Találatok a következő kifejezésre: Eljegyzesi gyuruvel meglepni a kedvesemet. Milyen legyen (1 db)

Eljegyzesi gyuruvel szeretnem meglepni a kedvesemet. Milyen legyen?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nem az a lényeg, hogy milyen a gyûrû, hanem hogy hogy adod oda...Keress mindenképpen romantikus helyet, megfelelõ idõpontot...és az a lényeg, hogy "jól add elõ", mivel ez egy örök életre emlékezetes pillanat lesz:) Hajrá!!!Én szurkolok neked:) (egyébként a gyûrû attól függ, hogy milyen a barátnõd...keress olyat, ami passzol a stílusához, de azért látszódjon rajta h komoly...tod hogy komolyan gondolod a kérdést!)

Szia! Én egy fehéraranyat kaptam, szerintem ezek sokkal elegánsabbak és szebbek mint a sárga, és NEM drágábbak. Az enyémben volt 9 db fekete onyx kõ. A pároméban az nincs. Szerintem szépek ezek a köves gyûrûk nagyon. Ja még annyit, hogy szerintem ( és sok barátnõm szerint) a többszínû gyûrûk nem szépek. De ha szerinted neki tetszeni fog, akkor nyugodtan. Remélem kedvezõ választ kapsz:) :) :) :)
Szerintem ehhez ismerned kéne az izlését! De ha nem ismered, kérj meg valakit, aki közel áll hozzá, h segítsen kiválasztani :)
Szia! Szerintem nem az a lényeg, hogy milyen a gyûrû, hanem hogy hogy adod oda...Keress mindenképpen romantikus helyet, megfelelõ idõpontot...és az a lényeg, hogy "jól add elõ", mivel ez egy örök életre emlékezetes pillanat lesz:) Hajrá!!!Én szurkolok neked:) (egyébként a gyûrû attól függ, hogy milyen a barátnõd...keress olyat, ami passzol a stílusához, de azért látszódjon rajta h komoly...tod hogy komolyan gondolod a kérdést!)
Istenem!!! Pont ma nézegettem a kirakatban. Olyan gyönyörûek vannak, hogy arra gondoltam, hogy "el kellene hagyni" Az enyémet.:) ) A gyûrût, nem a férjemet...:) ))) Most nagyon divatos az, hogy a menyasszony gyûrûjében pici kövek vannak, a võlegényé ugyanolyan, csak kövek nélkül. De ha nagyon "trendi srác" akarsz lenni, akkor ne karikagyûrût vegyél, hanem egy köveset, és ha igent mond, akkor a karikagyûrûket együtt válasszátok ki. Sok boldogságot!!! :) ))
Ha tudod hogy az ezüstöt szereti akkor olyat vegyél neki, biztos vannak gyûrûi, abból pl megtudhatod hogy az egyszerûbbek tetszenek neki vagy sem. Viszont nem árt elõtte megbeszélni, mert van aki megijed egy meglepi eljegyzéstõl. (Mint én, és nem lett jó vége) De ha már beszéltetek akkor hajrá:)
Mindenképpen arany legyen, amiben van egy kõ. Én szeretem a nem hivalkodó, finom, nõies ékszereket, de te ismered Õt, válassz hozzá illõt! Ja, és boldogságot...
Hú, annak én is örülnék...de talán pár év múlva...Úgyhogy nem tudok válaszolni, csak, hogy szerintem milyet szeretnek a lányok. Ezüst, és egyszerû. Én úgy hallom, az ezüstöt szeretik a legjobban. Amúgy hány éves vagy? Csak mert nem tudom, velem mikor történik ilyesmi, pedig nem 18 évesek vagyunk:) Sok sikert és boldogságot!
Hm, az én barátom 25 lesz, és mi is 3 éve vagyunk együtt:) Akkor gratulálok, és remélem, lesznek hasznosabb válaszadók!
