Találatok a következő kifejezésre: Elképzelhető, hogy Õt (11 db)

Ha a munkahelyi Wifi-t használom akkor elképzelhető, hogy a wifi "gazdája" látja, hogy milyen oldalakat tekintettem meg? Azt látja egyáltalán, hogy ki HASZNÁLTA (múlt idő! ) a wifijét? SOS!

Legjobb válasz: Ha logolják az adatforgalmat, lazán. Erre még az okosabb otthoni routerek is képesek, mondjuk munkahelyen ezt inkább központi helyrõl szokás. Azt is látják, melyik gép használta a WLAN-t. Egyrészt rögzíti a router a hálózati kártya MAC címeit, másrészt ha autentikációt is használtok, akkor azt is látja, melyik felhasználóhoz milyen MAC tartozik...

Ha logolják az adatforgalmat, lazán. Erre még az okosabb otthoni routerek is képesek, mondjuk munkahelyen ezt inkább központi helyrõl szokás. Azt is látják, melyik gép használta a WLAN-t. Egyrészt rögzíti a router a hálózati kártya MAC címeit, másrészt ha autentikációt is használtok, akkor azt is látja, melyik felhasználóhoz milyen MAC tartozik...
A kérdező hozzászólása: Köszi ment a zöld pacsi:)

Egy ismerősömnek ma délelőtt 10-kor küldtem egy sms-t és mikor válaszolt rá, az egy órával korábbi időponttal jelent meg a mobilomon. Elképzelhető, hogy külföldön van az ismerősöm és az időzóna miatt van ez?

Legjobb válasz: Elképzelhetõ! Ha az õ telója helyi idõre van beállítva, akkor az akkor fogadott sms-t jelzi vissza a te telefonod is! Legalábbis én így tudom.

Elképzelhetõ! Ha az õ telója helyi idõre van beállítva, akkor az akkor fogadott sms-t jelzi vissza a te telefonod is! Legalábbis én így tudom.
vagy idõutazó

Miért olyan naivak a magyarok hogy az Eu t mikulásnak nézik aki csak úgy ingyen osztogat nekünk? Nem elképzelhető hogy mi fizetjük a nagyobb árat ezért a furfangos kapcsolatért?

Legjobb válasz: "Hallottátok hogy a Jobbik mérleget kíván csinálni a csatlakozásunkból fakadó elõnyök és hátrányok forintosított mérlegeként? Persze a többi párt nem támogatja, de szerintem lesz hatása!" Én is csinálni akartam ide az oldalra, de akkor nem kell! :-) Bár hiába csinálják meg, mert a sok birka elfogultan lefogja szarni.

