Találatok a következő kifejezésre: Elhivjam vagy Meg (14 db)

Hívd el abba még semmi rossz nincs
Simán hívd el.
Azt mondanám: elhívlak, de ha az exedrõl szót ejtesz, lelki szemetesládának akarsz, vagy elbõgöd magad, akkor szólj inkább most, mert nincs kedvem egy ilyen kupac nyávogós ribanccal filmet néznem, aki elb*ssza a kedvem, és ott sírdogál nekem, mikor legszívesebben jól megk*rnám, hogy az élvezettõl sírjon. Szóval gyere, és nézzük meg azt a sz*rt, közben leszopsz, vagy pedig eltakarodsz, amíg túl nem teszed magad azon a köcsögön! Csók! ---- Rövidebben: ahogy jónak látod.
hívd:)

Elhívjam vagy várjak még? Szégyenlős srácról van szó (illetve én egy szintén félős lány)

Sziasztok! Van egy srác(16)legutóbb elhívott koncertjére:$.Elmentem megmondtam hogy nagyon tetszett és írta hogy legközelebb is nagyon örülne ha elmennék...Aztán számokat küldözget olyan címekkel mint pl: when i see you...i know you look good on the dancefloor:$

Legjobb válasz: mintha valaki ugyanezt ugyanezzel a dalokkal írta volna :D

mintha valaki ugyanezt ugyanezzel a dalokkal írta volna :D
Szerintem ha jól elvagytok akkor tiéd a pálya. :-) Figyu én egy 16 éves srác vagyok, holnap találkozok azzal a csajszival, aki veled egyidõs és hajnalok hajnalán társalgunk, ha pl feljön 9 kor akkor beszélgetünk hajnali 4 ig stb.Nagyon bejövök a csajnak és õ is nekem.Ez már kb egy 3 hetes ismerettségbõl adódó, alapból úgy kezdõdõ "kapcsolat", hogy kibékültünk egy régi vita miatt(szóval letöröltem msn rõl meg myvipõrõl stb, de elhatároztam egy fél évvel késõbb, hogy megváltozom, nem tartok senkivel se haragot stb és így arra jutottam, hogy õ tõle is bocsánatot kell kérnem).Csodák csodájára kb többet beszélek vele mint bárki mással.És kb bármirõl(van benne egy kis perverzség is ami bennem is megvan:P) Azzal ne foglalkozz, hogy rádír vagy nem az a fontos, hogy amikor beszélgettek van mirõl beszélni. Szóval ha a srác félõs akkor sincs baj, kezdeményezz te kérdezd meg tõle élõben(persze beszélgetések után, hogy bejössz-e neki stb vagy utalj rá)meglátod rossz nem sülhet ki belõle. Maximum egy olyan, hogy majd késõbb.
A kérdező hozzászólása: bocsi tudom h hülye vagyok h többször írok ki egy kérdést de ez nagyon fontos nekem és kiemelni nem tudom és nem is kaptam rá még válaszokat...legalábbis nem sokat csak 2õt..és...nah joo tudom h ez nem mentség de nagyon imádomezt a srácot:$ bocsiiiii
A kérdező hozzászólása: jaa és utsónak nagyon köszi:)
az elõzõbe én írtam 18.26 osat és én linkeltem be.

Elhivjam vagy ne? Meg ha el is hivnám akk hogy mondjam el neki?

hát van egy lány akivel kb 3 honapot jártunk azt nem volt semmi(puszi,ölelés) semmi se! és ? szakított és kb 3 hetet szüneteltettünk! és most múlt hét hétf?n ujra összejöttünk és most minden nagyon jo adtam neki puszit ölelés meg egyebek csak az a gond h ezt mind az iskolába kel megtennem sok ember kzt mert délután nem tudunk találkozni... éa hát arra gondoltam h most szombaton lesz az utóésó bajnoki meccsem h elhivjam -e a mecsre és hát még odaérünk autóval kb 40 perc addig nyugodtan ki tudnánk mind keten oldódni.... és utána meg elhiivnám hozzánk.... de szerintetek joötlet??? meg mésig h mondjam el neki h mit szeretnék????

Legjobb válasz: Jó ötlet! Azt mondd, hogy "szeretném ha eljönnél az utolsó meccsemre, mert fontos nekem, hogy ott legyél és szurkolj". Elmondhatod a részleteket, aztán ha belemegy, akkor nyert ügyed van. Sok sikert!