Egy arany/fehérarany köves gyûrûvel kérd meg a kezét, aztán majd menjetek el együtt kiválasztani a karikagyûrûket is, ami illik a kísérõgyûrûhöz (eljegyzési gyûrû). Ezüstöt nem illik adni eljegyzéskor... Bár én is az ezüstöt szeretem, csak olyan ékszereket hordok, de kísérõ- és karikagyûrûnek csak aranyat tudok elképzelni... Nekem egy éve volt az eljegyzésem, sok boldogságot nektek is :)
Szia!Én sajnos nem válaszoló vagyok, inkább kérdezni szeretnék:mi az ami miatt így döntöttél, hogy megkéred a kezét?Jó, az hogy szereted, egyértelmû!Nah, de mégis, mit szeretsz benne, mi az, amitõl tiszteled, stb.?Ezt azért kérdezem, mert érdekel, hogy milyen a pasik számára az IGAZI?:) Köszi elõre is, és várom mások válaszát is, akik szintén megtették már ezt a lépést!
ha fehérarany lenne, akkor fehér kõ kerüljön bele. ha sárga arany, akkor olyan színû követ válassz ami illik hozzá (pl. ha zöld szemû, akkor züldet, ha sok piros ruhát hord, akkor pirosat...)
Szerintem is fehérarany lenne a legszebb, valami finom, egyszerûen elegáns. Bár ez attól is függ, hogy õ mennyire hord ékszereket. Én semmi ékszert nem hordok, így gyûrû nélkül kérte meg a párom a kezem, aztán együtt mentünk gyûrût rendelni (hagyományos karikagyûrût). Az lett az eljegyzési gyûrû, és azt fogjuk házasságkötéskor a másik kezünkre húzni. (természetesen ezt örömmel hordom)
Én eléggé hagyomány tisztelõ vagyokés csak és kizárólag az egyszerû sima sárgaarany karikát akartam.Ezt az elején ki is jelentettem a páromnak a félreértések elkerülése végett.Õ az ékszerbolt elõtt kérte meg a kezem.Mindig ilyenrõl álmodtam.Sosem szerettem a nagy hagyományos eljegyzési partikat.Így kettesben volt a szép.
A kérdező hozzászólása: ez tenyleg jol hangzik, de nem szokik ettol egbe az ara?
Szia !Itt mindenki arról ír , hogy neki milyen tetszik...ha igazán egyedit akarsz akkor keress egy ötvöst és csináltass . Az én párom nem hord ékszert , mikor megkérte a kezem akkor annyi volt a kikötésem , hogy olyan gyürünk legyen amit õ is hord , így lett antik(-olt)ezüst csináltatva .Vittünk az ötvösnek egy könyvet amibõl kinézhette a minta stílusát, csinált 10 tervet mi abból egyszerre ráböktünk az egyikre.Hordjuk a mai napig!
Hát igen, nehéz választani. Nálunk a köv. volt a szitu: elkemntünk közösen kiválasztani az eljegyzésre, de nem azt kaptam nagy meglepetésemre. Az én gyûrûm úgy néz ki, hogy az egyik fele fehárarany, a másik pedig szimpla arany fehérköves berakással. :) Gyûnyürû!
nem olvastam végig a hozzá szolásokat. nagyon függ szokástol. mindenhol ez másképp van érdemes erröl a pároddal beszélni. van ahol egy gyürüt (általában köveset) kap a menyasszonny és majd csak az esküvön jönnek a karika gyürük. aztán valahol mindhárom és valahol csak karika gyürü. éz sokban függ a pénztárcátol is, hogy mikor lesz az esküvö stb... ha jóba vagy anyóssal és nem pletykás akkor kérdezd meg öt, és ugye kell úgy is a gyürü méret is, vagy egy testvért. én mondtam a páromnak ha megkéri a kezem az csak gyámánt kövessel lehet. (igaz én már voltam házas és ha mégegyszer erre vetemednék akkor már gyémántot akarok) de ez pénztárc függö nagyon. ha megteheted mindenképpe gyémánt kövest vagyél és a karikát meg kiválasztjátok együtt.
