Találatok a következő kifejezésre: Elképzelhető, hogy a 12 (7 db)

Külföldön sem tudsz hamarabb eljutni? De szerintem nem gond egyébként.
Ha minden rendben (nem vérzel, nem görcsölsz, és jól vagy) akkor sztem nem gond. Én 10 hetesen mentem dokihoz, mert nekem nagyon hosszúak a ciklusaim, és néha-néha kihagy a mensim is, így nem is gyanakodtam, h terhes lehetek. :)
2. vagyok. De sztem már most jelentkezz be külfödrõl itthon egy nõgyógyászhoz, mert nem biztos, hogy azonnal kapsz idõpontot. És vannak vizsgálatok, amiket a 12. héten már el kell végezni!!!!
ha nincs panaszod, nem gond. de 12. héten, és nem szabad késõbb, meg kell csinálniuk az elsõ genetikai uh-ot, esetleg kombinált tesztet (ha kéred). tehát csak akkor halaszd akkorra az elõ látogatást ha biztos vagy a terhességed korában és ha biztosan akkor meg tudnak nézni.
Én Angliában élek és itt nincs is ultrahang 12. hét elõtt ha nincs panasz, és ezzel nincs is semmi gond. Hol vagy jelenleg? Ott is elmehetsz ultrahangra egyébként. Itt ingyenes volt, pedig nem vagyok angol.
A kérdező hozzászólása: Amerikában élünk egy rövid ideje, itt is el tudnék menni orvoshoz, csak itt az elsõ vizsgálat árából otthon szerintem 4-5öt is kifizetek. És ha jól tudom, korai terhességnél csak azt nézik, hogy nem méhenkívüli-e (ami nálam szerintem nem áll fenn, mert szinte teljesen jól vagyok), illetve hogy hol tapadt meg (azon meg úgysem lehet változtatni). Amíg eljutok otthon dokihoz szedek terhesvitamint, párommal próbálunk óvatosan szeretkezni, a munkához meg úgy állok, hogy más is bátran odaférjen:) A jótanácsot köszönöm és megfogadtam, már van idõpontom is otthon, alig várom!! Azért kiváncsi lennék mások véleményére is, hátha rosszul gondolkozom, elsõ baba lesz!
Mondjuk a te helyzeted speciális, de a 12. héten nézik a tarkóredõ vastagságot, úgyhogy addig mindenképp jó lenne eljutnod- bár valójában akkora jelentõsége nincs, mert nem automatikusan jelent Down-kórt. És gondolom neked juttatások sem fognak innen járni, bár a 4 vizsgálat is csak az egyszeri anyaságihoz kell. Védõnõ szintén nem is kell, mert nem itthon fogsz lakni. Úgyhogy igazából, szerintem majdnem mindegy. Én egyébként mindkétszer elmúltam 10 hetes mikor mentem.
a tarkóredõ vizsgálat is csak 12-14 hét között lesz

Én egy 12/Lány vagyok. Ma úgy tűnt, hogy: megjött a menzeszem ( elsőnek ) és a bugyim is koszos ( de már napok óta ). De amúgy meg du. : 4 óta nem jött vér. Elképzelhető, hogy: akkor csak egyszeri kis vérzés?

Vagy barna folyás? Vagy mi ez? Vagy el is múlt? Vagy mi? Ha törlöm a punci. Ma* akkor nem véres a WC Papír. Mi van akkor? :O

Legjobb válasz: Nekem is így volt elõször. nyugi, hamarosan minden rendben lesz. és igen, nagylány lettél.

Nekem is így volt elõször. nyugi, hamarosan minden rendben lesz. és igen, nagylány lettél.
Szerintem normális, de azért szólj Anyukádnak!
Az elsõ az ilyen szokott lenni, majd jön rendesen is ne aggódj
Ilyenkor felmerül bennem, hogy hol van a bensõséges szülõi kapcsolat, a bizalom. Miért van az hogy egy kislány elõbb idegenektõl kér segítséget mint a sajár szüleitõl. Olyan helyen megértem ahol csak apa van..lehet itt is ez a helyzet de azért fura. Azért a kérdésre is válaszolok.:) Igen nagylány lettél..egyáltalán nem korai. Kezdj el kisnaptárat vezetni írd fel az elsõ napot mikor "koszos "lett a bugyidés jegyezd mennyi ideig tartott így megfigyelheted hogyan áll be rendszeresre ez a dolog. Kitartás...sokszor kényelmetlen a dolog de meg kell tanulni együtt élni vele.:)

Az unicredit-nél elképzelhető hogy 26 nap alatt folyósítanak egy hitelt? A hitel összege 12 M. forint lenne?

