Találatok a következő kifejezésre: Elképzelhető, hogy lett (18 db)

Ha a házasság külföldön köttetett, de honosítva lett magyarországon, viszont a válás is külföldön lett kimondva, de Magyarországon nem lett honosítva a fogamzás pillanatáig, akkor elképzelhető, hogy a gyereket az exférj nevére írják?

Legjobb válasz: Nem az számít, h mikor lett Magyarországon bejelentve a válás, hanem, h mikor emelkedett jogerõre. A válási okiratot, le kell fordíttatni, a lakóhely szerinti anyakönyvi hivatalba bevinni, és bejelenteni. A születendõ baba így kaphatja az apa nevét, vagy házasság vagy teljes körû apai elismerés révén. Ha apai elismerõ nyilatkozat lesz, a válási okiratot is magatokkal kell vinni.

Nem az számít, h mikor lett Magyarországon bejelentve a válás, hanem, h mikor emelkedett jogerõre. A válási okiratot, le kell fordíttatni, a lakóhely szerinti anyakönyvi hivatalba bevinni, és bejelenteni. A születendõ baba így kaphatja az apa nevét, vagy házasság vagy teljes körû apai elismerés révén. Ha apai elismerõ nyilatkozat lesz, a válási okiratot is magatokkal kell vinni.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!!

Van olyan akinek az orvosa azt mondta, hogy elképzelhető, hogy a baba fejének nagysága miatt nem ékelödött be a medencébe? Császár lett a vége, vagy mégis sikerült természetes úton szülni? 38+5

Legjobb válasz: Kisfiamnak 37 cm volt a fejkörfogata, már teljesen ki voltam tágulva, de a baba nem jött le a medencébe. Császár lett. Kiderült, hogy fejtetõtartásban volt és azért nem tudott beilleszkedni! A doki azt mondta, ha kicsit elõre vagy hátra billent volna a buksija akkor ki tudott volna bújni. (3. baba)

Kisfiamnak 37 cm volt a fejkörfogata, már teljesen ki voltam tágulva, de a baba nem jött le a medencébe. Császár lett. Kiderült, hogy fejtetõtartásban volt és azért nem tudott beilleszkedni! A doki azt mondta, ha kicsit elõre vagy hátra billent volna a buksija akkor ki tudott volna bújni. (3. baba)
Én már nem emlékszem mekkora volt a kisfiam feje, de két napja tartó fájások után sem "jött lejjebb". Végül 4700 grammal természetes úton született, igaz második baba volt. Azt mondta a szülésznõ, azért nem fordult be a szülõcsatornába, mert nagy volt a feje! Majd írd meg, hogy természetes volt, vagy császáros a szülésed!

28-an kellene megjonnie a mensimnek, de az is elkepzelheto, hogy terhes vagyok, mert ugy fajtak par napja a melleim, mint meg soha. Most meg egy kicsit "barnas" lett a bugyim. Szerintetek ez mit jelent? Nalatok is elofordult ilyen?

Legjobb válasz: velem egyszer fordult ilyen elõ, a beágyazódáskor volt egy kis barna folt a tisztasági betéten. aztán nem jött meg, és csináltam egy tesztet ami pozitív lett végre! 12hkm

velem egyszer fordult ilyen elõ, a beágyazódáskor volt egy kis barna folt a tisztasági betéten. aztán nem jött meg, és csináltam egy tesztet ami pozitív lett végre! 12hkm
Én is vártam mikor fog megjönni, esélytelennek láttam a hónapot
Bocsi elõbb véletlenül elküldtem. Szóval csak vártam csak vártam, de csak pár nap barnázás volt majd elmúlt. Utána csak rászántam magam a tesztre és pozitív lett egy hét késés után esti vizeletbõl.
A kérdező hozzászólása: Na, meg egy par napig biztosan "tukon" ulok....
Drukkolok!Majd írd meg mi lett. Utolsó voltam.
A kérdező hozzászólása: Rendben!

Szerinted elképzelhető, hogy Bieber "apa" lett?

