Találatok a következő kifejezésre: Eljegyzéskor milyen illik (6 db)

Eljegyzésbe milyen ruhát illik felvenni hogy ne legyek tulöltözve?

Legjobb válasz: Ha nem menyasszonyi ruhát veszel fel, nem hiszem, hogy túl lennél öltözve. :-) Jó, ez most vicc volt., Egy kiskosztüm - ha belefér az izlésvilágodba-, vagy egy elegáns hosszú ruha, szerintem mindkettõ tökéletes. Szépen megcsináltatod a hajad, kis smink, és kész. Pl. divatszalonban is lehet már normál áron kapni ruhát. De bárhol választasz, érezd azt, hogy szép vagy, és ha mégis más ugy érezné, túlöltözöl, ne foglalkozz vele, ez a Te napod. Azért figyelj arra is, hogy a párod miben lesz.

Ha nem menyasszonyi ruhát veszel fel, nem hiszem, hogy túl lennél öltözve. :-) Jó, ez most vicc volt., Egy kiskosztüm - ha belefér az izlésvilágodba-, vagy egy elegáns hosszú ruha, szerintem mindkettõ tökéletes. Szépen megcsináltatod a hajad, kis smink, és kész. Pl. divatszalonban is lehet már normál áron kapni ruhát. De bárhol választasz, érezd azt, hogy szép vagy, és ha mégis más ugy érezné, túlöltözöl, ne foglalkozz vele, ez a Te napod. Azért figyelj arra is, hogy a párod miben lesz.

Eljegyzéskor milyen gyűrűt illik a lánynak adni?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a párom rögtön karikagyûrût vett. De vannak akik elõször vesznek vmilyen gyûrût és a karikát együtt választják ki.

Nálunk az eljegyzési gyûrûm nagyon csillógó lesz, de a jegygyûrût együtt csináltatjuk ötvösnél a pároméval együtt, a családi ékszerekbõl beöntettjük, így a hagyomány is megmarad, de a mi ízlésünk is érvényesül.
Szia! Nekem a párom rögtön karikagyûrût vett. De vannak akik elõször vesznek vmilyen gyûrût és a karikát együtt választják ki.
Szia.karikagyurut mindenkeppen , es azt huzzatok az eskuvon is fel , van aki vesz kisero gyurut is az szokott lenni a meglepetes, vagyis az ajandek, A kisero gyuru az szokott lenni a koves gyuru !A karika gyurut eggyutt szoktak kivalasztani !sok boldogsagot!!
Eljegyzéskor már a karikagyûrût szokás felhúzni egymás bal kezének gyûrûsujjára, ami a házasságkötés alatt átkerül a jobb kézre. A lánykérésnél szokás a kísérõgyûrûvel megkérni a lány kezét, ez általában valami köves szokott lenni.Így a hagyományok szerint a nõ 2 gyûrût kap, a férfi egyet. A kísérõgyûrût nem feltétlenül KELL használni, én is csak ünnepi alkalmakkor veszem fel a diszkrét, köves gyûrûmet, egyébként a karikagyûrût hordom. Amúgy tetszésetek és ízlésetek szerint akár el is térhettek a hagyományoktól, hiszen nem szentírás, ami szokás... Sok boldogságot kívánok!
szia én egy boldog mennyaszony vok és én a völgényemtol kaptam egy karika gyûrût és egy kisérõ gyûrût melléje.
Igazi karikagyürût!Én is azt kaptam és tõlem is a párom!És ugyanezt a gyûrût foglyuk egymásra húzni esküvõn is!!!Ez szerintem így szép!!!Sok sikert!
jah.. a lánynak... oops hát akkor karikát ^^
Sima karikagyûrût, bár szerintem az eljegyzési gyûrû hülyeség, mert az esküvõn is gyûrûznek. Igaz, hogy szerintem az esküvõ is hülyeség, de ez magánvélemény.
HÖHÖ durex gyûrû xD
Lehet az egy kis köves vagy pedig egy egyszerû kõ nélküli is.
Csak akrikát esetleg + 1 kísérõgyûrût- gyémánt(?) ha telik..:D

Milyen gyűrűt illik venni eljegyzésre?