"Hallottátok hogy a Jobbik mérleget kíván csinálni a csatlakozásunkból fakadó elõnyök és hátrányok forintosított mérlegeként? Persze a többi párt nem támogatja, de szerintem lesz hatása!" Én is csinálni akartam ide az oldalra, de akkor nem kell! :-) Bár hiába csinálják meg, mert a sok birka elfogultan lefogja szarni.
"De összejöttek a Jobbikosok!" Most hogy jön ide a Jobbik? Nem kell ahhoz Jobbikosnak lenned hogy lásd ezeket a dolgokat. Bár aki látja, az valószínûleg a Jobbikot ideológiáját is megérti. Ti szart sem tudtok a Jobbikról, csak azt hiszitek... Véleményetek van amit õk adtak a szátokba!
"Miért van az, hogy csak az intellektuális téren halmozottan hátrányos helyzetûek nem látják az EU elõnyeit?" Nem látjuk, mert az a rengeteg kár kitakarja azt a csöppnyi jót amit gumicsontként kapunk.
Azt hiszik hogy ami nem megy a retek klub híradóban az nem is létezik, pedi "A bizonyíték hiánya, nem a hiány bizonyítéka". Kikéne nyitnia a szemét az összes magyarnak...
"Nem elképzelhetõ hogy mi fizetjük a nagyobb árat ezért a furfangos kapcsolatért?" Amúgy ezt nevezik gyarmati kizsákmányolásnak!
Vesszen az eu!
Miért van az, hogy csak az intellektuális téren halmozottan hátrányos helyzetûek nem látják az EU elõnyeit?
"Embertelen meló! Forrást találni, a hatásokat kielemezni, és a matek. Ráadásúl elég szövevényesek a kapcsolatok és hatások." És az milyen embertelen meló lesz, hogy a Jobbiknak megfelelõ eredmény jöjjön ki!
"Vannak cégek akikt kivásároltak, és a termelést elviszik külföldre, az az piacot váaáróltak. Ilyen a Gyõri édes, vagy az éppen ma aktuális Kaiser hús." Meg a "magyar" boci csoki, amit Csehországban gyártanak.
Nem elképzelhetõ. Magyarországnak nincs is mivel fizetnie. A hiteleit is csak azért tudja kifizetni, mert EU tag.
"Miért van az, hogy csak az intellektuális téren halmozottan hátrányos helyzetûek nem látják az EU elõnyeit?" Te láttad már a Télapót?
"Azért volt már több cikk is, ahol csak a be- és kifizetéseket hasonlították össze, és már ott is az jött ki, hogy jól jártunk vele " Látod, errõl beszéltünk! Hogy csak a látszólagos ki, -be fizetéseket veszitek észre!
Azért volt már több cikk is, ahol csak a be- és kifizetéseket hasonlították össze, és már ott is az jött ki, hogy jól jártunk vele - csak nem indexet, barikádot, meg magyarnemzetet kell olvasni, hanem mondjuk Világgazdaságot, HVG-t meg Figyelõt. De azért megkérdezném, hogy az indirekt dolgokat ti hogy fordítjátok le pénzre? Hogy hasonlítod össze az amúgy lehet, hogy csõdbe menõ gyárak bezárása okozta gazdasági termelést a támogatásokból fejlesztõ, és így nagyobb versenyképességre tevõ cégek elõnyeit és hátrányait? (tudom, hogy nem csak ilyenek vannak, sarkítottam) Csak érdekel.
A kérdező hozzászólása: "Én is csinálni akartam ide az oldalra, de akkor nem kell! :-) Bár hiába csinálják meg, mert a sok birka elfogultan lefogja szarni Azért elég meredek, egyedül megcsinálni. Egy komplett aparát dolgozik majd rajta. Gondold végig. Nem csak a bruttó és a nettóki-be fizetéseket kell nézni. Hanem azokat a piaci hatásokat amiket hozott a csatlakozás, vagy ránkeröltetett az Eu. Embertelen meló! Forrást találni, a hatásokat kielemezni, és a matek. Ráadásúl elég szövevényesek a kapcsolatok és hatások.
A kérdező hozzászólása: Hallottátok hogy a Jobbik mérleget kíván csinálni a csatlakozásunkból fakadó elõnyök és hátrányok forintosított mérlegeként? Persze a többi párt nem támogatja, de szerintem lesz hatása!
A kérdező hozzászólása: "De összejöttek a Jobbikosok! Inkább mint csont naív!
De azt még mindig nem mondtátok meg, hogy számoljátok ki a nem közvetett kifizetésekbõl származó elõnyöket (pl. az erasmus ösztöndíjból kint tanult diákok nyelvtudását, tapasztalatát, kapcsolatát, tudását)

Elképzelhető, hogy a század végére India válik a legerősebb országgá, megelőzve Kínát és az USA-t?

Az biztos, hogy India lesz a legnépesebb, de van-e rá esélye, hogy gazdaságilag, katonailag is lehagyja Kínát és az Amerikai Egyesült Államokat? Jelenleg elég gyengének tűnik, a gazdaság teljesítménye Olaszország szintjén van és a fegyverek nagy részét külföldről veszik.

Legjobb válasz: Nem.

Nem.
India egyenlõre nem. Munkaerõ terén még nem annyira jók mint a kínaiak. De pár évtized múlva India megelõzi az USA-t de Kínát nem. A kínaiak elõbbre tartanak. Indiában is bevezetik majd a népességszabályozást.
Nem hiszem.
nem. az indiaiak nem olyan munkaero mint a kinai. nem lesz ebben a szazadban vilaghatalom. nagyon szettagolt, torzsi jellege van Indianak.

Találtam a gépemen egy Babylon. Toolbar-t Mi lehet ez? Elképzelhető hogy keylogger? Sajnos nem értek hozzá. Mit csinál a gépen?

Legjobb válasz: A toolbarok általában felhasználói programok (tipikusan a különbözõ böngészõk) menürendszere alá épülnek be, "papír szerint" megkönnyítve a felhasználó által végzett folyamatokat. Legtöbbször azonban csak a helyet foglalja feleslegesen (mind a gépen, mind a képernyõn, mind az erõforrásokat tekintve).