Legjobb válasz: "Elkezdett fogdosni, és többször is azt mondta, még a szart is ki akarja belõlem baszni. Arra kértem, hogy húzzon óvszert a védelemért, de erõsködött, hogy nem akar. A saját szavaival azt mondta, hogy ez lesz neki az elsõ alkalom, és mindent érezni akar. Õ volt felül, a lábaimmal átöleltem. Én közben valami szekrényen vagy hasonlón feküdtem. A szexuális aktus maga rövid volt, nagyjából 30 másodpercig tartott" szakadok :'D amúgy egyértelmû hogy kamu, hírnévért és pénzért mindent képes összehordani az ember

"Elkezdett fogdosni, és többször is azt mondta, még a szart is ki akarja belõlem baszni. Arra kértem, hogy húzzon óvszert a védelemért, de erõsködött, hogy nem akar. A saját szavaival azt mondta, hogy ez lesz neki az elsõ alkalom, és mindent érezni akar. Õ volt felül, a lábaimmal átöleltem. Én közben valami szekrényen vagy hasonlón feküdtem. A szexuális aktus maga rövid volt, nagyjából 30 másodpercig tartott" szakadok :'D amúgy egyértelmû hogy kamu, hírnévért és pénzért mindent képes összehordani az ember
inkább terhes
Még a fehér folyása se jött meg a hangja alapján, nem hogy gyereket csináljon...Amúgy nõre szerintem fel sem áll neki
aNYa
Anya. Nem apa
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat, nyilván nem véletlen használtam az idézõjelet. Ha valaki még nem értesült volna, innen a kérdés: velvet.hu/celeb/2011/11/02/egy_no_azt_allitja_justin_bieber_elso_aktusabol_gyereket_csinalt_neki/
hogyne persze......
Heréi vannak egyáltalán? Mert ennyi idõsen már illene mutálnia a hangjának...
Ez hülyeség szerintem... Én is tudnék ilyen cikket írni, az más kérdés, hogy nem érzek semmi indíttatást hozzá:D Annyi pletyka kering a hírességekrõl, semmi értelme elhinni õket.
bevállalta az apatesztet és váltig állítja, hogy nem igaz. csak egy újabb hülye pletyka, ami egy pénzre éhes liba fejébõl pattant ki.

Volt egy nőgyógyászati műtétem, 4250 lett a babám, viszont se fájás, se tágulás nem volt. Szépen, megbeszélt időbe kivették a babám (túlhordtam 4 napot). Elképzelhető, hogy most érett lesz a méhszáj?

A doki azt mondja,az el?zmények miatt,meg most is nagynak saccolják valószín? császár,viszont bármi történhet.Különben 36 múltam.Mondjátok,hogy hülye vagyok,de úgy szeretném,mint az els?t.

Legjobb válasz: Szerintem minden nõnek, anyának, szíve joga, hogy õ döntsön a testérõl, persze orvosi beleegyezéssel. De már elõre vihogok itt magamban, miket fognak itt neked írni...!:) Múlt héten olyat hallottam a tvben, ahová meghívtak reggeli mûsorba egy dúlát, szülésznõt, hogy kisérletek bizonyítják, hogy a szülési fájdalmak olyan hormonokat szabadítanak fel az agyban, ami nagyban elõsegíti az anya-gyermek kötõdést, erõsíti a kapcsolatot. Persze erre megkérdezte a mûsorvezetõ, hogy na akkor most a császárosoknak meg akik epidurált kérnek,nem lesz olyan jó a kapcsolata a gyerekükkel???:) Szóval hihetetlen már miket kitalálnak, hogy úgymond reklámozzák a természetes, mindenféle beavatkozásmentes szülést. Szerintem mindenki tegye úgy, ahogy jónak látja. De aki direkt császárt akar, az jobb ha mélyen csöndben van, mert itt is és máshol is megkapja a vizes lepedõt az tuti!

