Találatok a következő kifejezésre: Eljegyzesi gyuruvel meglepni a kedvesemet (1 db)

Eljegyzesi gyuruvel szeretnem meglepni a kedvesemet. Milyen legyen?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nem az a lényeg, hogy milyen a gyûrû, hanem hogy hogy adod oda...Keress mindenképpen romantikus helyet, megfelelõ idõpontot...és az a lényeg, hogy "jól add elõ", mivel ez egy örök életre emlékezetes pillanat lesz:) Hajrá!!!Én szurkolok neked:) (egyébként a gyûrû attól függ, hogy milyen a barátnõd...keress olyat, ami passzol a stílusához, de azért látszódjon rajta h komoly...tod hogy komolyan gondolod a kérdést!)

Szia! Én egy fehéraranyat kaptam, szerintem ezek sokkal elegánsabbak és szebbek mint a sárga, és NEM drágábbak. Az enyémben volt 9 db fekete onyx kõ. A pároméban az nincs. Szerintem szépek ezek a köves gyûrûk nagyon. Ja még annyit, hogy szerintem ( és sok barátnõm szerint) a többszínû gyûrûk nem szépek. De ha szerinted neki tetszeni fog, akkor nyugodtan. Remélem kedvezõ választ kapsz:) :) :) :)
Szerintem ehhez ismerned kéne az izlését! De ha nem ismered, kérj meg valakit, aki közel áll hozzá, h segítsen kiválasztani :)
Szia! Szerintem nem az a lényeg, hogy milyen a gyûrû, hanem hogy hogy adod oda...Keress mindenképpen romantikus helyet, megfelelõ idõpontot...és az a lényeg, hogy "jól add elõ", mivel ez egy örök életre emlékezetes pillanat lesz:) Hajrá!!!Én szurkolok neked:) (egyébként a gyûrû attól függ, hogy milyen a barátnõd...keress olyat, ami passzol a stílusához, de azért látszódjon rajta h komoly...tod hogy komolyan gondolod a kérdést!)
Istenem!!! Pont ma nézegettem a kirakatban. Olyan gyönyörûek vannak, hogy arra gondoltam, hogy "el kellene hagyni" Az enyémet.:) ) A gyûrût, nem a férjemet...:) ))) Most nagyon divatos az, hogy a menyasszony gyûrûjében pici kövek vannak, a võlegényé ugyanolyan, csak kövek nélkül. De ha nagyon "trendi srác" akarsz lenni, akkor ne karikagyûrût vegyél, hanem egy köveset, és ha igent mond, akkor a karikagyûrûket együtt válasszátok ki. Sok boldogságot!!! :) ))
Ha tudod hogy az ezüstöt szereti akkor olyat vegyél neki, biztos vannak gyûrûi, abból pl megtudhatod hogy az egyszerûbbek tetszenek neki vagy sem. Viszont nem árt elõtte megbeszélni, mert van aki megijed egy meglepi eljegyzéstõl. (Mint én, és nem lett jó vége) De ha már beszéltetek akkor hajrá:)
Mindenképpen arany legyen, amiben van egy kõ. Én szeretem a nem hivalkodó, finom, nõies ékszereket, de te ismered Õt, válassz hozzá illõt! Ja, és boldogságot...
Hú, annak én is örülnék...de talán pár év múlva...Úgyhogy nem tudok válaszolni, csak, hogy szerintem milyet szeretnek a lányok. Ezüst, és egyszerû. Én úgy hallom, az ezüstöt szeretik a legjobban. Amúgy hány éves vagy? Csak mert nem tudom, velem mikor történik ilyesmi, pedig nem 18 évesek vagyunk:) Sok sikert és boldogságot!
Hm, az én barátom 25 lesz, és mi is 3 éve vagyunk együtt:) Akkor gratulálok, és remélem, lesznek hasznosabb válaszadók!
