most akkor mit csináljon így szerinted? Tegyük fel Te jót akarsz nekem. Én viszont azt mondom, hogy menj a francba, hadjál békén idióta...Ennek ellenére, hogy ilyen bunkó vagyok Te mégis próbálsz szólni hozzám, hogy vegyem már észre, hogy ebbõl így nagy baj lesz, ha így csinálom a dolgaim. De én továbbra is elküldelek a búsba. Na akkor most Isten a szemét? Rá kell haragudni? Vagy az ember a hülye?!
Az elõzõ hozzászóló mondott egy nagyon fontosat: "Nem kér Isten sokat, csak azt, hogy adj Neki egy esélyt." Isten megigérte: 'tegyetek próbára és addig távol tartom a kártevõket.' Hogy lehet hogy valakinek annyira se fontos a jövõje, hogy utánanézzen hogy most tényleg mi van ezzel az Istennel? Létezik? Nem létezik? Ha mégis létezik és tényleg a pokolra jutnék per pillanat? Az a baj, hogy ÓRIÁSI A TÉT ! Én tényleg nem értem, hogy ennek miért nem lehet utánajárni??
És hol jársz utána, a nyilvántartásban? Vagy a google maps is kidobja?
A poklot Isten készítette a Sátánnak és az õ démonainak. A Bibliában Isten mondja, hogy aki nem velem van, az ellenem van, vagyis az ördöggel. Ha valaki Istent követi, elhiszi, hogy Isten meghalt az õ bûneiért a Kereszten, majd három nap és három éjjel múltán feltámadt, és hittel kéri, hogy bocsássa meg a bûneit, ha ez komolyan megtörtént, akkor élete végén a mennyországba megy. Viszont ha ez nem történik meg, vagyis nem Istennel van, akkor az Ördöggel van tehát az Ördög számára kialakított helyre megy élete végén, s ez a pokol. Sokan mondják, hogy majd ha ott leszek, eldöntöm. Tévedés! Itt, az életedben kell eldöntened, hogy hiszel e az evangéliumban! Remélem érthetõ voltam :)
Isten azt is mondja, hogy ha egy hívõ embernek módjában állt volna megmenteni egy hitetlen, sötétségben élõ embert, de nem tette, akkor annak az embernek a vérét az õ kezébõl kívánja meg.


Hogy ülnek fel a babák? Kisfiam, pár nap mulva 6 honapos, még nem tud felülni, de hasizombol huzza fel magát, kinyujtsa a kezecskéit, hogy megfogjam és ugy akar ülni. Lehet igy? Elképzelhetö, hogy hasizombol ül majd fel?

ha megfogom a kezét felhuzza magát,szabad már igy ültetni egy kicsit?de ha megül egy picit,mindig elöre akar dölni,mért?

Legjobb válasz: Ne várd, hogy magától felüljön, hasizomból, mert így nem fog. A sogórnõmé feltalálta magát: 4kézlábból spárga, aztán felnyomja magát a kezével. De az enyém sohasem csinált ilyet. A legtöbb baba megkapaszkodik az ujjadban és felhúzza magát, anélkül, hogy te húznád a kezeddel. Az én fiam csak akkor ült fel magától, amikor felállt és visszahuppant a fenekére :). Nálla ez volt a bevált módszer.