Szerintem minden nõnek, anyának, szíve joga, hogy õ döntsön a testérõl, persze orvosi beleegyezéssel. De már elõre vihogok itt magamban, miket fognak itt neked írni...!:) Múlt héten olyat hallottam a tvben, ahová meghívtak reggeli mûsorba egy dúlát, szülésznõt, hogy kisérletek bizonyítják, hogy a szülési fájdalmak olyan hormonokat szabadítanak fel az agyban, ami nagyban elõsegíti az anya-gyermek kötõdést, erõsíti a kapcsolatot. Persze erre megkérdezte a mûsorvezetõ, hogy na akkor most a császárosoknak meg akik epidurált kérnek, nem lesz olyan jó a kapcsolata a gyerekükkel???:) Szóval hihetetlen már miket kitalálnak, hogy úgymond reklámozzák a természetes, mindenféle beavatkozásmentes szülést. Szerintem mindenki tegye úgy, ahogy jónak látja. De aki direkt császárt akar, az jobb ha mélyen csöndben van, mert itt is és máshol is megkapja a vizes lepedõt az tuti!
Szia! Az általános gyakorlat az, hogy ha az elsõ szülés császáros volt, akkor a 2. szinte automatikusan császár, különösen ha nem telik el 2 év a 2 szülés között. Úgyhogy az elõzmények ismeretében szerintem még ha beindulnának is a fájások és a tágulás, akkor is császár lenne belõle, akár kérnéd erre a dokit, akár nem.
Nekem az elsõ babám császárral született, szintén fájás nélkül. Nagyon vágytam rá, hogy a második is ilyen "egyszerû" legyen. A doki azt mondta, hogy 95% az esély a császárra. Na, nekem bejött az 5%! :) Tehát, bármi lehet még nálad is.
Kedves utolsó! 12 órás vajúdás után lett meg a második babám. Tényleg olyan volt mintha elöszõr szültem volna. Nem csalódtam, hogy másodjára sima szülésem volt, mert bár nagyon fájt, de mégis kellemes emlék maradt. Ami köszönhetõ az orvosomnak is, hisz nagyon jó fej ember, végig kedves volt, sokat viccelõdött. :)
az elõzõ válaszadótól kérdezném, hogy így milyen volt a 2. szülésed? olyan mintha elõször szültél volna, nem? és utólag is sajnálod, hogy nem úgy lett mint az elsõ? ha ciki írhatsz választ priviben is:) Csak azért kérdezem, mert én is így voltam elsõre, és nem tudom mi lesz majd legközelebb.
Akkor nem vagy terhes.
Hát ez azért erõsen függ attól, hogy betartottad-e az alapvetõ szabályokat. Mondjuk ha tegnap szexeltél, és ma csináltál 4 tesztet, akkor nem kell csodálkozni, ha negatív. Szintén nem kell csodálkozni a negatív teszten akkor se, ha tesztelés elõtt megittál 5 liter folyadékot mondjuk...
A kérdező hozzászólása: Mindent ugy csináltam ahogy le volt irva. 3 fajta teszttel. Januárban kimaradt a menstruációm, s most is. Orvoshoz jovohéten megyek. A teszteket kb. 10 naponta csináltam. Az utolsót tegnap. Elõtte meg január 26.-án.
nem valószinû hoyg etrhes vagy, viszont mindneképp nézesd meg emrt sok midnen okozhatja, pl ciszta

Elképzelhető, hogy a gáznak "direkt" rosszabb a fűtőértéke, mióta hideg lett?

El?ször a cserépkályhára gyanakodtam, hogy valami nem oké, aztán mikor f?ztem, a megszokott edényekben gyakran készített kajákat, sokkal lassabban készültek el azok is. Más is tapasztalt ilyesmit ?

Legjobb válasz: Elképzelhetõ, hogy mivel most mindenki sok gázt használ, ezért csökkent a nyomás, és te ezt éled meg fûtõértékcsökkenésnek.

