Találatok a következő kifejezésre: Eljegyzesi gyuruvel meglepni a kedvesemet. Milyen legyen (1 db)

Eljegyzesi gyuruvel szeretnem meglepni a kedvesemet. Milyen legyen?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nem az a lényeg, hogy milyen a gyûrû, hanem hogy hogy adod oda...Keress mindenképpen romantikus helyet, megfelelõ idõpontot...és az a lényeg, hogy "jól add elõ", mivel ez egy örök életre emlékezetes pillanat lesz:) Hajrá!!!Én szurkolok neked:) (egyébként a gyûrû attól függ, hogy milyen a barátnõd...keress olyat, ami passzol a stílusához, de azért látszódjon rajta h komoly...tod hogy komolyan gondolod a kérdést!)

Szia! Én egy fehéraranyat kaptam, szerintem ezek sokkal elegánsabbak és szebbek mint a sárga, és NEM drágábbak. Az enyémben volt 9 db fekete onyx kõ. A pároméban az nincs. Szerintem szépek ezek a köves gyûrûk nagyon. Ja még annyit, hogy szerintem ( és sok barátnõm szerint) a többszínû gyûrûk nem szépek. De ha szerinted neki tetszeni fog, akkor nyugodtan. Remélem kedvezõ választ kapsz:) :) :) :)
Szerintem ehhez ismerned kéne az izlését! De ha nem ismered, kérj meg valakit, aki közel áll hozzá, h segítsen kiválasztani :)
Szia! Szerintem nem az a lényeg, hogy milyen a gyûrû, hanem hogy hogy adod oda...Keress mindenképpen romantikus helyet, megfelelõ idõpontot...és az a lényeg, hogy "jól add elõ", mivel ez egy örök életre emlékezetes pillanat lesz:) Hajrá!!!Én szurkolok neked:) (egyébként a gyûrû attól függ, hogy milyen a barátnõd...keress olyat, ami passzol a stílusához, de azért látszódjon rajta h komoly...tod hogy komolyan gondolod a kérdést!)
Istenem!!! Pont ma nézegettem a kirakatban. Olyan gyönyörûek vannak, hogy arra gondoltam, hogy "el kellene hagyni" Az enyémet.:) ) A gyûrût, nem a férjemet...:) ))) Most nagyon divatos az, hogy a menyasszony gyûrûjében pici kövek vannak, a võlegényé ugyanolyan, csak kövek nélkül. De ha nagyon "trendi srác" akarsz lenni, akkor ne karikagyûrût vegyél, hanem egy köveset, és ha igent mond, akkor a karikagyûrûket együtt válasszátok ki. Sok boldogságot!!! :) ))
Ha tudod hogy az ezüstöt szereti akkor olyat vegyél neki, biztos vannak gyûrûi, abból pl megtudhatod hogy az egyszerûbbek tetszenek neki vagy sem. Viszont nem árt elõtte megbeszélni, mert van aki megijed egy meglepi eljegyzéstõl. (Mint én, és nem lett jó vége) De ha már beszéltetek akkor hajrá:)
Mindenképpen arany legyen, amiben van egy kõ. Én szeretem a nem hivalkodó, finom, nõies ékszereket, de te ismered Õt, válassz hozzá illõt! Ja, és boldogságot...
Hú, annak én is örülnék...de talán pár év múlva...Úgyhogy nem tudok válaszolni, csak, hogy szerintem milyet szeretnek a lányok. Ezüst, és egyszerû. Én úgy hallom, az ezüstöt szeretik a legjobban. Amúgy hány éves vagy? Csak mert nem tudom, velem mikor történik ilyesmi, pedig nem 18 évesek vagyunk:) Sok sikert és boldogságot!
Hm, az én barátom 25 lesz, és mi is 3 éve vagyunk együtt:) Akkor gratulálok, és remélem, lesznek hasznosabb válaszadók!
Egy arany/fehérarany köves gyûrûvel kérd meg a kezét, aztán majd menjetek el együtt kiválasztani a karikagyûrûket is, ami illik a kísérõgyûrûhöz (eljegyzési gyûrû). Ezüstöt nem illik adni eljegyzéskor... Bár én is az ezüstöt szeretem, csak olyan ékszereket hordok, de kísérõ- és karikagyûrûnek csak aranyat tudok elképzelni... Nekem egy éve volt az eljegyzésem, sok boldogságot nektek is :)
Szia!Én sajnos nem válaszoló vagyok, inkább kérdezni szeretnék:mi az ami miatt így döntöttél, hogy megkéred a kezét?Jó, az hogy szereted, egyértelmû!Nah, de mégis, mit szeretsz benne, mi az, amitõl tiszteled, stb.?Ezt azért kérdezem, mert érdekel, hogy milyen a pasik számára az IGAZI?:) Köszi elõre is, és várom mások válaszát is, akik szintén megtették már ezt a lépést!
ha fehérarany lenne, akkor fehér kõ kerüljön bele. ha sárga arany, akkor olyan színû követ válassz ami illik hozzá (pl. ha zöld szemû, akkor züldet, ha sok piros ruhát hord, akkor pirosat...)
Szerintem is fehérarany lenne a legszebb, valami finom, egyszerûen elegáns. Bár ez attól is függ, hogy õ mennyire hord ékszereket. Én semmi ékszert nem hordok, így gyûrû nélkül kérte meg a párom a kezem, aztán együtt mentünk gyûrût rendelni (hagyományos karikagyûrût). Az lett az eljegyzési gyûrû, és azt fogjuk házasságkötéskor a másik kezünkre húzni. (természetesen ezt örömmel hordom)