Egy arany/fehérarany köves gyûrûvel kérd meg a kezét, aztán majd menjetek el együtt kiválasztani a karikagyûrûket is, ami illik a kísérõgyûrûhöz (eljegyzési gyûrû). Ezüstöt nem illik adni eljegyzéskor... Bár én is az ezüstöt szeretem, csak olyan ékszereket hordok, de kísérõ- és karikagyûrûnek csak aranyat tudok elképzelni... Nekem egy éve volt az eljegyzésem, sok boldogságot nektek is :)
Szia!Én sajnos nem válaszoló vagyok, inkább kérdezni szeretnék:mi az ami miatt így döntöttél, hogy megkéred a kezét?Jó, az hogy szereted, egyértelmû!Nah, de mégis, mit szeretsz benne, mi az, amitõl tiszteled, stb.?Ezt azért kérdezem, mert érdekel, hogy milyen a pasik számára az IGAZI?:) Köszi elõre is, és várom mások válaszát is, akik szintén megtették már ezt a lépést!
ha fehérarany lenne, akkor fehér kõ kerüljön bele. ha sárga arany, akkor olyan színû követ válassz ami illik hozzá (pl. ha zöld szemû, akkor züldet, ha sok piros ruhát hord, akkor pirosat...)
Szerintem is fehérarany lenne a legszebb, valami finom, egyszerûen elegáns. Bár ez attól is függ, hogy õ mennyire hord ékszereket. Én semmi ékszert nem hordok, így gyûrû nélkül kérte meg a párom a kezem, aztán együtt mentünk gyûrût rendelni (hagyományos karikagyûrût). Az lett az eljegyzési gyûrû, és azt fogjuk házasságkötéskor a másik kezünkre húzni. (természetesen ezt örömmel hordom)
Én eléggé hagyomány tisztelõ vagyokés csak és kizárólag az egyszerû sima sárgaarany karikát akartam.Ezt az elején ki is jelentettem a páromnak a félreértések elkerülése végett.Õ az ékszerbolt elõtt kérte meg a kezem.Mindig ilyenrõl álmodtam.Sosem szerettem a nagy hagyományos eljegyzési partikat.Így kettesben volt a szép.
A kérdező hozzászólása: ez tenyleg jol hangzik, de nem szokik ettol egbe az ara?
Szia !Itt mindenki arról ír , hogy neki milyen tetszik...ha igazán egyedit akarsz akkor keress egy ötvöst és csináltass . Az én párom nem hord ékszert , mikor megkérte a kezem akkor annyi volt a kikötésem , hogy olyan gyürünk legyen amit õ is hord , így lett antik(-olt)ezüst csináltatva .Vittünk az ötvösnek egy könyvet amibõl kinézhette a minta stílusát, csinált 10 tervet mi abból egyszerre ráböktünk az egyikre.Hordjuk a mai napig!
Hát igen, nehéz választani. Nálunk a köv. volt a szitu: elkemntünk közösen kiválasztani az eljegyzésre, de nem azt kaptam nagy meglepetésemre. Az én gyûrûm úgy néz ki, hogy az egyik fele fehárarany, a másik pedig szimpla arany fehérköves berakással. :) Gyûnyürû!
nem olvastam végig a hozzá szolásokat. nagyon függ szokástol. mindenhol ez másképp van érdemes erröl a pároddal beszélni. van ahol egy gyürüt (általában köveset) kap a menyasszonny és majd csak az esküvön jönnek a karika gyürük. aztán valahol mindhárom és valahol csak karika gyürü. éz sokban függ a pénztárcátol is, hogy mikor lesz az esküvö stb... ha jóba vagy anyóssal és nem pletykás akkor kérdezd meg öt, és ugye kell úgy is a gyürü méret is, vagy egy testvért. én mondtam a páromnak ha megkéri a kezem az csak gyámánt kövessel lehet. (igaz én már voltam házas és ha mégegyszer erre vetemednék akkor már gyémántot akarok) de ez pénztárc függö nagyon. ha megteheted mindenképpe gyémánt kövest vagyél és a karikát meg kiválasztjátok együtt.