Szia! Én azt tudnám tanácsolni, hogy olyan gyûrût válassz, ami illik hozzá! Pl. ha csak fehéraranyat hord, azt vegyél, ha aranyat, akkor azt, ha ezüstöt akkor azt. Az arany nem mutat szépen úgy a kezén, ha mellette ezüst van! Remélem segítettem. Mondjuk az ezüsthöz jó a fehérarany!
hát, lehet, hogy ezzel egyedül vagyok, de én karikagyûrûnek nem örülnék annyira. az eljegyzési gyûrû (ha már megteremtõdött ez a divat is), legyen másmilyen.
Szerintem nézegessetek gyûrûket kirakatokban és figyeld, milyen tipusú tetszik neki. Ha esetleg elfogadható az ára, menj vissza és vedd meg. Egyébként szerintem nagyon romantikus, ha együtt választjátok ki. Most, hogy jobban belegondoltam, ha fiú lennék, így csinálnám: A karikagyûrûvel egy étteremben megkérném a lány kezét és a kisérõgyûrût együtt venném meg vele. Szerintem a köves eljegyzési gyûrû amerikai divat, a magyar lányok a karikagyûrûnek örülnek (elõször), majd egy közösen kiválasztott csodaszép gyûrûnek :) Sok boldogságot! Vannak még romantikus lovagok! ;)
én egy fehérarany gyûrût kaptam, nagyon pici gyémánttal a közepén. amolyan klasszikus darab, kicsit egyedivé téve (a kiemelés megoldása miatt). nekem tökéletes! nem is kellene másmilyen.
Itt írta vki, hogy mindenképp arany legyen. Ez nem igaz. Vedd figyelembe, mit szeret a barátnõd. Én pl. kifejezettem nem kedvelem az aranyat, ezüst párti vagyok. Bár itt bejön a képbe a fehérarany, ami végülis ellentmond annak, amit az elsõ mondatokban írtam. :) A legfontosabb, hogy a barátnõd ízlése szerinti gyûrût vegyél. Ha õ a szerény, egyszerû dolgokat szeretni, ne állíts oda egy batár nagy kövû valamivel. Amúgy meg bármilyet is adsz neki, és örül, hogy megkéred a kezét, kizárt, hogy a gyûrûn problémázni fog! :)
A kérdező hozzászólása: egyenlore koves gyurut szeretnek, a karika majd kesobb. en is ezustre gondoltam, tudom, hogy azt szereti (piros vagy kek kovel). egyszer mikor nem latta felprobaltam a gyuruit es kb. a kisujjam kozepeig jon fel , ugyhogy viszonyitas nekem is van :D sajnos a moderator atirta a kerdest. arra lettem volna kivancsi, hogy ki milyet kapott esetleg milyennek orulne? (amugy biztos nem lesz kellemetlen meglepetes, tudom, hogy nagyon szeretne) koszonon a valaszokat, kerem irjatok meg.
A kérdező hozzászólása: amugy koszi :) nekem is nagy remenyeim vannak
A kérdező hozzászólása: 24 leszek jovo honapban. harom eve vagyunk egyutt s mostanaban valahogy egyre tobbet gondolok erre.
Uh, most látom csak, hogy ez egy régi kérdés:(de nem baj, ha valaki látja a kérdésemet, légyszi válaszoljon!Köszi!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek ebben az esetben "elvárható" lenne egy eljegyzés?

