Találatok a következő kifejezésre: Elindul a csak (108 db)

Akkor elindul a gép ha csak a power sw-t kötöm be?

illetve ha azt nem jó úgy akkor mit kössek be még?

Legjobb válasz: elindul akkor is ha csak a power SW t kötöd be de akkor a szgép nemfog neked sipolni valamint nemlesznek usb portjaid elöl ha a ház engedi ezt a lehetõséget és a töltésjelzõ sem fog villogni ha a power SW t rosszul kötöd be a gép instant bekapcsol ahogy energiaforrásra kötnéd (tapasztalat) de azért jó bekötni a maradék cuccot is javaslom ha van másik gép keress egy kapcsolási rajzot vagy esetleg az alaplapod kiskönyvében keress rá hogym i micsoda

elindul akkor is ha csak a power SW t kötöd be de akkor a szgép nemfog neked sipolni valamint nemlesznek usb portjaid elöl ha a ház engedi ezt a lehetõséget és a töltésjelzõ sem fog villogni ha a power SW t rosszul kötöd be a gép instant bekapcsol ahogy energiaforrásra kötnéd (tapasztalat) de azért jó bekötni a maradék cuccot is javaslom ha van másik gép keress egy kapcsolási rajzot vagy esetleg az alaplapod kiskönyvében keress rá hogym i micsoda

Van annak valami előjele, ha a baba egyszer csak önállóan elindul? Vagy csak a sok kapaszkodás után elengedi végre az asztalt pl?

Legjobb válasz: Szia! Nálunk úgy volt,hogy amikor már megállt kapaszkodás nélkül egyedül,után kezdte próbálgatni a menést.Elõször csak 1-2 lépést tett meg,aztán már egyre többet,végül azt vettük észre,hogy már szalad is:)

Szia! Nálunk úgy volt, hogy amikor már megállt kapaszkodás nélkül egyedül, után kezdte próbálgatni a menést.Elõször csak 1-2 lépést tett meg, aztán már egyre többet, végül azt vettük észre, hogy már szalad is:)
Nálunk is ugyan ez volt mint ahogy az elözõ válaszoló írta!!
valoban, ahogy már elottem is írták. 2, 5 honapnyi ácsorgás és kapaszkodva lépegetés után szinte egyik naprol a másikra indult el a fiunk.eloszor csak 1-2 lépest lépett felénk. aztán bevallom, osztonoztuk picit: a mobilomban van a kedvenc zenéje, el szoktam inditani, és o jott felém, egyre noveltuk a távokat, 1 héttel az elso tétova lépés után már kb. 2m-t "szaladt".
Igen de gyenge felbontáson, és nem full grafikán
nekem is ilyesmi konfigom van és 1440x900 nekem ez a full felbontás medium beállításookkal szépen fut
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen akk megveszem úgy hallottam naon jó játék
Szerintem elõtte a biztonság kedvéért, tölts le egy demo-t és akkor megtudod, hogy megy-e vagy sem, úgy ahogy Te szeretnéd.


Ha elkezdek fogyózni, azonnal elindul a fogyás, vagy csak hetek múlva?

Legjobb válasz: Nekem azonnal el szokott kezdõdni.

Nekem azonnal el szokott kezdõdni.
Persze hogy elindul, ha kevesebb energiát viszel be egy nap akkor zsírból fedezed a többit amit felhasznál a tested. Az más dolog hogy az elsõ 3-4 hétben ne igazán keress változást csak ha nagyon nagy felesleged van. Egyébként az elején fogysz a legtöbbet ha jó a diétád. De szerintem ne kezdj el fogyózni hanem egyszerûen válts életmódot.

Segítség! A teleszkószemű aranyhalam nem tud feljönni a víz aljáról ésfeljelefele "alszik" ha egy kicsit megbojgatom akk elindul de csak úgy tud megtenni pá"lépést" ha forog aztán megint feljellefele megáll. eZ VALAMI BETEGSÉG? EL FOG PUSZTULNI?