Hamarosan elszeretném jegyezni barátn?met, de nem tudom hogy milyen eljegyzési gy?r?t vegyek neki.

Legjobb válasz: Egyáltalán nem kell hogy baromi drága legyen. Viszont általában arany és köves. Persze most mindenki mást fog írni de mind jó lesz. Az a lényeg hogy neked tetszen - tehát ebben benne van h a barátnõdnek milyen gyûrûk tetszenek, és hogy szívbõl add, a többi nem számít.

Egyáltalán nem kell hogy baromi drága legyen. Viszont általában arany és köves. Persze most mindenki mást fog írni de mind jó lesz. Az a lényeg hogy neked tetszen - tehát ebben benne van h a barátnõdnek milyen gyûrûk tetszenek, és hogy szívbõl add, a többi nem számít.
Utolsó egyél: vegyél bocs
Ha szereti az aranyat egyél azt, ha nem akkor inkább fehér aranyat. Ezüst is szép lehet, de én is imádom a páromat gyûrû nélkül is, de azért egy szép arany gyûrûnek jobban örülnék, mint egy árban hasonló ezüstnek.
Szia! Én pont egy hónapja kaptam:) Nagyon izléses, arany, nincs benne kõ, barokk mintázatú.Láttam a blokkot is(ha nem lenne jó a méret)23 ezer Ftba került. Szerintem nagyon szép, és biztos haragudtam volna ha 150 ezerért vesz gyûrût:) Hidd el, nem tudsz hibázni, neki akkor is az lesz a világ legszebb gyûrûje. Ügyes legyél!
jo de lehet venni annyiért vékonyabbat de aranyból... ezt neked kell mérlegelni
de ha fehéret veszel, akkor a karikáknak is olyannak kellene lenniük, hogy ne üssön el... Szerintem elég furcsa két színû ékszer egy emberen ( hacsak nem maga az ékszer kétszínû, mármint egy bizonyos darab )
Az ezüst nem kerül 20-30 ezerbe, gyûrû nem. De akkor vegyél fehéraranyat inkább. Azt is lehet kapni 30 körül. ha csak egy vékony karika és azon kõ.
Most komolyan, en csaj vagyok, de sztem tokmindegy, mert a szandek a fontos! Es ez amugy is nocinkent valtozik: en utalom az aranyat, van aki meg imadja.Nekem az lenne a legszebb ha mondjuk egy ret kozepen egy kis viragokbol font gyurut kapnek...na jo, nem nyaladzok tovabb, csak hogy azert erezd, hogy nem a penz a lenyeg!!!:D Amugy sok boldogsagot!!!!!! :D
A kérdező hozzászólása: Vastagabb, komolyabb Swarovski kristályos ezüst gyûrûk 20-30e HUF körül mozognak :) Na de végülis mennyire gáz ha nem drága gyûrût adok neki? Tudtok ajánlani Budapest területén valami jó ékszer boltot, ami viszonylag olcsó?
A kérdező hozzászólása: És ha nem arany gyûrût adok, hanem csak ezüstöt, pl ilyen 20-30e HUF kategóriában? Az mennyire gáz? Nem ciki?
Amikor én kaptam, akkor egy arany köves gyûrût kaptam és az eskövõre meg egy ugynolyan mintájú és szinû karikát kõ nélkül. Igy együtt tudom hordani a kettõt.
Szia! En is egy honapja kaptam es arany kis feher kovecskevel! Nagyon tetszik es nem is volt draga. Szoval nem az aran van a lenyeg, hanem szivbol adjad! Sok boldogsagot! :D
Én nem hordok aranyat, max fehéret a többi szerintem a 40-en túli nõk divatja. Úgyhogy én vagy ezüst vagy fehérarany jeggyûrût szeretnék kapni.
Hagyományosan az eljegyzési gyûrû (solitaire)egyszerû, egy (általában fehér)köves gyûrû. A barátnõd ízlésétõl függ, hogy fehér vagy sárga aranyból készüljön e. A kõ lehet gyémánt, vagy ha olcsóbbat szeretnél cirkónia féldrágakõ. Ezüstöt nem javaslom, hiszen az gyorsan kopik, feketedik, állandóan tisztogatni kell. Egy ilyen gyûrû egy életre szól, olyant kell választani, amire szivesen pillantotok majd 50 év múltán is. Az arany értékállóbb és strapabíró.