Én eléggé hagyomány tisztelõ vagyokés csak és kizárólag az egyszerû sima sárgaarany karikát akartam.Ezt az elején ki is jelentettem a páromnak a félreértések elkerülése végett.Õ az ékszerbolt elõtt kérte meg a kezem.Mindig ilyenrõl álmodtam.Sosem szerettem a nagy hagyományos eljegyzési partikat.Így kettesben volt a szép.
A kérdező hozzászólása: ez tenyleg jol hangzik, de nem szokik ettol egbe az ara?
Szia !Itt mindenki arról ír , hogy neki milyen tetszik...ha igazán egyedit akarsz akkor keress egy ötvöst és csináltass . Az én párom nem hord ékszert , mikor megkérte a kezem akkor annyi volt a kikötésem , hogy olyan gyürünk legyen amit õ is hord , így lett antik(-olt)ezüst csináltatva .Vittünk az ötvösnek egy könyvet amibõl kinézhette a minta stílusát, csinált 10 tervet mi abból egyszerre ráböktünk az egyikre.Hordjuk a mai napig!
Hát igen, nehéz választani. Nálunk a köv. volt a szitu: elkemntünk közösen kiválasztani az eljegyzésre, de nem azt kaptam nagy meglepetésemre. Az én gyûrûm úgy néz ki, hogy az egyik fele fehárarany, a másik pedig szimpla arany fehérköves berakással. :) Gyûnyürû!
nem olvastam végig a hozzá szolásokat. nagyon függ szokástol. mindenhol ez másképp van érdemes erröl a pároddal beszélni. van ahol egy gyürüt (általában köveset) kap a menyasszonny és majd csak az esküvön jönnek a karika gyürük. aztán valahol mindhárom és valahol csak karika gyürü. éz sokban függ a pénztárcátol is, hogy mikor lesz az esküvö stb... ha jóba vagy anyóssal és nem pletykás akkor kérdezd meg öt, és ugye kell úgy is a gyürü méret is, vagy egy testvért. én mondtam a páromnak ha megkéri a kezem az csak gyámánt kövessel lehet. (igaz én már voltam házas és ha mégegyszer erre vetemednék akkor már gyémántot akarok) de ez pénztárc függö nagyon. ha megteheted mindenképpe gyémánt kövest vagyél és a karikát meg kiválasztjátok együtt.
Szia! Én azt tudnám tanácsolni, hogy olyan gyûrût válassz, ami illik hozzá! Pl. ha csak fehéraranyat hord, azt vegyél, ha aranyat, akkor azt, ha ezüstöt akkor azt. Az arany nem mutat szépen úgy a kezén, ha mellette ezüst van! Remélem segítettem. Mondjuk az ezüsthöz jó a fehérarany!
hát, lehet, hogy ezzel egyedül vagyok, de én karikagyûrûnek nem örülnék annyira. az eljegyzési gyûrû (ha már megteremtõdött ez a divat is), legyen másmilyen.
Szerintem nézegessetek gyûrûket kirakatokban és figyeld, milyen tipusú tetszik neki. Ha esetleg elfogadható az ára, menj vissza és vedd meg. Egyébként szerintem nagyon romantikus, ha együtt választjátok ki. Most, hogy jobban belegondoltam, ha fiú lennék, így csinálnám: A karikagyûrûvel egy étteremben megkérném a lány kezét és a kisérõgyûrût együtt venném meg vele. Szerintem a köves eljegyzési gyûrû amerikai divat, a magyar lányok a karikagyûrûnek örülnek (elõször), majd egy közösen kiválasztott csodaszép gyûrûnek :) Sok boldogságot! Vannak még romantikus lovagok! ;)
én egy fehérarany gyûrût kaptam, nagyon pici gyémánttal a közepén. amolyan klasszikus darab, kicsit egyedivé téve (a kiemelés megoldása miatt). nekem tökéletes! nem is kellene másmilyen.
Itt írta vki, hogy mindenképp arany legyen. Ez nem igaz. Vedd figyelembe, mit szeret a barátnõd. Én pl. kifejezettem nem kedvelem az aranyat, ezüst párti vagyok. Bár itt bejön a képbe a fehérarany, ami végülis ellentmond annak, amit az elsõ mondatokban írtam. :) A legfontosabb, hogy a barátnõd ízlése szerinti gyûrût vegyél. Ha õ a szerény, egyszerû dolgokat szeretni, ne állíts oda egy batár nagy kövû valamivel. Amúgy meg bármilyet is adsz neki, és örül, hogy megkéred a kezét, kizárt, hogy a gyûrûn problémázni fog! :)
A kérdező hozzászólása: egyenlore koves gyurut szeretnek, a karika majd kesobb. en is ezustre gondoltam, tudom, hogy azt szereti (piros vagy kek kovel). egyszer mikor nem latta felprobaltam a gyuruit es kb. a kisujjam kozepeig jon fel , ugyhogy viszonyitas nekem is van :D sajnos a moderator atirta a kerdest. arra lettem volna kivancsi, hogy ki milyet kapott esetleg milyennek orulne? (amugy biztos nem lesz kellemetlen meglepetes, tudom, hogy nagyon szeretne) koszonon a valaszokat, kerem irjatok meg.
A kérdező hozzászólása: amugy koszi :) nekem is nagy remenyeim vannak
A kérdező hozzászólása: 24 leszek jovo honapban. harom eve vagyunk egyutt s mostanaban valahogy egyre tobbet gondolok erre.
Uh, most látom csak, hogy ez egy régi kérdés:(de nem baj, ha valaki látja a kérdésemet, légyszi válaszoljon!Köszi!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyi ido egyuttjaras utan kerte meg a parod a kezed?