Persze azt, hogy "elvárható" képletesen értsétek...A lány az egyetemet, ahol eddig járt ott hagyja, máshol mesterizik amiatt, hogy 3 év után a párjával lehessen, más városba is költözik a párja miatt, feladja eddigi életét, sikereit. A srác megkéne hozza ezt a döntést? Fontos gesztus lenne ez most részéről? Főleg, ha amúgy is régóta szeretnék az eljegyzést, ez most még aktuálisabbá teszi szerintetek, vagy nem változtat ez semmin?

16

Csajok! Nektek mi a véleményetek a leánybúcsúról? Volt nektek, és ha még nem akkor szeretnétek, ha lenne?

15

Meg akarja kérni a kezem, de tartja a kapcsolatot az exével. Hogy is van ez?

Nem vagyunk már kisgyerekek, a harmincas éveink közepén járunk. A párom készül megkérni a kezem (egy közös barát elkotyogta). A kapcsolatunk igazából nagyon jó, de az egyik exével tartja a kapcsolatot, ami engem nagyon zavar. E-mailek és ráadásul egy helyen is dolgoznak. Mindezek mellett ezt persze előttem titkolja, ha kiderül, akkor beszél róla. Leültünk ezt megbeszélni. Azt mondja, hogy engem nagyon szeret és csak velem tudja elképzelni az életét, a másikkal nem működött, a párom szakított a csajjal. Mondtam neki, hogy zavar a kapcsolattartásuk. Na ezek után kezdett el titkolózni a beszélgetéseikről. Előtte nyiltabban csinálta. Mikor kiderül és rákérdezek, mire volt jó titkolni, akkor az a válasz, hogy nem akart megbántani. Azóta persze minden hülye sms csippanás, vagy e-mail hangtól összeszorul a gyomrom, hátha ez a ribanc írt neki. A dolog lényege, hogy vagy 4 éve szakítottak, azóta előttem járt már mással is. Azt persze nem kérhetem, hogy szakítsák meg a kapcsolatot, mert hogy gondolom én ezt? Õ (a párom) nem akar bunkó lenni, hogy esetleg elhajtsa a csajt, vagy ne válaszoljon a leveleire. Többnyire a csaj kezdeményez, a párom csak válaszol. Állítása szerint. A nőt sem értem, miért ilyen pofátlan, ha tudja, hogy komoly kapcsolatban élünk.Meg szerinte egyébként is csak féltékeny hiszti a részemről. Megjegyzem sosem hisztizek, mindent normálisan közlök már csak az életkoromra is tekintettel. Be van nőve a fejem lágya. Na most azon agyalok, mit is mondjak, ha felteszi a kérdést.Mit tennétek a helyemben?

15

Hogyan bontottad fel az eljegyzésed?

3

Lánykérés? Szeretném megkérni a párom kezét.

Szeretném megkérni a párom kezét. És szeretnék neki eljegyzési gyűrűt venni. De nem tudom az ujja méretét. Kérjem meg gyűrű nélkül a kezét és majd együtt vegyünk eljegyzési gyűrűt?

10

Eljegyzés barátokkal, családdal, kettesben?

Sziasztok!

Szeretnék érdeklődni, hogy nálatok ez hogy zajlott? Kettesben voltatok, mikor párotok eljegyzett? Baráti körrel? Családdal?

Hogy mondtátok el a szülőknek/családnak, ha nem voltak jelen az eljegyzésen? Esetleg az eljegyzés előtt avattátok be őket, és kettesben voltatok?

Hogy szokás?

Nagyon köszönöm előre is a tapasztalataitokat! :)

12

Szerintetek ez mit jelent?

8 hónapja vagyunk együtt a párommal. Még télen beszélgettünk, aztán hirtelen egyszer csak fogta magát és lehúzta a gyűrűmet az ujjamról, és próbálgatta, hogy melyik ujjára jó. Először nem is tudtam hova tenni az egészet, mert az a gyűrű mindig rajtam van, és soha nem tett rá semmilyen megjegyzést. Aztán pár nap múlva leesett, hogy lehet, hogy ez volt a gyűrűpróba? Már volt szó esküvőről, hogy mindenféleképpen lesz, de konkrétumokról még nem. Ez a dolog azóta sem hagy nyugodni és nem tudom hova tenni. 1 hónap múlva lesz a 25-ik szülinapom. Szerintetek van rá esély, hogy megkéri a kezem?

9

Hogy mondjam el a szuleimenk, hogy eljegyzett a barátom? Kettesben tortént

26

Tul extrém? Szerintetek?

azt beszéltük a barátnőmmel,h majd nem arany gyűrűnk lesz,hanem egy-egy szép gyűrű fel lesz tetoválva,egymás nevének a kezdőbetűjével.
lehet h meredeknek tűnik,de ha ugyérezzük h egymás melett akarjuk leélni az életünket...???

20

Milyen gyűrűt szokás?

milyen gyűrű szokás az eljegyzésnél? arany ezüst? ez gyűrű lesz a jegygyűrű is,amit az esküvőn ujra az ujjunkra huzunk? köszi előre is az értelmes válaszokat

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!