Ne várd, hogy magától felüljön, hasizomból, mert így nem fog. A sogórnõmé feltalálta magát: 4kézlábból spárga, aztán felnyomja magát a kezével. De az enyém sohasem csinált ilyet. A legtöbb baba megkapaszkodik az ujjadban és felhúzza magát, anélkül, hogy te húznád a kezeddel. Az én fiam csak akkor ült fel magától, amikor felállt és visszahuppant a fenekére :) . Nálla ez volt a bevált módszer.
A kérdező hozzászólása: na jo, de a lényeg, hogy már igy ültethetem öt, ha akarja?
nem szabad ültetni, csak ha már magától (teljesen segítség nélkül) fel tud ülni. Attól, hogy ülteted még nem fog hamarabb felülni, mert nem elég erõs a háta és még jóval nagyobb a fejük arányaiban, ebben a korban, nehéz megtartaniuk. A felülés általában hasonfekvõ pozícióból indul, kinyomja magát a kezével, oldal irányba és felemeli a törzsét. De ehhez még pici a gyereked, még 2 hó múlva is ráér felülni
nekem mászásból ült fel, elõször kiült oldalra és fél kézzel támaszkodott, majd feltolta magát és egyenesen megült...volna ha nem dõl el oldalra:D édes volt:) ez volt 6hónaposan. Soha nem ültettem vagy támasztottam.
azért dõl elõre, mert a gerince nem bírja a terhelést. Ne erõltesd! Az én fiam szombaton lesz 9hónapos, de eddig csak egyszer ült le állásból, pont tegnap. Hasizomból talán 3 éves kor körül ülnek fel a babák.
Az én fiam 6, 5 hónapos volt, mikor elõször felült, és igen, hasizomból felhúzta magát, teljesen egyedül. Pont a szülinapomon volt, köztünk feküdt a nagyágyon, és a takarónkba kapaszkodva felhúzta magát. Onnantól etetõszékben ülve eszik. Mászásból kiülés kb. 7 hónaposan jött neki, de egyébként is felült, pl. a kiságyban, a rácsba kapaszkodva felhúzta magát. Õ már 6 hónapos korától ülõ helyzetben volt a kocsiban, másképp ordított. Már akkor stabilan ült, nem dõlt elõre.
Utolsónak! Ez nem hasizomból felülés! Ha valamibe kapaszkodik és úgy húzza magát, az segítséggel való felülést jelent. Hasizomból felülésrõl akkor beszélünk, ha majd saját maga felül, kapaszkodás nélkül (pl. mint amikor reggel felülünk az ágyban)
#4: "és Elvis?" "nem halt meg, csak hazament"
A Hold sötét oldalán nem csak Elvis, hanem a Bárka roncsai is ott lapulnak. Kérdezõ :DDDDDD
#1, de csak elsõ pattanásig! :) K.: nem igaz, ne tegyél a mikróba fémet. Ha a RAM rossz, akkor vagy kidobod egy veszélyes hulladék gyûjtõbe, vagy elhasználod dekorációs elemként.
Nem lehetséges. Én meg úgy hallottam hogy a holdon sötét oldalán lakik Elvis. :)
OMG... Azt tenném be a mikróba, aki ilyeneket terjeszt...
A kérdező hozzászólása: Egy rendszergazda mondta nekem. :DD
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :D :)
A Hold sötét oldalán a sötétek laknak meg azok akik ilyeneket terjesztenek. Ez ám a rendszergazdi...
Nem mikoró, hanem hõlégfúvóval kell kezelni ha xar, néha segít Ramon, alaplapon, ilyeneken de csak ideig óráig (10perc-2óra kb.), ált. addig ameddig sok tapló paraszt eladja vaterán... pl. haverom...

Elképzelhető, hogy 17 éves fiú létemre az átlagnál jóval gyorsabban nő a hajam? Úgyértem. Havi 2-3 centit is akár szerintem. Nagyon gyorsan. A későbbiekben ez nem fog azzal járni, hogy időskoromra meg teljesen elfogy majd?

Legjobb válasz: Az átlaghoz képest tényleg gyors, de azért mégsem annyira nagyon. Nekem is szokott 2-2,5 cm-t nõni egy hónapban, fõleg nyáron. Nem áll kapcsolatban a kopaszodással a hajnövekedés üteme. Pl. apukámnak is nagyon gyorsan nõ, elmegy a fodrászhoz és 2 hét múlva megint sokkal hosszabb a haja. Havonta muszáj neki levágatni legalább. 47 éves, és egyáltalán nem kopaszodik, a fodrásznál is mondták neki, hogy több haja van, mint máshol egy egész családnak. Szerencsére én is tõle örököltem a hajam. :D