A toolbarok általában felhasználói programok (tipikusan a különbözõ böngészõk) menürendszere alá épülnek be, "papír szerint" megkönnyítve a felhasználó által végzett folyamatokat. Legtöbbször azonban csak a helyet foglalja feleslegesen (mind a gépen, mind a képernyõn, mind az erõforrásokat tekintve).
Takarítsd le ezzel. http://toolbarcleaner.com/
Mint elsõ is írta : semmi szükség rá.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen !
ASK toolbar van a mienken. Kb avg használata után plusz progiként felajánlotta, és letöltötte a gépre a férjem. Gép szerintem lassúbb azóta. Szivem szerint törölném. Sokáig én használtam, akkor ez az avg security, és az ASK toolbar nem volt rajta. Nem volt hipergyors, de ennyire se lassú mint most. Néha használom én is, és tényleg lassabb. Töröljem?? Köszönöm.
Nem hiszem.
Én sem hiszem
Nem.
A kérdező hozzászólása: de csak grafikai megjelenítésnél pl.: olyan oldalon ahol sok a reklám vagy a videó, és azt is kiirja hogy shockwave crashed meg vagy épp leállt plugin
Próbáld ki egy különálló dedikált VGA-val, és megtudud. De én sem hinném, hogy ez a probléma.
A kérdező hozzászólása: uj proci van a gépben de az egyidös az alaplappal bios frissítés akkor is kéne?
Próbáld meg újrarakni a winfost, lehet vírus.
A kérdező hozzászólása: már sokszor ujraraktam, de ugyanaz a helyzet.. valaki mondja már meg hogy kell-e ilyen helyzetben biost frissíteni ha uj a proci de egy idõs az alaplappal!

Ha az abgx360-on átfuttattam egy nem ap 2.5-ös iso-t, akkor elképzelhető, hogy azért nem indul el?

Legjobb válasz: nem attól nem lesz semmi baja hisz az egyben patchel és ellenõrzi a játék isoját

nem attól nem lesz semmi baja hisz az egyben patchel és ellenõrzi a játék isoját

Elképzelhető hogy beszűkül (t) a fitymája?

Fiam 20 hónapos, féléve minimális fitymaletapadással mentünk kórházba, magyarul, átesett egy aprócska m?téten, azóta lehetett húzogatni hátra fitymáját.

Szerintetek elképzelhető, hogy a kuruc. Info-t zsidók szerkesztik?

Legjobb válasz: lehetséges, de mi lenne akkor benne a lényeg?

lehetséges, de mi lenne akkor benne a lényeg?
én adok rá 50%-ot mert vagy igen vagy nem :)
Akkor is jobb mintha te szerkesztenéd!
valószínûleg nem azért ez még a szokásos összeesküvés elméleteknél is nagyobb baromság
Nem tökmindegy?
Mi okuk lenne rá?
a válasz határozottan : NEM!
"Mi okuk lenne rá?" okuk, hogy gerjesszék az "antiszemitizmust" és ezzel is okot adni az "aggodalomra", ajvékolásra, stb. ettõl függetlenül nem tartom valószínûnek, zsidók szerkesztenék, mármint nem ilyen célból. de amúgy mind1 is. ha rend lenne, nem lenne gond a cigókkal, akkor az oldal megpusztulna.
Ajvéé, Kohn most lebuktunk, kezdhetünk egy másik weblapot csinálni...
Elképzelhetõ persze. Bár nem tartom túl valószínûnek.
Divide et impera

Elképzelhető, hogy már Õt érzem?

16 hetes vagyok és tegnap óta "furcsa" mozgolódást érzek odabentr?l, (mintha "vki" gyengéden a hasfalamhoz érne belülr?l) de csak ha nyugodtan fekszem. Épp tegnap voltam dokinál is és ? azt mondta, már elképzelhet?, hogy a bébimet érzem.

Legjobb válasz: Igen, ez már Õ lesz! Én a 17.héten éreztem, szintén vékony testalkatú vagyok.

Igen, ez már Õ lesz! Én a 17.héten éreztem, szintén vékony testalkatú vagyok.
Én abszolut nem vagyok vékony, de már a 15. héten éreztem, hogy valaki van bennt, igaz biztos csak a 18. héten lettem benne, hogy már akkor is õ volt az. Szóval igen, biztos õ az:-)
Én is a 16. héten éreztem elõször, és én is vékony vagyok.
Én is a 15. héten éreztem és nem vagyok vékony, sõt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!