Szia! Én azt tudnám tanácsolni, hogy olyan gyûrût válassz, ami illik hozzá! Pl. ha csak fehéraranyat hord, azt vegyél, ha aranyat, akkor azt, ha ezüstöt akkor azt. Az arany nem mutat szépen úgy a kezén, ha mellette ezüst van! Remélem segítettem. Mondjuk az ezüsthöz jó a fehérarany!
hát, lehet, hogy ezzel egyedül vagyok, de én karikagyûrûnek nem örülnék annyira. az eljegyzési gyûrû (ha már megteremtõdött ez a divat is), legyen másmilyen.
Szerintem nézegessetek gyûrûket kirakatokban és figyeld, milyen tipusú tetszik neki. Ha esetleg elfogadható az ára, menj vissza és vedd meg. Egyébként szerintem nagyon romantikus, ha együtt választjátok ki. Most, hogy jobban belegondoltam, ha fiú lennék, így csinálnám: A karikagyûrûvel egy étteremben megkérném a lány kezét és a kisérõgyûrût együtt venném meg vele. Szerintem a köves eljegyzési gyûrû amerikai divat, a magyar lányok a karikagyûrûnek örülnek (elõször), majd egy közösen kiválasztott csodaszép gyûrûnek :) Sok boldogságot! Vannak még romantikus lovagok! ;)
én egy fehérarany gyûrût kaptam, nagyon pici gyémánttal a közepén. amolyan klasszikus darab, kicsit egyedivé téve (a kiemelés megoldása miatt). nekem tökéletes! nem is kellene másmilyen.
Itt írta vki, hogy mindenképp arany legyen. Ez nem igaz. Vedd figyelembe, mit szeret a barátnõd. Én pl. kifejezettem nem kedvelem az aranyat, ezüst párti vagyok. Bár itt bejön a képbe a fehérarany, ami végülis ellentmond annak, amit az elsõ mondatokban írtam. :) A legfontosabb, hogy a barátnõd ízlése szerinti gyûrût vegyél. Ha õ a szerény, egyszerû dolgokat szeretni, ne állíts oda egy batár nagy kövû valamivel. Amúgy meg bármilyet is adsz neki, és örül, hogy megkéred a kezét, kizárt, hogy a gyûrûn problémázni fog! :)
A kérdező hozzászólása: egyenlore koves gyurut szeretnek, a karika majd kesobb. en is ezustre gondoltam, tudom, hogy azt szereti (piros vagy kek kovel). egyszer mikor nem latta felprobaltam a gyuruit es kb. a kisujjam kozepeig jon fel , ugyhogy viszonyitas nekem is van :D sajnos a moderator atirta a kerdest. arra lettem volna kivancsi, hogy ki milyet kapott esetleg milyennek orulne? (amugy biztos nem lesz kellemetlen meglepetes, tudom, hogy nagyon szeretne) koszonon a valaszokat, kerem irjatok meg.
A kérdező hozzászólása: amugy koszi :) nekem is nagy remenyeim vannak
A kérdező hozzászólása: 24 leszek jovo honapban. harom eve vagyunk egyutt s mostanaban valahogy egyre tobbet gondolok erre.
Uh, most látom csak, hogy ez egy régi kérdés:(de nem baj, ha valaki látja a kérdésemet, légyszi válaszoljon!Köszi!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mondjak igent, ha tudom, hogy nem szívből jövő a lánykérés?