Az átlaghoz képest tényleg gyors, de azért mégsem annyira nagyon. Nekem is szokott 2-2, 5 cm-t nõni egy hónapban, fõleg nyáron. Nem áll kapcsolatban a kopaszodással a hajnövekedés üteme. Pl. apukámnak is nagyon gyorsan nõ, elmegy a fodrászhoz és 2 hét múlva megint sokkal hosszabb a haja. Havonta muszáj neki levágatni legalább. 47 éves, és egyáltalán nem kopaszodik, a fodrásznál is mondták neki, hogy több haja van, mint máshol egy egész családnak. Szerencsére én is tõle örököltem a hajam. :D
Cserélünk? :D És nem, nem fog elfogyni, nyugi. xD

Lányok ha benneteket felvesz egy fiu msn-re, majd találkoztok, elképzelhető hogy felkelti az érdeklődésetek? (a többi lent)

Felvettem egy lányt MSN-re, beszélgettünk...majd megkérdeztem lenne- e kedve találkozni. Azt válaszolta h ? benne lenne a találkában. A számát is megadta. Viszont MSN-en a beszélgetésünk alatt említette h nem akar kapcsolatot, és h csak barátilag találkozna velem. Õ 18 éves, Én 25. Hozzáteszem a lány sehova nem jár bulizni, ilyen otthonül?s típus. Sokat tanul,..+ hobbikkal köti le magát. Ezek ellenére találkoztunk. A találkozón jól elvoltunk. Csak kicsit nekem kellemetlen mert ugye eggyértelm? h nekem tetszik mint lány. Azon a véleményen vagyok, az emberek ne d?ntsenek vakon, el?bb ismerjék meg a másikat, és ha úgy az a válasz érkezik h nem", akkor azt elfogadom. Nem tudom mit gondol rólam, változott e benne valami a találkozás ótta, viszont benne lenne további találkában. Arra jutottam, nem akarom mindenárron ezt a dolgot vele, de talán majd kialakul valami köztünk. Ami kellemetlen picit Õ abszolut nem keres magától MSN-en. Lányok? Mit gondoltok :D fiuk válasza is jöhet.

Legjobb válasz: kérdezd meg tõle biztosra hogy most mivan.. tényleg nem akar semmit,vagy csak akkor gondolta-e ugy.. csak huzni akarja az agyad..

kérdezd meg tõle biztosra hogy most mivan.. tényleg nem akar semmit, vagy csak akkor gondolta-e ugy.. csak huzni akarja az agyad..
Ahogy leírtad a csajt, nehéz lenne összejönnöd vele, eléggé magának valónak tûnik nekem, vagy csak te nem érdekled (már bocs). Lehet az is, hogy más tetszik neki, de az is elképzelhetõ, hogy még nem érett egy kapcsolatra. Nem kizárt, hogy a korkülönbség is zavarja.
A kérdező hozzászólása: hm..ezzel a kérdésel így még várni szeretnék, mert én is úgy vagyok vele egy dolog h tetszik, de meg akarom ismerni h milyen lány is valójában. és h el tudnám e vele képzelni.
A kérdező hozzászólása: azt nem tudom h mennire magának való, de azt mesélte h osztálytársai is hivták h menjen velük üljenek be valahova, de õ inkább hazament..és rajzolt. A telefonját nem is használja nekem nagyon olyannak tûnik aki senkit nem keres, szilveszterkor is otthon volt, mivel nem hivta senki, így õ sem:) 1 barátnõje van akivel olyan is a kapcsolata.

Elképzelhető hogy évek múlva Magyarországon olyan nagy lesz a szegénység, és még ennél is rosszabb a közbiztonság, hogy egyszerűen nem lehet majd normálisan élni, el kell költözni?

Legjobb válasz: Szerintem valami olyasféle jön,hogy bazi nagy szegénység,bazi nagy szigorral. Minekután nemsokára már egyszerû embertõl nem lesz mit lopni,a "felsõk" vagyonát kõkeményen védeni fogják. Mindettõl függetlenül,lehet lecsapnak egy jobb télikabátért....