46

Eljegyzés? Szülők, problémák, kételyek.

A barátommal már kicsivel több mint 5 éve együtt vagyok, melyből 1 éve együtt is élünk az ő szüleinél. (Az én szüleim nem élnek már.) Közöttünk teljes az összhang viszont a szülei és tesói kissé egyszerű emberek. A kulturális viselkedés (ne böffögjünk az asztalnál...) tőlük nagyon távol áll akárcsak az illem és a jó modor és a tisztaság (naponta 4szer teljesen kitakarítom a konyhát de még így sem győzöm, pedig mosogatógépük is van). Ez engem nagyon bánt és akármilyen jó emberek ez engem rendkívül zavar. Közöttünk a párommal az eljegyzés és az esküvő nem tabu téma szoktunk róla beszélgetni, még arról is (persze nagy vonalakban), hogy ki melyiket, hogy képzeli el. Egyetértünk abban, hogy eljegyzés után nem kell egy éven belül esküvő, de 5-6 éven belül már igencsak kéne. A külön költözést nem idén hanem jövő nyárra tervezzük, csak nem könnyű mert akkor egyetem mellett neki dolgoznia is kell, minél többet és meg friss diplomás leszek.
Néha borzasztóan várom már az eljegyzést és titkon gyűrűket és ruhákat nézegetek, meg ilyen témájú filmet is szívesen nézek. Máskor meg, félnék igent mondani ha megkérne a kezem családja miatt, mégiscsak velük kell majd kisebb-nagyobb de összhangban élni, mert harag nincs nincs közöttünk ami oka lehetne a "távolsági" kapcsolatnak csak a viselkedésük.
Nektek mi erről a véleményetek? Ti mit tennétek a helyemben? Miért nem jegyez el, vagy mikorra tervezheti? Azt mondta, már 2 éve is, hogy terve van az eljegyzésre (idő, körülmény) de mégis...
Fel tudom dolgozni, ha valaki nem úgy érez vagy gondolkodik mint én, de kérek mindenkit normálisan válaszoljon.
22,5/L és 22,5/F