Segítsetek, pár napja úgy láto mmintha nem evett volna de lehet h csak azt a kaját eszi meg ami az alján van, vagy nem tudom mi lehet vele légyszi segítesetek! mindez tegnap este kezd?dött, de akkor még csak a víz alján feküdt feljelefelé azt hittem hogy csak alszik :S. Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: sztem már döglött-ha piszkálod csak a víz sodrása miatt mozdul el a test vagy lélegzik és mozgatja az úszóit? de ha nem "halott" még akkor sincs sok hátra neki.

sztem már döglött-ha piszkálod csak a víz sodrása miatt mozdul el a test vagy lélegzik és mozgatja az úszóit? de ha nem "halott" még akkor sincs sok hátra neki.
A kérdező hozzászólása: de mi miatt lehet ez? Segíthetek rajta valamivel?
A kérdező hozzászólása: az úszóit meg mozgatja amikor megbojgatom akk elindul és úszna de valami aimtt elfordul és ugy uyszik egy kicsit h közbe forog és az úszóival "kapálódzik."
Az én helemmel ugyanez volt mielõtt meghaltak... Szerintem már nem élhet sokat... Lehet, hogy csak öreg. Sajnálom... :'(
Az én bettám áprilisban pusztult el, õ lefeküdt a víz aljára, és kb. egy hétig bírta.Menj el az állatkereskedésbe, és kérj tanácsot.Én sajnos annyira nem értek az aranyhalakhoz, de ha regisztrálsz az akvárium magazin oldalon, akkor beszélhetsz pasaréti gyulával(kiváló akvarista), és õ biztosan segít neked.
A kérdező hozzászólása: neketek mikor ez történt a halatokkal, akkor másnapra meggyógyult vagyis úgytünk és utánna patkolt el? Mert nekem most úgy tûnik h jól van.

A Heaven's pond c. film (csak angolul tudom a nevet) vegen amikor a csak mar megmenekul es elindul az uton elore mi az a szam?

az egesz film arrol szol hogy a friss hazasok elmennek egy tohoz naszura,ami teljesen elvan keritve a civilizaciotol es a vegen kiderul hogy a csaj ujdonsult ferje egy orult es esze agaban nincs hazamenni.az a zeneszam orult jo a vegen,de sajnos nemtudom sehol megtalalni:S

Elindul a terraria, ha a minimális gépigénynél 128mb kell legyen a vidikártya és nekem csak 60mb van?

Legjobb válasz: Szerintem igen, mert nem a vidikártyán múlik a dolog hanem a ramok, proci... a vidikártya csak képminõség miatt van. érted?! szóval ha egy játékhoz pl 512mb vidi kártya a minimum és te 1gb-vel próbálkozol akkor szebb lesz a kép, ugyan ez vissza is, ha te 1gb-nél 512-vel próbálod csak a kép minõség lesz gagyibb... egyébként nagyon olcsón szerezhetsz már egy 256 vagy 512 Mb-s vidikártyát.

Szerintem igen, mert nem a vidikártyán múlik a dolog hanem a ramok, proci... a vidikártya csak képminõség miatt van. érted?! szóval ha egy játékhoz pl 512mb vidi kártya a minimum és te 1gb-vel próbálkozol akkor szebb lesz a kép, ugyan ez vissza is, ha te 1gb-nél 512-vel próbálod csak a kép minõség lesz gagyibb... egyébként nagyon olcsón szerezhetsz már egy 256 vagy 512 Mb-s vidikártyát.
igaza van az 1. válaszolónak

A shift 2 elindul és csak tölt és ezek után hiba üzenetet ír ki a windows így leáll mit kellene tennem?

Mit kellene tennem mert letöltöttem és meg szeretném nézni hogy milyen mielőtt megvenném de már minden crackett végigpróbáltam de nem sikerültek de egyszer sikerült felrakni és akkor jó volt mos akkor miért nem jó? A gépigény simán megvan de nem értem miért nem sikerül.
Szerintem rossz az oldal, inkább próbáld meg letölteni és úgy megnézni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!