Jó ötlet! Azt mondd, hogy "szeretném ha eljönnél az utolsó meccsemre, mert fontos nekem, hogy ott legyél és szurkolj". Elmondhatod a részleteket, aztán ha belemegy, akkor nyert ügyed van. Sok sikert!
Ez kicsit furcsa 3 honap után még semmi? szerintem ha már valaki összejön 1 lánnyal már az elsõ héten megtörténik minden a csókig... szoval ez elég fura biztos jártatok ti? de a kérdésedre válaszolva hivd el nem olyan rossz ötlet bár nem tom hány évesek vagytok de fel kellene oldódnod és kezdeményezned lehet az hiányzott neki a kapcsolatotokból...
ez melyik csoport az oviban?Meccsre?Tortasütõ a homokozóban?

Mit tehetnék? Elhívjam moziba, vagy valami? Van esélyem nála? Vagy hagyjam? Tanácsokat légyszíves sokat, haszonsat (ha netán valamit nem értetek, írjátok le és megpróbálom elmagyarázni pontosabban. Este van már, meg a showder club megy mellettem. )

az helyzet, hogy már szeptember óta tetszik a mögöttem ülő osztálytársnőm. fészen néha-néha beszélgettünk cseten, ami szerintem nem volt vmi gázos. azaz szerintem jókat "hülyültünk" meg minden... egyszer egy jótékonysági koncert estre is elhívtam, de nem engedték a szülei. és időközben lett barátja, (kb októberben) akivel február, március környékén szakított. próbáltam neki segíteni, ráírogattam fészen, beszélgettünk. persze nem minden nap, mert gondoltam már az agyára megyek, meg hát rajtam kívül van több és jobb barátai is(gondolom én). suliban am szinte semmit nem kommunikálunk, kommunikáltunk, mert mostanában azért jókat nevettünk órán, mikor se neki, se nekem nem volt itt a padtársam. máskor nem is nagyon beszélünk, reggelente integetünk vagy hasonlót, köszönés képen. nagy nehezen sikerült túltennem magam rajta, de mikor megtudtam hogy szakított... már ti is tudjátok. meg bunkóság lenne, ha megkérdezném mi a helyzet a exével? (félfüllel hallottam ma is h róla van szó, épp ezért kérdem) aztán arra gondoltam, hogy elhívom moziba, egy vicces filmre.(ha jól hallottam, nagyon jó film, A diktátor c film, nem tom, jó-e) de nem merem megkérdezni, mert ott fog még 1 hónapig ülni mögöttem, meg még vagy 3 évig, elvileg!. csak én úgy érzem, semmi esély sincs. gazdagabbak, jó a viszony a családjában, míg nálam az ellenkezője. ő is szereti a zenét, énekel is, de nekem pocsék hangom van. még koncertre is hívnám, de tuti vissza utasítaná azt is. kihagytam, hogy 10-15 km távolság van köztünk kb. SZÓVAL, MIT TEHETNÉK? SZERINTETEK IS NEGATÍVBAN VANNAK AZ ESÉLYEIM?(2 évvel fiatalabb) 18/F bocsi ha érthetetlen valami, szóljatok nyugodtan. Ui.:elég visszahúzódó, félénk típus vagyok.

Legjobb válasz: Szerintem beszélgess vele többet, ismerd meg jobban. Közben kitérhetsz arra is, hogy mi a helyzet a volt pasijával. Aztán ha már kicsit oldottabb a viszonyotok, nem csak neten tudtok jókat hülyüni, akkor nyugodtan megkérdezheted tõle, hogy mit szól a mozihoz. Különben meg ha úgy látod, hogy furcsállja a mozit, még mindig mondhatod azt, hogy csak egy kis baráti kikapcsolódásnak szánod és mindjárt nem jössz ki rosszul a helyzetbõl. Egy próbát mindenképpen megér. ;) Hajrá!