Legjobb válasz: vagyis az is elég lenne h meglegyen a pozitív elbírálásról a papír

A kérdező hozzászólása: vagyis az is elég lenne h meglegyen a pozitív elbírálásról a papír
Nem kizárt, de nagyon szûk a határidõ.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod és most nem azért de kívánom h ne legyen igazad :-/
UI: ne legyen igazam
180-as CHF-en nem hiszem, van rá némi esély, de csekély.
A kérdező hozzászólása: akarom mondani a hitelt
A kérdező hozzászólása: akkor esélytelen hogy a vevõnek meglegyen az a pénz ennyi idõ alatt és abból a pénzbõl kiválthassuk a házat ?
Új hitelnél nem fog! Örülnek a bankok, ha a kiváltott CHF hiteleket teljesítik 1 hónap alatt. Új hitelnek 2-3 hónap az átfutási ideje.
A kérdező hozzászólása: akkor ezek szerint le esett hogy a házunkat megvenni akaró emberkének kellene ez az összeg és most akarna felvenni 12 milliót de már az is elég lenne ha 31.-éig megjönne a pozitív elbírálta
Január 31.-éig papírt kell küldeniük, hogy megkapod a hitelt és folyósítani fognak, és február végéig kell fizetniük
üdv! Nekünk az unicreditnél egy jó hét alatt elbirálták a hitelkérelmünket szóval meglepõen gyorsan mondjunk jól utána jártam elötte és minden papírt bevittem nem kellet mindig berohangálnom a bankba

12 hetes terhes vagyok. Az elképzelhető hogy sztetoszkóppal (amivel az orvos vizsgálja a tüdő-szívhangot) hallom a babám szívverését? Ti akik meghallottátok vele, mikor leghamarabb volt?

Legjobb válasz: 20-22 hetesen hallottam elõször rendesen,de teljes csend kell hozzá és türelem a megtalálásához mert ilyenkor a baba nagyon sokat úszkál ide-oda:)Azért próbálkozz:)

20-22 hetesen hallottam elõször rendesen, de teljes csend kell hozzá és türelem a megtalálásához mert ilyenkor a baba nagyon sokat úszkál ide-oda:) Azért próbálkozz:)
Nem valószínû, inkább a sajátodat hallod.
én még 27 hetesen sem találom vele... Néha hallok lubickolásfélét, de csak annyi. Majd még próbálkozok
12 hetesen nem. Hiszen még a szívhang-hallgatóval is csak most hallani elõször!
Szia!Én még a végén sem hallottam vele:((( 2 hónapos kisfiú anyukája
Szia! Én is próbálkoztam, de én sem hallottam vele, aztán fel is hagytam a hallgatódzással.
A nõgyógyászom szerint nagyon vásott fülünek kell ahhoz lenni, hogy azzal lehessen hallani. Én is próbálkoztam, de nem sikerül. Szerintem nem véletlen, hogy régen sem azzal hallgatóztak, hanem egy speciális hallgatóval, illetve lehet is kapni ilyet, de igen drága.

Elképzelhető, hogy valakinek a 12. hét után erősödnek a terhességgel járó tünetei/rosszullétei?

A tünetek alatt nem a pocaknövekedésre gondoltam...;) Eddig volt néha hányingerem, de sosem hánytam, étvágyam is volt! Pénteken töltöttük be a 12. hetet és a péntekr?l szombatra éjaszakát végig hánytam.... azóta iszonyú hányingerem + fejfájásom tud lenni és étvágyam sincs! Csak azért eszek, mert tudom, h most nem szabad koplalni! Lehet ez a terhességt?l, vagy valami vírus okozhatja?