6

Mire számítsak? Már majdnem 4 éve együtt vagyok a barátommal.2 éve együtt lakunk, de még gyűrű sincs. Szerintetek ő komolyan gondolja a kapcsolatunkat?

Egyre többen kérdezik, hogy mikor lesz eljegyzés. Eleinte idegesített, de rájöttem, hogy már tényleg ideje lenne. Én 21L, ő pedig 26.

18

Hogy vezessem rá?

Szeretném, ha párom megkérné a kezem Valentin napon. Hogy vezessem rá úgy, hogy ő akarja ezt, ne nekem kelljen mondani? (szégyenlős nagyon)

16

Párommal novemberben jöttünk össze, de már előtt 1 hónappal beszélgettünk. Én 33L, Õ 36. Márciusban szeretnénk az eljegyzést megtartani. Szerintetek korai még vagy "ebben a korban" már nem nagyon számít mint ha 19-20 évesek lennénk?

11

Mikor jön el az idő?

Párommal(23/N 27/F) másfél éve vagyunk/élünk együtt.Néhányszor már szóba jött az eljegyzés s gyerekek :). Még randiztunk s volt egy kérdése felém"mondták már térden állva, hogy szeretlek?"s elősször nem értettem :) de már leesett hogy mi az :)s megemlitettem neki s mondta,hogy "ami késik az nem múlik... " :) múltkor valahogy szóbajött megint s mondta ,hogy nincs megfelelö alkalom s ha elvesz elöször megkell kérje a kezem ahhoz viszont apámtól kell hogy elkérjen... szerintetek benne van hogy megkérje a kezem csak nincs megfelelö pillanat számára? titokban reménykedve várom a pillanatot :)nem akarom töbször megemliteni neki nem akarom ráeröltetni...

3

Hogyan zajlik egy eljegyzés és egy esküvő gyűrűk szempontjából?

Jól tudom, hogy eljegyzésre valami gyöngyös gyűrű kell?Ezt hívják kísérő gyűrűnek is?

6

Ha az én gyűrűm a párom kisujjára megy fel teljesen, akkor mennyivel nagyobb kell a gyűrűsujjára?

Az én gyűrűm 57es, nekem nagy. Ez megy fel a kisujjára teljesen. Mekkora kellhet a gyűrűsujjára?

8

Csak ott számíttathatom be a gyűrűt, ahonnan másikat szeretnék?

Nem lett jó a gyűrű, nem cserélik. Szeretnénk másikat, elsősorban párosat. Ahol a legjobb áron számítanák be, ott nagyon drága. Ahol viszont olcsó a gyűrű, ott keveset kapnánk a teljesen új régebbiért is.

11

Ez már eljegyzés volt?

Párom Karácsonykor a szüleivele eljott és az anyukája megkérdezte hogy fel elehet huzni a gyűrűt.és akkor kaptam egy gyönyörű szép karikagyűrűt két aprocska kövel benne,és anyám utána azt mondta hogy ez csak kisérő gyűrű,ez még nem ejegyzés volt,viszont egy fiatalabb ismerősöm meg azt mondta már nemszokás 2 gyűrűt adni,hanem csak egyet a lány ujjára,most már az az eljegyzés,és én mostmár nemtudom,hogy akkor tényleg el ejegyzett,mert párom meg szülei is azt mondtak hogy eljegyzési.
Légyszi irjatok meg ,hogy akkor tényleg mi van.KÖSZÖNÖM ELÕRE IS

23

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!