Szerintem valami olyasféle jön, hogy bazi nagy szegénység, bazi nagy szigorral. Minekután nemsokára már egyszerû embertõl nem lesz mit lopni, a "felsõk" vagyonát kõkeményen védeni fogják. Mindettõl függetlenül, lehet lecsapnak egy jobb télikabátért....
Várjál már, még most volt kormányváltás. Hátha ostmár felfele megyünk. De ha nem, akkor lehet.
Sztem bármi megtörténhet...
ezaz ezaz mégmé sírjunk együtttt... szar az élet.. mindenkinek.. annyira rossz... húú...
2012 világvége, mégis hova akarsz költözni, mikor meteorok, atombombák, és ezotérikus hittérítõk repkednek majd a fejed felett. ;D
A kérdező hozzászólása: 10:15 nem azért kérdeztem mert nem szeretek élni, szar az élet, hanem csak kiváncsi voltam, mert az elmúlt 1 hónapban eléggé veszélyesnek találtam az utcán való közlekedést :P 10:36 haha :D
Olyan rossz nem tud lenni. Szomáliában is élnek még emberek, pedig ott nem, hogy alacsony a közbiztonság, hanem nincs. Legfeljebb anarchia lesz, mindenki él ahogy tud törzsekbe szervezõdve, egymást segítve és védve, sokan elmenekülnek, de lesz aki mindig marad.
Minek utalnék 6-án? 8-án lenne jogos, de mivel az vasárnap, ezért az elõtte lévõ munkanapon, azaz 7-én fogják.
A kérdező hozzászólása: Jó, azért nem kell egybõl bekapni. Csak megkérdeztem. Nem tudom hogy utalás szempontjából mennyire lesz munkanap a szombat. Volt már hogy 7-én kaptunk fizetést 8-a helyett.
Nekünk is 8-a van a szerzõdésben. De mi megkaptuk ma pl. (bár máskor is elõtte 1-2 nappal el szokták)
Törvény szerint meg kell kapnod az elõtte levõ utolsó munkanapon, ami most szombat. És ez nem azt jelenti, hogy szombaton akármikor, akár nap végén is utalhatja a melóhely, úgy kell utalnia, hogy már aznap hozzájuss a pénzhez.

Tisztelt Doktor Úr! Néhány hete egyik pillanatról a másikra hirtelen nagyon melegem lesz, kiver a víz, ez eltart 5-10 percig, majd hirtelen elmúlik. Elképzelhető, hogy klimaxolok? Még csak 42 éves vagyok, bár az utóbbi időben erre a tünetre éjjel is feléb

Tisztelt Doktor Úr! Néhány hete egyik pillanatról a másikra hirtelen nagyon melegem lesz, kiver a víz, ez eltart 5-10 percig, majd hirtelen elmúlik. Elképzelhető, hogy klimaxolok? Még csak 42 éves vagyok, bár az utóbbi időben erre a tünetre éjjel is felébredek /jó alvó vagyok,/ és egy kicsit nehezebben alszom el mostanában, a mensesem is rendszeres, de az elmúlt hónapokban hüvelyszárazság is megjelent. Nem tudom ezeket a dolgokat hova tenni, mivel teljesen egészséges vagyok.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Bizonyos esetekben a változókor kissé előbb is jelentkezhet az átlagosnál.  A hirtelen kimelegedések, hőhullámok hátterében gyakran áll úgynevezett érrendszeri labilitás, amely a hormonális zavarok miatt alakul ki. Javaslom a Remifemin plus tabletta szedését, amely segít a hőhullámok megszüntetésében. A hüvelyszárazság kezelésére a Cikatridina kúp rendszeres alkalmazását ajánlom. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Bizonyos esetekben a változókor kissé előbb is jelentkezhet az átlagosnál.  A hirtelen kimelegedések, hőhullámok hátterében gyakran áll úgynevezett érrendszeri labilitás, amely a hormonális zavarok miatt alakul ki. Javaslom a Remifemin plus tabletta szedését, amely segít a hőhullámok megszüntetésében. A hüvelyszárazság kezelésére a Cikatridina kúp rendszeres alkalmazását ajánlom. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!