Találatok a következő kifejezésre: Elképzelhető, hogy délután (2 db)

Lehetséges? Ovuláció előtt 6 nappal és az ovulációt követő nap (ekkor éreztem középidős fájdalmat délután) reggelén voltunk együtt. Elképzelhető hogy van esély? Mert azt olvastam több helyen hogy utána már késő.

Köszönöm!

Legjobb válasz: Persze, hogy lehetséges! (Én pl kerek 1 héttel ovu után estem teherbe, elõtte ugyanis nem voltunk együtt :) , mire képes a jó szex...

Persze, hogy lehetséges! (Én pl kerek 1 héttel ovu után estem teherbe, elõtte ugyanis nem voltunk együtt :) , mire képes a jó szex...
Elõzõnek: minden nõ akkor és csakis akkor eshet teherbe, amikor tüszõrepedés (ovuláció) után még él az érett petesejtje. Ovuláció után egy héttel már 6 napja, hogy a petesejted elpusztult, ekkor tehát nem eshetsz teherbe, mert nincs, ami megfoganjon. Esetedben spontán vagy kései ovuláció történhetett.
Pontosan :) Egy spontán ovu a szextõl, vagyis esély mindig van.
szia!Na lett babád?

Elképzelhető, hogy csak délután illetve este jelentkezik a hányinger és émelygés?

7 hetes kismama

Legjobb válasz: nekem csak reggel volt hányingerem és csak néha. mindenkinél máshogy van. ezen ne aggódj, örülj hogy nincs.

nekem csak reggel volt hányingerem és csak néha. mindenkinél máshogy van. ezen ne aggódj, örülj hogy nincs.
nekem minden este lefekveskor volt forgott velem a vilag, meg reggel is de az ritkabban, ez normalis-nyugi.
Nekem csak ritkán volt, de mindíg más idõszakban. Azt mondják, hogy a reggeli rosszullét csak a nevében az, tarthat akár egész nap is.
Így van, a rosszullét bármikor lehet, reggel, este, vagy akár egész nap is, a terhesség elején, végén, vagy akár végig... Mindnekinél más és más... Nyugodj meg, ez nem baj.
Nekem a 14. hétig volt hányingerem, meg fennt volt a savam a torkomban. És ez csak kora du kezdõdött, ahogy telt a nap, egyre rosszabb volt, imádkoztam, hogy el bírjak aludni. Reggel meg kutya bajom nem volt. Néha visszajön pár napra, de már nem állandó. 19 hetes kismama Gratula:)
szia !ez normális!ki hogy bírja a hormonváltozást!nekem reggeltõl estig hányingerem van , akkor csökken ha eszem éppen


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!