Elképzelhetõ, hogy mivel most mindenki sok gázt használ, ezért csökkent a nyomás, és te ezt éled meg fûtõértékcsökkenésnek.
A kérdező hozzászólása: Úgy tudom, ha az egész láng kékes színû, és alig van sárga része, akkor az a minõség romlását jelzi. Lehet, hogy csak "pongyolán" fogalmazták meg nekem, mindenesetre tavaly ilyen idõben nem okozott gondot felfûteni a lakást, most meg itt fagyok meg, és ahogy írtam, a fõzésnél is érezni vmit. Nem örülök, akármi legyen is az oka :(.
A kékes láng azt jelenti, hogy tökéletesen elég a gáz, ennek semmi köze a minöséghez, csak a készülék beállitását mutatja.
A kérdező hozzászólása: Akkor miért változik idõnként úgy, hogy nem is nyúlok hozzá ? A konyhabútorba beépített gáztûzhelyen pl nem igazán lehet állítgatni ugyebár, és ott is látom az edény feneke alatt, hogy egyszer ilyen, egyszer olyan...
alapvetõen direkt higítják a gázt, hogy többet használj, ezáltal a szolgáltató még több kesst legomboljon rólad.
Például mert van egy kis légmozgás, meg más véletlenszerû folyamatok is közbejátszanak (pl. ahogy kanyarog a gáz a csövekben, a környezet rezgése (beszéd, elhaladó jármûvek) is hatnak rá. A sárgás szín tényleg a tökéletlen égést jelenti: kémiaórán is megmutatja a tanár, hogy ha elzárja a Bunsen-égõn a levegõnyílást, sárgás lesz a láng színe a kék helyett. Az étel pedig azért készül el lassabban, mert hidegebb van a lakásban, és az edény a falán keresztül több hõt veszít, így lassabban melegszik fel, és nem is biztos, hogy annyira fel tud melegedni. Mindenképpen fedõ alatt fõzz, és ha lehet, akkor nagyobb mennyiséget inkább kuktafazékban, azzal jelentõs energiát takaríthatsz meg (most a hideg miatt még többet, mint amikor melegebb van amúgy is).
Tökéletesen igaza van az utolsónak!

Elképzelhető, hogy 17 éves fiú létemre az átlagnál jóval gyorsabban nő a hajam? Úgyértem. Havi 2-3 centit is akár szerintem. Nagyon gyorsan. A későbbiekben ez nem fog azzal járni, hogy időskoromra meg teljesen elfogy majd?

Legjobb válasz: Az átlaghoz képest tényleg gyors, de azért mégsem annyira nagyon. Nekem is szokott 2-2,5 cm-t nõni egy hónapban, fõleg nyáron. Nem áll kapcsolatban a kopaszodással a hajnövekedés üteme. Pl. apukámnak is nagyon gyorsan nõ, elmegy a fodrászhoz és 2 hét múlva megint sokkal hosszabb a haja. Havonta muszáj neki levágatni legalább. 47 éves, és egyáltalán nem kopaszodik, a fodrásznál is mondták neki, hogy több haja van, mint máshol egy egész családnak. Szerencsére én is tõle örököltem a hajam. :D

Az átlaghoz képest tényleg gyors, de azért mégsem annyira nagyon. Nekem is szokott 2-2, 5 cm-t nõni egy hónapban, fõleg nyáron. Nem áll kapcsolatban a kopaszodással a hajnövekedés üteme. Pl. apukámnak is nagyon gyorsan nõ, elmegy a fodrászhoz és 2 hét múlva megint sokkal hosszabb a haja. Havonta muszáj neki levágatni legalább. 47 éves, és egyáltalán nem kopaszodik, a fodrásznál is mondták neki, hogy több haja van, mint máshol egy egész családnak. Szerencsére én is tõle örököltem a hajam. :D
Cserélünk? :D És nem, nem fog elfogyni, nyugi. xD

Elképzelhető, hogy a Mildibe1-es tápszertől kiütéses lett a babám?

Csak a Mildibe1 tápszert eszi, és tiszta pötty lett az arca. A véd?n? azt mondta, hogy nem lehet t?le, mert hipoallergén. De én akkor is arra tippelek.

Legjobb válasz: hány hetes-hónapos? Mert piciknek jönn csak ugy kicsi kiütés az arcukra majd késöbb el is mulik. Csak,Tippelnek hogy mitöl.

hány hetes-hónapos? Mert piciknek jönn csak ugy kicsi kiütés az arcukra majd késöbb el is mulik. Csak, Tippelnek hogy mitöl.
A kérdező hozzászólása: 8 hetes a kisfiam, és már egy hete folyamatosan jönnek ki az arcán a pöttyök, napról napra több, múlni nem nagyon akar.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!