Milyen ajándékot illik vinni egy eljegyzésre?

Egy étterembe lesz megtartva vacsora és utána buli. Nem csak szűk családi kör lesz tehát kb. 30 fő lesz ott. Egy nagyon jó ismerősömről van szó. Ilyen snassz étkészletet nem szeretnék vinni, no meg ez csak egy eljegyzés. Milyen értékben vásároljak? Tudtok valami jó ötletet?

Legjobb válasz: Szerintem az jó. :)

Szerintem az jó. :)
Nem szokás ajándékozni! Inkább virágot illik csak adni.
Amit kültdél linket az jó választás lenne anno mi is ilyet vettünk ajándékba ugyhogy semmi gond
Nálunk nem volt ajándékozás.
Szerintem ha éttermi vacsora lesz, akkor azért nem illik "csak" egy virágcsokorral odaállítani.
A kérdező hozzászólása: Én erre gondoltam szerintetek elég ez? + barátomtól egy szép csokor virág. http://www.gravox.hu/wp-content/gallery/uveg-palinkas-uveg-e.. (nem ezzel a szöveggel)
Nálunk vacsora sem volt meg semmi, nem hogy még ajándékozás is. o.O De ahogy elnézem, eddig ahány válaszoló írt neked, annyiféle választ kaptál. Ismersz a vendégek közül másokat is? Mert akkor kérdezd meg õket, hogy õk mit gondolnak. Akkor csak nem lesz felsülés belõle. :)
A kérdező hozzászólása: Igen ismerek mindenkit szinte, sõt mindenkit :) Megkérdeztem mindenki ajándékoz úgy hogy úgy néz ki, hogy a gravírozott bor marad :) Szerintetek?

Menyasszonynak milyen ruha illik az eljegyzési ünnepségre?

Én ezt venném meg holnap www.hm.com/gb/product/92447? article=92447-B

Legjobb válasz: Nagyon szép *-*

Nagyon szép *-*
A kérdező hozzászólása: természetesen a fehéres csipkés változatot
gyönyörû :) ))
Nagyon csinos, gyönyörû:) 17/L
Nekem nem tetszik, de az a lényeg h neked tetsszen.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, akkor valószínûleg ez lesz majd rajtam a nagy napon :)

Milyen virágcsokor illik eljegyzésre a leendő örömanyának?

Nyáron lesz az eljegyzésem az édesanyának milyen virágcsokrot illik adni?

Legjobb válasz: Szerintem egy közepes méretû, nyitott szép vegyes csokrot. amiben van minden: liliom, tulipán, gerbera, sõt rózsa is lehet 1-3 db, ilyenkor azt is lehet adni. Vmi szines legyen, az jól mutat!

Szerintem egy közepes méretû, nyitott szép vegyes csokrot. amiben van minden: liliom, tulipán, gerbera, sõt rózsa is lehet 1-3 db, ilyenkor azt is lehet adni. Vmi szines legyen, az jól mutat!
Hát ha egy kicsi tradicionális lesz akkor a párod apukája kéri meg a te apukádtól a kezedet a párod számára. álltalában a lányos háznál történik, és a párod anyukája egy üveg bort ajándékozik apukádnak, a párod apukája meg egy csokor virágot anyukádnak. ez csak egy szokás.
pénz virágos!legalább egy ideig jó lesz banyosnak!
A kérdező hozzászólása: Bocs a saját anyám 1 nem pénzéhes 2 meg normál anya 3 ilyen válaszokra nem vagyok kiváncsi
álompasi :) sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen
anyukám virágos és azt mondta hogy pici körcsokrot csupa fehér virággal mondjuk liliom és hozzá valami bordó díszítés ( pl. masni) a virágot pedig semmiképp se tedd celofánba :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!