Szerintem beszélgess vele többet, ismerd meg jobban. Közben kitérhetsz arra is, hogy mi a helyzet a volt pasijával. Aztán ha már kicsit oldottabb a viszonyotok, nem csak neten tudtok jókat hülyüni, akkor nyugodtan megkérdezheted tõle, hogy mit szól a mozihoz. Különben meg ha úgy látod, hogy furcsállja a mozit, még mindig mondhatod azt, hogy csak egy kis baráti kikapcsolódásnak szánod és mindjárt nem jössz ki rosszul a helyzetbõl. Egy próbát mindenképpen megér. ;) Hajrá!
A kérdező hozzászólása: azért élõben is jókat hülyülünk. fõleg órálon, mikor egyedül ülünk, olyanokat nevetünk:D aztán meg nem lenne bunkóság rákérdezni hogy mi a helyzet a volt pasijával? félek hogy esetleg rosszul esne neki vagy valami. mert gondoltam már rá hogy megkérdezem, csak ettõl tartok. meg sose tudunk ketten lenni, úgy meg nem szeretek ennyire komoly dolgokról beszélgetni, ha mások is hallják. (így lett vége egy számomra fontos barátságnak is, többek között szerintem.) na akkor nem bunkóság ilyen sok idõ után ilyeneket kérdezni?
A kérdező hozzászólása: és köszi a választ is:)
Nem bunkóság, de légy tapintatos. :) Tényleg rossz ötlet lenne a többiek elõtt rákérdezni, inkább majd ha nem lesznek körülöttetek mások.
A kérdező hozzászólása: csak sajnos az a baj, hogy olyan eddig még nem volt. mármint h 4 szemközt vagyunk. fészrõl töröltem magam, msn-en meg nincs fenn sose, ahol tudnánk komolyabban is beszélgetni. max annyit tudnék, hogy suli után maradnánk, de abból tuti rögtön rájönne mindenre, meg csak azért h ezt megkérdezzem, az milyen már? tehát nem tudom. de nagyon tetszik. ez van
Kedves kérdezõ! Hogyha fel akarod szedni a kiszemelt csajt, akkor légy domináns és határozott! Ne botránkozz meg egy olyanon hogy: "mi van ha elutasít" vagy hogy nem illetek össze 100%-ig. NAÉS? Az egyáltalán nem baj! A legnagyobb hülyeség hogy felhoztad hogy szegényebb vagy nála. Az teljesen mindegy hogy melyik szülõnek landol több pénz a zsebében, hisz nem a pénzedért kell hogy szeressen majd :) Ha találkoztok akkor nagyon fontos lesz az elsõ benyomásod majd a találkozón, és ha jól csinálod majd az a 10-15 km távolság se fog számítani! Ha már találkoztok szerintem ne a mozi legyen az elsõ választás, hiszen a lényeg az hogy összeismerkedjetek, beszélgessetek. Menjetek el sétálni, fagyizni, korizni stb... A mozi legyen késõbb, amikor már lehet alatta huncutkodni. ;)Légy bátor és tudd hogy mit akarsz! Ja és még valami: Ha a csajt elhívod valahova sztem a büdös életbe ne mondd hogy ez csak egy BARÁTI találkozó lesz!!! Így csak elkönyveled magadat a csaj baráti listáján és szinte lehetetlen az hogy járjatok! Ez szinte mindig így van sajnos... Remélem sokat segítettem hajrá! ;)
A kérdező hozzászólása: én úgy terveztem, hogy elmegyünk a moziba, és utána ott sétálunk, megyünk ere arra. meki, fagyi, vagy hasonló. órákon is jókat szoktunk hülyülni, míg tanár észre nem veszi:) tehát a benyomás sztem meg van. hogy jó e vagy sem, azt nem tudom. de pl ma is nagyon felment a pulzusom, mikor azon gondolkodtam, hogy odaadjam e neki a papírdarabot, vagy sem. ugyanis látszott rajta h baj van, és meg akartam kérdezni, de sajna nem sikerült:( leblokkoltam.:( viszont van egy olyan érzésem, hogy bejövök neki, vagy valami. bár biztos hülyeség az egész, csak bebeszélem magamnak, de ezt érzem. jöv héten azért megpróbálom megkérdezni. és köszi. ui.:szerintetek ha nem jön fel msn-re, felejtsem el? máshol nem tudunk beszélni sem.jelent ez valamit? sztem ha akarna valamit, 1x2x csak felnézne, nem?(de ezt csak gondolom)

Mit csináljak? Van még 10 nap a suliig, elhívjam vhova vagy hagyjam inkább? (lent)

Van egy srác ismer?söm aki még a suliba csomószor szokott nézni engem, meg köszön ha lát, meg nem is tudom olyan kedves velem... legalábbis én úgy érzem/éreztem , hogy bejövök neki, de már egy ideje beszélünk msn-en egy bizonyos dolog miatt és nem látom az érdekl?dését annyira, nekem viszont egyre jobban bejön...

Legjobb válasz: "Nem szeretnék megint beégni" Ezt ne igy gondold mert lehet hogy sokszor befogsz égni még ezt nem bántásból mondom de mindig kockáztatni kell szerintem simán elhívhatod hogy kiderüljön mi van köztetek vagy egyszerûen rá is kérdezhetsz azt sem kell szégyellni :D

"Nem szeretnék megint beégni" Ezt ne igy gondold mert lehet hogy sokszor befogsz égni még ezt nem bántásból mondom de mindig kockáztatni kell szerintem simán elhívhatod hogy kiderüljön mi van köztetek vagy egyszerûen rá is kérdezhetsz azt sem kell szégyellni :D

Van egy fiú a suliban, akitõl egy macit kaptam és akkor még puszilgatott (fordítva is így volt) meg ölelgetett most meg nem csinál semmit kérleknírjatok valami okosat! Szretném tudi hogy elhívjam-e randira vagy hagyjam, hogy õ bontakozzonki?

Máténak hívják,én lány vagyok!

Legjobb válasz: Máténak áá hagyd M-matûvel kezdõdõ emberek mindig rosszat jelentenek a lelki egyensúlyban és jöhet a körme !

