Találatok a következő kifejezésre: Elhihetem a csíkot (3 db)

Elhihetem a halvány csíkot?

Peteérés utáni 12. napon pozitív lett ma reggel a 10-es érzékenység? tesztem. Halványan ugyan, de ott van a második csík is! Igaz lehet? Olyan boldog lennék!

Legjobb válasz: Szia! Azt szokták mondani, hogy a halvány csík is csík, csak még nincs elegendõ HCG a szervezetedben, és azért lett picit halvány. Kell vári kb 1 hetet, és akkor érdemes újra tesztelni. Én már a nem várt mensi elsõ napján tesztelte, és nekem is helvány csíkos lett, vártam 5 napot, vettem egy másikat, és az már jobban erõsebb volt rajta a csík, tehát terhes vok! Igaz dokigoz csak hétfõn megyek majd. szerintem 99,999999% hogy te is babás vagy, gratulálok neked! Sok sikert! 6 hetes kismama

Szia! Azt szokták mondani, hogy a halvány csík is csík, csak még nincs elegendõ HCG a szervezetedben, és azért lett picit halvány. Kell vári kb 1 hetet, és akkor érdemes újra tesztelni. Én már a nem várt mensi elsõ napján tesztelte, és nekem is helvány csíkos lett, vártam 5 napot, vettem egy másikat, és az már jobban erõsebb volt rajta a csík, tehát terhes vok! Igaz dokigoz csak hétfõn megyek majd. szerintem 99, 999999% hogy te is babás vagy, gratulálok neked! Sok sikert! 6 hetes kismama
Szinte tuti, hogy baba lesz. Pihenj sokat, és ne idegeskedj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a biztatásokat, jól esik nagyon!
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem is halvány csík lett. Tegnap voltam orvosnál, azt mondta, hogy annyira nem megbízhatók a tesztek. Nekem sajnos nincs baba. De szerintem próbálj meg még egy másik fajtát is, mindenképp reggel. Szorítok!
Nekem mind a 4tesztemen halvány csík volt el se hittem.De a halvány csík is terhesség.Elõzõ hozzászólónak üzenem, hogy nem biztos, hogy nincs baba.Negatívba tévedhet a teszt, de pozitívba soha.Lehet, hogy csak nem látta a doki a petezsákot hisz ilyenkor még annyira pici és sajnos ezen az oldaLON SOK ILYET hallottam.A nõdokik se feltétlen jó dokik mind. Nekem a nõgyógyászom azt mondta, hogy nem is akar látni a 8. hétig pláne azért mert nem akarja megbolygatni a hüvelyi UH-val.
Az elõzõ válaszolónak adok igazat. Az én munkatársam 6 hetes terhesen ment el dokihoz, sok-sok halvány, de pozitív teszt után és nem látszott a petezsák. De neki azt mondta az orvos, hogy ha a teszt pozitív, akkor van baba, csak még õ nem találja az ultrahangon... Azóta már 14 hetes terhes! Szóval szerintem ott baba van!!!! :) )
Én még a halvány csíknak is örültem volna, de sajnos nega lett, pedig késett. Örülök, hogy Nektek összejött. Boldog babavárást!
Sziasztok, nekem is halvány csíkos volt tegnap a 29. napon... Két különbözõ teszten egy qupidon, ami 10-es érzékenységû és egy másik 20-ason is. De nagyon fáj a hasam, félek, hogy megjön...tudom ez is lehet tünet, de a kislányomnál nem emlékszem volt-e... Hétvégén csinálok még egy tesztet (hátha "szebb" csíkjaim lesznek), feltéve ha nem jön meg... Szurkoljatok! Én is mindenkinek :) Egyébként már bánom hogy ilyen érzékeny tesztet vettem, az ember persze nem hiszi, de beleéli magát mégis egy kicsit, aztán nehogy csalódjon. Lehet ezért jobb az 50-es érzékenységû, az soká mutat eredményt, viszont akkor majdnem tuti. Móni

4-én reggel halvány pozit teszteltem, folyamatosan erősödik a csík, de még nem annyira erős, mint a kontroll csík. Meddig kell tesztelni minden nap? Vagy már feleslegesen tesztelgetek? Elhihetem, hogy kisbabát várok? Már 1 éve vártunk Rá!

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ! Ha már halvány csík megjelent akkor bizony baba van :) Ne tesztelgess :) Nem is kell mindennap! Inkább jelentkezz be a nõgyógyászhoz és boldog babavárást :) :)

Kedves kérdezõ! Ha már halvány csík megjelent akkor bizony baba van :) Ne tesztelgess :) Nem is kell mindennap! Inkább jelentkezz be a nõgyógyászhoz és boldog babavárást :) :)
A kérdező hozzászólása: Akkor megnyugodtam, hogy nemcsak én vagyok tesztelgetõs! :-D Na, még egy szõke nõs kérdés. Ha csak x-epillel tesztelgettem, akkor az elég? Vagy vegyek egy másfajtát is?
Halvány csík is csík! Nekem soha nem lett olyan erõs vagy erõsebb, mint a kontroll, pedig két-három hétig simán szórakoztam vele :) 19hkm
Nekem olyan másfél hetes késésnél lett kontrollcsík erõsségû. (2-3 naponta teszteltem). Aztán abbahagytam.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!
Van olyan fajta teszt, amin sose lesz ugyanolyan erõs a két csík. Tényleg ne idegesítsd ezen magad tovább :) Sok boldogságot!
Nagyon gratulalok!!!
A kérdező hozzászólása: Már 3 éve eljött életem legszebb idõszaka, mert akkor fogant meg a kislányom! Most már 2 csoda lesz az életemben!
halvány csík is csík! :) Gratulálok! Most kezdõdik életed legcsodásabb idõszaka :)
A kérdező hozzászólása: Akkor többet nem tesztelek! :-D Annyira hihetetlenek ezek a pozitív tesztek, hogy legszívesebben minden pisilésnél ellenõrizném. Akkor nem kell megvárni, hogy olyan erõs legyen, mint a kontroll csík?
:-) :-) :-) Elég, de hogy megnyugodj vegyél másfajtát :-) Ugyse bírod ki :-)

Elhihetem a két csíkot? Végre tényleg babát várok?

Ma reggel írtam ki egy kérdést, hogy nagyon megn?ttek a melleim, ... Most csináltam egy nagy érzékenység? tesztet, amin azonnal megjelent a T-nél egy halvány csík, ott is maradt, és egyre jobban látható:))))) Ugye ez így már babát jelent????

Legjobb válasz: IGEN!!!! 6 hetes kismama

IGEN!!!! 6 hetes kismama
Igen!!!Gratula!!!:)
Igen! Gratulálok! Jó neked!
Persze, IGEN! Anno én sem akartam elhinni, mikor bejelentkezten az orvoshoz mondta az asszisztens hölgy a telefonba, hogy ne izguljak mert ezek a tesztek már nagyon jók, és bizos terhes vagyok, így is volt!!! GRATULA!!!!!
Szia! Megírnád hogy melyik ez a teszt? Holnap kellett volna megjönnie neked? Köszi, Csilla
Hidd csak el!!! Bár nem ismerlek, mi két évig vártuk a babust, tudom milyen érzés amikor végre ott az a két csík! Egy öt hónapos kisfiú boldog anyukája :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!