Legjobb válasz: Lehet a terhességtõl, van aki végig rosszul van. Ha nagyon erõsen hánysz vagy hasmenésed van, keress fel orvost, mert tényleg kozhatja vírus, nehogy szövõdmények is legyenek!

Lehet a terhességtõl, van aki végig rosszul van. Ha nagyon erõsen hánysz vagy hasmenésed van, keress fel orvost, mert tényleg kozhatja vírus, nehogy szövõdmények is legyenek!
Igen, van akinél így jön elõ, azonban akik sokat hánynak azoknak infúziót szoktak adni, hogy nehogy kiszáradjanak, tehát érdemes felkeresni a dokid.

Elképzelhető, hogy ha a 12. napon ultrahang szerint nem volt domináns tüszőm, akkor a 23. napon volt pé-m?

Itt a görbém, de sajnos nem tudom betartani az egy id?ben történ? mérést, legalább is halálpontosan!

Legjobb válasz: szerintem nem, bár én a gyógyszeres dolgokat nem ismerem (mennyire avatkozik be). Érdekes viszont a 8. napon levõ emelkedés. Akkor nem nézték a peteérésed? Nekem 2-3 naponta nézték egész addig amíg meg nem repedt és el nem tûnt. Ezek szerint azóta nem jött meg?

szerintem nem, bár én a gyógyszeres dolgokat nem ismerem (mennyire avatkozik be). Érdekes viszont a 8. napon levõ emelkedés. Akkor nem nézték a peteérésed? Nekem 2-3 naponta nézték egész addig amíg meg nem repedt és el nem tûnt. Ezek szerint azóta nem jött meg?
A kérdező hozzászólása: 12. napon voltam UH-n, akkor nem volt domináns tüszõm, elõtte nem néztük sajnos, de azóta még nem jött meg, szerdán lett volna esedékes. na meg 8. nap körül sokat szexeltünk, de nem hiszem, hogy terhes lennék.
szerintem sem vagy terhes (kicsi rá az esély, de hát történtek már nagyobb csodák is), de akkor is érdekes ott a hõd. Kérdezz azért rá, hogy nem kéne-e nézni a peteérésed többször. Nekem azt mondták kb. a menszi abbamaradása után kell kezdeni és azért 2-3 naponta nézni, hogy figyelemmel kísérjék a növekedését. Ugyanis állítólag a megrepedés elõtt el kell érnie bizonyos méretet (most hirtelen nem emlékszem mennyit) azért, hogy meg tudjon termékenyülni és életképes legyen. Ha nem éri el azt a bizonyos méretet, akkor az is lehet egy oka, annak hogy nem jön össze a baba. Ezért sem értem miért nem nézik. Legalább egy lehetõség vagy ki lenne pipálva, vagy esetleg meg lenne a gubanc.
A kérdező hozzászólása: kövi ciklusban rámenõsebb leszek az ultrahanggal kapcsolatban :) érdekes volt egyébként, mert 11-12. napon volt elég erõs fájásom petefészkemnél. azt hittem történik valami, de kiábrándított a doki a nõgyógyászaton.
A barátnõmnek clostyval a 8.napon volt peteérése.Minden esetre babás lett és azt mondta, hogy onnan tudja a 8.napot, mert akkor érzett tüneteket és akkor voltak együtt a férjével illetve az uh.-on is látszott a korai pé.
A kérdező hozzászólása: sajnos nekem nem látszott uh-án, de majd kövi hónapban hátha összejön, amúgy még azóta sem jött meg...
A kérdező hozzászólása: pozi vagyok :) ezek szerint késõbb volt a pé-m, de volt :) valamikor :) http://kepfeltoltes.hu/view/111031/j_li19_127_www.kepfeltolt..
gratulálok és egészséget kívánok. (remélem az a Bond nem a tiéd)
A kérdező hozzászólása: nem :) viszont majd kíváncsi leszek, hogy mikorra állapítja meg a doki a valószínû teherbeesést :) és köszi a gratulációt :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!