Máténak áá hagyd M-matûvel kezdõdõ emberek mindig rosszat jelentenek a lelki egyensúlyban és jöhet a körme !
Karmát akartam írni !
Szia , én voltam az :)
Mindjárt mehetünk randira csak elõbb megborotválkozom
A kérdező hozzászólása: A neve Stubán Máté bocsi ha elbíztátok magatokat!!!

Van egy lány a suliban és még csak 2 hete ismerem. Mit csináljak elhívjam valahova vagy legyek többet vele, ami kissé nehéz mert másokkal van folyton, és alig van együtt óránk is. Most akkor tetszem e neki vagy sem?

Azt nem tudom hogy sokszor van olyan mintha felém nézne de ahányszor arra fordítom a fejem egyből elrántja.Nem tudom hogy tetszek e neki vagy sem mert ahányszor összetalálkozik a szemünk mosolyog.

Legjobb válasz: Ez annak a jele általában hogy gyere már ide gyáva majom!!! :D

Ez annak a jele általában hogy gyere már ide gyáva majom!!! :D
A kérdező hozzászólása: kössz :D
Ha neked tetszik, akkor menj oda hozzá és beszélgess vele többet, majd egy hónap múlva jöjj rá arra, hogy ez a lány nem is neked való.
menj és beszélgess vele!majd egy idõ után vallj szerelmet neki és aztán õ is úgy is elmondja hogy bejössz neki, vagy sem!

Elhívjam valamerre? Vagy várjak még vele? Nemtudom mit tegyek.

Egy buszos kiránduláson ismertem meg a lányt.Sokat beszéltünk azóta facebookon, olykor 4-5 órát is..Szinte mindenben eggyet értünk,ő 19,viszont én csak 16 vagyok. Azóta találkoztunk már,de nem kettesben,eggyértelmű jeleket nem vettem észre,de olyanokat mond, hogy "jó velem beszélgetni,nemvolt még ilyen ember akivel ennyit tud beszélni".Félek ha nemet mond, akkor nem beszélgetünk többet,amit nagyon élvezek. A kérdés adott.

Legjobb válasz: Egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy Jegyezd meg, hogy 1 gy betûvel írjuk!! Tehát: egyetértünk (egybe!!), egyértelmû A kérdésre... Muszáj megpróbálnod, mert látod, hogy õ nem cselekszik szinte semmit! Meg kell tudnod valahogy, hogy lehet-e több, és ennek ez a legegyszerûbb módja szerintem... Hívd el sétálni! :)

Egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy Jegyezd meg, hogy 1 gy betûvel írjuk!! Tehát: egyetértünk (egybe!!), egyértelmû A kérdésre... Muszáj megpróbálnod, mert látod, hogy õ nem cselekszik szinte semmit! Meg kell tudnod valahogy, hogy lehet-e több, és ennek ez a legegyszerûbb módja szerintem... Hívd el sétálni! :)

Helo. Van egy fiú aki tetszik nekem. Mit kell tennem, hogy elhívjon randira? ( Amúgy én 11 éves vagyok ő meg 12 éves )

Legjobb válasz: Ahhoz már túl öreg vagy... Nem tudom mit vannak egyesek oda, 11 évesen miért ne lehetne randizni? Nem dugni akarnak, hanem egymás kezét fogni. Hívd el te randira, ha akarod kérdzõke.

Ahhoz már túl öreg vagy... Nem tudom mit vannak egyesek oda, 11 évesen miért ne lehetne randizni? Nem dugni akarnak, hanem egymás kezét fogni. Hívd el te randira, ha akarod kérdzõke.
várj még pár évet a randizással..
Elõször is nõni minimum 5 évet!
Te már nem is kezdeményezhetsz? Neked kell õ, nem te kellesz neki. Menj oda, hívd el fagyizni. Tudod, a kicsi száddal.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó. Kerlek irjal privin vissza...

Párom még nem ismeri a családomat. Októberben lesz anyám születésnapja és ott lesznek tesóim, sógorom szülei, sógorom huga és annak barátja. Szerintetek elhívjam a páromat? Vagy majd máskor?

Legjobb válasz: Szerintem elõször csak a szûk családnak mutasd meg (szüleid, tesód), aztán akár már a második találkozás is lehet anyukád szülinapja.

Szerintem elõször csak a szûk családnak mutasd meg (szüleid, tesód), aztán akár már a második találkozás is lehet anyukád szülinapja.
Inkább máskor, ez annyira családi ünnep, ott kivülállónak nincs keresnivalója. Meg eleve nemaz egész rokonságnak szokás bemutatni elsöre, hanem csak a szülöknek, esetleg testvéreidnek.
Majd máskor. Szerintem nem a legjobb alkalom erre egy családi ünnep.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!