A barátommal elég sokat vitatkoztunk az utóbbi időben azon, hogy ő nem tudja, hogy mit vár a jövőtől, nem akar tervezni, és nem tudja, hogy akar-e házasodni, akar-e gyereket, de még azt sem, hogy velem akar-e lenni majd 5-10-15 év múlva.
Mivel félt mindenféle elkötelezettségtől, és azt mondta, hogy még fiatal ahhoz, hogy előre tervezzen, én inkább szakítani akartam vele.
Erre hirtelen megkérte a kezem.

Nem arra vágytam, hogy hirtelen változzon meg minden, és kérje meg a kezem, csak hogy tudja mondani biztosra, hogy én vagyok, akivel le akarja élni az életét.

Szerintem ez a lépése csak azért volt, hogy ne hagyjam el, és nem azért, mert egyik napról a másikra hirtelen elkötelezné magát mellettem, és úgy meg nem akarok belemenni, hogy lehet, hogy egy hét, vagy hónap múlva visszavonja.

Mi a megoldás?

11

Szerintetek várni kéne az eljegyzéssel?

24 éves vagyok, a párom 26, lassan 6 éve vagyunk együtt. A barátom apukája 1,5 hónapja halt meg (az enyém 1 éve). A párom pár hete felvetette az eljegyzés témát, hogy Õ április- május környékén szeretné. Erre az anyósomnak minden baja lett, hogy várjunk fél-1 évet. (amúgy nagyon irigy nő és csak egy fia van ki akarja sajátítani, főleg most és azóta nagyon bunkó velem) Mi nem szeretnénk nagy bulit, és még egy darabig tuti nem lesz esküvő. Többen azt mondták, hogy miért ne kérhetne meg, nem én vagyok özvegy, és a párom is közölte, hogy nem érdekel mit mond az anyja és, hogy mi élünk tovább. Szerintetek várni kéne?
Köszi a válaszokat

17

Az eljegyzés (lánykérés) és az esküvő között akár évek is eltelhetnek, mondjuk 2?

31

Hogy megy ez az eljegyzés dolog? Értem ez alatt hogy mikor megkérem barátnőm kezét akkor azt a gyűrűt adom neki oda amit az esküvőn is, vagy az már másik gyűrű?

Mondjatok már el légyszi minden részletet :D
Köszi

5

Miket írjak a listára?

Eljegyzésünk lesz a párommal és azt találtuk ki hogy írunk egy listát,hogy mire lenne szükségünk.Szerintetek miket írjunk rá....
Most fogunk összeköltözni egy külön lakásba és oda is kellenek majd dolgok.

12

Fiúk/férfiak ti miért gondoljátok azt, hogy az eljegyzés és a házasság csupán egy papir, egy vicc?

Már annyi férfitól hallottam, hogy azt gondolják, hogy az eljegyzés vagy a házasság, csupán egy darab papir, aminek semmi értelme. Miért gondoljátok igy? Ti mit szeretnétek akkor, ha nem házasságot, eljegyzést?
Írhatnak lányok is kommenteket.

21

Segitene nekem valaki, valami kis felvilágosítást adni az eljegyzésről? Többi lent .

Leginkább az érdekelne, hogy mikor eljegyzi valaki egymást, akkor a lány is vesz gyürüt, vagy az is a fiú dolga? Vagy eljegyzésnél a fiúnak nem is kell gyürü? De van sok ismerősöm, akiknél mind a két félnél van eljegyzési gyürü. Hogy is van akkor ez? Melyik ujjra és kézre kell felhúzni a gyürüt? Milyen gyürüt szokás ilyenkor venni? ( gondolok ilyenkor itt ezüst, arany, stb )
Kérek mindenkit, ha értelmesen nem tud válaszolni akkor inkább ne irjon semmit.

7

Szerintetek is rossz döntés lenne hozzámenni egy főiskolás lánynak egy szakközép iskolás fiúhoz?

Eddig minden rendben van a kapcsolatunkkal, de félek attól, hogy idővel túl nagy lesz köztünk a külömbség, mert mindketten más körökben forgulódunk majd. Kérlek ne írjátok azt, hogy ha felmerült bennem a kérdés, már régen rossz. Én csak egyszerüen előrelátó vagyok. És ne értsetek fére, itt nem az iskoláról van szó. Tudom, hogy egy főiskolás is lehet sík hülye, nem azon múlik. Csak kíváncsi vagyok van-e valakinek valami tapasztalata, hogy működik egy ilyen kapcsolat évekkel később. Akkor is ugyan olyan jól kifogunk tudni jönni a párommal, mint most? Mit gondoltok erről?

22

Mi kell ahhoz, hogy eldönts magadban, hogy igen hozzámegyek ehhez a nőhöz, férfihoz és eltudom képzelni vele az egész életemet, honnan lehet tudni, h ő a nagy ő?

10

Lányok hogyan és mennyi idő után kérte meg a kezeteket a párotok?

Köszönöm a válaszokat!! :)

22

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!